Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vitka napisał(a):
Dziś tylko jedno ponieważ po upadku boli mnie głowa i mam pełno piasku we włosach...:roll: muszę je umyć i spać bo jutro na 7:10 do szkoły...:placz:

Misia pokochała rurę od odkurzacza:loveu:

Ja w ogóle nie piję i żyję:diabloti:

Ona ma jakieś dziwne zapędy :evil_lol:

ślicznie wygląda :loveu: też mam taką obrożę dla grama, za mała :evil_lol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
Jesu, po takiej ilości to ja nawet nie czuję, że piłam :evil_lol:
(ciii.... :diabloti:)

[SIZE=2]Ja też uwielbiam filmy :loveu:

ja mam bardzooo słabą głowę, bo rzadko pijam ;)

Vitka ona jest boska, i też mam taką obroże :evil_lol: tzn nie ja tylko Moli hehe
Co ona z tą rurą wyprawia :crazyeye:

Posted

ja piłam ze 3 razy w życiu :evil_lol:

to po czym masz mocną głowę :crazyeye:

Ja nie dość że pije rzadko to przy moim 160, do tego nigdy nie jem przed imprezami no to później efekt jest jaki jest, ale sa też dobre strony bo nie muszę dużo kasy wydawać żeby polepszyć humor :evil_lol::evil_lol:

Posted

na mnie alkohol działa pobudzająco do godziny 2 w nocy, wtedy mam zawsze kryzys i chce mi się spać, ale jak to przetrwam to później sie bawię do 9 :evil_lol:

picie % na pusty żołądek to łupi pomysł ;)

Posted

smallpati napisał(a):
na mnie alkohol działa pobudzająco do godziny 2 w nocy, wtedy mam zawsze kryzys i chce mi się spać, ale jak to przetrwam to później sie bawię do 9 :evil_lol:

Ja jeszcze nie wiem :evil_lol::evil_lol:

zapamiętam :P

Posted

smallpati napisał(a):

U mnie jest podobnie. :cool3: :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

Vitka ona jest boska, i też mam taką obroże :evil_lol: tzn nie ja tylko Moli hehe
Co ona z tą rurą wyprawia :crazyeye:

Misia się przytula do niej, bawi się i śpi z rurą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

Witaj Beti :multi:
cieszę się że zwierzaki się podobały, zwłaszcza kociaki- takie puchate, kochane :evil_lol::evil_lol:
Molaczek to zawsze happy jest (znów ta angliszczyzna ) :evil_lol:

Obroża zapina się ciężej niż np rogz ale działa, odpina się i zapina i nie mam problemu. Zatrzask jest mocny dlatego tak ciężko chodzi. Może trafiłaś na jakąś wadliwą? Mi się zrypał zatrzask od obroży hiltona i w ogóle ie da się go odpiąć :shake:

no witaj :multi:

no pewnie, takie zwierzatka zawsze mnie pozytywnie nastrajaja :loveu:

no tak moja tez sie ciezko zapinala i odpinala , nie wiem czy trafilam na wadliwa, moze..zobaczymy ile Twoja podziala(odpukac oczywiscie ze cos sie moze zepsuc :) ).

a teraz widze gadanina sie zorbila po serii fotek :diabloti:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
U mnie jest podobnie. :cool3: :evil_lol:

Oj biada tym o słabej głowie :evil_lol:

Vitka napisał(a):
Misia się przytula do niej, bawi się i śpi z rurą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z rurą mówisz?! może jej brakuje czegoś albo kogoś :diabloti:

Tilia napisał(a):
jaaa chcę taki domeczek...
http://images25.fotosik.pl/176/71c5c3977f624d45med.jpg

oj jakby mi do piesków pasował...... ;)

Noo taki domeczek to marzenie :loveu: W tym zameczku był wypchany niedźwiadek, przewodnik opowiadał że w czasach gdy jeszcze ktoś mieszkał w zamku ten niedźwiadek się przybłąkał (jak jeszcze żył oczywiście) w ogóle nie był agresywny, ba nawet misiek nauczył się aportować piłkę :loveu: ale damy (głupie krowy strachliwe) bały się go i niedźwiadka zabili i wypchali :angryy: to prawdziwa historia, misio w zamku jest, bardzo kochany był ;) myślę że twoje niedźwiedzie też by pasowały do wystroju i całego budynku :p

i obroże ze srebra :loveu: :evil_lol::evil_lol:

ee srebro na szarych nie będzie widać, musi być złoto :diabloti:

betty_labrador napisał(a):
no witaj :multi:

no pewnie, takie zwierzatka zawsze mnie pozytywnie nastrajaja :loveu:

no tak moja tez sie ciezko zapinala i odpinala , nie wiem czy trafilam na wadliwa, moze..zobaczymy ile Twoja podziala(odpukac oczywiscie ze cos sie moze zepsuc :) ).

a teraz widze gadanina sie zorbila po serii fotek :diabloti:

Hmm zobaczymy jak długo będzie (ale pewnie długo bo ja często zmieniam obroże, w końcu mamy ich dużo :evil_lol: więc żadna nie zdąży się zużyć :eviltong:) oby jak najdłużej :]

Noo łapówek przybyło to i ludzi przybyło :diabloti:

Posted

Może :cool3: Ale nic by z tego na szczęście nie było bo Miśka jest "sterylna":diabloti: Misiunia bidulka dostała zapalenia ucha... ale kotki ze schroniska tak mają że jak się je zabierze do domu to chyba twierdzą że mogą sobie spokojnie przechorować:roll: i chorują...

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Kiedy nowe foteczki?
Bo ja już sie nie moge doczekac fotek pieknej mordeczki:D:D hih:)

no prosze :mad: dać palec to całą rękę (która karmi zdjęciami) odgryzą :diabloti::diabloti:

Pędzące suczydło

pośpieszmy się

Mola i niufek za ogrodzeniem (bardzo sympatyczny niufek - charakter wzorcowy ) :loveu:

Niuf (ledwo go widać) który kocha wszystkie psy

Lacky go kochał, on jego tez :loveu: nie mogłam nir przejść obok niufa z Lackiem bo by mi nie wybaczył :) Lack wchodził jak był mniejszy przez ogrodzenie do niufa i się bawiły, a ludzie myśleli że Lack to jego dziecko ;)

A to drugi kolega :p też sympatyczny ale cały zestresowany, brakuje mu ludzkiego kontaktu :-( biega cały czas w koło :shake: nawet widać wydeptany teren

i wredny paszczor wrednego suczydła :evil_lol:

Posted

Może :cool3: Ale nic by z tego na szczęście nie było bo Miśka jest "sterylna":diabloti: Misiunia bidulka dostała zapalenia ucha... ale kotki ze schroniska tak mają że jak się je zabierze do domu to chyba twierdzą że mogą sobie spokojnie przechorować:roll: i chorują...

Molcia też pójdzie za niedługo na sterylkę :diabloti:
Biedna zapalenie ucha to strasznie denerwująca sprawa dla zwierzaka :shake:

Ona choruje u was bo chce zostać jak najdłużej :-( nie chce znów do schronu

Posted

smallpati napisał(a):
Noo my to wiemy ale ona nie koniecznie :roll: Oby znalazła domek :multi:

Mam nadzieję że już niedługo (po świętach) ktoś się po nią odezwie;)

Posted

smallpati napisał(a):
Oj biada tym o słabej głowie :evil_lol:

Oj nie, nie, ja mam dość mocną głowę. :cool3: Spokojnie mogę wypić 3 piwa na imprezie i nie zataczam się. :cool3: Ale też mam taki moment krytyczny około 2 w nocy. Ale jak już przetrwam, to zabawa do białego rana. :cool3: :multi:

http://images25.fotosik.pl/172/a9b9c3872376b2f9med.jpg
Jaka wredna, jaka wredna? :-o :mad:
Toż to takie kochaniusie. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vitka napisał(a):
Mam nadzieję że już niedługo (po świętach) ktoś się po nią odezwie;)

trzymam kciuki ;)

betty_labrador napisał(a):
http://images29.fotosik.pl/172/b7d7c794c7fa3e5cmed.jpg mu tak uszka zawiały i podskoczyły? :D

no możliwe :P ona wiecznie skacze

Asia & Ginger napisał(a):
Oj nie, nie, ja mam dość mocną głowę. :cool3: Spokojnie mogę wypić 3 piwa na imprezie i nie zataczam się. :cool3: Ale też mam taki moment krytyczny około 2 w nocy. Ale jak już przetrwam, to zabawa do białego rana. :cool3: :multi:

http://images25.fotosik.pl/172/a9b9c3872376b2f9med.jpg
Jaka wredna, jaka wredna? :-o :mad:
Toż to takie kochaniusie. :loveu: :loveu: :loveu:

aaaa ja myślałam ze też masz słabą głowe ;)

wredna jest, wiesz ile się ubiegałam po mieszkaniu żeby siadła na tyłku do zdjęcia :mad: później cały dzień obrażona była :evil_lol: takież to małe wredne ;)

Posted

ale kochane http://images25.fotosik.pl/172/a9b9c3872376b2f9med.jpg :loveu::loveu::loveu:
ładnych macie kolegów :)
ee przepraszam, dawno nie zaglądałam..:roll: wybaczysz mi? :)
[quote name='smallpati']Noooo a co tu tak pusto :roll:

brak nowych zdjęc :mad: żadnej krówki na horyzoncie są fotki ze spacerku, na poprzedniej, czy dwie strony temu ;) nowe pod koniec tygodnia, może nawet jutro parę ze szkolenia się uda :)