Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']
pff ja w domu byłam punkt 20;56 i stwierdziłam że o tej porze to już się jeść nie opłaca :evil_lol: także poszłam spać, ale brzuch nie dał mi zapomnieć o tym że mój posiłek składał się z kanapki rano i szejka

Melduje że dysk niby naprawiony, ale długo nie pożyje, także kupili mi rodzice nowe pudło i uwaga... nowy MONITOR :multi: wreszcie będę jak człowiek oglądać wszystko na monitorze i to 20 cali (20 albo 21 nie pamiętam jak mówili bo nawet nie wiem co kupili :evil_lol: poszli do sklepu jak ja plątałam się po Krk z Tobą :eviltong: taki prezent na dzień dziecka) :loveu: w czwartek chyba mają mi go dostarczyć i już nie mogę się doczekać.
Pamiętniki, filmy i muzyka - wsio znikło niestety, ale na nowym stacjonarnym (mam laptopa ale to się nie liczy bo laptopy to nie komputery :diabloti: nie znoszę ich, nie ma to jak stacjonarny :loveu:) będzie wszystko ładne, będzie szybko działać i nie będzie się zwieszać (oby)

wedle życzenia chwalę się :diabloti:

Melduje że mam nowe dziewczyny w stadzie, tak tak... dobrze czytacie, dziewcznY, miała być jedna a są dwie, bo się opanować nie potrafiłam-standard :diabloti: mowa oczywiście o myszach jakby ktoś nie załapał motywu :evil_lol: no więc są dwie, ale Iśka przyzna że Zorina (btw. okazała się siostrą mojej Zafiry którą mam pół roku) jest taka cudna i zabrałam ją na doczepkę, druga to Silver (Iśka zostanie Silver a nie Impresją :eviltong: Silver od jej koloru i Silver bo tak ma na imię aktorka w 90210, mam już Blair z Plotkary to czas na inny serial) czyli rodowita Niemka :evil_lol: importowana do PL., ona właśnie była planowana, ale wyszło jak wyszło i mam 2 nowe kobiety, czyli mysie stado liczy już w sumie 10 panienek :diabloti:
tak, tak... jestem walnięta na tym punkcie :evil_lol:

i jak zwykła mawiać moja nauczycielka od historii, powiem że
"zdjęcia będą, kiedy będą" :diabloti:
no i widzisz, takim sposobem zaczęłaś dietę dzień wcześniej niż planowałaś :eviltong: wszystko dzięki mnie:evil_lol:
jaki burżuj, komputery na dzień dziecka dostawać, o niee, wyrzekam się Ciebie żono czy ktoś Ty tam:diabloti:

Silver ładnie, teraz musisz sobie koniecznie dokupic jeszcze jedną w takim razie i ją nazwać Damonka :loveu::evil_lol: ewentualnie jakaś Bonnie albo Katarina Petrova :diabloti:

żeby to tylko na tym :evil_lol::loveu:

[quote name='Sweet']Świetne te słuchawki:D
Ja chciałam mp3 w kształcie głowy myszki miki:D ale funduszy mi brak:P
Może po 18-nastce sobie sprawię takie cudeńko:D
haha widac że siostry, obydwie lubią myszkę miki :evil_lol:

Zorina jest genialna:loveu:
poznałam że to Gaja, byłam pewna od początku:loveu: ona cudowna jest, kocham ją.

Domc
ja nie wiem czy Twoje myszy to przeżyją, podam Cię do TOZu za złe traktowanie:diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']Chyba gdzieś napisałaś to z tego co pamiętam :D

Ale ta jest genialna A potem ta brązowa :D
Ale ogólnie wszystkie są fajne
muszę się trochę pozachwycać bo sama nigdy nie będę takich mieć :evil_lol:

Poślę ci na urodziny w paczce :diabloti:

[quote name='C&B']Wszystkie cudne :loveu:
A moje biedne, od paru tygodni zdjęć nie miały robionych :evil_lol:

ja moim też nie często robię, ale jak już robię to w dużych ilościach :p

[quote name='Avaloth']no i widzisz, takim sposobem zaczęłaś dietę dzień wcześniej niż planowałaś :eviltong: wszystko dzięki mnie:evil_lol:
jaki burżuj, komputery na dzień dziecka dostawać, o niee, wyrzekam się Ciebie żono czy ktoś Ty tam:diabloti:

Silver ładnie, teraz musisz sobie koniecznie dokupic jeszcze jedną w takim razie i ją nazwać Damonka :loveu: ewentualnie jakaś Bonnie albo Katarina Petrova :diabloti:

żeby to tylko na tym :evil_lol:

haha widac że siostry, obydwie lubią myszkę miki :evil_lol:

Zorina jest genialna
poznałam że to Gaja, byłam pewna od początku:loveu: ona cudowna jest, kocham ją.

Domc
ja nie wiem czy Twoje myszy to przeżyją, podam Cię do TOZu za złe traktowanie:diabloti:

[quote name='Tepes']Gajusia:loveu:

wyższa klasa tak już ma że szasta pieniędzmi :diabloti:

Katarina Petrova :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam ale następnym razem takie właśnie imię otrzyma, albo nie Figę tak przemianuję, bo ona to jest agresorka :mad: i aktualnie razem ze swoją rodzoną siostrą (genów nie pokonasz jedna tak i druga są szurnięte :diabloti:) mieszkają osobno, bo gryzły mi do krwi SIlver :mad: więc mają izolatkę, dopóki im nie przejdzie.

Gaja i Stefa są świetne, ale charakterem pobija je Afera i Darc, obie pierwsze się pchają na rękę, za to Zafira jest najbardziej miziasta i zasypia na ręce :loveu: Stefa ma ADHD i ma cie w nosie, robi co jej się podoba, a Gaja hmm Gaja ma swój świat :evil_lol:

Zafira

Figa - terrorysta nr. 1

Darc

Blair - terrorysta nr 2., robi dokładnie to co jej siostra

Posted

[quote name='Kama & Diana']śliczne masz te myszki, najpiękniejsza jak dla mnie to Gaja.

oj wszystkie się tych czarnych przyczepiłyście :evil_lol:

[quote name='Tepes']a coś Ty bych ich nie odróżniła:evil_lol:

na zdjęciach wyglądają identycznie, ale na żywo każda inna i z wyglądu i z charakteru :p

Posted

Gaja, Zorina i Afera:loveu::loveu: a potem Figa i Blair, bo moje :loveu::evil_lol: i Figa jest śliczna, a Blair przefajna ogólnie.
nadal nie widze okulara u Zafiry:eviltong:

Katarina Petrova :evil_lol::evil_lol: nie pomyślałam ale następnym razem takie właśnie imię otrzyma, albo nie Figę tak przemianuję, bo ona to jest agresorka :mad:

ja i ten mój geniusz :diabloti::evil_lol:

burżuj !

Posted

Sweet napisał(a):
To możesz już wysłać bo mam niedługo :diabloti::eviltong::eviltong:

bardzo chętnie, zwłaszcza Figę i Blair bo są nieznośne :mad:

Avaloth napisał(a):
Gaja, Zorina i Afera:loveu::loveu: a potem Figa i Blair, bo moje :loveu::evil_lol: i Figa jest śliczna, a Blair przefajna ogólnie.
nadal nie widze okulara u Zafiry:eviltong:

ja i ten mój geniusz :diabloti::evil_lol:

burżuj !

Zafira ma chamanage okulary więc nie wiele się różnią od białego, ale widać je na zdjęciu, skalibruj monitor będzie widać lepiej :p

ariss napisał(a):
Zorina jest rewelacyjna!:loveu::loveu::loveu:

wiem :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Figa ma genialne te uszolki
http://img534.imageshack.us/img534/8643/dsc0450jl.jpg

Musze przestac tu przychodzic bo mi sie mysz zamarzy i co bedzie......... :diabloti:

i sobie sprawisz myszy - to będzie :diabloti::evil_lol:

stare, zaległe zdjęcia M. w nowej, już starej obroży
od dogstyle

Posted

zdjęcia fatalne, przepalone, ale mam takie ostre słońce że nie szło aparatu ustawić, do tego jeszcze tak ziemia paruje, że przez pierwsze 20 min nie mogłam zdjęcia zrobić, bo szkło parowało

rzeczywiste kolory

Posted

Leczyć się :eviltong::loveu:
zrób kiedyś zdjęcie całej kolekcji :cool3:

Wiem, mówiłaś, ale myślałam że na zdjęciu dojrzę. Jak mi powiesz jak skalibrować to chętnie to zrobię xd

Posted

Avaloth napisał(a):
Leczyć się :eviltong::loveu:
zrób kiedyś zdjęcie całej kolekcji :cool3:

Wiem, mówiłaś, ale myślałam że na zdjęciu dojrzę. Jak mi powiesz jak skalibrować to chętnie to zrobię xd

zrobię, ale poczekam aż dojdą kolejne dwie obroże :diabloti: na face jest niepełna kolekcja ale jest :p

aaa bo ty ślepa jesteś, na fejsie jest zdjęcie Zafiry w różowych piórach, na nim też widać okulary :p

Posted

NightQueen napisał(a):
bardzo chętnie, zwłaszcza Figę i Blair bo są nieznośne :mad:

Dobrze :cool3: Tylko że w domu mnie wywalą bo nikt nie lubi gryzoni ale to trudno:eviltong: przynajmniej będę miała myszki:D
Wysłałaś?? bo muszą do czwartku dojść skoro to ma być prezent urodzinowy :eviltong::evil_lol::diabloti:

A w ogóle to śliczna obróżka:loveu:
Kabiemu taka różowa by pasowała nie?:D
Daj mi jakiś link, albo coś gdzie ją kupowałaś:D

Posted

zaba14 napisał(a):
Śliczna ta Twoja sunia :) :) jak cukierek :)

tylko charakter do cukierkowego opisu nie pasuje :evil_lol: nie lubi być nadmiernie przytulana, miziana itd.

Tepes napisał(a):
no szał z tymi obrożami jo miałach 2 barć ale zrezygnowałach i ino jedna biera:evil_lol:
fajnie ji w ty obróżce:loveu:

ja czekam bo już się szyją matrioszki i jelonki, a zamówiłam jeszcze trampki, princess, japonki i yyy... co ja zamówiłam jeszcze :hmmmm: aa wiem rybki :evil_lol:

Sweet napisał(a):
Dobrze :cool3: Tylko że w domu mnie wywalą bo nikt nie lubi gryzoni ale to trudno:eviltong: przynajmniej będę miała myszki:D
Wysłałaś?? bo muszą do czwartku dojść skoro to ma być prezent urodzinowy :eviltong::evil_lol::diabloti:

A w ogóle to śliczna obróżka:loveu:
Kabiemu taka różowa by pasowała nie?:D
Daj mi jakiś link, albo coś gdzie ją kupowałaś:D

pff to już nie mój problem że będziesz pod mostem spać :diabloti:

NIE !! Nie pasowałaby mu !!! :mad:
obroże szyje TZ Marty_Ares, ale tasiemki sobie zamawiamy osobno także musiałabyś sobie do niej napisać i zapytać czy ma jakieś na stanie, sowy ma na pewno ale to Kabiemu NIE PASUJE :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
pff to już nie mój problem że będziesz pod mostem spać :diabloti:

NIE !! Nie pasowałaby mu !!! :mad:
obroże szyje TZ Marty_Ares, ale tasiemki sobie zamawiamy osobno także musiałabyś sobie do niej napisać i zapytać czy ma jakieś na stanie, sowy ma na pewno ale to Kabiemu NIE PASUJE :diabloti:

No wiem :evil_lol:
Trudno, ale myszki mi dotrzymają towarzystwa:evil_lol:

Pasowałaby na pewno:P
To muszę napisać do niej.;) ale ma jakąś stronę, albo wątek na dogo?
Sowy pasują:P kupię mu identyczną jak Molcia ma;D będą bliźniakami :diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
No wiem :evil_lol:
Trudno, ale myszki mi dotrzymają towarzystwa:evil_lol:

Pasowałaby na pewno:P
To muszę napisać do niej.;) ale ma jakąś stronę, albo wątek na dogo?
Sowy pasują:P kupię mu identyczną jak Molcia ma;D będą bliźniakami :diabloti:

w takim razie ci nie powiem gdzie mają stronę :diabloti:

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3671433
tu są ich rzeczy ale na żadnej ze stron nie mają pokazanych tych kolorowych tasiemek, musisz się sama o nie pytać
teraz będą zamawiać z tej strony więc możesz coś wybrać
http://petitejuliette.pl/Tasmy_ozdobne-k21-0--default.html

Posted

Patrycjo :mad: jak Ty tak chcesz bez mojej wiedzy oddawać moje córki chrzestne w ręce.. czyjeś ręce ? I to jeszcze takie ręce jak Ady (też Cię kocham Aduś:loveu:) ? nie pamiętasz jak Ci Molę męczyła, co ona zrobi z biednymi myszkami ?:evil_lol: :shake: Moje córki biedne, dobrze że ja o nich myślę, bo własna matka by je na zagładę skazała, i jeszcze mieszkanie pod mostem:shake:

Posted

Tepes napisał(a):
no rybki są fajne i sie nad nimi zastanawiałach po czym powiedziałach a nie bo za dużo:evil_lol:
i zostały mi robaczki:)

wiem :loveu:
są takie inne, bo wszystkie lupine z morskimi zwierzakami są beznadziejne, delfiny itd. kompletnie mi się nie podobają, a te są super :loveu:

Avaloth napisał(a):
Patrycjo :mad: jak Ty tak chcesz bez mojej wiedzy oddawać moje córki chrzestne w ręce.. czyjeś ręce ? I to jeszcze takie ręce jak Ady (też Cię kocham Aduś:loveu:) ? nie pamiętasz jak Ci Molę męczyła, co ona zrobi z biednymi myszkami ?:evil_lol: :shake: Moje córki biedne, dobrze że ja o nich myślę, bo własna matka by je na zagładę skazała, i jeszcze mieszkanie pod mostem:shake:

Figa I Blair mnie tak denerwują bo do krwi kilka razy pogryzły mi SIlver że je oddam nawet Adzie :roll:

Btw. jak pojadę na wakacje to ci dam całe stado pod opiekę chcesz? :diabloti: tzn nie wiem czy pojadę gdziekolwiek ale jakby co? :cool3: