NightQueen Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Sweet napisał(a):To one mają po 4 uszy?? :eviltong::eviltong::eviltong: Ja jestem zacofana z pamiętnikami :eviltong: hahah :evil_lol::evil_lol: teraz to ja wpadłam :evil_lol::evil_lol: cicho Dominika nie zobaczy i nie będzie się napierniczać :diabloti: Quote
Tepes Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Sweet']Tak nie do końca:P bo jeszcze 3 dni szkoły przed świętami, potem 2 dni po świętach bo piątek raczej też robię sobię wolny:P i dopiero cały tydzień wolnego :diabloti: jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti: Iśka urwa la im nogi Ty uszy dodałaś co sie tu dzieje:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Tepes']jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti: Iśka urwa la im nogi Ty uszy dodałaś co sie tu dzieje:evil_lol: aaa;D nie zrozumiałam :evil_lol: Nie napisałaś że mosz wolne;P tylko że chyba od dzisiaj wolne :P No ja nie wiem one obie już nie znają matmy :diabloti: Pati się czepia a sama nie lepsza jest z matmy :diabloti: Pati: Zobaczy zobaczy nie martw się siostra;D Quote
Avaloth Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='NightQueen']ja nie wiem po co ci ta matura, ty od razu powinnaś doktoranta mieć z matematyki :diabloti::evil_lol: nic się nie bój, mysz jest 8, ogonów jest osiem, a nóg i uszu po 32 :diabloti: oglądam Pamiętniki w wersji inglisz :cool3: hahahaha wpadłaś ! :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: odezwała się ta co maturę zdała już jakiś czas temu :diabloti: ja już oglądnęłam i w inglisz i z napisami :cool3: ależ Damonek jest genialny :loveu: a na końcu mi go żal było, ja tam mogę pojechać go pocieszyć :evil_lol: jedziesz ze mną ?:razz: [quote name='NightQueen']hahah :evil_lol::evil_lol: teraz to ja wpadłam :evil_lol::evil_lol: cicho Dominika nie zobaczy i nie będzie się napierniczać :diabloti: ja wszystko widzę :diabloti: [quote name='Tepes']jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti: Iśka urwa la im nogi Ty uszy dodałaś co sie tu dzieje:evil_lol: ja mam już od dłuższego czasu :eviltong: tak se czasem pójdę z raz, dwa w tygodniu do szkoły coby nudno nie było :evil_lol: my jesteśmy po prostu dobrane małżeństwo :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Mi wolno "wpadać" bo ja już jestem po egzaminie dojrzałości :diabloti: po za tym nie zdawałam matematyki na nim HA ! :eviltong: ja zaraz ściągam napisy i ripleja robię z wersją inglisz :loveu: O tak, biedny D. dostał plaskacza od Elki :mad: i to z nic, a on tylko chciał jej dupsko uratować :placz::evil_lol: Oł jes, łi are perfekt kopul :diabloti: grejt marydż :diabloti: wi ar newer diworst :diabloti::evil_lol: Mam 2 egz. z głowy :cool3: inglisz mimo mojego braku nauki i totalnego braku słownictwa z ostatnich lekcji zaliczyłam :eviltong: choć powiem szczerze że nie satysfakcjonuje mnie ocena, a raczej procenty, bo mamy przeliczane oceny w procentach, ale będę miała jeszcze jeden egzamin ustny więc to poprawię. No i zdałam historię II RP :loveu: co mnie niezmiernie dziwi bo szczelałam odpowiedzi, bo był tekst do wypełnienia typu jaki generał założył jaki oddział (AK i te sprawy), gdzie stacjonował, jaka partia czym się zajmowała itd. :cool3: także czuję że spłyną na mnie duch święty :diabloti: cudem zaistny stał się fakt że zdałam bowiem w bożych rękach można się doszukiwać opatrzności :evil_lol::diabloti: Quote
Avaloth Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no tak, Ci starzy nie zdawali matematyki.. :diabloti: No właśnie. Chce dobrze a jeszcze mu się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe dla dobrych ludzi Oł jes, łi are perfekt kopul :diabloti: grejt marydż :diabloti: wi ar newer diworst :diabloti::evil_lol: matko:evil_lol::evil_lol: cóż za perfekt inglisz żono:loveu::diabloti: gratuluję, zawsze wiedziałam żeś światła kobita :diabloti::loveu: Quote
NightQueen Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Avaloth napisał(a):no tak, Ci starzy nie zdawali matematyki.. :diabloti: No właśnie. Chce dobrze a jeszcze mu się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe dla dobrych ludzi matko:evil_lol::evil_lol: cóż za perfekt inglisz żono:loveu::diabloti: gratuluję, zawsze wiedziałam żeś światła kobita :diabloti::loveu: oj nachytasz sobie za tych "starych" :mad::mad::diabloti: mój inglisz is perfekt :loveu::evil_lol: Coś mi się wydaje że za niedługo będę miała super rozrywkę :razz: Pracownik mojego szwagra jest pseudo hodowcą i rozmnażał sobie malamuty, dopuścił chyba dwie suki i nie udało mu się sprzedać szczeniąt :cool3::loveu: no i ma problem, bo ma swoich chyba 6n dorosłych psów, moja "sława" sięgała i jego, więc prosił (jeszcze nie gadałam z nim bezpośrednio) żebym mu pomogła sprzedać szczeniaki, oczywiście uprzedzono go jaki ja mam stosunek do sprzedaży kundliszonów :diabloti: więc doszło do tego że mam mu pomóż rozdać te szczyle :cool3: nie wiem ile ich jest, nie wiem w jakim są wieku, ale skoro były to dwie suki, do 20 szczeniaków obstawiam, nie wiem ile z tego sprzedało mu się, ale chyba zostało sporo :shake: w każdym bądź razie, jak wróci do domu to ma do mnie napisać na gg i będę wiedziała wszystko. Zobaczymy czy będzie chciał pomocy do moich warunkach :diabloti: jeśli tak to będę szukała domów wesołej gromadzie :razz: Quote
gops Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ehh mam nadzieje ze to dla niego nauczka i juz nigdy nie dopusci suk ja wczoraj dostalam propozcje czy nie chce 7 miesiecznej suki hasky , piekna itd tylko ..glupia. tak mi powiedzieli . wszystko niszczy , zalawia sie jescze w domu . jestem pewna ze to kwestia wybiegania ale ludzia nie wytlumaczysz . nie wiem co bd z tym psem ale ja jej wziac nie moge . jakies zdjecia Moli by sie przydaly :eviltong: Quote
NightQueen Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Wiesz ja też mam nadzieje że więcej nie będzie tego robił bo chyba widzi że mu się nie opłaca. Jest tylko jeden problem :razz: wszystko się okaże za niedługo, czy w ogóle przystanie na moje warunki, bo inaczej nie będę pomagać w sprzedaży kundliszonów :p Mi w tym roku już się york przybłąkał, ale jako że nie mogę zatrzymywać psów, bo warunków nie mam, poszedł do kogoś innego, a co się z nim dzieje to nie wiem. Zdjęć M. nie mam, nie chce mi się wyjść z aparatem, ale może się teraz kiedyś ruszę bo fajna pogoda się robi - wreszcie :p W ogóle to nie mam za bardzo czasu, bo jak to przed świętami, mam psy do strzyżenia, dziś mam shih, jutro yorka, a jeszcze sprzątać trzeba :razz: a ja jak to ja :diabloti: spóźniona jestem ze wszystkim Quote
Cola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 zwracam się nieuprzejmą prośbągroźbą o zdjęcia M. :grins: Może być w wydaniu świątecznym hihi pisanki, kurczaczki itd. ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dawaj te najladniejsze.... GADULO!!!! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 oj nachytasz sobie za tych "starych" :mad::mad::diabloti: mój inglisz is perfekt :loveu::evil_lol: oj tam, i tak wiem że mnie kochasz:loveu::evil_lol: O jak miło.. A jakie te 'Twoje warunki' są ? ;) Quote
NightQueen Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Cola']zwracam się nieuprzejmą prośbągroźbą o zdjęcia M. :grins: Może być w wydaniu świątecznym hihi pisanki, kurczaczki itd. ;) zdjęcie z kurczaczkiem może nieco trudne do wykonania, no chyba że się nie przejmiemy taką błahostką jak życie kurczaka :diabloti::evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Dawaj te najladniejsze.... GADULO!!!! :evil_lol: nie jojcz :diabloti: zaraz daje [quote name='Avaloth']oj tam, i tak wiem że mnie kochasz:loveu::evil_lol: O jak miło.. A jakie te 'Twoje warunki' są ? ;) taa :diabloti: wpadłam na genialny pomysł :cool3: zachciało mi się jechać do zoo w Krk, oczywiście nie pojadę tam sama, także jest to propozycja :diabloti::cool3: a warunki... takie dogomaniackie, chociaż mniej rygorystyczne jak nakładają niektórzy z Pwp czyli np. mogę oddać malamuta do budy bo to nie jest akurat rasa która musi siedzieć na kanapie, a wiem że na Pwp by to nie przeszło :evil_lol: Generalnie oni nadal próbują te psy sprzedać, więc mój główny warunek to darmowa adopcja bo jak wiadomo nie od dziś, pseudo nie wspieram ;) Fajnie by było też wymóc sterylizację tylko jak psy w świat pójdą to będę miała małą kontrolę w tej kwestii i ciężko będzie to wyegzekwować, a przecież nie każę właścicielowi obecnemu pokrywać kosztów, bo jak ostatnio usłyszałam, psów jest 12 :shake: I tak jeszcze nic nie wiadomo bo nie pisał do mnie. :p Świątecznych zdjęć nie mam, ale mam wiosenne, monotonne, takie żebyście mi spokój dali :diabloti: W lany poniedziałek jedziemy do Zakopanego z eMką, więc pewnie coś pstryknę :p Maryna :diabloti: tenże jakże piękny wieniec zrobiła moja mama, bo ja się X lat uczyłam robić wianki z kwiatków i wstyd się przyznać ale nadal nie potrafię :evil_lol: To jest nasza sąsiadka, mix labradora i owczarka - Lena Quote
NightQueen Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Mam jeszcze historię o dwóch takich co poszły w miasto :cool3: eMka i moja matula ;) Quote
Avaloth Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 No i gdzie ta historia, na jednym zdjęciu ? :D a no rozumiem ;) jaki wianek :loveu: Maryna :evil_lol::evil_lol: do zoo.. a kiedy ? są już żyrafy ? xd byłam w tamtym roku ale dla Ciebie mogę się poświecić :diabloti: Quote
Tepes Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://img861.imageshack.us/img861/8624/dsc0390i.jpg ło matko świetne:evil_lol: a tam wstyd jo tyż nie umia wianków do ty pory:diabloti: i co poszły na miasto i nie wróciły :evil_lol:? Quote
NightQueen Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Avaloth']No i gdzie ta historia, na jednym zdjęciu ? :D a no rozumiem ;) jaki wianek :loveu: Maryna :evil_lol::evil_lol: do zoo.. a kiedy ? są już żyrafy ? xd byłam w tamtym roku ale dla Ciebie mogę się poświecić :diabloti: mam więcej ale nie dam :diabloti: historia ogranicza się do jednego zdjęcia :eviltong: no nie wiem kiedy, może przed weekendem majowym w piątek? masz szkolę wtedy? [quote name='Tepes']http://img861.imageshack.us/img861/8624/dsc0390i.jpg ło matko świetne:evil_lol: a tam wstyd jo tyż nie umia wianków do ty pory:diabloti: i co poszły na miasto i nie wróciły :evil_lol:? wstyd, w moich okolicach nie potrafić robić wianków to wiocha :evil_lol: tym bardziej że już uczyłam się 10 razy i dalej nie potrafię ;) wróciły obie w błocie :diabloti: obcasy mojej mamy wyglądały najlepiej :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ja zawsze chciałam umieć robić wianki i też nie potrafię:( Łączymy się z Tobą w bólu Pati :P A Molce ładnie w tym wianuszku:D haha:D Quote
Avaloth Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 tak to jest jak się ubiera odpowiednie obuwie na spacer z psem :D chciałbym widzieć siebie na obcasach z Krówem na spacerze :evil_lol::evil_lol: przed maturką ja odpadam, napisz se na wątku Krakowskich spacerów, do Oli albo kogoś tam może ktoś z Tobą pójdzie ;p mam wtedy zakończenie roku w sumie i tak. Quote
Tepes Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 matko biedne buty a takie fajne:evil_lol: u mie na polach to jo bych nóg nie miała jakbych w obcasach wyparzyła:D Quote
NightQueen Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 [quote name='Sweet']Ja zawsze chciałam umieć robić wianki i też nie potrafię:( Łączymy się z Tobą w bólu Pati :P A Molce ładnie w tym wianuszku:D haha:D nie jestem sama, to już coś :p [quote name='Avaloth']tak to jest jak się ubiera odpowiednie obuwie na spacer z psem :D chciałbym widzieć siebie na obcasach z Krówem na spacerze :evil_lol::evil_lol: przed maturką ja odpadam, napisz se na wątku Krakowskich spacerów, do Oli albo kogoś tam może ktoś z Tobą pójdzie ;p mam wtedy zakończenie roku w sumie i tak. ja też chodzę często z eMką na spacery w obcasach, dziś akurat nie miałam. Kiedy ci się matury kończą? bo ja koniecznie z Tobą chcę :diabloti: [quote name='Tepes']matko biedne buty a takie fajne:evil_lol: u mie na polach to jo bych nóg nie miała jakbych w obcasach wyparzyła:D wymyły się i przeżywają kolejną młodość :evil_lol: obcasy fajne przy psach co ciągną, bo jak wbijesz w ziemie to jak kotwice, pies cię nie pociągnie :eviltong::loveu: Quote
Tepes Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ta jakby Bono mie tak pociągnył obcasik ładnie by sie złamoł i sruuu:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ja też chodzę często z eMką na spacery w obcasach, dziś akurat nie miałam. Kiedy ci się matury kończą? bo ja koniecznie z Tobą chcę :diabloti:wymyły się i przeżywają kolejną młodość :evil_lol: jakby Krów był wielkości Chlebka to też bym problemu nie widziała xd raz poszłam w zimowych, w których mam z 2-3cm obcas i było mi tak pierońsko niewygodnie łazic po tej ziemi, dziurach etc, nigdy więcej xd 20 maja mam ostatnią ustną ;) obcasy fajne przy psach co ciągną, bo jak wbijesz w ziemie to jak kotwice, pies cię nie pociągnie :eviltong::loveu: przy sile Osła mojego szybko by te obcasy nie pożyły:eviltong: Quote
NightQueen Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 to nie kwestia wielkości psa tylko przyzwyczajenia się do chodzenia w obcasach ;) ło jezu toż to jeszcze miesiąc czasu :roll: ale widzę że nie mam innego wyjścia jak poczekać na ciebie :p Quote
Recommended Posts