Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tepes']no to mosz grzeczne dziecko:loveu:
u "mie" z jedny części domu nie ma płotu to jak siedza z psami na placu to Bono se łazi bez niczego ale Ryży musi być przywiązany ale jak juz sami są to oba przywiązane:evil_lol:
http://imageshack.us/m/690/7205/dsc0059hs.jpg
szalony pies:D

ja nawet jak wejdę do domu a łajza zostanie sama to wie że jej nie wolno dalej iść i nie idzie (podglądałam przez okno :diabloti:) ale nie zostawiam jej ze względu na te głupie kury :mad:

chorobę wściekłych krów ma :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
ja oglądałam kilka odcinków Little Liars, bo polecałaś mi, ale mi się to nie podobało i przestałam oglądać

E tam nie znasz się:P Genialny serial:P przynajmniej mi się bardzo podoba;)

NightQueen napisał(a):

widziałaś ostatni odcinek plotkary? ja się załamałam :placz: Blair dokonała złego wyboru :diabloti:

Ja też widziałam i aż się poryczałam :( Nie wiem jak mogła to zrobić... Jak ja bym chciała żeby jakiś facet mnie tak kochał... :loveu:

Posted

[quote name='Sweet']E tam nie znasz się:P Genialny serial:P przynajmniej mi się bardzo podoba;)

Ja też widziałam i aż się poryczałam :( Nie wiem jak mogła to zrobić... Jak ja bym chciała żeby jakiś facet mnie tak kochał... :loveu:

mi się nie spodobał

No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol:

[quote name='Tepes']a nie tak czasem ptasio grypa po kontakcie z tymi potwarami sąsiada:evil_lol:?

zdecydowania krowia choroba :diabloti:

"Choroba wściekłych krów – dolegliwość spowodowana pojeniem krów herbatą. Krowa zachowuje się wtedy agresywnie i (niekiedy) dziwnie. Człowiek też może zarazić się tą dolegliwością, np. przez rąbnięcie banią. Chodzą pogłoski, że to jedyny sposób na wyleczenie, inaczej po 7 dniach nasza głowa przybierze głupawy kształt. Nie dziwi więc incydent zaobserwowany na Mundialu. "

więc to zdecydowanie BSE :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
mi się nie spodobał

No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol:

No trudno:P ale jest fajny:P nie znasz się:eviltong:

No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']ale żeby ryczeć ? :evil_lol:

No tak :P ja zawsze w takich momentach rycze:evil_lol: bo mi było żal Chucka i Blair :P

[quote name='Tepes']Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:

Całkiem możliwe:evil_lol: co prawda nie jest to stwierdzone oficjalnie ale kto wie:diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:
powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:

dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:

jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:

Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti:

[quote name='NightQueen']dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol:

haha:P nie oglądam Pierwszej Miłości więc mi to nie grozi:P

[quote name='Tepes']o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:

haha;D już za późno na ratunek:evil_lol:

[quote name='NightQueen']jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti:

Nie wiem kiedy:P chyba za milion lat:diabloti:

[quote name='Avaloth']
Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu:

Wiedziałam, że chociaż na kogoś mogę liczyć:loveu:

Posted

[quote name='Sweet']Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti:

no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol:
to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D

Posted

NightQueen napisał(a):
ale ona głupia pipa stała i milczała :diabloti:
ja wywróżyłam w kartach ich wspólną przyszłość :evil_lol: ale i tak mnie zdenerwowali

no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol:
e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes']no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol:
to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D

No w sumie tak:D
Dobra zapamiętam :diabloti: