Cheryl Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Również trzymam kciuki, współczuję Ci, naprawdę :( Quote
:: FiGa :: Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dacie rade, bedzie dobrze i nie waz sie myslec inaczej... :calus: Quote
NightQueen Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Dzięki dziewczyny Figa ma prawdopodobnie zapalenie płuc, dostaje antybiotyki (znów muszę robić zastrzyki, a strasznie tego nie lubię robić takiej małej myszy) i widzę że nieco jej się apetyt ruszył i chętniej pije wodę, także myślę że będzie dobrze. Moli dostała zastrzyk antyhistaminowy na alergię i na razie też spokój, choć pewnie za jakiś miesiąc alergia znów wróci bo to normalne w jej przypadku. Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Czy wam się to podoba czy nie - polecą zdjęcia z wystawy Krakowskiej :diabloti: a jak się nie podoba, to radzę od razu przerzucić kilka stron, bo zdjęć z wystawy mam ponad 500 :evil_lol: :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Przykro mi z powodu twojej myszki, to takie urocze stworzonka:-( OOO, tybki!!! http://img7.imageshack.us/img7/818/dsc0036ft.jpg to chyba braciszek mojego dupka:razz: Kurczę, dawno go nie widziałam, mogę się mylić:lol: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Naklejka napisał(a):Przykro mi z powodu twojej myszki, to takie urocze stworzonka:-( OOO, tybki!!! http://img7.imageshack.us/img7/818/dsc0036ft.jpg to chyba braciszek mojego dupka:razz: Kurczę, dawno go nie widziałam, mogę się mylić:lol: było sporo tybetanów, ale nie wiem z jakich hodowli, nie pytałam :p kocham fotografować czarne psy pod słońce :loveu: :loveu::loveu: Demon Alkazar Platinum i Nicole Abadhara Quote
Rinuś Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 przykro mi z powodu myszki :( o boshe Ty jestes ruda? :diabloti: a gdzie labki ?:eviltong: Quote
Justa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Błagam, powiedz że obfociłaś Gasskę i Gasskowe dzieci :mdleje: Quote
Illusion Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://img23.imageshack.us/img23/4646/dsc0148mk.jpg Ale urocze pudlowe :loveu:. Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Rinuś napisał(a):przykro mi z powodu myszki :( o boshe Ty jestes ruda? :diabloti: a gdzie labki ?:eviltong: teraz to już mało ruda, bo wychodzę do brązu :diabloti: labradory są jutro, ale ja jutro jechać nie mogę :placz: Tymon Alta Carya czyli Simba :loveu: Fenix Renmil Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Justa napisał(a):Błagam, powiedz że obfociłaś Gasskę i Gasskowe dzieci :mdleje: zabijesz mnie ale nie :placz: przegapiłam sznupy :placz: Ewa mi dwa razy migła przed oczami i kilka razy Gass i tyle :shake: Illusion napisał(a):http://img23.imageshack.us/img23/4646/dsc0148mk.jpg Ale urocze pudlowe :loveu:. wiem, w szczególności te duże :loveu: "wystawiam" Simbę :diabloti::diabloti: Igorek :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Tepes napisał(a):Igor jest przecudowny:loveu::loveu:! wiem :loveu: Justa napisał(a):Tak, zabiję cię :placz: Też złą jestem, ale jakoś mi tak umknęło, za dużo był "moich"ras. Po za tym jak chciałam złapać Gass albo Khagrę to mi za każdym razem gdzieś się schowały, to do namiotu, to do budki z jedzeniem :evil_lol: i nie mam zdjęć żadnej z nich :placz: w ogóle nie mam zdjęć sznupów, tylko chyba jednego średniaka PS , wstyd.. :shake: notorycznie uciekający z ringu pudel :loveu::loveu: Brał udział w Młodym Prezenterze, prowadziła go dziewczynka mała, którą tak targał na wszystkie strony, że mi jej szkoda było :evil_lol: Igorek kolory na zdjęciu - rewelacja, wiem :loveu::angryy: Quote
Justa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 NightQueen napisał(a):Też złą jestem, ale jakoś mi tak umknęło, za dużo był "moich"ras. Po za tym jak chciałam złapać Gass albo Khagrę to mi za każdym razem gdzieś się schowały, to do namiotu, to do budki z jedzeniem :evil_lol: i nie mam zdjęć żadnej z nich :placz: w ogóle nie mam zdjęć sznupów, tylko chyba jednego średniaka PS , wstyd.. :shake: To nie mogłaś Ewuni poprosić żeby Ci suczki wyprowadziła? :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Justa napisał(a):To nie mogłaś Ewuni poprosić żeby Ci suczki wyprowadziła? :diabloti: gdyby tak tylko ona siedziała wtedy w tym namiocie :evil_lol: Ewa mi migała przed oczami ale sama bez dziewczyn, one się prowadzały z kimś innym :eviltong: Uroda Axedius czyli Miśka:loveu: Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Początkująca dama na ringu :loveu: pierwszy raz miała na sobie ringówkę Quote
NightQueen Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 dog193 napisał(a):Foksy masz? :-D dziś nie było :eviltong::evil_lol: a mówiłam - nigdy więcej małych psów, ale chyba sobie sprawię taką czekoladę kiedyś :evil_lol: Vivjen Personas Topgrate :loveu::loveu::loveu: i Najlepsze szczenie - 3 lokata Akita Amerykańska - SHERA Shera Quote
Kashdog Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Super Ci zdjęcia powychodziły :) Fajnie się ogląda! No to poproś Patrycje i może pożyczy Ci kiedyś Wombata to sobie go powystawiasz :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts