Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):

kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p

a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol:
przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol:
przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:

nadzieja matką głupich :evil_lol:

co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong:

Tak niestety jest wysterylizowana :placz:

Posted

NightQueen napisał(a):
nadzieja matką głupich :evil_lol:

co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong:

Tak niestety jest wysterylizowana :placz:

Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;)
Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę.

Posted

gops napisał(a):

Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol:
Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki..

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;)
Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę.

:crazyeye: toś wymyśliła :evil_lol: pytanie tylko kto oferowałby się na dawcę? :diabloti:
dokładnie z westa ma tylko fryzurę ;) jak była długowłosa (patrz początki galerii) to bardziej przypominała, nie zmienia to faktu że jest i tak i tak brzydka :diabloti: ale i tak bez niej żyć nie mogę :loveu:

[quote name='Avaloth']Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol:
Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki..

mój plan się nie powiódł :evil_lol:
Ja też sobie nie mogę tego wybaczyć, ale logicznie myśląc to czym miałabym ją kryć? :diabloti: westem? yorkiem? i tak szczeniaki by nie były takie jak ona, aczkolwiek po szczeniakach długo nie widać co z nich wyrośnie więc mogłabym kit wciskać potencjalnym nabywcą :evil_lol:

M. miała kleszcza i to w takim niewygodnym miejscu pod pachą że nie mogłam go wyciągnąć, a był już spory, byłyśmy u wetki po ratunek :p

Posted

To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti:
Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti:
Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol:

to jest myśl :cool3: może bym nową rasę wynalazła :diabloti:

Posted

Apropo nowej rasy, słyszałaś anegdotkę ze zlotu? :razz: Dowiedzieliśmy się że jest taka rasa jak bichon hawajski :cool3: i wyobraź sobie, dziewczyna po niego jechała do Czech, kupiła za 900zł. Rasa dla wyżzych sfer, może po Moli byś coś podobnego wyszło:diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
Najpierw musiałabyś skrzyżować yorka i shih tzu, wybrać z miotu najładniejszego pieska i nim pokryć Moli :D

inbred mówisz :evil_lol: o tak, wtedy byłaby największe prawdopodobieństwo że geny pójdą po M, później jeszcze w którymś pokoleniu trzeba by było coś dużego wcisnąć jakiegoś briarda czy coś, żeby mi rasa karłowata nie wyszła :evil_lol:

Foxowa napisał(a):
Shitorki? :evil_lol:

brzmi mi to jak nazwa spodni :eviltong::evil_lol:

Avaloth napisał(a):
Apropo nowej rasy, słyszałaś anegdotkę ze zlotu? :razz: Dowiedzieliśmy się że jest taka rasa jak bichon hawajski :cool3: i wyobraź sobie, dziewczyna po niego jechała do Czech, kupiła za 900zł. Rasa dla wyżzych sfer, może po Moli byś coś podobnego wyszło:diabloti:

:crazyeye: łaaa niezłe jaja :evil_lol::evil_lol: ludzie to są naiwni, ale to wina tego że przypływa do nas moda z USA i krzyżowanie ras w celu uzyskania nowej, przypuszczam że bichon hawajski to krzyżówka bichona i hawańczyka była :p

Kasi i Lena napisał(a):
Ona nie jest brzydka, ona jest piękna:loveu:.
Przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku że najlepiej będzie ją sklonować;)

zależy kto co lubi :diabloti::evil_lol:
a myślałam ża zaproponujesz macicę jakąś :diabloti::eviltong:

Posted

Nieee, nie inbred - york i shih nie będą spokrewnione z Moli :D Szczeniaki po nich też nie :D Więc wybiera się najładniejszego pieska z miotu i z nim do Moli :D Ech, nie pomyślałaś... :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Nieee, nie inbred - york i shih nie będą spokrewnione z Moli :D Szczeniaki po nich też nie :D Więc wybiera się najładniejszego pieska z miotu i z nim do Moli :D Ech, nie pomyślałaś... :evil_lol:

ale jak pokryje ją własnym dzieckiem po ojcu yorku żeby kontynuować przekazywanie genów to będzie inbred

Posted

Ale mnie chodzi o prawdziwego shih, a nie Moli :D Na początku wziąć dwa zupełnie odrębne psy. Z miotu po nich wziąć pieska i nim pokryć Moli. Czaisz? :D

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
No w zasadzie bym mogła mam jedną na zbyciu:evil_lol:

Ooo :cool3: cuż za kusząca propozycja
Możesz sprzedać ja na allegro :eviltong:

dog193 napisał(a):
Ale mnie chodzi o prawdziwego shih, a nie Moli :D Na początku wziąć dwa zupełnie odrębne psy. Z miotu po nich wziąć pieska i nim pokryć Moli. Czaisz? :D

a bo ty myślisz w ten sposób :evil_lol:
Niestety ta opcja wypada niekorzystnie, bo widziałam psy z podobnych krzyżówek ras i nie wyglądały jak M., więc dla osiągnięcia lepszego efektu trzeba by było inbreda zrobić, bo zależ nam na genach M. a nie jakiś przypadkowych, dopiero w któryś pokoleniu można by było się bawić w dodawanie "Świeżej krwi"

JEZU :-o o czym my gadamy :evil_lol: mojej Molutki nie dam żadnemu facetowi :diabloti: faceci to świnie :eviltong:

Posted

A ja myślę, że jakby takiego dzieciaka skrzyżować z Moli to by ciekawe psy wyszły :D

[quote name='NightQueen']"Świerzej krwi"
No to mnie zabiłaś :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
Hahaha rozmowy dogomaniaków :evil_lol::evil_lol: inbred, tworzenie ras i przeszczepianie macicy. To jest to !:diabloti:

:evil_lol:

dog193 napisał(a):
A ja myślę, że jakby takiego dzieciaka skrzyżować z Moli to by ciekawe psy wyszły :D

No to mnie zabiłaś :evil_lol:

no to przeszczep macicy i jedziemy z tym robieniem nowej rasy :diabloti::evil_lol:

ciii :siara::diabloti:

Posted

Bardzo podoba mi się wygląd Twojej stronki, uwielbiam, kiedy różne elementy się poruszają (to się chyba nazywa flash?) :)

A zdradzisz, ile rocznie kosztuje utrzymanie takiej witryny? ;)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Bardzo podoba mi się wygląd Twojej stronki, uwielbiam, kiedy różne elementy się poruszają (to się chyba nazywa flash?) :)

A zdradzisz, ile rocznie kosztuje utrzymanie takiej witryny? ;)

fajnie że się podoba, choć wymaga jeszcze dopracowania, nie sądziłam że tyle czasu zajmuje tworzenie stron
i tak to są flash'e ;)

wix ma darmow witryny, chyba że chcesz to możesz sobie wykupić premium

Posted

Fajna stronka:D
Ja już jakiś czas zabieram się do zrobienia swojej, ale nie umiem :evil_lol:
Aż wstyd, że po 2 latach rozszerzonej infy nie umiem strony internetowej zrobić :diabloti:
W jakim programie ją robiłaś? ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
fajnie że się podoba, choć wymaga jeszcze dopracowania, nie sądziłam że tyle czasu zajmuje tworzenie stron
i tak to są flash'e ;)

wix ma darmow witryny, chyba że chcesz to możesz sobie wykupić premium

O, super! Może i ja spróbuję "zbudować" sobie stronę :)