Lucky. Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 masz jeszcze jakieś spaniele? Ładne zdjęcia Tobie powychodziły, nie wiem czego od nich chcesz :P Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kashdog napisał(a):Super Ci zdjęcia powychodziły :) Fajnie się ogląda! No to poproś Patrycje i może pożyczy Ci kiedyś Wombata to sobie go powystawiasz :diabloti::diabloti: paskudne zdjęcia, po pogoda była tak zmienna, że nie nadążałam ze zmianą parametrów w aparacie :shake: taaa... i już mnie dziś zbesztali że ogon źle trzymam :evil_lol: lepiej ja się za ring nie zabieram Lucky. napisał(a):masz jeszcze jakieś spaniele? Ładne zdjęcia Tobie powychodziły, nie wiem czego od nich chcesz :P hmm miałam jeszcze sukę z tej samej hodowli co Fenix, ale ogólnie przegapiłam spaniele i zdjęć nie mam straszne :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Chantell napisał(a):a peruwiany jakieś były? :diabloti: były i meksykańskie i inne łysawe :diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Rozmyślałyśmy dobrą chwilę które to meksykany a które peruwiany, Patrycja jeszcze jakieś portugalskie dorzuciła:diabloti: spaniele są jutro łosiu:eviltong: http://img23.imageshack.us/img23/4646/dsc0148mk.jpg mój toyek :loveu: piękne spojrzenie tu ma http://img593.imageshack.us/img593/6766/dsc0125d.jpg o to to zdjęcie, 'ładne zdjęcie jak brzydki pies' :evil_lol: faktycznie ładne, i nawet ten leoś tu korzystnie wyszedł :) ładniejsze masz zdjęcia niż ja :roll: co do pogody to masakryczna była, mam nadzieję iż jutro będzie lepsza.. Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Avaloth napisał(a):Rozmyślałyśmy dobrą chwilę które to meksykany a które peruwiany, Patrycja jeszcze jakieś portugalskie dorzuciła:diabloti: spaniele są jutro łosiu:eviltong: http://img23.imageshack.us/img23/4646/dsc0148mk.jpg mój toyek :loveu: piękne spojrzenie tu ma http://img593.imageshack.us/img593/6766/dsc0125d.jpg o to to zdjęcie, 'ładne zdjęcie jak brzydki pies' :evil_lol: faktycznie ładne, i nawet ten leoś tu korzystnie wyszedł :) ładniejsze masz zdjęcia niż ja :roll: co do pogody to masakryczna była, mam nadzieję iż jutro będzie lepsza.. jakie portugalskie? co ty gadasz :evil_lol: nic takiego nie mówiłam :eviltong: aa spaniele jutro to by wiele wyjaśniało :diabloti: ale dziś ich sporo się kręciło, choć pewnie nie zauważyłaś, co mnie nie dziwi bo ty nie widzisz doga niemieckiego stojącego 2 metry dalej :diabloti::evil_lol: no mówiłam że najlepsze zdjęcia to będą psów które mi się nie podobają, a "moje" pieski popsuje. Ogólnie jestem średnio zadowolona ze zdjęć, mogło być gorzej przy tak zmieniającej się pogodzie, ale rewelacji też nie ma Quote
Kashdog Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 NightQueen napisał(a):paskudne zdjęcia, po pogoda była tak zmienna, że nie nadążałam ze zmianą parametrów w aparacie :shake: taaa... i już mnie dziś zbesztali że ogon źle trzymam :evil_lol: lepiej ja się za ring nie zabieram Oj tam, niektóre są tylko przepalone, ale tak to spoko! Lubię żywe kolory na zdjęciach :loveu: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Kashdog napisał(a):Oj tam, niektóre są tylko przepalone, ale tak to spoko! Lubię żywe kolory na zdjęciach :loveu: żywe tak, ale nie fluorescencyjne :evil_lol: a taka jest trawa w niektórych momentach :eviltong: Quote
C&B Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://img35.imageshack.us/img35/4355/sansre23.jpg Ale fajny :loveu: Oziki pewnie jutro? :razz: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 C&B napisał(a):http://img35.imageshack.us/img35/4355/sansre23.jpg Ale fajny :loveu: Oziki pewnie jutro? :razz: fajna, bo to dziewiuszka :loveu: ozki, oziki :hmmmm: nie mam pojęcia czy były czy będą jutro :evil_lol: Quote
C&B Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 NightQueen napisał(a):fajna, bo to dziewiuszka :loveu: ozki, oziki :hmmmm: nie mam pojęcia czy były czy będą jutro :evil_lol: no to fajna :loveu: kolorek ma świetny :loveu: Pfff... :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 C&B napisał(a):no to fajna :loveu: kolorek ma świetny :loveu: Pfff... :diabloti: a ja jak nie przepadam za cziłami, to w niej się zakochałam :loveu: taka miziasta bardzo, jak przyklękłam to od razu na kolana wchodziła, tuliła się i zasypiała :evil_lol: Quote
Chantell Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 NightQueen napisał(a):były i meksykańskie i inne łysawe :diabloti::evil_lol: to ja czekam :dibaloti: daaawaj :D Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Chantell napisał(a):to ja czekam :dibaloti: daaawaj :D na co? :diabloti: zdjęć łysych nie mam :eviltong::evil_lol: Quote
Chantell Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 jaakto łysków nie zrobiłaś? szkoda... a charciki? Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Chantell napisał(a):jaakto łysków nie zrobiłaś? szkoda... a charciki? no łyse mnie jakoś tak nie bardzo fascynują żeby im zdjęcia robić :evil_lol: Iśka była przerażona jak zobaczyła peruwiana olbrzyma :diabloti::evil_lol: charty są jutro tu są jakieś zdjęcia z dzisiaj, ktoś inny to robił https://picasaweb.google.com/Paula.rumianek/WystawaKrakow25062011#5622247474214900306 Quote
Avaloth Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Domć, owczarki są jutro ;) NightQueen napisał(a):no łyse mnie jakoś tak nie bardzo fascynują żeby im zdjęcia robić :evil_lol: Iśka była przerażona jak zobaczyła peruwiana olbrzyma :diabloti::evil_lol: Potwierdzam, brzydszego psa u nas w schronisku nie znajdziesz, na całej wystawie tez nie :evil_lol: uciekłam potem w drugą stronę, byle jak najdalej. Ja na prawdę kocham pieski, ale to jest dla mnie paskudne. Jak grzywy, nawet te łyse lubię, to to nie, przesada. Obiektyw by mi pękł :diabloti: Kiedy ja niby nie zauważyłam doga?:mad: anatoliana nie widziałam to fakt, ale tylko dlatego że był zakamuflowany :evil_lol: Quote
C&B Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Avaloth napisał(a):Domć, owczarki są jutro ;) to mi ładnie aussie obfoć :loveu: BC też mogą być :diabloti: Quote
Illusion Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 NightQueen napisał(a): wiem, w szczególności te duże :loveu: Duże prezentują się... po prostu WOW! Ale to miniatury wymiatają :evil_lol:. Bardzo przyjemnie ogląda się takie fotorelacje, tj. nie tylko psy na ringu, ale też poza nim :). Quote
:: FiGa :: Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Piekne fotki z wystawy, widze dozie :loveu: Dalmatkow nie masz? :siara: Quote
NightQueen Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Avaloth napisał(a):Domć, owczarki są jutro ;) Potwierdzam, brzydszego psa u nas w schronisku nie znajdziesz, na całej wystawie tez nie :evil_lol: uciekłam potem w drugą stronę, byle jak najdalej. Ja na prawdę kocham pieski, ale to jest dla mnie paskudne. Jak grzywy, nawet te łyse lubię, to to nie, przesada. Obiektyw by mi pękł :diabloti: Kiedy ja niby nie zauważyłam doga?:mad: anatoliana nie widziałam to fakt, ale tylko dlatego że był zakamuflowany :evil_lol: A mi tam nawet się odrobinkę łysol podobał :evil_lol: był taki brzydki że aż ładny :diabloti: dog, anatolian co za różnica i tak ślepa jesteś :diabloti: ringu z dobermanami też nie widziałaś, a był na wprost :evil_lol: C&B napisał(a):to mi ładnie aussie obfoć :loveu: BC też mogą być :diabloti: przyłączam się do prośby Illusion napisał(a):Duże prezentują się... po prostu WOW! Ale to miniatury wymiatają :evil_lol:. Bardzo przyjemnie ogląda się takie fotorelacje, tj. nie tylko psy na ringu, ale też poza nim :). Ja najbardziej w dużych zakochana, ale fakt, jak widzę małe z pomponami to się rozpływam :loveu: Zdjęcia mogły być lepsze, no ale cóż, skupiłam się bardziej na oglądaniu niż robieniu zdjęć :p :: FiGa :: napisał(a):Piekne fotki z wystawy, widze dozie :loveu: Dalmatkow nie masz? :siara: dogi były super :loveu: Iśka tak nas prowadziła że co chwile obok ich ringu przechodziłyśmy. W ogóle dogi miały sporą konkurencję, dużo ich było Kropki były chyba w niedziele, a mnie w niedziele nie było. Choć mogę się mylić ale nie widziałam ani pół kropka w sobotę. A my z Em. siedzimy na wsi :cool3: a razem z nami jest pół mysiego stada na wakacjach :diabloti: bo muszę się bawić w pielęgniarkę i robić im zastrzyki (Figa kończy antybiotyk na zapalenie płuc, a reszta rozpoczęła na przeziębienie) także teraz chodzę wszędzie z psem i myszami pod pachą :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wooo wiec rozumiem ze Figusia ma sie lepiej :multi: Nie dala sie, Figowe tak maja :diabloti: :loveu: Tak trzymac :loveu: Quote
NightQueen Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Wooo wiec rozumiem ze Figusia ma sie lepiej :multi: Nie dala sie, Figowe tak maja :diabloti: :loveu: Tak trzymac :loveu: Tak Figulcowi przeszło, przytyła jest ok :p macie cały album z wystawy bo nie chce mi się zdjęć przerabiać :diabloti: http://s1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/Cacib%202011/ Quote
Sheltii Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ale ta Moli fajna :) To jakaś rasa jest? Nie spotkałam się jeszcze z takim psiakiem :) Quote
NightQueen Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Sheltii']Ale ta Moli fajna :) To jakaś rasa jest? Nie spotkałam się jeszcze z takim psiakiem :)[/QUOTE] niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju kundel bury :p mieszanka shih tzu a czymś, prawdopodobnie z yorkiem Quote
Recommended Posts