NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 a zresztą... :cool3: monotematyczne ale eM. nie robiła nic innego tylko ganiała za piłką Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 apropo tego terenu, to tak to wyglądało, zero ogranicznika, a eM. i tak nie poszła dalej niż jest ta ziemia z tyłu Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 no to mosz grzeczne dziecko:loveu: u "mie" z jedny części domu nie ma płotu to jak siedza z psami na placu to Bono se łazi bez niczego ale Ryży musi być przywiązany ale jak juz sami są to oba przywiązane:evil_lol: http://imageshack.us/m/690/7205/dsc0059hs.jpg szalony pies:D Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes']no to mosz grzeczne dziecko:loveu: u "mie" z jedny części domu nie ma płotu to jak siedza z psami na placu to Bono se łazi bez niczego ale Ryży musi być przywiązany ale jak juz sami są to oba przywiązane:evil_lol: http://imageshack.us/m/690/7205/dsc0059hs.jpg szalony pies:D ja nawet jak wejdę do domu a łajza zostanie sama to wie że jej nie wolno dalej iść i nie idzie (podglądałam przez okno :diabloti:) ale nie zostawiam jej ze względu na te głupie kury :mad: chorobę wściekłych krów ma :diabloti: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 NightQueen napisał(a):ja oglądałam kilka odcinków Little Liars, bo polecałaś mi, ale mi się to nie podobało i przestałam oglądać E tam nie znasz się:P Genialny serial:P przynajmniej mi się bardzo podoba;) NightQueen napisał(a): widziałaś ostatni odcinek plotkary? ja się załamałam :placz: Blair dokonała złego wyboru :diabloti: Ja też widziałam i aż się poryczałam :( Nie wiem jak mogła to zrobić... Jak ja bym chciała żeby jakiś facet mnie tak kochał... :loveu: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 a nie tak czasem ptasio grypa po kontakcie z tymi potwarami sąsiada:evil_lol:? Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Sweet']E tam nie znasz się:P Genialny serial:P przynajmniej mi się bardzo podoba;) Ja też widziałam i aż się poryczałam :( Nie wiem jak mogła to zrobić... Jak ja bym chciała żeby jakiś facet mnie tak kochał... :loveu: mi się nie spodobał No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol: [quote name='Tepes']a nie tak czasem ptasio grypa po kontakcie z tymi potwarami sąsiada:evil_lol:? zdecydowania krowia choroba :diabloti: "Choroba wściekłych krów – dolegliwość spowodowana pojeniem krów herbatą. Krowa zachowuje się wtedy agresywnie i (niekiedy) dziwnie. Człowiek też może zarazić się tą dolegliwością, np. przez rąbnięcie banią. Chodzą pogłoski, że to jedyny sposób na wyleczenie, inaczej po 7 dniach nasza głowa przybierze głupawy kształt. Nie dziwi więc incydent zaobserwowany na Mundialu. " więc to zdecydowanie BSE :diabloti: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 NightQueen napisał(a):mi się nie spodobał No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol: No trudno:P ale jest fajny:P nie znasz się:eviltong: No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Sweet napisał(a): No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong: ale żeby ryczeć ? :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']ale żeby ryczeć ? :evil_lol: No tak :P ja zawsze w takich momentach rycze:evil_lol: bo mi było żal Chucka i Blair :P [quote name='Tepes']Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti: Całkiem możliwe:evil_lol: co prawda nie jest to stwierdzone oficjalnie ale kto wie:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes']Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti: destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Lucky. napisał(a):łał. dużo zdjęć. lubię to. :P aż za dużo zaczynam się siebie bać :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol: powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes']powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol: dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes']o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol: jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 http://imageshack.us/m/638/2407/dsc0056jq.jpg jaka mina urocza :loveu: Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol: Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti: [quote name='NightQueen']dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol: haha:P nie oglądam Pierwszej Miłości więc mi to nie grozi:P [quote name='Tepes']o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol: haha;D już za późno na ratunek:evil_lol: [quote name='NightQueen']jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti: Nie wiem kiedy:P chyba za milion lat:diabloti: [quote name='Avaloth'] Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu: Wiedziałam, że chociaż na kogoś mogę liczyć:loveu: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Sweet']Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti: no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol: to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D Quote
Unbelievable Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 NightQueen napisał(a):ale ona głupia pipa stała i milczała :diabloti: ja wywróżyłam w kartach ich wspólną przyszłość :evil_lol: ale i tak mnie zdenerwowali no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol: e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes']no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol: to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D No w sumie tak:D Dobra zapamiętam :diabloti: Quote
Recommended Posts