Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):

znów to samo :mad::mad: :evil_lol:

e tam :evil_lol: dużo kolorów pasuję to coś się wymyśli i będzie inaczej :evil_lol:
dobrze że znalazłaś ą bo ja nie widziałam takiej na stronie :lol:

Posted

gops napisał(a):
e tam :evil_lol: dużo kolorów pasuję to coś się wymyśli i będzie inaczej :evil_lol:
dobrze że znalazłaś ą bo ja nie widziałam takiej na stronie :lol:

coś wymyślisz ? jak z sowami i początkową wersją trampek ?:evil_lol:
musimy się zgadać i pisać od razu jakie podkłady mamy żeby nie wyszło znów to samo :diabloti::eviltong:
ja wcześniej też nie widziałam, dziś ujrzałam

Posted

[quote name='Sweet']Patrz mamy 3 takie same obroże :diabloti:
http://www.farbenmix.de/shop/images/product_images/popup_images/9461_0.jpg
Ta jest cudna :loveu: Od dawna marzy mi się zielona dla Kabiego :diabloti:

no niestety przy takiej liczbie, jest szansa że ktoś (zwłaszcza Ada) zmałpuje :diabloti:
a ja chyba znów w róż pójdę :diabloti:

[quote name='bianka19']wiesz co miałaś rację, że cała mokra za ładnie nie wygląda. :evil_lol: fajnie to ujęłaś "szczur kanałowy". :lol:
http://img846.imageshack.us/img846/1993/dsc0705c.jpg

to cała twoja kolekcja?! :mdleje:
http://img847.imageshack.us/img847/9074/dsc0871q.jpg

"za ładnie nie wygląda" - to mocne niedomówienie :evil_lol:

yyy cała w sensie obroży tak (jak na razie), ale do tego dochodzą 2 pary szelek i z 7 czy 8 (nie wiem ile dokładnie) smyczy :p

Posted

NightQueen napisał(a):
no niestety przy takiej liczbie, jest szansa że ktoś (zwłaszcza Ada) zmałpuje :diabloti:
a ja chyba znów w róż pójdę :diabloti:

Ej ale do tych pand różowa tasiemka by dobrze wyglądała :cool3::cool3:
Będziesz zamawiać tą tasiemkę ? :cool3: Bo bym taką chciała :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Moim zdaniem nie wygląda źle. Niektóre psy, nawet rasowe wyglądają suche gorzej od mokrej Moli:evil_lol:
http://img816.imageshack.us/img816/4643/dsc0692o.jpg
Ta fotka jest najlepsza. Ma spojrzenie pt. No i co się na mnie gapisz. weź bo cię zaraz uderzę:evil_lol:

bo ona tak bardzo kocha aparat :diabloti::evil_lol:

[quote name='Sweet']Ej ale do tych pand różowa tasiemka by dobrze wyglądała :cool3::cool3:
Będziesz zamawiać tą tasiemkę ? :cool3: Bo bym taką chciała :diabloti::diabloti:

nie będę, zamawiam inną :diabloti:
ale zapytam Marty, może uda się zamówić 0,5 m

ostatnia partia zdjęć znad Soły ;)

Posted

Boże, jak ona wygląda:evil_lol:
Zielona ładna:loveu: szkoda że nie potrzebuję chwilowo obroży i nie wiem jakich rozmiarów ostatecznie będzie mój przyszyły pies..

Posted

NightQueen napisał(a):

nie będę, zamawiam inną :diabloti:
ale zapytam Marty, może uda się zamówić 0,5 m

Wstrętna jesteś :( Ja chciałam mieć znowu taką jak ty :diabloti:
To zapytaj jak możesz :loveu:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
No jak pisałam, całkiem ładny mokry piesek:)

Moja Lena też wielbi aparat;)

M. nie znosi aparatów, jak widzi że go niosę to dupą się obraca i udaje że mnie nie słyszy jak ją wołam :evil_lol:

Avaloth napisał(a):
Boże, jak ona wygląda:evil_lol:
Zielona ładna:loveu: szkoda że nie potrzebuję chwilowo obroży i nie wiem jakich rozmiarów ostatecznie będzie mój przyszyły pies..

ee tam obroży nigdy za wiele :diabloti: Cześkowi byłoby super w zieleni :evil_lol:

Sweet napisał(a):
Wstrętna jesteś :( Ja chciałam mieć znowu taką jak ty :diabloti:
To zapytaj jak możesz :loveu:

peszek :diabloti:
wiem że z tymi taśmami był problem, bo ostatnio nie doszły bo ich chyba brakło, mogę zapytać, jak się będzie dało to zamówię, tylko nie wiem czy przyjdą ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
M. nie znosi aparatów, jak widzi że go niosę to dupą się obraca i udaje że mnie nie słyszy jak ją wołam :evil_lol:

peszek :diabloti:
wiem że z tymi taśmami był problem, bo ostatnio nie doszły bo ich chyba brakło, mogę zapytać, jak się będzie dało to zamówię, tylko nie wiem czy przyjdą ;)

Kabi robi to samo :evil_lol:

ok to się zapytaj, jak dojdą to jestem chętna, bo ta taśma jest urocza:D

Posted

Sweet napisał(a):
Kabi robi to samo :evil_lol:

ok to się zapytaj, jak dojdą to jestem chętna, bo ta taśma jest urocza:D

załatwione
Przez ciebie też muszę to zamówić :mad::mad::diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
załatwione
Przez ciebie też muszę to zamówić :mad::mad::diabloti:

O to super :D
To muszę jeszcze do Marty napisać o wymiary ;) Ale to jak przyjdzie tasiemka dopiero chyba nie? ;)
Oj tam:diabloti: Ja wiedziałam, że chcesz ją zamówić :loveu:

Posted

Sweet napisał(a):
O to super :D
To muszę jeszcze do Marty napisać o wymiary ;) Ale to jak przyjdzie tasiemka dopiero chyba nie? ;)
Oj tam:diabloti: Ja wiedziałam, że chcesz ją zamówić :loveu:

jeszcze w sumie nie wiem czy ją chcę czy nie także nie koniecznie będziemy mieć takie same

Tak później, bo nie wiem czy w ogóle przyjdzie ta tasma

Posted

NightQueen napisał(a):
jeszcze w sumie nie wiem czy ją chcę czy nie także nie koniecznie będziemy mieć takie same

Tak później, bo nie wiem czy w ogóle przyjdzie ta tasma

zawsze możesz wziąć inny podkład :diabloti:

No ok;) to daj mi znać jak się dowiesz ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
"za ładnie nie wygląda" - to mocne niedomówienie :evil_lol:

yyy cała w sensie obroży tak (jak na razie), ale do tego dochodzą 2 pary szelek i z 7 czy 8 (nie wiem ile dokładnie) smyczy :p

sama tak powiedziałaś, ciotka. :lol: ale ja się z tym zgadzam, hihi. :diabloti:

o bosz, Cezar w życiu tyle nie miał. biedny pies, inwestuję w niego. :eviltong:

Posted

Ale piękne fotki robisz, ta powyżej jest cudowna:loveu:

Mam jeszcze pytanie odnośnie obróżek dogstyl, zdecydowałam się taką kupić:multi:.
Chodzi mi o podszycie. Co się lepiej sprawdza. Eko czy polar. Skłaniam się ku polarowi bo nie przepadam za eko. Nie wiem tylko czy nie będzie się szybko mechacił i czy cała obroża nie będzie zbyt sztywna i gruba.

Posted

[quote name='Sweet']zawsze możesz wziąć inny podkład :diabloti:

No ok;) to daj mi znać jak się dowiesz ;)

no to się dowiemy dopiero jak zamówienie dojdzie, ale powiem ci czy jest czy nie :p

[quote name='bianka19']sama tak powiedziałaś, ciotka. :lol: ale ja się z tym zgadzam, hihi. :diabloti:

o bosz, Cezar w życiu tyle nie miał. biedny pies, inwestuję w niego. :eviltong:

Ja mam zawsze rację :diabloti: zwłaszcza w kwestii mojego psa :evil_lol:

oo tak, strasznie zaniedbany jest :eviltong:

[quote name='darii_iia']Ee tam. Nie znasz się. :eviltong:
Jak dla mnie uroczo.
http://img683.imageshack.us/img683/9871/dsc0799hi.jpg
:loveu:

zauważ jaką ma nieszczęśliwą minę :diabloti: zawsze tak reaguje na koniec fajnej zabawy i powrót do domu :evil_lol:

[quote name='Kasi i Lena']Ale piękne fotki robisz, ta powyżej jest cudowna:loveu:

Mam jeszcze pytanie odnośnie obróżek dogstyl, zdecydowałam się taką kupić:multi:.
Chodzi mi o podszycie. Co się lepiej sprawdza. Eko czy polar. Skłaniam się ku polarowi bo nie przepadam za eko. Nie wiem tylko czy nie będzie się szybko mechacił i czy cała obroża nie będzie zbyt sztywna i gruba.

cieszę się że podobają ci się moje paskudne zdjęcia ( i nie mówię tego ze skromności :diabloti:)

Ja ci powiem że najlepiej mi się psa prowadzi na gładkich obrożach bez eko i polaru.
Polar na pewno się nie nadaje na ciepłe dni, bo jednak grzeje po szyi, po za tym włosy się do niego nabijają i trudno wyciągnąć (nawet po praniu w pralce zostają) no i długo schnie. Eko nie łapie włosów, szybko wysycha i łatwiej ją wyczyścić bo można zrobić to szczoteczką. Polar mi się nie mechaci, a eko nie pęka ;) Jeśli chodzi o sztywność i grubość to nie jest jakaś tragiczna, wiadomo że to jest więcej warstw czyli jest grubiej, ale na M. nie robi to większej różnicy, a twoje dzieuchy są większe, jeśli chodzi o sztywność to dużo zależy od taśmy podkładowej, bo ona nadaje sztywność. Nie umiem ci powiedzieć co lepsze, bo ja i to i to lubię, ale bardziej się ku eko bym skłaniała jednak.

Posted

Dzięki za szczegółową odpowiedź:) Moje suczyny nie są duże. Mniejsza waży w porywach do 10 kg i ma niecałe 30 cm w szyjce. Ech jak na razie nie mogę się zdecydować jaką tasiemkę chce. Za dużo tego i wszystko ładne:)