Tepes Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 NightQueen napisał(a):wiem :loveu: są takie inne, bo wszystkie lupine z morskimi zwierzakami są beznadziejne, delfiny itd. kompletnie mi się nie podobają, a te są super :loveu: kurde chyba jendak sie skusza na te ryby ale jee po co tyle tego:evil_lol: a z Lupinów podobają mi sie akurat zółwie;) Quote
Avaloth Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jeśli będę w domu to czemu nie ;) tylko jak my zorganizujemy transport tylu bab, klatki czy czegoś, i wszystkiego ? :D Pierony małe :mad: teraz nadal siedzą w izolatce ? Quote
NightQueen Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Tepes napisał(a):kurde chyba jendak sie skusza na te ryby ale jee po co tyle tego:evil_lol: a z Lupinów podobają mi sie akurat zółwie;) fajne są rybki :loveu: a mi sie nic morskiego lupinowego nie podoba Avaloth napisał(a):Jeśli będę w domu to czemu nie ;) tylko jak my zorganizujemy transport tylu bab, klatki czy czegoś, i wszystkiego ? :D Pierony małe :mad: teraz nadal siedzą w izolatce ? a jak pojadę np. na 2 miesiące to też się piszesz? :diabloti: jakoś ci je przytargam do Krk :evil_lol: Podzielilam pół na pół, po 5 w każdej klatce, bo 8 w jednej to za dużo, także Afera, Stefa,Zorina, Figa i Blair są w jednej, a Darc, Silver, Zafira, Gaja i Ciri w drugiej Quote
Avaloth Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 NightQueen napisał(a): a jak pojadę np. na 2 miesiące to też się piszesz? :diabloti: jakoś ci je przytargam do Krk :evil_lol: Oj xd ale przez 2 miesiące mnie na pewno nie będzie w domu non stop, więc wtedy pies pogrzebany xd Quote
NightQueen Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Avaloth napisał(a):Oj xd ale przez 2 miesiące mnie na pewno nie będzie w domu non stop, więc wtedy pies pogrzebany xd hehe :evil_lol: na razie i tak nigdzie się nie wybieram :eviltong: Quote
Sweet Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Avaloth napisał(a):Patrycjo :mad: jak Ty tak chcesz bez mojej wiedzy oddawać moje córki chrzestne w ręce.. czyjeś ręce ? I to jeszcze takie ręce jak Ady (też Cię kocham Aduś:loveu:) ? nie pamiętasz jak Ci Molę męczyła, co ona zrobi z biednymi myszkami ?:evil_lol: :shake: Moje córki biedne, dobrze że ja o nich myślę, bo własna matka by je na zagładę skazała, i jeszcze mieszkanie pod mostem:shake: Haha:D Ja Ciebie Iśka też:loveu: E tam nic bym im przecież nie zrobiła:evil_lol: NightQueen napisał(a): Figa I Blair mnie tak denerwują bo do krwi kilka razy pogryzły mi SIlver że je oddam nawet Adzie :roll: Haha:D dziękuję:P Trafią w dobre ręce :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 :diabloti::diabloti: Przedstawiam wam Axela :loveu: Axel i średnio zadowolona Moli :diabloti: Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Cóż to za Alex?:D Powiedz coś więcej?:D Twój?? :) Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Sweet napisał(a):Cóż to za Alex?:D Powiedz coś więcej?:D Twój?? :) Chantell napisał(a):a może by tak więcej inf? :diabloti: informacje, ależ proszę bardzo :diabloti: Axel to chłopak shih tzu, 3 miesięczny :cool3: nowy kolega Moli, którego ona nie znosi, ale polubi bo wyjścia nie ma :eviltong: Quote
Tepes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jaaaki cipciak fajny:loveu: a Molly normalnie pełnia szczęścia:diabloti: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Tepes']jaaaki cipciak fajny:loveu: a Molly normalnie pełnia szczęścia:diabloti: Moli go nie trawi jeszcze :diabloti::evil_lol: [quote name='Unbelievable']twój czy nie twój? :diabloti: jak ja lubię to napięcie :diabloti: Quote
Illusion Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 http://img853.imageshack.us/img853/5118/dsc0665z.jpg "Matko, jakie to obrzydliwe" :lol: Uroczy maluszek :loveu:. Quote
Unbelievable Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 czyli nie twój, bo jakby był twój to już byś dawno napisała żeby się pochwalić :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Illusion']http://img853.imageshack.us/img853/5118/dsc0665z.jpg "Matko, jakie to obrzydliwe" :lol: Uroczy maluszek :loveu:. Dokładnie tak odbiera Moli każdego szczeniaczka :evil_lol: [quote name='Unbelievable']czyli nie twój, bo jakby był twój to już byś dawno napisała żeby się pochwalić :evil_lol: niekoniecznie :diabloti: zwłaszcza gdybym długo nie była pewna czy plan owy wypali :cool3: Quote
gops Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 świetny ! śliczny szczyl i fajne imię ;) z hodowli ? Moly widać niesamowicie zadowolona z nowego kolegi :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='NightQueen']informacje, ależ proszę bardzo :diabloti: Axel to chłopak shih tzu, 3 miesięczny :cool3: nowy kolega Moli, którego ona nie znosi, ale polubi bo wyjścia nie ma :eviltong: Czyli wnioskuję że pies jest Pati:cool3::cool3: Chociaż kto to tam wie:eviltong: Z nią nigdy nic nie wiadomo:evil_lol::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jaki celibat, co, gdzie ?! Nie zgadzam się ! :evil_lol: Nie bądź taka no, grzeczna jestem :roll: Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='gops']świetny ! śliczny szczyl i fajne imię ;) z hodowli ? Moly widać niesamowicie zadowolona z nowego kolegi :evil_lol: z pseudo :siara: [quote name='Sweet']Czyli wnioskuję że pies jest Pati:cool3::cool3: Chociaż kto to tam wie:eviltong: Z nią nigdy nic nie wiadomo:evil_lol::diabloti: jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti: [quote name='Avaloth']Jaki celibat, co, gdzie ?! Nie zgadzam się ! :evil_lol: Nie bądź taka no, grzeczna jestem :roll: Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu: don't you dere :mad::mad: Ty wiesz, ale reszta na razie nie musi, znać pełnej prawdy o Axelku :loveu::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 NightQueen napisał(a): jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti: kocham Cie :evil_lol::evil_lol: brzydkie ma imię tak swoją drogą xd Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth']kocham Cie :evil_lol::evil_lol: brzydkie ma imię tak swoją drogą xd :mad::mad::mad: brzydkie? :mad::mad::mad: powiedz to jeszcze raz :mad: ma imię przypominające mi o Axie - bullinku ex-tz'a :loveu: Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth'] Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu: Powiedz mi z okazji urodzin! :cool3::cool3: [quote name='NightQueen'] jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti: Ty wiesz, ale reszta na razie nie musi, znać pełnej prawdy o Axelku :loveu::diabloti: E tam:P powiedz mi jak mój prezent od Ciebie bo myszek nie dostałam :diabloti: Ja muszę:diabloti::cool3: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 taki prezent zbyt drogocenny jest, nie stać mnie na niego :diabloti: a tak w ogóle to 100 lat :loveu: Quote
Recommended Posts