Asia & Ginger Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 smallpati napisał(a):tak to jest ten ID :) nie wygina się, napis też jest-nie starł się, ale brzegi i okolice kółka pościerały się i kolor zszedł troche, ale nie wygląda tragicznie :) ważne że napis jest :P jest grawerowany wiec nic się z nim nie dzieje :p Dzięki za info. :p http://images33.fotosik.pl/172/9fdbb4a17b9053dfmed.jpg Pozuje jak prawdziwa modelka. :cool3: :lol: :evil_lol: Ginger też najczęściej tak pozuje. :mad: ;) Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Specjalnie dla was (właściwie to dla siebie ;)) miasto które kocham :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: symbol Londynu Najstarszy Uniwersytet :p i typowa Londyńska pogoda Krajobraz Angli :p ślicznie mówie wam To już wrzosowiska Szkockie Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dzięki za info. :p http://images33.fotosik.pl/172/9fdbb4a17b9053dfmed.jpg Pozuje jak prawdziwa modelka. :cool3: :lol: :evil_lol: Ginger też najczęściej tak pozuje. :mad: ;) Ach te kapryśne modelki :diabloti::diabloti: a tyle im się płaci za zdjęcia :evil_lol::evil_lol: Cd Londyńskiego Klimatu Ja z "drobiem" :evil_lol: w ogrodach Elżuni i troszkę zoo -kociaki czyli to co Betty lubi :loveu: miły akcencik i SAMCZEGO ŻYCZYMY :diabloti::diabloti: była sobie taka panna :p w Londynie tak sobie życie płynie takie ohydy latały wszędzie do tego takie duże ,feee nie lubię motyli Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 pingłinki :evil_lol: kocham te tuptusie, one zawsze maszerują jeden po drugim :p i Timon z Króla Lwa dla was (zwłaszcza dla Pralinki) :loveu: małpki to nawet dotknąć się dało :p mięsożercy po obiedzie ;) (Beti to też special for you ) No i dam wam jeszcze gada - najczęściej spotykane zwierzątko w Londynie :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wow:) super zdjecia;) A to ty byłas w Londynie??:D:D hehe:) A gdzie Moli?? Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Wow:) super zdjecia;) A to ty byłas w Londynie??:D:D hehe:) A gdzie Moli?? Byłam i znów pojadę, kocham Londyn :loveu::loveu: A Moli yyy nie ma :evil_lol::evil_lol: będzie później :p Quote
katik Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Swietne fotki :loveu: http://images32.fotosik.pl/179/67a73c28cf9e899cmed.jpg co to są te małe dinozaury? Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o fajnie:) a kiedy tam byłas??:D:D ostatnio w wakacje byłam :) a teraz jadę po świętach Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 katik napisał(a):Swietne fotki :loveu: http://images32.fotosik.pl/179/67a73c28cf9e899cmed.jpg co to są te małe dinozaury? hehe to są wrzeźbione dinozaurki w Muzeum Historii Ziemi :p tam są kości prawdziwych dinozaurów, ale jest też dużo takich gipsowych-wyglądają bardzo realnie na żywo Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 i CD Wyspiańskich Klimatów :loveu: popularny w Londynie gryzoń Pałacyk w Szkocji :loveu: Jak z bajki, a w środku to :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko zdjęć nie wolno robić :-( i wracamy do Londynu :) to taka panorama. I najśmieszniejszy biurowiec jaki kiedykolwiek widziałam - czyt. Ogórek :evil_lol: tam daleko zasłaniany jest przez inny budynek :shake: panorama z Oka Londynu - najwyższy punkt w mieście, Londyn jest dość niskim miastem, Anglicy nie lubią wysokich budynków. i wspominane Oko Londynu :) w jednej kapsule - nazywanej viagrą :evil_lol: mieści się chyba 15 osób, ale nie jestem pewna. Sama podróż trwa 30 min :) Bardzo fajne przeżycie :loveu: No zanim się dostaniemy do viagry musimy przejść przez wałkowanie czyli - jesteśmy wymacani, objeżdżani przez wykrywacze metalu, wywąchani przez psy które szukają ładunków wybuchowych itd :evil_lol: Londyńczycy po zamachach są strasznie przewrażliwieni :p Quote
Sweet Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 O to fajnie masz:) a to z jakąs wycieczką czy tak sama z siebie? |A moze masz tam jakąs rodzine??:D Quote
NightQueen Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):O to fajnie masz:) a to z jakąs wycieczką czy tak sama z siebie? |A moze masz tam jakąs rodzine??:D Pierwszy raz w Londynie byłam z wycieczką, później tam pojechała mama ;) i do niej teraz jeżdżę, po za tym mam tam jeszcze kuzynkę :p Oko Londynu w inny pochmurny dzień Quote
Unbelievable Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 smallpati napisał(a): No i dam wam jeszcze gada - najczęściej spotykane zwierzątko w Londynie :diabloti::diabloti: Wyglądają jak pterodaktyle :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 hahaha ja też chce na viagre:D:D slodki wiewior:loveu: Quote
NightQueen Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Tinka:) napisał(a):Wyglądają jak pterodaktyle :razz: może to są pterodaktyle :p nie mam pojęcia :oops: ale chyba nie mają skrzydeł :evil_lol: Mi. napisał(a):hahaha ja też chce na viagre:D:D slodki wiewior:loveu: viagrą się bosko jedzie :D:D z góry ludzie to mróweczki są, nic tylko rozdeptać :diabloti: A wiewiórek to tam pełno, podchodzą i można je karmić z reki, w ogóle się nie boją Powieje wam jeszcze Londyńskim zefirkiem :diabloti::diabloti: Wembley stadion, przed nim sa takie fontanny (w nocy kolorowe) one wypływają dosłownie z ziemi, co jakiś czas więc turyści jak nie wiedzieli o ich istnieniu często na nie wchodzi no i troszkę ich moczyło, jak fontanna się włączyła :evil_lol::evil_lol: koło fontann są takie kolorowe koła na ziemi i jak na depniesz na jakiś kolor to fontanna zmienia kolor :loveu: (ja bawiłam się tym jak małe dziecko :evil_lol::evil_lol:) nie obędzie się bez pamiątek na każdym kroku ;) aaa wracając do zoo, to w zeszłym roku zawitali w nim nowi goście ;) goryle :D bardzooo śmieszne zwierzaki :evil_lol::evil_lol: normalnie jak ludzie :p Tu widoki jak w Chinach :evil_lol: a tu jest yyy nie pamiętam :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Oczywiście czym byłby Londyn bez zmiany warty pod Buckinghamem :p uwielbiam to, mogę się gapić codziennie na to :) tyle Quote
aleb Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jejku, cudownie :) Też chciałabym odwiedzić Londyn, ciekawe te miasto :) Quote
NightQueen Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 aleb napisał(a):Jejku, cudownie :) Też chciałabym odwiedzić Londyn, ciekawe te miasto :) to w samolot siadaj i juz :) wycieczki nie sa drogie, a miasto cudne :loveu: Quote
NightQueen Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anmi0 napisał(a):Dobry wieczorkowy:loveu: dobry dobry :loveu: idziemy z Molindą na kolacje :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam. :hand: Moli jest śliczna. :loveu: Jaka cudna z niej kuleczka była. :loveu: Ale teraz jest również śliczna. :cool3: :loveu: Ale super zdjęcia z Londynu! :cool3: Też muszę się tam kiedyś wybrać. ;) :eviltong: Mizianko dla Moli. :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 oh witaj moja droga Patrycjo :loveu: :) przejrzalam wlasnie wszystkie stronki nowe w Twojej galerii, odkad mnie nie bylo i bardzo ladne fotki, plus fotki z Londynu :loveu: Piekne zwierzaczki ! dziekuje za Likaonki, lwy i inne :loveu: sliczne widoczki w Londynie i Szkocji. Super mialas :) A Molaczek taki happy na tych fotkach :D a powiedz mi ta obroza Bobo ktora kupilas - to sprzaczka Ci normalnie chdozi? bo mi chdozila bardzo ciezko i przez to sie zepsula po jakims czasie. Quote
NightQueen Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Martunia napisał(a):Witam. :hand: Moli jest śliczna. :loveu: Jaka cudna z niej kuleczka była. :loveu: Ale teraz jest również śliczna. :cool3: :loveu: Ale super zdjęcia z Londynu! :cool3: Też muszę się tam kiedyś wybrać. ;) :eviltong: Mizianko dla Moli. :loveu: koniecznie :P polecam Londyn :loveu: Kuleczka to ona nadal jest tylko że ma większe zębiska i humorki :evil_lol: betty_labrador napisał(a):oh witaj moja droga Patrycjo :loveu: :) przejrzalam wlasnie wszystkie stronki nowe w Twojej galerii, odkad mnie nie bylo i bardzo ladne fotki, plus fotki z Londynu :loveu: Piekne zwierzaczki ! dziekuje za Likaonki, lwy i inne :loveu: sliczne widoczki w Londynie i Szkocji. Super mialas :) A Molaczek taki happy na tych fotkach :D a powiedz mi ta obroza Bobo ktora kupilas - to sprzaczka Ci normalnie chdozi? bo mi chdozila bardzo ciezko i przez to sie zepsula po jakims czasie. Witaj Beti :multi: cieszę się że zwierzaki się podobały, zwłaszcza kociaki- takie puchate, kochane :evil_lol::evil_lol: Molaczek to zawsze happy jest (znów ta angliszczyzna ) :evil_lol: Obroża zapina się ciężej niż np rogz ale działa, odpina się i zapina i nie mam problemu. Zatrzask jest mocny dlatego tak ciężko chodzi. Może trafiłaś na jakąś wadliwą? Mi się zrypał zatrzask od obroży hiltona i w ogóle ie da się go odpiąć :shake: Quote
Recommended Posts