Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):

i w ogóle mnie wygońcie stąd bo mam się testów uczyć a nie przesiadywać na dogo :mad:

Nic mi nie mów ja zamiast robić testy oglądałam wczoraj cały dzień Glee :eviltong::diabloti:
mam tydzień :crazyeye::crazyeye::diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
A w rozmiarze 34 da się wyglądać zdrowo? :p To chyba najmniejszy rozmiar dostępny w większości sklepów..

Ja z pewnością bym była. Moim zdaniem można jeść wszystko, tylko z odpowiednim umiarem - nawet pizzę i inne niezdrowe i kaloryczne rzeczy ;)

jest jeszcze 32 :diabloti:
Zależy co dla kogo jest zdrowym wyglądem, bo ja np. lubię wystające kości obojczyka i miednicy, można mieć rozmiar 34 i nie być całkowicie wychodzoną osobą, niektórzy mają naturalnie zbudowane tak ciało. Oczywiście nie mówię że nie podobają mi się kobiety w innych rozmiarach bo tak nie jest, aczkolwiek lubię modelowe (na miarę XXIw) ciało kobiety

To już zależy od priorytetów, dla mnie ważniejszy ładny wygląd niż zaspokojenie kubków smakowych :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']jest jeszcze 32 :diabloti:
Zależy co dla kogo jest zdrowym wyglądem, bo ja np. lubię wystające kości obojczyka i miednicy, można mieć rozmiar 34 i nie być całkowicie wychodzoną osobą, niektórzy mają naturalnie zbudowane tak ciało. Oczywiście nie mówię że nie podobają mi się kobiety w innych rozmiarach bo tak nie jest, aczkolwiek lubię modelowe (na miarę XXIw) ciało kobiety

To już zależy od priorytetów, dla mnie ważniejszy ładny wygląd niż zaspokojenie kubków smakowych :evil_lol:

Bez urazy, ale przeczytaj jak to brzmi :diabloti:

Tu nie chodzi o zaspokajanie kubków smakowych, tylko duszy :p
Pamiętam.. w zeszłe wakacje jadłam lody na śniadanie, pięknie było :diabloti:
Ogólnie jestem bardzo monotematyczna w jedzeniu - myślę, że dieta typu "grejpfrutowa" byłaby całkiem niezła, naprawdę codziennie mogę jeść to samo, tylko po jakimś czasie mam okres odrzutu i nie tykam tego przez kolejne kilka miesięcy :p

Posted

Justa napisał(a):
A w rozmiarze 34 da się wyglądać zdrowo? :p To chyba najmniejszy rozmiar dostępny w większości sklepów..

;)

da się , długo nosiłam 34 i nie byłam jakoś skrajnie chuda ( mam koleżankę 19lat dziewczyna nosi właśnie rozimar 34 ma 46kg przy 158cm więc też nie jest najgorzej), kwestia proprcji , teraz mam 36 od dłuższego czasu i nie chcę już ani schudnąć ani przytyć .

Posted

Justa napisał(a):
Bez urazy, ale przeczytaj jak to brzmi :diabloti:

Tu nie chodzi o zaspokajanie kubków smakowych, tylko duszy :p
Pamiętam.. w zeszłe wakacje jadłam lody na śniadanie, pięknie było :diabloti:
Ogólnie jestem bardzo monotematyczna w jedzeniu - myślę, że dieta typu "grejpfrutowa" byłaby całkiem niezła, naprawdę codziennie mogę jeść to samo, tylko po jakimś czasie mam okres odrzutu i nie tykam tego przez kolejne kilka miesięcy :p

heheh literówka :evil_lol::evil_lol: w namyśle było wygłodzoną :evil_lol:

Pisze jak ja to odbieram, dla mnie to zaspakajanie kubków smakowych, ale jak pisałam wszystko jest kwestią podejścia, ja dla spokoju ducha zrezygnowałam z mięsa.
Ja generalnie mam nieco zmodyfikowaną (żeby nie powiedzieć spapraną) psychikę pod kwestiami swojego wyglądu, jestem bardzo zakompleksiona i najchętniej "przemeblowałabym" chirurgicznie wszystko w swoim ciele :cool3: Ja już przerabiałam parę diet, nawet jajeczno-grejpfrutową :p były długoterminowe efekty ale dla mnie wciąż za mało, więc się tak regularnie katuje, chociaż katuje to mocno przesadzone słowo, bo ja potrafię żyć o samym śniadaniu :p 2 tygodnie jadłam dziennie tylko oliwki świeże i jajko i żyłam :evil_lol: tyle że to akurat nie była planowana dieta, po prostu przy temp. 40+ nie masz ochoty nic jeść ;)

gops napisał(a):
da się , długo nosiłam 34 i nie byłam jakoś skrajnie chuda ( mam koleżankę 19lat dziewczyna nosi właśnie rozimar 34 ma 46kg przy 158cm więc też nie jest najgorzej), kwestia proprcji , teraz mam 36 od dłuższego czasu i nie chcę już ani schudnąć ani przytyć .

weź poprawkę na wiek, to że nastolatka ma 34 to nic nadzwyczajnego, mówimy o dorosłej kobiecie ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
heheh literówka :evil_lol::evil_lol: w namyśle było wygłodzoną :evil_lol:

Pisze jak ja to odbieram, dla mnie to zaspakajanie kubków smakowych, ale jak pisałam wszystko jest kwestią podejścia, ja dla spokoju ducha zrezygnowałam z mięsa.
Ja generalnie mam nieco zmodyfikowaną (żeby nie powiedzieć spapraną) psychikę pod kwestiami swojego wyglądu, jestem bardzo zakompleksiona i najchętniej "przemeblowałabym" chirurgicznie wszystko w swoim ciele :cool3: Ja już przerabiałam parę diet, nawet jajeczno-grejpfrutową :p były długoterminowe efekty ale dla mnie wciąż za mało, więc się tak regularnie katuje, chociaż katuje to mocno przesadzone słowo, bo ja potrafię żyć o samym śniadaniu :p 2 tygodnie jadłam dziennie tylko oliwki świeże i jajko i żyłam :evil_lol: tyle że to akurat nie była planowana dieta, po prostu przy temp. 40+ nie masz ochoty nic jeść ;)

Ja jak chodzę do kliniki to mogę nic nie jeść cały dzień, bo po prostu jedzenie jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę gdy tam jestem, jak wracam to zwykle nie mam siły już nic jeść. Ale to średnio dobre. Od jakiegoś czasu nauczyłam się jeść kilka małych posiłków w ciągu dnia i nie zauważyłam abym jakoś przytyła.
Nie widziałam Cię na żywo, ale sądzę że całkiem prawdopodobne jest to, że to tylko paranoja która siedzi w Twojej głowie i jesteś normalną zdrowo wyglądającą dziewczyną :) Ale prawda, grunt to polubić siebie, zwykle u kobiet następuje to koło 30, więc mamy jeszcze trochę czasu :p

Posted

NightQueen napisał(a):

weź poprawkę na wiek, to że nastolatka ma 34 to nic nadzwyczajnego, mówimy o dorosłej kobiecie ;)

też prawda, chociaż dziewczyna w wieku 19lat już raczej nie rośnie ani się nie zmienia.

Posted

Justa napisał(a):
Ja jak chodzę do kliniki to mogę nic nie jeść cały dzień, bo po prostu jedzenie jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę gdy tam jestem, jak wracam to zwykle nie mam siły już nic jeść. Ale to średnio dobre. Od jakiegoś czasu nauczyłam się jeść kilka małych posiłków w ciągu dnia i nie zauważyłam abym jakoś przytyła.
Nie widziałam Cię na żywo, ale sądzę że całkiem prawdopodobne jest to, że to tylko paranoja która siedzi w Twojej głowie i jesteś normalną zdrowo wyglądającą dziewczyną :) Ale prawda, grunt to polubić siebie, zwykle u kobiet następuje to koło 30, więc mamy jeszcze trochę czasu :p

Przeważnie tak jest jak człowiek zajęty to o jedzeniu nie myśli i to chyba jest najlepszy sposób na odchudzanie :evil_lol:
Wiem że to głownie moja głowa, to akurat sobie wytłumaczyć potrafię, ale mam tak i przekonać się nię mogę, ale to normalne u Polskich kobiet ;) Noo do 30 zostało mi jeszcze dobre kilka lat :evil_lol: ale jakieś rokowania na przyszłość są :p

gops napisał(a):
też prawda, chociaż dziewczyna w wieku 19lat już raczej nie rośnie ani się nie zmienia.

rosnąć tak, ale nie przestają dojrzewać, w kobiecym ciele zamiany zachodzą nawet do 25 roku życia ;) w tym czasie kości miednicy mogą się poluzować i tym samym biodra stają się szersze, nie mówiąc już o ciąży w późniejszym okresie, także trudno ocenić w tym wieku dziewczynę ;)

Posted

Patrycja, spadaj z dogo, masz egzamin czy cośtam. W każdym razie kazałaś się wygonić więc skorzystam z okazji :evil_lol:

Z tego co słyszałam jednym z lepszych sposobów na schudnięcie bez jakiejś radykalnej diety jest po prostu przestać jeść po 17 czy 18. Plus mało słodyczy, i nie tłuste jedzenie, co Ty i tak robisz z tego co czytałam. No i ruch.

Posted

[quote name='Avaloth']Patrycja, spadaj z dogo, masz egzamin czy cośtam. W każdym razie kazałaś się wygonić więc skorzystam z okazji :evil_lol:

Z tego co słyszałam jednym z lepszych sposobów na schudnięcie bez jakiejś radykalnej diety jest po prostu przestać jeść po 17 czy 18. Plus mało słodyczy, i nie tłuste jedzenie, co Ty i tak robisz z tego co czytałam. No i ruch.

cóż za agresja :diabloti: prawie się wystraszyłam :evil_lol:

W nauce jestem bliżej niż dalej i chyba w piątek pojadę zdawać, a co mi tam :eviltong:

mam bazgroła

Posted

[quote name='Tepes']o to jest ta murzyna z gazetki dbam o zdrowie ino bez skrzydeł:evil_lol:
fajne!

hahaha :evil_lol::evil_lol: co ty za gazety czytasz :evil_lol::evil_lol:
To jest moja wersja tej baby, nie podobna :eviltong: aż dziw że zgałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']nie czytom ale dostajemy z apteki to widza:evil_lol:
e jak nie podobno mi sie fest podobo!

wg. mnie znikome podobieństwo ale co tam :evil_lol:
z apteki? nawet nie wiedziałam :evil_lol: znalazłam ją w łazience :diabloti:

Posted

ta z apteki:evil_lol:
u mie w łazience tyż jest pełno garzet tragedia jak można czytać gazeta w kibelku:evil_lol:

a jakby podobieństwo było znikome to bych wgl nie poznała kto to jest wiec cicho mi tu:D

Posted

[quote name='Tepes']ta z apteki:evil_lol:
u mie w łazience tyż jest pełno garzet tragedia jak można czytać gazeta w kibelku:evil_lol:

a jakby podobieństwo było znikome to bych wgl nie poznała kto to jest wiec cicho mi tu:D

nie wszyscy muszą się skupiać w WC jak ty :diabloti::evil_lol: ja też nie czytam, nie mam czasu na to :eviltong:

Gdybym ja tego nie rysowała to bym miała wątpliwości co to jest za babsztyl :evil_lol:

Posted

że Ty czytosz to nie znaczy, ze wszyscy;) do mie to jest chore...GODZINA siedzieć w kiblu...tak jak pewien członek moi rodziny...
a tak wl mogłabyś skończyć mi już dogryzac bo to już robi sie nudne;)

Posted

Górna warga mi się nie podoba, poza tym bardzo fajne :)

Oj, no, nie śmiej się ze mnie :D
No właśnie. Btw, kto obstawiasz że w ciąży i z kim? W sumie najbardziej prawdopodobna Blair z Chuckiem, ale ten wyjazd Sereny taki spokojny i w ogóle, też coś na rzeczy może być. Tylko z kim :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
W nauce jestem bliżej niż dalej i chyba w piątek pojadę zdawać, a co mi tam :eviltong:

Ale wewnętrzny w ośrodku gdzie się uczysz czy jak?? :)

Posted

[quote name='Tepes']że Ty czytosz to nie znaczy, ze wszyscy;) do mie to jest chore...GODZINA siedzieć w kiblu...tak jak pewien członek moi rodziny...
a tak wl mogłabyś skończyć mi już dogryzac bo to już robi sie nudne;)

czytaj co piszę, pisałam że nie czytam bo nie mam czasu
a dogryzam każdemu jak leci, taki już mój uroczy sposób bycia :diabloti:

[quote name='Avaloth']Górna warga mi się nie podoba, poza tym bardzo fajne :)

Oj, no, nie śmiej się ze mnie :D
No właśnie. Btw, kto obstawiasz że w ciąży i z kim? W sumie najbardziej prawdopodobna Blair z Chuckiem, ale ten wyjazd Sereny taki spokojny i w ogóle, też coś na rzeczy może być. Tylko z kim :diabloti:

nie śmieje się, ja się normalnie wystraszyłam :diabloti:
yyy... szczerze mówiąc nie miałam takich przemyśleń jeszcze, kto z kim w ciąży :evil_lol: ale jak już to obstawiam Serenę, bo Blair jest za fajna na to :diabloti::evil_lol:

[quote name='Sweet']Ale wewnętrzny w ośrodku gdzie się uczysz czy jak?? :)

tak, dokładnie tak ;)

Posted

[quote name='Tepes']no właśnie i do tego pisza, że to już nudne sie rorbi;)
ta bardzo uroczy

to tak jak ty piszesz sloganem a nie po Polsku, też już jest nudny, do tego niebieski kolor, Ada włazi w tyłek :diabloti: a Ewa podobno nie komentuje zdjęć jorkowatych psów i ogólnie jest specyficzna :cool3:, każdy ma swój styl pisania i wątpię by na kogoś życzenie go zmieniał, nie podoba się to zawsze można nie czytać bądź kliknąć "ignoruj" i po problemie

Posted

Noto ja tylko tak po cichutku by nie zakłócić waszej rozmowy napisze, że Moli Ślicznie jej w tej obroży:loveu: i pięknie pozuje do zdjęć .. :cool3:

Posted

Domix jak Ty to zrobiłaż że Ci nick zrobili? Bo na wątku od roku chyba nie zmieniali. Chyba że się załapałaś na ostatnią zmianę tak jak ja xd

Co z Ciebie za fanka że się nie zastanawiasz :diabloti: ale Chucki był biedny jak się z nią żegnał, i w ogóle potem. Taki się dobry chłopak zrobił, no. W sumie fakt, acz mogłoby to być dziecko Chucka i Blair, wtedy by musieli do siebie wrócić xd I by były małe Chuckątka :loveu::evil_lol: