Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweet napisał(a):
To one mają po 4 uszy?? :eviltong::eviltong::eviltong:

Ja jestem zacofana z pamiętnikami :eviltong:

hahah :evil_lol::evil_lol: teraz to ja wpadłam :evil_lol::evil_lol:

cicho Dominika nie zobaczy i nie będzie się napierniczać :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']Tak nie do końca:P
bo jeszcze 3 dni szkoły przed świętami, potem 2 dni po świętach bo piątek raczej też robię sobię wolny:P i dopiero cały tydzień wolnego :diabloti:

jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti:

Iśka urwa la im nogi Ty uszy dodałaś co sie tu dzieje:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti:

aaa;D
nie zrozumiałam :evil_lol:
Nie napisałaś że mosz wolne;P tylko że chyba od dzisiaj wolne :P

No ja nie wiem one obie już nie znają matmy :diabloti:
Pati się czepia a sama nie lepsza jest z matmy :diabloti:

Pati: Zobaczy zobaczy nie martw się siostra;D

Posted

[quote name='NightQueen']ja nie wiem po co ci ta matura, ty od razu powinnaś doktoranta mieć z matematyki :diabloti::evil_lol:

nic się nie bój, mysz jest 8, ogonów jest osiem, a nóg i uszu po 32 :diabloti:

oglądam Pamiętniki w wersji inglisz :cool3:
hahahaha wpadłaś ! :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
odezwała się ta co maturę zdała już jakiś czas temu :diabloti:

ja już oglądnęłam i w inglisz i z napisami :cool3: ależ Damonek jest genialny :loveu: a na końcu mi go żal było, ja tam mogę pojechać go pocieszyć :evil_lol: jedziesz ze mną ?:razz:

[quote name='NightQueen']hahah :evil_lol::evil_lol: teraz to ja wpadłam :evil_lol::evil_lol:

cicho Dominika nie zobaczy i nie będzie się napierniczać :diabloti:
ja wszystko widzę :diabloti:

[quote name='Tepes']jak jo godom, że mom wolne od dziś to MOM:diabloti:

ja mam już od dłuższego czasu :eviltong: tak se czasem pójdę z raz, dwa w tygodniu do szkoły coby nudno nie było :evil_lol:

my jesteśmy po prostu dobrane małżeństwo :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mi wolno "wpadać" bo ja już jestem po egzaminie dojrzałości :diabloti: po za tym nie zdawałam matematyki na nim HA ! :eviltong:

ja zaraz ściągam napisy i ripleja robię z wersją inglisz :loveu:

O tak, biedny D. dostał plaskacza od Elki :mad: i to z nic, a on tylko chciał jej dupsko uratować :placz::evil_lol:

Oł jes, łi are perfekt kopul :diabloti: grejt marydż :diabloti: wi ar newer diworst :diabloti::evil_lol:

Mam 2 egz. z głowy :cool3: inglisz mimo mojego braku nauki i totalnego braku słownictwa z ostatnich lekcji zaliczyłam :eviltong: choć powiem szczerze że nie satysfakcjonuje mnie ocena, a raczej procenty, bo mamy przeliczane oceny w procentach, ale będę miała jeszcze jeden egzamin ustny więc to poprawię. No i zdałam historię II RP :loveu: co mnie niezmiernie dziwi bo szczelałam odpowiedzi, bo był tekst do wypełnienia typu jaki generał założył jaki oddział (AK i te sprawy), gdzie stacjonował, jaka partia czym się zajmowała itd. :cool3:
także czuję że spłyną na mnie duch święty :diabloti: cudem zaistny stał się fakt że zdałam bowiem w bożych rękach można się doszukiwać opatrzności :evil_lol::diabloti:

Posted

no tak, Ci starzy nie zdawali matematyki.. :diabloti:

No właśnie. Chce dobrze a jeszcze mu się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe dla dobrych ludzi

Oł jes, łi are perfekt kopul :diabloti: grejt marydż :diabloti: wi ar newer diworst :diabloti::evil_lol:
matko:evil_lol::evil_lol: cóż za perfekt inglisz żono:loveu::diabloti:

gratuluję, zawsze wiedziałam żeś światła kobita :diabloti::loveu:

Posted

Avaloth napisał(a):
no tak, Ci starzy nie zdawali matematyki.. :diabloti:

No właśnie. Chce dobrze a jeszcze mu się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe dla dobrych ludzi

matko:evil_lol::evil_lol: cóż za perfekt inglisz żono:loveu::diabloti:

gratuluję, zawsze wiedziałam żeś światła kobita :diabloti::loveu:

oj nachytasz sobie za tych "starych" :mad::mad::diabloti:

mój inglisz is perfekt :loveu::evil_lol:

Coś mi się wydaje że za niedługo będę miała super rozrywkę :razz: Pracownik mojego szwagra jest pseudo hodowcą i rozmnażał sobie malamuty, dopuścił chyba dwie suki i nie udało mu się sprzedać szczeniąt :cool3::loveu: no i ma problem, bo ma swoich chyba 6n dorosłych psów, moja "sława" sięgała i jego, więc prosił (jeszcze nie gadałam z nim bezpośrednio) żebym mu pomogła sprzedać szczeniaki, oczywiście uprzedzono go jaki ja mam stosunek do sprzedaży kundliszonów :diabloti: więc doszło do tego że mam mu pomóż rozdać te szczyle :cool3: nie wiem ile ich jest, nie wiem w jakim są wieku, ale skoro były to dwie suki, do 20 szczeniaków obstawiam, nie wiem ile z tego sprzedało mu się, ale chyba zostało sporo :shake: w każdym bądź razie, jak wróci do domu to ma do mnie napisać na gg i będę wiedziała wszystko. Zobaczymy czy będzie chciał pomocy do moich warunkach :diabloti: jeśli tak to będę szukała domów wesołej gromadzie :razz:

Posted

ehh mam nadzieje ze to dla niego nauczka i juz nigdy nie dopusci suk
ja wczoraj dostalam propozcje czy nie chce 7 miesiecznej suki hasky , piekna itd tylko ..glupia. tak mi powiedzieli . wszystko niszczy , zalawia sie jescze w domu . jestem pewna ze to kwestia wybiegania ale ludzia nie wytlumaczysz . nie wiem co bd z tym psem ale ja jej wziac nie moge .

jakies zdjecia Moli by sie przydaly :eviltong:

Posted

Wiesz ja też mam nadzieje że więcej nie będzie tego robił bo chyba widzi że mu się nie opłaca. Jest tylko jeden problem :razz: wszystko się okaże za niedługo, czy w ogóle przystanie na moje warunki, bo inaczej nie będę pomagać w sprzedaży kundliszonów :p

Mi w tym roku już się york przybłąkał, ale jako że nie mogę zatrzymywać psów, bo warunków nie mam, poszedł do kogoś innego, a co się z nim dzieje to nie wiem.

Zdjęć M. nie mam, nie chce mi się wyjść z aparatem, ale może się teraz kiedyś ruszę bo fajna pogoda się robi - wreszcie :p
W ogóle to nie mam za bardzo czasu, bo jak to przed świętami, mam psy do strzyżenia, dziś mam shih, jutro yorka, a jeszcze sprzątać trzeba :razz: a ja jak to ja :diabloti: spóźniona jestem ze wszystkim

Posted

oj nachytasz sobie za tych "starych" :mad::mad::diabloti:

mój inglisz is perfekt :loveu::evil_lol:

oj tam, i tak wiem że mnie kochasz:loveu::evil_lol:

O jak miło.. A jakie te 'Twoje warunki' są ? ;)

Posted

[quote name='Cola']zwracam się nieuprzejmą prośbągroźbą o zdjęcia M. :grins: Może być w wydaniu świątecznym hihi pisanki, kurczaczki itd. ;)

zdjęcie z kurczaczkiem może nieco trudne do wykonania, no chyba że się nie przejmiemy taką błahostką jak życie kurczaka :diabloti::evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Dawaj te najladniejsze.... GADULO!!!! :evil_lol:

nie jojcz :diabloti: zaraz daje

[quote name='Avaloth']oj tam, i tak wiem że mnie kochasz:loveu::evil_lol:

O jak miło.. A jakie te 'Twoje warunki' są ? ;)

taa :diabloti:
wpadłam na genialny pomysł :cool3: zachciało mi się jechać do zoo w Krk, oczywiście nie pojadę tam sama, także jest to propozycja :diabloti::cool3:

a warunki... takie dogomaniackie, chociaż mniej rygorystyczne jak nakładają niektórzy z Pwp czyli np. mogę oddać malamuta do budy bo to nie jest akurat rasa która musi siedzieć na kanapie, a wiem że na Pwp by to nie przeszło :evil_lol:
Generalnie oni nadal próbują te psy sprzedać, więc mój główny warunek to darmowa adopcja bo jak wiadomo nie od dziś, pseudo nie wspieram ;)
Fajnie by było też wymóc sterylizację tylko jak psy w świat pójdą to będę miała małą kontrolę w tej kwestii i ciężko będzie to wyegzekwować, a przecież nie każę właścicielowi obecnemu pokrywać kosztów, bo jak ostatnio usłyszałam, psów jest 12 :shake:
I tak jeszcze nic nie wiadomo bo nie pisał do mnie. :p

Świątecznych zdjęć nie mam, ale mam wiosenne, monotonne, takie żebyście mi spokój dali :diabloti:
W lany poniedziałek jedziemy do Zakopanego z eMką, więc pewnie coś pstryknę :p

Maryna :diabloti:

tenże jakże piękny wieniec zrobiła moja mama, bo ja się X lat uczyłam robić wianki z kwiatków i wstyd się przyznać ale nadal nie potrafię :evil_lol:

To jest nasza sąsiadka, mix labradora i owczarka - Lena

Posted

No i gdzie ta historia, na jednym zdjęciu ? :D

a no rozumiem ;)
jaki wianek :loveu: Maryna :evil_lol::evil_lol:

do zoo.. a kiedy ? są już żyrafy ? xd byłam w tamtym roku ale dla Ciebie mogę się poświecić :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']No i gdzie ta historia, na jednym zdjęciu ? :D

a no rozumiem ;)
jaki wianek :loveu: Maryna :evil_lol::evil_lol:

do zoo.. a kiedy ? są już żyrafy ? xd byłam w tamtym roku ale dla Ciebie mogę się poświecić :diabloti:

mam więcej ale nie dam :diabloti: historia ogranicza się do jednego zdjęcia :eviltong:

no nie wiem kiedy, może przed weekendem majowym w piątek? masz szkolę wtedy?

[quote name='Tepes']http://img861.imageshack.us/img861/8624/dsc0390i.jpg
ło matko świetne:evil_lol: a tam wstyd jo tyż nie umia wianków do ty pory:diabloti:

i co poszły na miasto i nie wróciły :evil_lol:?

wstyd, w moich okolicach nie potrafić robić wianków to wiocha :evil_lol: tym bardziej że już uczyłam się 10 razy i dalej nie potrafię ;)

wróciły obie w błocie :diabloti: obcasy mojej mamy wyglądały najlepiej :evil_lol:

Posted

tak to jest jak się ubiera odpowiednie obuwie na spacer z psem :D chciałbym widzieć siebie na obcasach z Krówem na spacerze :evil_lol::evil_lol:

przed maturką ja odpadam, napisz se na wątku Krakowskich spacerów, do Oli albo kogoś tam może ktoś z Tobą pójdzie ;p
mam wtedy zakończenie roku w sumie i tak.

Posted

[quote name='Sweet']Ja zawsze chciałam umieć robić wianki i też nie potrafię:( Łączymy się z Tobą w bólu Pati :P
A Molce ładnie w tym wianuszku:D haha:D

nie jestem sama, to już coś :p

[quote name='Avaloth']tak to jest jak się ubiera odpowiednie obuwie na spacer z psem :D chciałbym widzieć siebie na obcasach z Krówem na spacerze :evil_lol::evil_lol:

przed maturką ja odpadam, napisz se na wątku Krakowskich spacerów, do Oli albo kogoś tam może ktoś z Tobą pójdzie ;p
mam wtedy zakończenie roku w sumie i tak.

ja też chodzę często z eMką na spacery w obcasach, dziś akurat nie miałam.

Kiedy ci się matury kończą? bo ja koniecznie z Tobą chcę :diabloti:

[quote name='Tepes']matko biedne buty a takie fajne:evil_lol:
u mie na polach to jo bych nóg nie miała jakbych w obcasach wyparzyła:D

wymyły się i przeżywają kolejną młodość :evil_lol:
obcasy fajne przy psach co ciągną, bo jak wbijesz w ziemie to jak kotwice, pies cię nie pociągnie :eviltong::loveu:

Posted

ja też chodzę często z eMką na spacery w obcasach, dziś akurat nie miałam.

Kiedy ci się matury kończą? bo ja koniecznie z Tobą chcę :diabloti:wymyły się i przeżywają kolejną młodość :evil_lol:

jakby Krów był wielkości Chlebka to też bym problemu nie widziała xd raz poszłam w zimowych, w których mam z 2-3cm obcas i było mi tak pierońsko niewygodnie łazic po tej ziemi, dziurach etc, nigdy więcej xd

20 maja mam ostatnią ustną ;)

obcasy fajne przy psach co ciągną, bo jak wbijesz w ziemie to jak kotwice, pies cię nie pociągnie :eviltong::loveu:

przy sile Osła mojego szybko by te obcasy nie pożyły:eviltong:

Posted

to nie kwestia wielkości psa tylko przyzwyczajenia się do chodzenia w obcasach ;)

ło jezu toż to jeszcze miesiąc czasu :roll: ale widzę że nie mam innego wyjścia jak poczekać na ciebie :p