Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju kundel bury :p mieszanka shih tzu a czymś, prawdopodobnie z yorkiem[/QUOTE]
jaki kundel bury? :diabloti: Przecież na to wychodzi, że to york tzu, nie słyszałaś o nich? :diabloti:

Jak tam myszowe dziewczęta? :loveu:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti:

właśnie, jak Figowunia? już całkiem zdrowa? siła od matki chrzestnej na nią spłynęła i ozdrowiała :loveu: a reszta zdrowa? moje dwie terrorystki już odpuściły Niemce?

Posted

[quote name='Avaloth']Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti:[/QUOTE]
Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem:

Posted

[quote name='C&B']jaki kundel bury? :diabloti: Przecież na to wychodzi, że to york tzu, nie słyszałaś o nich? :diabloti:

Jak tam myszowe dziewczęta? :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Avaloth']Oj tam, Moli to po prostu chleb, razowy czy też rasowy chleb :diabloti:

właśnie, jak Figowunia? już całkiem zdrowa? siła od matki chrzestnej na nią spłynęła i ozdrowiała :loveu: a reszta zdrowa? moje dwie terrorystki już odpuściły Niemce?[/QUOTE]

zwał jak zwał :diabloti: szurnięta jest i to jest niepodważalne :evil_lol:

Myszy mają sie ok, Figa zdrowa, zmieniła hobby, nie jest już terrorystą, chociaż czasami jakieś kłótnie powoduje, Silver ma dupsko całe :loveu:

Posted

[quote name='C&B']Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem:[/QUOTE]
A było być na zlocie rok temu :diabloti:

Pospamuję sobie troszkę :siara:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-U%C5%9APIENIA-zbieramy-na-hotel-B%C5%81AGAMY-O-POMOC[/url]!!!

:modla:

Posted

[quote name='C&B']Nie raz widziałam, że piszecie na Moli 'chlebek' tylko nie wiem dlaczego :niewiem:[/QUOTE]

Jedziesz na zlot tak?
Poznasz Arka i Łukasza i ich zapytaj kim jest chlebek :evil_lol::diabloti:

Ewa nie mam jak pomóc teraz niestety
btw. to ty na tym zdjęciu jesteś?

Posted

Sweet napisał(a):

że niby co? że niby ładna ? :diabloti::evil_lol:

Avaloth napisał(a):
http://img703.imageshack.us/img703/7728/dsc0847r.jpg jaki anioł :loveu:

tak, to Ewka jest na zdjeciu

To się cieszę, chociaż ja je rozumiem, one po prostu patriotkami są :D

to nie mina anioła, nie mylić :eviltong: to mina psa który dostał opiernicz za wyrywanie kwiatków :diabloti:

to dobrze ją zlokalizowałam, acz chciałam się upewnić :p

one nie są patriotkami tylko rasistkami, a ja rasizmu nie toleruję :mad::evil_lol:

dog193 napisał(a):
Pati, nie ma sprawy, tak tylko wkleiłam, a nuż ktoś wejdzie i będzie mógł pomóc...

Tak, to ja jestem, widać pies morderca, nie? ;)

wiem, wiem rozumiem :)

Owczarek świetny :loveu: oby znalazł dom szybko bo szkoda psa

WIem już wiem że to ty :cool3:
Pfff tobie do twarzy z Pixel jest i z żadnym innym psem :diabloti:

A Moli mi przyniosła dziś super prezent :loveu::loveu: żywą jaszczurkę w paszczy :loveu: i to dość sporą bo z ogonem miała z 20 cm. Zdziwiłam się tylko że przyniosła żywą, widocznie zabijanie jaszczurek ją nie kręci :evil_lol: nie ma to piór, nie ma czego wyrywać to nie ma zabawy :diabloti: Wypuściła jaszczura w całości i pobiegł dalej, także poza stresem to nic mu nie było (chyba). Później dopadła ogon kury :mad: bo musiała sobie odbić to że kazałam jej jaszczura wypluć :shake: a później ganiała jak głupia za piłką i się kontuzjowała i kuleje, tylko oczywiście noga przestawała ją boleć jak na horyzoncie był kot, a tak to bidulkę robiła z siebie :evil_lol: że niby chodzić nie może... oj oj :eviltong: A to wszystko tylko w ciągu 1,5 h na wsi :loveu:

Posted

NightQueen napisał(a):
że niby co? że niby ładna ? :diabloti::evil_lol:

Piękna to też :loveu::diabloti:
Ale moja :D Tak prawie bo jako że ty moja siostra, to Moli trochę moja:diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong:

A wieś dostarcza wam wielu rozrywek :eviltong::eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
nie ma to piór, nie ma czego wyrywać to nie ma zabawy :diabloti:

Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój piesek lubi kurki poskubać :loveu: Raz skubała tak czule, że się kurka udusiła... :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
Piękna to też :loveu::diabloti:
Ale moja :D Tak prawie bo jako że ty moja siostra, to Moli trochę moja:diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong:

A wieś dostarcza wam wielu rozrywek :eviltong::eviltong:

oj już daj spokój, rok minął, zapomnij o siostrze, zróbmy sobie program zerwane więzi, tylko tak na odwrót :diabloti:

Aż się boję na wieś jechać znów :evil_lol:

Illusion napisał(a):

jak dziwoląg, ale to moje osobiste zdanie :diabloti:

C&B napisał(a):
Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój piesek lubi kurki poskubać :loveu: Raz skubała tak czule, że się kurka udusiła... :evil_lol:

M. normalnie na dzień dobry zabija, ale jak nie może złapać to musi się poznęcać wtedy i wyrywa pióra :shake:

Posted

Oj tam od razu rasistkami, ja też Niemców nie lubie :diabloti:
Ah, no tak, zapomniałam że Ty się nad psem znęcasz. O aportowanie było, czyli komputer Ci się zepsuł czy coś? Bo tak normalnie to chyba byś się z psem nie bawiła, nie? :evil_lol:

Przytulała się za mocno po prostu, nie jej wina że kurki mają takie chude szyjki :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
oj już daj spokój, rok minął, zapomnij o siostrze, zróbmy sobie program zerwane więzi, tylko tak na odwrót :diabloti:

Aż się boję na wieś jechać znów :evil_lol:

E tam:eviltong::eviltong: Ja zawsze będę cię już traktować jak siostrę :loveu:
Ale za rok znowu się zobaczymy na zlocie bo licze że pojedziesz i że ja też pojadę :diabloti::eviltong:

haha:D Może już dość nabroiła i teraz będzie spokojna :eviltong:

Posted

Mam zdjęcia z ostatniego tygodnia, najpierw dinusie, później M. ;)
Zdjęcia to same gnioty, aczkolwiek w końcu to album więc nie wszystko musi być pięknie :diabloti: także albumowe pstryki ;)