Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweet napisał(a):
Fajna stronka:D
Ja już jakiś czas zabieram się do zrobienia swojej, ale nie umiem :evil_lol:
Aż wstyd, że po 2 latach rozszerzonej infy nie umiem strony internetowej zrobić :diabloti:
W jakim programie ją robiłaś? ;)

mnie naszło 2 dni temu i dwa dni dłubałam przy tym :p
ta witryna wix.com jest banalnie prosta, sama ją zrobisz, tam masz wszystko, żaden inny program ci nie jest potrzebny, tylko j.angielski

Misia&Ruby napisał(a):
O, super! Może i ja spróbuję "zbudować" sobie stronę :)

polecam na wix.com, za darmo, dużo motywów do wyboru itd., po za tym łatwa obsługa :p

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):
mnie naszło 2 dni temu i dwa dni dłubałam przy tym :p
ta witryna wix.com jest banalnie prosta, sama ją zrobisz, tam masz wszystko, żaden inny program ci nie jest potrzebny, tylko j.angielski

o:D To super;) może po powrocie z wyjazdu za to się zabiorę i po zdanym prawku :diabloti: :evil_lol:
A tak w ogóle to ty musisz cały kurs od nowa robić z prawka? czy jak?

Posted

[quote name='Tepes']matko co tu sie wyprawio jakieś przeszczepy macic:evil_lol:
moga Molly oddać moja:diabloti: ale jak dostana szczeniaczka za free:evil_lol:

Moli mówi że nie chce macicy twej :eviltong::evil_lol:
pewnie :mad: ja tu rasę nową tworzę a ty mi chcesz szczeniaczki odbierać :mad::p

[quote name='Sweet']o:D To super;) może po powrocie z wyjazdu za to się zabiorę i po zdanym prawku :diabloti: :evil_lol:
A tak w ogóle to ty musisz cały kurs od nowa robić z prawka? czy jak?

nie musiałam, wystarczyło żebym wykupiła kolejne godziny, ale poszłam od nowa i nie był to mój pomysł, tak jakoś wyszło ;)

Posted

NightQueen napisał(a):

nie musiałam, wystarczyło żebym wykupiła kolejne godziny, ale poszłam od nowa i nie był to mój pomysł, tak jakoś wyszło ;)

Aha;) Po prostu wolisz sobie poprzypominać wszystko tak? ;)
Ja bede zdawać, aż nie zdam i się nie poddam :diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
Aha;) Po prostu wolisz sobie poprzypominać wszystko tak? ;)
Ja bede zdawać, aż nie zdam i się nie poddam :diabloti:

nie muszę, regularnie praktykuję jazdę :diabloti: mnie wcale się nie chciało robić prawka, ale przyjechał Mateusz pod namową mojego taty i szwagra, przymusem zabrał mnie do ośrodka i zapisał na kurs :evil_lol: i tak to wyszło

zobaczymy jak będziesz już znużona tym zdawaniem, chyba że zdasz od razu, ale znając ciebie wątpię :diabloti::eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
nie muszę, regularnie praktykuję jazdę :diabloti: mnie wcale się nie chciało robić prawka, ale przyjechał Mateusz pod namową mojego taty i szwagra, przymusem zabrał mnie do ośrodka i zapisał na kurs :evil_lol: i tak to wyszło

zobaczymy jak będziesz już znużona tym zdawaniem, chyba że zdasz od razu, ale znając ciebie wątpię :diabloti::eviltong:

Haha:diabloti: Chyba, że tak:D Mateusz to jakiś twój bojfrend? :diabloti: :D
No zobaczymy:D Poprawiłaś mi humor, bo jedyna powiedziałaś mi prawdę:D ja ciągle w domu tylko słyszę "Na pewno zdasz za pierwszym razem" :evil_lol: ta jasne z moim szczęściem na pewno :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']Moli mówi że nie chce macicy twej :eviltong::evil_lol:
pewnie :mad: ja tu rasę nową tworzę a ty mi chcesz szczeniaczki odbierać :mad::p

jak to nie chce, nie używano w bardzo dobryym stanie:evil_lol:
ale jak nie to nie twórz tam czekom na rezultaty:D

Posted

Sweet napisał(a):
Haha:diabloti: Chyba, że tak:D Mateusz to jakiś twój bojfrend? :diabloti: :D
No zobaczymy:D Poprawiłaś mi humor, bo jedyna powiedziałaś mi prawdę:D ja ciągle w domu tylko słyszę "Na pewno zdasz za pierwszym razem" :evil_lol: ta jasne z moim szczęściem na pewno :evil_lol:

kolega ;)

Taa mi też tak mówili i się nie sprawdziło :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
kolega ;)

Taa mi też tak mówili i się nie sprawdziło :evil_lol:

Aaa :D

No ja też wiem, że w moim przypadku się nie sprawdzi, chyba, że mój egzaminator będzie spał, ale pożyjemy zobaczymy :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']jak to nie chce, nie używano w bardzo dobryym stanie:evil_lol:
ale jak nie to nie twórz tam czekom na rezultaty:D

zapakowana oryginalnie? :diabloti:

[quote name='Sweet']Aaa :-D

No ja też wiem, że w moim przypadku się nie sprawdzi, chyba, że mój egzaminator będzie spał, ale pożyjemy zobaczymy :diabloti: :evil_lol:

a ja teraz zdam za 1, a jak nie to zrobię im sajgonki z wiadomo czego :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):

a ja teraz zdam za 1, a jak nie to zrobię im sajgonki z wiadomo czego :diabloti:

Będę trzymać kciuki, ale jeszcze do egzaminu trochę masz :evil_lol: :D
Ja za tydzień będę już znać wynik :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
Będę trzymać kciuki, ale jeszcze do egzaminu trochę masz :evil_lol: :D
Ja za tydzień będę już znać wynik :evil_lol:

zdajesz już egzamin? łoo nieźle ;) też trzymam kciuki

Posted

NightQueen napisał(a):
zdajesz już egzamin? łoo nieźle ;) też trzymam kciuki

No ja już w lipcu kurs skończyłam i czekałam cierpliwie na ten długaśny termin, bo przecież nie można mniej niż miesiąc czekać u mnie :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='Sweet']No ja już w lipcu kurs skończyłam i czekałam cierpliwie na ten długaśny termin, bo przecież nie można mniej niż miesiąc czekać u mnie :evil_lol:
;)

ja ma juto jazdę :p

[quote name='Tepes'] a owszem:diabloti:

fotki by sie przydały a nie durs klachanie:evil_lol:

a proszę bardzo :cool3:

Posted

Na ostatnim nie wiem która, pamiętam, że mi mówiłaś że któraś ma intensywniejszy tan, ale nie pamiętam która xd
http://img849.imageshack.us/img849/5268/dsc0262w.jpg moja Gajunia:loveu:
http://img706.imageshack.us/img706/6194/dsc0339zt.jpg to Blair jest? a między perfumami Darc? czy jednak na odwrót?
a ta na perfumach ze statkiem to Niemka? na tym zdjęciu widać różnicę silvera od dove.
A Afera gdzie?:mad:

EDIT teraz mi się wydaje że Blair między perfumami, a na okularach i na ostatnim Darc. Bo chyba Darc była lepiej wybarwiona?

Posted

Myszy :loveu::loveu: Ja nie będę zgadywać która to która, bo mi się zwyczjanie nie chcę :evil_lol: Osobiście mam wszystkie 4 inne, więc takich rzeczy robić nie muszę :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']Na ostatnim nie wiem która, pamiętam, że mi mówiłaś że któraś ma intensywniejszy tan, ale nie pamiętam która xd
http://img849.imageshack.us/img849/5268/dsc0262w.jpg moja Gajunia:loveu:
http://img706.imageshack.us/img706/6194/dsc0339zt.jpg to Blair jest? a między perfumami Darc? czy jednak na odwrót?
a ta na perfumach ze statkiem to Niemka? na tym zdjęciu widać różnicę silvera od dove.
A Afera gdzie?:mad:

EDIT teraz mi się wydaje że Blair między perfumami, a na okularach i na ostatnim Darc. Bo chyba Darc była lepiej wybarwiona?

haha jaka rozkimna :evil_lol:
Darc ma najmocniejszy tan ;)
Gaja - zgadałaś
Silver
http://img706.imageshack.us/img706/6194/dsc0339zt.jpg
Darc
http://img847.imageshack.us/img847/5208/dsc0347g.jpg
http://img814.imageshack.us/img814/5377/dsc0386o.jpg
i Blair , ma satyn więc łatwo poznać
http://img84.imageshack.us/img84/3862/dsc0367kt.jpg

musisz się douczyć

[quote name='Kasi i Lena']Jakie śliczne myszki:loveu:
Ta fotka mi się najbardziej podoba:loveu:
http://img814.imageshack.us/img814/5377/dsc0386o.jpg

dziękuje :p
dziewczyny na żywo są o wiele ładniejsze, zdjęcia kolorów nie oddają do końca niestety

[quote name='Naklejka']Jakie one są słodkie :loveu:

wiem :loveu:

[quote name='C&B']Myszy :loveu::loveu: Ja nie będę zgadywać która to która, bo mi się zwyczjanie nie chcę :evil_lol: Osobiście mam wszystkie 4 inne, więc takich rzeczy robić nie muszę :diabloti:

ja nie mam problemu z rozpoznaniem która jest która, poznaje je nawet po dźwiękach jakie wydają i sposobie w jakim jedzą, bo każda jest inna, a jak się je obserwuje to się zapamiętuje ich zachowania.
Iśka jako matka chrzestna powinna już się nauczyć która jest która :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
ja nie mam problemu z rozpoznaniem która jest która, poznaje je nawet po dźwiękach jakie wydają i sposobie w jakim jedzą, bo każda jest inna, a jak się je obserwuje to się zapamiętuje ich zachowania.
Iśka jako matka chrzestna powinna już się nauczyć która jest która :evil_lol:

fakt, jak ma się je na codzień to łatwo rozpoznać ;)
Iśka to na myszach się nie zna, nie poodbają jej się czerwonookie xd

A tak w ogóle to gdzieś mi mignęło, ze narzekałaś, że już 3 osoby mają taką samą obrożę jak ty - sówki. Prawdopodobnie ja niedługo będę tą 4 ]:->