gops Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 NightQueen napisał(a): kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 gops napisał(a):a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti: nadzieja matką głupich :evil_lol: co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong: Tak niestety jest wysterylizowana :placz: Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 NightQueen napisał(a):nadzieja matką głupich :evil_lol: co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong: Tak niestety jest wysterylizowana :placz: Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;) Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę. Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 gops napisał(a):a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti: Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol: Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki.. Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;) Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę. :crazyeye: toś wymyśliła :evil_lol: pytanie tylko kto oferowałby się na dawcę? :diabloti: dokładnie z westa ma tylko fryzurę ;) jak była długowłosa (patrz początki galerii) to bardziej przypominała, nie zmienia to faktu że jest i tak i tak brzydka :diabloti: ale i tak bez niej żyć nie mogę :loveu: [quote name='Avaloth']Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol: Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki.. mój plan się nie powiódł :evil_lol: Ja też sobie nie mogę tego wybaczyć, ale logicznie myśląc to czym miałabym ją kryć? :diabloti: westem? yorkiem? i tak szczeniaki by nie były takie jak ona, aczkolwiek po szczeniakach długo nie widać co z nich wyrośnie więc mogłabym kit wciskać potencjalnym nabywcą :evil_lol: M. miała kleszcza i to w takim niewygodnym miejscu pod pachą że nie mogłam go wyciągnąć, a był już spory, byłyśmy u wetki po ratunek :p Quote
Sweet Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti: Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Sweet napisał(a):To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti: Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol: to jest myśl :cool3: może bym nową rasę wynalazła :diabloti: Quote
dog193 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Najpierw musiałabyś skrzyżować yorka i shih tzu, wybrać z miotu najładniejszego pieska i nim pokryć Moli :D Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Apropo nowej rasy, słyszałaś anegdotkę ze zlotu? :razz: Dowiedzieliśmy się że jest taka rasa jak bichon hawajski :cool3: i wyobraź sobie, dziewczyna po niego jechała do Czech, kupiła za 900zł. Rasa dla wyżzych sfer, może po Moli byś coś podobnego wyszło:diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ona nie jest brzydka, ona jest piękna:loveu:. Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku że najlepiej będzie ją sklonować;) Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 dog193 napisał(a):Najpierw musiałabyś skrzyżować yorka i shih tzu, wybrać z miotu najładniejszego pieska i nim pokryć Moli :D inbred mówisz :evil_lol: o tak, wtedy byłaby największe prawdopodobieństwo że geny pójdą po M, później jeszcze w którymś pokoleniu trzeba by było coś dużego wcisnąć jakiegoś briarda czy coś, żeby mi rasa karłowata nie wyszła :evil_lol: Foxowa napisał(a):Shitorki? :evil_lol: brzmi mi to jak nazwa spodni :eviltong::evil_lol: Avaloth napisał(a):Apropo nowej rasy, słyszałaś anegdotkę ze zlotu? :razz: Dowiedzieliśmy się że jest taka rasa jak bichon hawajski :cool3: i wyobraź sobie, dziewczyna po niego jechała do Czech, kupiła za 900zł. Rasa dla wyżzych sfer, może po Moli byś coś podobnego wyszło:diabloti: :crazyeye: łaaa niezłe jaja :evil_lol::evil_lol: ludzie to są naiwni, ale to wina tego że przypływa do nas moda z USA i krzyżowanie ras w celu uzyskania nowej, przypuszczam że bichon hawajski to krzyżówka bichona i hawańczyka była :p Kasi i Lena napisał(a):Ona nie jest brzydka, ona jest piękna:loveu:. Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku że najlepiej będzie ją sklonować;) zależy kto co lubi :diabloti::evil_lol: a myślałam ża zaproponujesz macicę jakąś :diabloti::eviltong: Quote
dog193 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nieee, nie inbred - york i shih nie będą spokrewnione z Moli :D Szczeniaki po nich też nie :D Więc wybiera się najładniejszego pieska z miotu i z nim do Moli :D Ech, nie pomyślałaś... :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 dog193 napisał(a):Nieee, nie inbred - york i shih nie będą spokrewnione z Moli :D Szczeniaki po nich też nie :D Więc wybiera się najładniejszego pieska z miotu i z nim do Moli :D Ech, nie pomyślałaś... :evil_lol: ale jak pokryje ją własnym dzieckiem po ojcu yorku żeby kontynuować przekazywanie genów to będzie inbred Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 NightQueen napisał(a): a myślałam ża zaproponujesz macicę jakąś :diabloti::eviltong: No w zasadzie bym mogła mam jedną na zbyciu:evil_lol: Quote
dog193 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale mnie chodzi o prawdziwego shih, a nie Moli :D Na początku wziąć dwa zupełnie odrębne psy. Z miotu po nich wziąć pieska i nim pokryć Moli. Czaisz? :D Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Kasi i Lena napisał(a):No w zasadzie bym mogła mam jedną na zbyciu:evil_lol: Ooo :cool3: cuż za kusząca propozycja Możesz sprzedać ja na allegro :eviltong: dog193 napisał(a):Ale mnie chodzi o prawdziwego shih, a nie Moli :D Na początku wziąć dwa zupełnie odrębne psy. Z miotu po nich wziąć pieska i nim pokryć Moli. Czaisz? :D a bo ty myślisz w ten sposób :evil_lol: Niestety ta opcja wypada niekorzystnie, bo widziałam psy z podobnych krzyżówek ras i nie wyglądały jak M., więc dla osiągnięcia lepszego efektu trzeba by było inbreda zrobić, bo zależ nam na genach M. a nie jakiś przypadkowych, dopiero w któryś pokoleniu można by było się bawić w dodawanie "Świeżej krwi" JEZU :-o o czym my gadamy :evil_lol: mojej Molutki nie dam żadnemu facetowi :diabloti: faceci to świnie :eviltong: Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Hahaha rozmowy dogomaniaków :evil_lol::evil_lol: inbred, tworzenie ras i przeszczepianie macicy. To jest to !:diabloti: Quote
dog193 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 A ja myślę, że jakby takiego dzieciaka skrzyżować z Moli to by ciekawe psy wyszły :D [quote name='NightQueen']"Świerzej krwi" No to mnie zabiłaś :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Avaloth napisał(a):Hahaha rozmowy dogomaniaków :evil_lol::evil_lol: inbred, tworzenie ras i przeszczepianie macicy. To jest to !:diabloti: :evil_lol: dog193 napisał(a):A ja myślę, że jakby takiego dzieciaka skrzyżować z Moli to by ciekawe psy wyszły :D No to mnie zabiłaś :evil_lol: no to przeszczep macicy i jedziemy z tym robieniem nowej rasy :diabloti::evil_lol: ciii :siara::diabloti: Quote
NightQueen Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Uwaga ... Po kilku godzinach spędzonych na tworzeniu strony, udało mi się :diabloti::cool3: oczywiście to początek więc panuje tam chaos, ale może wy wyłapiecie jakieś rzeczy do poprawy http://www.wix.com/psanak/photography#! i jak? chyba tragedii nie ma biorąc pod uwagę, że to moja pierwsza w życiu strona :p Quote
Misia&Ruby Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Bardzo podoba mi się wygląd Twojej stronki, uwielbiam, kiedy różne elementy się poruszają (to się chyba nazywa flash?) :) A zdradzisz, ile rocznie kosztuje utrzymanie takiej witryny? ;) Quote
NightQueen Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Bardzo podoba mi się wygląd Twojej stronki, uwielbiam, kiedy różne elementy się poruszają (to się chyba nazywa flash?) :) A zdradzisz, ile rocznie kosztuje utrzymanie takiej witryny? ;) fajnie że się podoba, choć wymaga jeszcze dopracowania, nie sądziłam że tyle czasu zajmuje tworzenie stron i tak to są flash'e ;) wix ma darmow witryny, chyba że chcesz to możesz sobie wykupić premium Quote
Sweet Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Fajna stronka:D Ja już jakiś czas zabieram się do zrobienia swojej, ale nie umiem :evil_lol: Aż wstyd, że po 2 latach rozszerzonej infy nie umiem strony internetowej zrobić :diabloti: W jakim programie ją robiłaś? ;) Quote
Misia&Ruby Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 NightQueen napisał(a):fajnie że się podoba, choć wymaga jeszcze dopracowania, nie sądziłam że tyle czasu zajmuje tworzenie stron i tak to są flash'e ;) wix ma darmow witryny, chyba że chcesz to możesz sobie wykupić premium O, super! Może i ja spróbuję "zbudować" sobie stronę :) Quote
Recommended Posts