NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Kasi i Lena']http://www.farbenmix.de/shop/images/product_images/popup_images/9461_0.jpg Ta na Moli będzie ślicznie wyglądać. Jedna z moich suk jest w podobnym kolorze i cudownie się w zieleni prezentuje. z tą akurat był problem, bo jej nie było ostatnio :roll: [quote name='gops']1 tasiemke mogę wziąć na pół :evil_lol: fajna znów to samo :mad::mad: :evil_lol: Quote
gops Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a): znów to samo :mad::mad: :evil_lol: e tam :evil_lol: dużo kolorów pasuję to coś się wymyśli i będzie inaczej :evil_lol: dobrze że znalazłaś ą bo ja nie widziałam takiej na stronie :lol: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 gops napisał(a):e tam :evil_lol: dużo kolorów pasuję to coś się wymyśli i będzie inaczej :evil_lol: dobrze że znalazłaś ą bo ja nie widziałam takiej na stronie :lol: coś wymyślisz ? jak z sowami i początkową wersją trampek ?:evil_lol: musimy się zgadać i pisać od razu jakie podkłady mamy żeby nie wyszło znów to samo :diabloti::eviltong: ja wcześniej też nie widziałam, dziś ujrzałam Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Patrz mamy 3 takie same obroże :diabloti: http://www.farbenmix.de/shop/images/product_images/popup_images/9461_0.jpg Ta jest cudna :loveu: Od dawna marzy mi się zielona dla Kabiego :diabloti: Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 wiesz co miałaś rację, że cała mokra za ładnie nie wygląda. :evil_lol: fajnie to ujęłaś "szczur kanałowy". :lol: http://img846.imageshack.us/img846/1993/dsc0705c.jpg to cała twoja kolekcja?! :mdleje: http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Sweet']Patrz mamy 3 takie same obroże :diabloti: http://www.farbenmix.de/shop/images/product_images/popup_images/9461_0.jpg Ta jest cudna :loveu: Od dawna marzy mi się zielona dla Kabiego :diabloti: no niestety przy takiej liczbie, jest szansa że ktoś (zwłaszcza Ada) zmałpuje :diabloti: a ja chyba znów w róż pójdę :diabloti: [quote name='bianka19']wiesz co miałaś rację, że cała mokra za ładnie nie wygląda. :evil_lol: fajnie to ujęłaś "szczur kanałowy". :lol: http://img846.imageshack.us/img846/1993/dsc0705c.jpg to cała twoja kolekcja?! :mdleje: http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg "za ładnie nie wygląda" - to mocne niedomówienie :evil_lol: yyy cała w sensie obroży tak (jak na razie), ale do tego dochodzą 2 pary szelek i z 7 czy 8 (nie wiem ile dokładnie) smyczy :p Quote
Kasi i Lena Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Moim zdaniem nie wygląda źle. Niektóre psy, nawet rasowe wyglądają suche gorzej od mokrej Moli:evil_lol: http://img816.imageshack.us/img816/4643/dsc0692o.jpg Ta fotka jest najlepsza. Ma spojrzenie pt. No i co się na mnie gapisz. weź bo cię zaraz uderzę:evil_lol: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):no niestety przy takiej liczbie, jest szansa że ktoś (zwłaszcza Ada) zmałpuje :diabloti: a ja chyba znów w róż pójdę :diabloti: Ej ale do tych pand różowa tasiemka by dobrze wyglądała :cool3::cool3: Będziesz zamawiać tą tasiemkę ? :cool3: Bo bym taką chciała :diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Moim zdaniem nie wygląda źle. Niektóre psy, nawet rasowe wyglądają suche gorzej od mokrej Moli:evil_lol: http://img816.imageshack.us/img816/4643/dsc0692o.jpg Ta fotka jest najlepsza. Ma spojrzenie pt. No i co się na mnie gapisz. weź bo cię zaraz uderzę:evil_lol: bo ona tak bardzo kocha aparat :diabloti::evil_lol: [quote name='Sweet']Ej ale do tych pand różowa tasiemka by dobrze wyglądała :cool3::cool3: Będziesz zamawiać tą tasiemkę ? :cool3: Bo bym taką chciała :diabloti::diabloti: nie będę, zamawiam inną :diabloti: ale zapytam Marty, może uda się zamówić 0,5 m ostatnia partia zdjęć znad Soły ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No jak pisałam, całkiem ładny mokry piesek:) Moja Lena też wielbi aparat;) Quote
Avaloth Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Boże, jak ona wygląda:evil_lol: Zielona ładna:loveu: szkoda że nie potrzebuję chwilowo obroży i nie wiem jakich rozmiarów ostatecznie będzie mój przyszyły pies.. Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a): nie będę, zamawiam inną :diabloti: ale zapytam Marty, może uda się zamówić 0,5 m Wstrętna jesteś :( Ja chciałam mieć znowu taką jak ty :diabloti: To zapytaj jak możesz :loveu: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Kasi i Lena napisał(a):No jak pisałam, całkiem ładny mokry piesek:) Moja Lena też wielbi aparat;) M. nie znosi aparatów, jak widzi że go niosę to dupą się obraca i udaje że mnie nie słyszy jak ją wołam :evil_lol: Avaloth napisał(a):Boże, jak ona wygląda:evil_lol: Zielona ładna:loveu: szkoda że nie potrzebuję chwilowo obroży i nie wiem jakich rozmiarów ostatecznie będzie mój przyszyły pies.. ee tam obroży nigdy za wiele :diabloti: Cześkowi byłoby super w zieleni :evil_lol: Sweet napisał(a):Wstrętna jesteś :( Ja chciałam mieć znowu taką jak ty :diabloti: To zapytaj jak możesz :loveu: peszek :diabloti: wiem że z tymi taśmami był problem, bo ostatnio nie doszły bo ich chyba brakło, mogę zapytać, jak się będzie dało to zamówię, tylko nie wiem czy przyjdą ;) Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):M. nie znosi aparatów, jak widzi że go niosę to dupą się obraca i udaje że mnie nie słyszy jak ją wołam :evil_lol: peszek :diabloti: wiem że z tymi taśmami był problem, bo ostatnio nie doszły bo ich chyba brakło, mogę zapytać, jak się będzie dało to zamówię, tylko nie wiem czy przyjdą ;) Kabi robi to samo :evil_lol: ok to się zapytaj, jak dojdą to jestem chętna, bo ta taśma jest urocza:D Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Sweet napisał(a):Kabi robi to samo :evil_lol: ok to się zapytaj, jak dojdą to jestem chętna, bo ta taśma jest urocza:D załatwione Przez ciebie też muszę to zamówić :mad::mad::diabloti: Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):załatwione Przez ciebie też muszę to zamówić :mad::mad::diabloti: O to super :D To muszę jeszcze do Marty napisać o wymiary ;) Ale to jak przyjdzie tasiemka dopiero chyba nie? ;) Oj tam:diabloti: Ja wiedziałam, że chcesz ją zamówić :loveu: Quote
NightQueen Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Sweet napisał(a):O to super :D To muszę jeszcze do Marty napisać o wymiary ;) Ale to jak przyjdzie tasiemka dopiero chyba nie? ;) Oj tam:diabloti: Ja wiedziałam, że chcesz ją zamówić :loveu: jeszcze w sumie nie wiem czy ją chcę czy nie także nie koniecznie będziemy mieć takie same Tak później, bo nie wiem czy w ogóle przyjdzie ta tasma Quote
Sweet Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):jeszcze w sumie nie wiem czy ją chcę czy nie także nie koniecznie będziemy mieć takie same Tak później, bo nie wiem czy w ogóle przyjdzie ta tasma zawsze możesz wziąć inny podkład :diabloti: No ok;) to daj mi znać jak się dowiesz ;) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 NightQueen napisał(a):"za ładnie nie wygląda" - to mocne niedomówienie :evil_lol: yyy cała w sensie obroży tak (jak na razie), ale do tego dochodzą 2 pary szelek i z 7 czy 8 (nie wiem ile dokładnie) smyczy :p sama tak powiedziałaś, ciotka. :lol: ale ja się z tym zgadzam, hihi. :diabloti: o bosz, Cezar w życiu tyle nie miał. biedny pies, inwestuję w niego. :eviltong: Quote
darii_iia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Cześć nie słoko, tylko paskudnie Ee tam. Nie znasz się. :eviltong: Jak dla mnie uroczo. :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ale piękne fotki robisz, ta powyżej jest cudowna:loveu: Mam jeszcze pytanie odnośnie obróżek dogstyl, zdecydowałam się taką kupić:multi:. Chodzi mi o podszycie. Co się lepiej sprawdza. Eko czy polar. Skłaniam się ku polarowi bo nie przepadam za eko. Nie wiem tylko czy nie będzie się szybko mechacił i czy cała obroża nie będzie zbyt sztywna i gruba. Quote
NightQueen Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Sweet']zawsze możesz wziąć inny podkład :diabloti: No ok;) to daj mi znać jak się dowiesz ;) no to się dowiemy dopiero jak zamówienie dojdzie, ale powiem ci czy jest czy nie :p [quote name='bianka19']sama tak powiedziałaś, ciotka. :lol: ale ja się z tym zgadzam, hihi. :diabloti: o bosz, Cezar w życiu tyle nie miał. biedny pies, inwestuję w niego. :eviltong: Ja mam zawsze rację :diabloti: zwłaszcza w kwestii mojego psa :evil_lol: oo tak, strasznie zaniedbany jest :eviltong: [quote name='darii_iia']Ee tam. Nie znasz się. :eviltong: Jak dla mnie uroczo. http://img683.imageshack.us/img683/9871/dsc0799hi.jpg :loveu: zauważ jaką ma nieszczęśliwą minę :diabloti: zawsze tak reaguje na koniec fajnej zabawy i powrót do domu :evil_lol: [quote name='Kasi i Lena']Ale piękne fotki robisz, ta powyżej jest cudowna:loveu: Mam jeszcze pytanie odnośnie obróżek dogstyl, zdecydowałam się taką kupić:multi:. Chodzi mi o podszycie. Co się lepiej sprawdza. Eko czy polar. Skłaniam się ku polarowi bo nie przepadam za eko. Nie wiem tylko czy nie będzie się szybko mechacił i czy cała obroża nie będzie zbyt sztywna i gruba. cieszę się że podobają ci się moje paskudne zdjęcia ( i nie mówię tego ze skromności :diabloti:) Ja ci powiem że najlepiej mi się psa prowadzi na gładkich obrożach bez eko i polaru. Polar na pewno się nie nadaje na ciepłe dni, bo jednak grzeje po szyi, po za tym włosy się do niego nabijają i trudno wyciągnąć (nawet po praniu w pralce zostają) no i długo schnie. Eko nie łapie włosów, szybko wysycha i łatwiej ją wyczyścić bo można zrobić to szczoteczką. Polar mi się nie mechaci, a eko nie pęka ;) Jeśli chodzi o sztywność i grubość to nie jest jakaś tragiczna, wiadomo że to jest więcej warstw czyli jest grubiej, ale na M. nie robi to większej różnicy, a twoje dzieuchy są większe, jeśli chodzi o sztywność to dużo zależy od taśmy podkładowej, bo ona nadaje sztywność. Nie umiem ci powiedzieć co lepsze, bo ja i to i to lubię, ale bardziej się ku eko bym skłaniała jednak. Quote
Sweet Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Wiem, wiem, że jak dojdzie;D ale żebyś nie zapomniała :evil_lol: Jak dzisiaj pogoda? ;/ Quote
NightQueen Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Sweet napisał(a):Wiem, wiem, że jak dojdzie;D ale żebyś nie zapomniała :evil_lol: Jak dzisiaj pogoda? ;/ przypomnij mi na wszelki wypadek :p bez komentarza ... :angryy: Quote
Kasi i Lena Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dzięki za szczegółową odpowiedź:) Moje suczyny nie są duże. Mniejsza waży w porywach do 10 kg i ma niecałe 30 cm w szyjce. Ech jak na razie nie mogę się zdecydować jaką tasiemkę chce. Za dużo tego i wszystko ładne:) Quote
Recommended Posts