Justa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 NightQueen napisał(a): Moli wygląda wyjątkowo brzydko jak jest cala mokra :diabloti::evil_lol: To już wiesz czemu ludzie ją mylą ze sznaucerem :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/9731/dsc0569j.jpg ... to mnie rozwaliło... hahahahhahahahaha Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Avaloth']No i prawidłowo :) Pojedziemy kupą pociągiem, ja też będę z psem więc damy jakoś radę. Wiem, odczytałam, strasznie mi przykro, Figa była taka cudna :( Dobrze że reszta cała i zdrowa, wystarczy tych mysich nieszczęść na dłuższy czas. zgaduje że to Czesio nie będzie? :evil_lol: no niestety :-( Reszta zdrowa, aczkolwiek jestem nauczona żeby nie cieszyć się na zapas bo Zafira i Figa też się dobrym zdrowiem cieszyły :-( [quote name=':: FiGa ::']http://img402.imageshack.us/img402/8813/dsc0682d.jpg :loveu: :cool3: [quote name='Sweet']Ja też zbieram, bo za rok nie odpuszczę :diabloti: Pojedziecie do Poznania i pojedziemy autkiem, albo przez Poznań i wszystkie razem ;P nieważne że wam to trase wydłuży:diabloti: taaa Mój tata jedzie do Poznania na parę dni do rodzinny za niedługo, ja jako ze nie jestem rodzinną osobą, do tego nie lubię się bratać z dalszą rodziną, to nie mam zamiru z nim jechać :diabloti::eviltong: [quote name='Justa']To już wiesz czemu ludzie ją mylą ze sznaucerem :diabloti: taaak to jest jakieś wytłumaczenie :p [quote name='Onomato-Peja']http://img713.imageshack.us/img713/9731/dsc0569j.jpg ... to mnie rozwaliło... hahahahhahahahaha gremlin :p Cała szczena mnie boli.. od 3 dni nie mogę normalnie zjeść, bo nie mogę otworzyć ust :shake: a wszystko przez to że mój ząb "mądrości" postanowił się wykluć właśnie w tym momencie... katastrofa :roll: Kupiłam sobie żel na dziąsła dla ząbkujących dzieci :evil_lol: ma tak okropny smak, że mi niedobrze, ale chociaż trochę pomaga. Po za tym zapisałam się, tak w sumie to nie z własnej, nieprzymuszonej woli :mad: na prawo jazdy.. ponownie... ostatnim razem, po trzecim podejściu i oblaniu egzaminu praktycznego, tylko dlatego że akurat wypadło że to ja mam oblać, bo błędów poważnych nie miałam, zrezygnowałam, także stwierdzono (nie ja) że powinnam iść na nowy kurs. Chodzę, a raczej "chodzę" bo raz tylko byłam na teorii :evil_lol: i czeka mnie zdawanie egzaminu wewnętrznego, aczkolwiek uczę się i uczę, ale mój mózg tego nie przyswaja, było się młodszym to lepiej te pierdoły do głowy mi wchodziły niż teraz :shake: W niedziele byłam na Harry Potterze i powiem szerze że się zawiodłam, a tak na tą ostatnią część czekałam :shake: Voldemort okazał się rozhisteryzowany, ciapowaty, a nawet sympatyczny, a nie tak jaki powinien być, jak był w książce, czyli wredny i zły do krwi :loveu: Longbottom zachowywał się jak upośledzony umysłowo, a McGonagall zamiast być poważna, była po prostu śmieszna :razz: Na plus zdecydowanie wyszedł Snape :loveu: zresztą jak zwykle, dla mnie najlepsza postać w książkach i filmach. Fajne były momenty walki (nie wszystkie), podobało mi się jaką rozpierduchę zrobił Voldi z powłoki ochronnej nad Hogwartem :evil_lol: i scena kiedy kamienni rycerze ożywali, poza samym tekstem Minewry, w stylu "zawsze chciałam to zrobić". Harry jak zwykle dupa wołowa... Ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego,biorąc pod uwagę 10 lat popularności książki, nakład finansowy na produkcję i oczekiwałam czegoś więcej od reżysera, nie mówię że film to totalna klapa, ale wiele mu brakowało. A Moli cieszy się w pełni pogodą, przesiadując na zewnątrz ;) A i spodziewamy się kolejnych obrożowych akcesoriów :diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 NightQueen napisał(a): taaa Mój tata jedzie do Poznania na parę dni do rodzinny za niedługo, ja jako ze nie jestem rodzinną osobą, do tego nie lubię się bratać z dalszą rodziną, to nie mam zamiru z nim jechać :diabloti::eviltong: A i spodziewamy się kolejnych obrożowych akcesoriów :diabloti: O:D e tam ale jesteś :eviltong: Ja kocham podróże więc bym jechała jakby mój tata gdzieś jechał :eviltong: Może Cie po drodze u mnie wysadzić :diabloti: :eviltong: A prawko dasz radę ;) Mnie niedługo czeka ten egzamin :P Jakich to znowu :diabloti::eviltong::cool3: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Sweet napisał(a):O:D e tam ale jesteś :eviltong: Ja kocham podróże więc bym jechała jakby mój tata gdzieś jechał :eviltong: Może Cie po drodze u mnie wysadzić :diabloti: :eviltong: A prawko dasz radę ;) Mnie niedługo czeka ten egzamin :P Jakich to znowu :diabloti::eviltong::cool3: i przenocujesz mnie i M. parę dni? :diabloti: ja wiem że zdam, ja nie wiem tylko kiedy i czy zdążę z moim zapałem w tm roku :diabloti::evil_lol: nic nie powiem bo znów zmałpujesz :diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 NightQueen napisał(a):i przenocujesz mnie i M. parę dni? :diabloti: ja wiem że zdam, ja nie wiem tylko kiedy i czy zdążę z moim zapałem w tm roku :diabloti::evil_lol: nic nie powiem bo znów zmałpujesz :diabloti: Pewnie :diabloti: Ale M. nie przeżyłaby mojego psa :evil_lol: haha:D zdążysz kiedyś na pewno:D Ja też nie wiem kiedy, ale mam nadzieje, że do przyszłego zlotu dam :diabloti: Nie zmałpuję bo kasy mi szkoda na następną obroże :diabloti: No chyba, że byłaby różowa :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='Sweet']Pewnie :diabloti: Ale M. nie przeżyłaby mojego psa :evil_lol: haha:D zdążysz kiedyś na pewno:D Ja też nie wiem kiedy, ale mam nadzieje, że do przyszłego zlotu dam :diabloti: Nie zmałpuję bo kasy mi szkoda na następną obroże :diabloti: No chyba, że byłaby różowa :diabloti: zapewne była by obrażona za takie towarzystwo, bo ona też woli męskich facetów:diabloti: ten róż Kabiego by ją zniechęcił :evil_lol: Też mam taką nadzieję, ba mam abicję że zdam do września :diabloti: teraz niestety (albo stety :diabloti:) nie zamówiłam różu, tylko takie 1 i 2 Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='NightQueen']zapewne była by obrażona za takie towarzystwo, bo ona też woli męskich facetów:diabloti: ten róż Kabiego by ją zniechęcił :evil_lol: Też mam taką nadzieję, ba mam abicję że zdam do września :diabloti: teraz niestety (albo stety :diabloti:) nie zamówiłam różu, tylko takie 1 i 2 haha:P jakaś ty miła :evil_lol: kabi to jest wredota, a M. obrażona na niego by pewnie siedziała:P W ogóle to nie chcesz sie psami wymienić? bo ja chcę psa który się bedzie ze mą bawił, bo kabi jest leniem śmierdzącym :P No do września też bym chciała zdać:D czyli musiałabym za 1 razem :diabloti: Jak mogłaś :( Trampki fajne:D ale za męskie :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Sweet napisał(a):haha:P jakaś ty miła :evil_lol: kabi to jest wredota, a M. obrażona na niego by pewnie siedziała:P W ogóle to nie chcesz sie psami wymienić? bo ja chcę psa który się bedzie ze mą bawił, bo kabi jest leniem śmierdzącym :P No do września też bym chciała zdać:D czyli musiałabym za 1 razem :diabloti: Jak mogłaś :( Trampki fajne:D ale za męskie :diabloti: oczywiście że jestem miła :loveu: jak zawsze :loveu: Nie chce się wymienić, Moli jest moja i nikomu nie oddam :diabloti: ja mam taki plan właśnie, żeby zdać za pierwszym, a jak mnie obleją na *******e znów to im zrobię chińską zupę z twarzy :diabloti: trapmy są super :loveu: M. ma mało takich typowo dziewczęcych obroży, ale jak zobaczyłabyś jeszcze jeden projekt na obrożę to byś się zakochała, bo całe w różu :diabloti: Quote
Sweet Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 NightQueen napisał(a):oczywiście że jestem miła :loveu: jak zawsze :loveu: Nie chce się wymienić, Moli jest moja i nikomu nie oddam :diabloti: ja mam taki plan właśnie, żeby zdać za pierwszym, a jak mnie obleją na *******e znów to im zrobię chińską zupę z twarzy :diabloti: trapmy są super :loveu: M. ma mało takich typowo dziewczęcych obroży, ale jak zobaczyłabyś jeszcze jeden projekt na obrożę to byś się zakochała, bo całe w różu :diabloti: No tak wiadomo :loveu: :(:(:( W takim razie muszę zostać przy kupieniu nowego psa:dibaloti: Już Kabiemu dzisiaj tym groziłam, że go wymienie na lepszy model:diabloti: Też bym bardzo chciała:) Muszę zacząć robić testy, bo ten dzień już niedługo przyjdzie:diabloti: No fajne są fajne:) ale kasy mi żal na razie :diabloti: To pokaż mi :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tez zamierzam sie wybrac na Pottera ;) Film nigdy nie odda ksiazki... a poprzednie czesci byly delikatnie mowiac "zrabane" :shake: Zobaczymy co teraz... :cool3: Choc to co napisalas o postaci Seva podnosi mnie na duchu :cool3: Quote
NightQueen Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Sweet']No tak wiadomo :loveu: :(:(:( W takim razie muszę zostać przy kupieniu nowego psa:dibaloti: Już Kabiemu dzisiaj tym groziłam, że go wymienie na lepszy model:diabloti: Też bym bardzo chciała:) Muszę zacząć robić testy, bo ten dzień już niedługo przyjdzie:diabloti: No fajne są fajne:) ale kasy mi żal na razie :diabloti: To pokaż mi :diabloti: ja ma dziś dzień, że mam ochotę wywalić M. przez okno, bo mnie denerwuje, cały czasu jada :mad: nie pokażę :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Tez zamierzam sie wybrac na Pottera ;) Film nigdy nie odda ksiazki... a poprzednie czesci byly delikatnie mowiac "zrabane" :shake: Zobaczymy co teraz... :cool3: Choc to co napisalas o postaci Seva podnosi mnie na duchu :cool3: No fakt ekranizacja to zawsze jest zmieniona forma, bo 500 stronicowej książki nie da się tak dosadnie zamienić w 2 h film, ale i tam spodziewałam się czegoś lepszego po HP. Severus to moja ulubiona postać :loveu: aktora też bardzo lubię, ale jestem obiektywna (no staram się nie :evil_lol:) i mówię że fajnie wypadł filmie więc choćby dla niego, iść warto do kina :p chcieliście zobaczyć całą moczoną M., to proszę bardzo :diabloti: fuuuj :diabloti: Quote
Tepes Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 http://img846.imageshack.us/img846/1993/dsc0705c.jpg boże święty co to jest:evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Tepes']http://img846.imageshack.us/img846/1993/dsc0705c.jpg boże święty co to jest:evil_lol: nie wiesz? szczur kanałowy się wyłonił na powierzchnię :diabloti: dzięki Bogu, M jest długowłosa, bo wyobrażacie ją sobie jako psa gładkowłosego :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 hahaha:evil_lol: nie wyobrażom se ji taki ooo nie:D Quote
NightQueen Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Tepes']hahaha:evil_lol: nie wyobrażom se ji taki ooo nie:D katastrofa :evil_lol: musiałabym jej doczepiać włosy albo zaszlachtować, bo by mi wstyd z nią chodzić było :diabloti: chociaż z drugiej strony, nei chce być wredna i nie zabłyszczę teraz typowo dogomaniackim zachowaniem, ale na dogo są większe paskudy :diabloti: Quote
Sweet Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='NightQueen']ja ma dziś dzień, że mam ochotę wywalić M. przez okno, bo mnie denerwuje, cały czasu jada :mad: nie pokażę :diabloti: Mój jest głupi, bo spi tylko z moją mamą cały dzień :eviltong: A ja chciałam się pobawić i nie mam z kim :placz::placz: jesteś okropna :diabloti::placz::evil_lol: http://img192.imageshack.us/img192/4108/dsc0706k.jpg Jezu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wstawiaj takich zdjęć bo nie mogę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ona wygląda? :eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='NightQueen']katastrofa :evil_lol: musiałabym jej doczepiać włosy albo zaszlachtować, bo by mi wstyd z nią chodzić było :diabloti: chociaż z drugiej strony, nei chce być wredna i nie zabłyszczę teraz typowo dogomaniackim zachowaniem, ale na dogo są większe paskudy :diabloti: oj sąąą:evil_lol: ale cii:diabloti: Quote
NightQueen Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Sweet']Mój jest głupi, bo spi tylko z moją mamą cały dzień :eviltong: A ja chciałam się pobawić i nie mam z kim :placz::placz: jesteś okropna :diabloti::placz::evil_lol: http://img192.imageshack.us/img192/4108/dsc0706k.jpg Jezu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wstawiaj takich zdjęć bo nie mogę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ona wygląda? :eviltong::eviltong: M. też lubi pospać i mi to akurat na rękę :diabloti: no co? nie chcesz M. w takiej wersji? :-(:diabloti: [quote name='Tepes']oj sąąą:evil_lol: ale cii:diabloti: o tak tak, bo jak to na dogomaniaka trzeba - "wszystkie psy są piękne" :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/875/dsc0725a.jpg jaka gruba beka :mdleje: jezu weź ją zagłódź trochę :evil_lol: mokre psy wyglądają żałośnie :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 NightQueen napisał(a):M. też lubi pospać i mi to akurat na rękę :diabloti: no co? nie chcesz M. w takiej wersji? :-(:diabloti: Haha :D Mi ogolnie też, ale akurat wczoraj chciałam się z nim pobawić a on się nie chciał bawić:P i dzisiaj to samo:diabloti: Kupię sobie szczeniaczka to będzie chciał się bawić :diabloti: No dobra chcę:D ale piękniejsza jest sucha :evil_lol: :loveu: Quote
NightQueen Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Unbelievable']http://img856.imageshack.us/img856/875/dsc0725a.jpg jaka gruba beka :mdleje: jezu weź ją zagłódź trochę :evil_lol: mokre psy wyglądają żałośnie :evil_lol: kwestia zdjęcia i tego jak włos się pod wodą ułoży, aczkolwiek nie zaprzeczam dla mnie za gruba jest, ale głodzić jej nie mogę bo dostaje tylko pół mojej garści royala dziennie, więc w ogóle musiałabym przestać ją karmić :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 hehe jaki fajny zmokły szczurek :D wypatruj jutro listonosza ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 http://img695.imageshack.us/img695/3417/dsc0719c.jpg Miszczostwo :loveu: P.S. Tez uwielbiam Seva :cool3: Czytalas jakies opowiadania na necie? :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ale piękna psinka. Nie ważne czy sucha czy mokra, jest urocza:loveu: Quote
Recommended Posts