C&B Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='NightQueen']niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju kundel bury :p mieszanka shih tzu a czymś, prawdopodobnie z yorkiem[/QUOTE] jaki kundel bury? :diabloti: Przecież na to wychodzi, że to york tzu, nie słyszałaś o nich? :diabloti: Jak tam myszowe dziewczęta? :loveu: Quote
Avaloth Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti: właśnie, jak Figowunia? już całkiem zdrowa? siła od matki chrzestnej na nią spłynęła i ozdrowiała :loveu: a reszta zdrowa? moje dwie terrorystki już odpuściły Niemce? Quote
C&B Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Avaloth']Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti:[/QUOTE] Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem: Quote
NightQueen Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='C&B']jaki kundel bury? :diabloti: Przecież na to wychodzi, że to york tzu, nie słyszałaś o nich? :diabloti: Jak tam myszowe dziewczęta? :loveu:[/QUOTE] [quote name='Avaloth']Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti: właśnie, jak Figowunia? już całkiem zdrowa? siła od matki chrzestnej na nią spłynęła i ozdrowiała :loveu: a reszta zdrowa? moje dwie terrorystki już odpuściły Niemce?[/QUOTE] zwał jak zwał :diabloti: szurnięta jest i to jest niepodważalne :evil_lol: Myszy mają sie ok, Figa zdrowa, zmieniła hobby, nie jest już terrorystą, chociaż czasami jakieś kłótnie powoduje, Silver ma dupsko całe :loveu: Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='C&B']Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem:[/QUOTE] A było być na zlocie rok temu :diabloti: Pospamuję sobie troszkę :siara: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC[/url]!!! :modla: Quote
NightQueen Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='C&B']Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem:[/QUOTE] Jedziesz na zlot tak? Poznasz Arka i Łukasza i ich zapytaj kim jest chlebek :evil_lol::diabloti: Ewa nie mam jak pomóc teraz niestety btw. to ty na tym zdjęciu jesteś? Quote
Sweet Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg Moja Molcia :loveu: Quote
Avaloth Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg jaki anioł :loveu: tak, to Ewka jest na zdjeciu Myszy mają sie ok, Figa zdrowa, zmieniła hobby, nie jest już terrorystą, chociaż czasami jakieś kłótnie powoduje, Silver ma dupsko całe :loveu: To się cieszę, chociaż ja je rozumiem, one po prostu patriotkami są :D Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pati, nie ma sprawy, tak tylko wkleiłam, a nuż ktoś wejdzie i będzie mógł pomóc... Tak, to ja jestem, widać pies morderca, nie? ;) Quote
NightQueen Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Sweet napisał(a):http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg Moja Molcia :loveu: że niby co? że niby ładna ? :diabloti::evil_lol: Avaloth napisał(a):http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg jaki anioł :loveu: tak, to Ewka jest na zdjeciu To się cieszę, chociaż ja je rozumiem, one po prostu patriotkami są :D to nie mina anioła, nie mylić :eviltong: to mina psa który dostał opiernicz za wyrywanie kwiatków :diabloti: to dobrze ją zlokalizowałam, acz chciałam się upewnić :p one nie są patriotkami tylko rasistkami, a ja rasizmu nie toleruję :mad::evil_lol: dog193 napisał(a):Pati, nie ma sprawy, tak tylko wkleiłam, a nuż ktoś wejdzie i będzie mógł pomóc... Tak, to ja jestem, widać pies morderca, nie? ;) wiem, wiem rozumiem :) Owczarek świetny :loveu: oby znalazł dom szybko bo szkoda psa WIem już wiem że to ty :cool3: Pfff tobie do twarzy z Pixel jest i z żadnym innym psem :diabloti: A Moli mi przyniosła dziś super prezent :loveu::loveu: żywą jaszczurkę w paszczy :loveu: i to dość sporą bo z ogonem miała z 20 cm. Zdziwiłam się tylko że przyniosła żywą, widocznie zabijanie jaszczurek ją nie kręci :evil_lol: nie ma to piór, nie ma czego wyrywać to nie ma zabawy :diabloti: Wypuściła jaszczura w całości i pobiegł dalej, także poza stresem to nic mu nie było (chyba). Później dopadła ogon kury :mad: bo musiała sobie odbić to że kazałam jej jaszczura wypluć :shake: a później ganiała jak głupia za piłką i się kontuzjowała i kuleje, tylko oczywiście noga przestawała ją boleć jak na horyzoncie był kot, a tak to bidulkę robiła z siebie :evil_lol: że niby chodzić nie może... oj oj :eviltong: A to wszystko tylko w ciągu 1,5 h na wsi :loveu: Quote
Sweet Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 NightQueen napisał(a):że niby co? że niby ładna ? :diabloti::evil_lol: Piękna to też :loveu::diabloti: Ale moja :D Tak prawie bo jako że ty moja siostra, to Moli trochę moja:diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong: A wieś dostarcza wam wielu rozrywek :eviltong::eviltong: Quote
Illusion Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg Ale tu cudownie wyszła! :loveu: Quote
C&B Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 NightQueen napisał(a): nie ma to piór, nie ma czego wyrywać to nie ma zabawy :diabloti: Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój piesek lubi kurki poskubać :loveu: Raz skubała tak czule, że się kurka udusiła... :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Sweet napisał(a):Piękna to też :loveu::diabloti: Ale moja :D Tak prawie bo jako że ty moja siostra, to Moli trochę moja:diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong: A wieś dostarcza wam wielu rozrywek :eviltong::eviltong: oj już daj spokój, rok minął, zapomnij o siostrze, zróbmy sobie program zerwane więzi, tylko tak na odwrót :diabloti: Aż się boję na wieś jechać znów :evil_lol: Illusion napisał(a):http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg Ale tu cudownie wyszła! :loveu: jak dziwoląg, ale to moje osobiste zdanie :diabloti: C&B napisał(a):Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój piesek lubi kurki poskubać :loveu: Raz skubała tak czule, że się kurka udusiła... :evil_lol: M. normalnie na dzień dobry zabija, ale jak nie może złapać to musi się poznęcać wtedy i wyrywa pióra :shake: Quote
Kashdog Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No to Molly ma zajęcie na wsi :diabloti: http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg Jakie oczyyyyy:loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Oj tam od razu rasistkami, ja też Niemców nie lubie :diabloti: Ah, no tak, zapomniałam że Ty się nad psem znęcasz. O aportowanie było, czyli komputer Ci się zepsuł czy coś? Bo tak normalnie to chyba byś się z psem nie bawiła, nie? :evil_lol: Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój piesek lubi kurki poskubać :loveu: Raz skubała tak czule, że się kurka udusiła... :evil_lol: Przytulała się za mocno po prostu, nie jej wina że kurki mają takie chude szyjki :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 NightQueen napisał(a):oj już daj spokój, rok minął, zapomnij o siostrze, zróbmy sobie program zerwane więzi, tylko tak na odwrót :diabloti: Aż się boję na wieś jechać znów :evil_lol: E tam:eviltong::eviltong: Ja zawsze będę cię już traktować jak siostrę :loveu: Ale za rok znowu się zobaczymy na zlocie bo licze że pojedziesz i że ja też pojadę :diabloti::eviltong: haha:D Może już dość nabroiła i teraz będzie spokojna :eviltong: Quote
dog193 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sweet napisał(a):E tam:eviltong::eviltong: Ja zawsze będę cię już traktować jak siostrę :loveu: Masz przesrane Pati :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Mam zdjęcia z ostatniego tygodnia, najpierw dinusie, później M. ;) Zdjęcia to same gnioty, aczkolwiek w końcu to album więc nie wszystko musi być pięknie :diabloti: także albumowe pstryki ;) Quote
NightQueen Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 mój ulubiony, ponad 3 metrowy, ruszający się, ryczący i ... sikający :loveu: Kacper Quote
NightQueen Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 BBeta napisał(a):DinoZatorland? ;) tak ;) podobno lepsze niż te dinozaury które są obok Inwałdu - Parku miniatur Quote
Illusion Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Mój młodszy brat był w tym roku w takim parku, fajna sprawa :). Quote
Recommended Posts