NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Tepes napisał(a):ta wsadziłabyś mu w doopa korek i byłby spokój:evil_lol: to miły kąpieli ^^ każdy sposób dobry :diabloti: już po kąpieli jesteśmy (jak się dziewcze suszyło to ja łeb umyłam). Będzie mi się całkiem miło zasypiało dziś :diabloti: na mokrej poduszce, bo właśnie M. mi się w nią wyciera :loveu: Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 tak mi się przypomniała Lalka która po naszym deszczowym spacerku wskoczyła Ewce do łóżka i zaczęła się wycierać:diabloti::diabloti: M. i W. ? a cóż to ? ja myślałam że Anuli chodzi o K. :razz: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Avaloth napisał(a):tak mi się przypomniała Lalka która po naszym deszczowym spacerku wskoczyła Ewce do łóżka i zaczęła się wycierać:diabloti::diabloti: M. i W. ? a cóż to ? ja myślałam że Anuli chodzi o K. :razz: :evil_lol: Ja w ogóle nie kumam o co chodzi, przychodzą tu dwie takie, piszą o dziwnych rzeczach, wymieniają cały alfabet :diabloti: cholera wie o co im chodzi :mad::evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Iśku bo K. mo imie na W.:evil_lol: a tam o dziwnych rzeczach zaroz ^^ Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a no chyba że tak :D one są ze śląska, te typy tak mają :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Właśnie wróciłam z szczepienia M. - wreszcie bo nie dość że mi się zapomniało to jeszcze później była osłabiona i szczepić nie mogłam. I wiecie co, od dziś chyba będę szczepić ją tylko na wściekliznę, a nie na wszystkie choroby zakaźne - będzie taniej :diabloti::diabloti: dziś za jeden zastrzyk płaciłam 65 zł :loveu: ale chociaż raz dostałam identyfikator ze szczepienia, znaczy się blaszkę, bo nigdy nie miała :cool3: w sumie na cholerę mi to, mam inne ID i to ładniejsze ale jak dają to biorę :diabloti: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mi wet padoł, że teroz styknie szczepić na ta reszta choróbsk co 2 lata;) tyż zawsze ta blaszka biera:evil_lol: przy kluczach mom wszystkie tak co by było wiadomo, zę jak kogo pogryza to byłach szczepiono regularnie:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 przy kluczach mom wszystkie tak co by było wiadomo, zę jak kogo pogryza to byłach szczepiono regularnie:evil_lol: matko, z kim ja się zadaje:evil_lol::evil_lol: Ja takich nie dostaję, ale dostałam raz jak go rejestrowałam w gminie numerek z jakimś gminnym ID xd Quote
dog193 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Avaloth napisał(a):tak mi się przypomniała Lalka która po naszym deszczowym spacerku wskoczyła Ewce do łóżka i zaczęła się wycierać:diabloti::diabloti: M. i W. ? a cóż to ? ja myślałam że Anuli chodzi o K. :razz: Nie przypominaj mi tego, myślałam, że zabije tego gnoma :diabloti: W moim łóżeczku miał prawo być tylko Daki, nawet mokry mi nie przeszkadzał :evil_lol: :loveu: Nie wiesz, kto to M. i W.? Jak możesz :diabloti: Grunt, że ja i Anula wiemy :diabloti: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 odczep sie od mego przyszłego gnoma:evil_lol: ta grunt, że my wiemy ot co:diabloti: Quote
NightQueen Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tepes napisał(a):mi wet padoł, że teroz styknie szczepić na ta reszta choróbsk co 2 lata;) tyż zawsze ta blaszka biera:evil_lol: przy kluczach mom wszystkie tak co by było wiadomo, zę jak kogo pogryza to byłach szczepiono regularnie:evil_lol: ja nawet w sumie nie wiem czy to jest konieczność żeby szczepić na wszystkie zakaźne co roku czy nie, jak idę do weta to automatycznie szczepi na wszystko. Nabiłaś mi tym klina i teraz idę poczytać, jak to jest z tą koniecznością szczepienia na zakaźne :p Na mojej blaszce, w sumie to jest ID grawerowany w kształcie kwiatka czy coś takiego podobnego, pisze tam cały adres kliniki weterynaryjnej i tylko ze szczepiono psa w 2011 roku na wścieklizna i tyle, wydaje mi się że to bardziej reklamowo niż informacyjnie, zawsze chciałam mieć taką "pamiątkę" i mam ale już się wyleczyłam :evil_lol: tobie to tak dla bezpieczeństwa rodzice powinni kaganiec przed wyjściem zakładać :diabloti: Avaloth napisał(a):matko, z kim ja się zadaje:evil_lol::evil_lol: Ja takich nie dostaję, ale dostałam raz jak go rejestrowałam w gminie numerek z jakimś gminnym ID xd ja dostałam raz, ale w sumie na cholerę mi to, brzydki ma kolor :diabloti: do żadnej obroży nie pasuje, fee :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 haha no ba przydołby sie mi pożycza od Bona:evil_lol: no wiesz co pies ciotki na zakaźne nie był wcale szczepiony i spokojnie przeżył se 11 lot;) Quote
NightQueen Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Tepes napisał(a):haha no ba przydołby sie mi pożycza od Bona:evil_lol: no wiesz co pies ciotki na zakaźne nie był wcale szczepiony i spokojnie przeżył se 11 lot;) ja już przymierzałam więc powinien być dobry :diabloti: wsiowe burki wcale się nie szczepi a żyją :cool3: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 hah no powinien:evil_lol: no w sumie tyż racja;) sam tak naklachane przez nos może by jakieś fotki?:cool3: Quote
NightQueen Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Pogoda kijowa, zimno jest, za zimno dla mnie na robienie zdjęć bo mi rączki marzną :diabloti: pogoda jest o taka, plus deszcz do tego :roll: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to tak samo jak u mie niestety-.- Chleeebuś:loveu: Quote
NightQueen Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 hasa sobie chlebuś po trawce :cool3::evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Nie przypominaj mi tego, myślałam, że zabije tego gnoma :diabloti: W moim łóżeczku miał prawo być tylko Daki, nawet mokry mi nie przeszkadzał :evil_lol: :loveu: Nie wiesz, kto to M. i W.? Jak możesz :diabloti: Grunt, że ja i Anula wiemy :diabloti:Lalka jest mądrym stworzeniem, wiedziała gdzie Ewy łóżko :evil_lol: już wiem kto to W :cool3: a M mniej więcej. ale myślałam że Ty pałasz miłością do Bobka. btw ma dobre nazwisko, królicze kupy to też bobki:diabloti::diabloti: tobie to tak dla bezpieczeństwa rodzice powinni kaganiec przed wyjściem zakładać :diabloti:ooo dokładnie:evil_lol: ja dostałam raz, ale w sumie na cholerę mi to, brzydki ma kolor :diabloti: do żadnej obroży nie pasuje, fee :evil_lol:boś Ty wybredna a ludzie ze wsi innych adresówek nie mają :eviltong: Chlebuś hasający po trawce, jak to uroczo brzmi :loveu: Quote
dog193 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wiesz kto to M.? :diabloti: Anula, zabiję cię :evil_lol: No ba, Filipek to moja miłość :loveu: Tylko mu powiem, żeby się obciął i ogolił :evil_lol: Z M. to zupełnie inna HISTORIA :diabloti: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ale jo nic nie godałach ino, żeś jest w podobny sytuacji nic więcy:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 no i tyle wiem xd w sumie już trochę więcej, ale to sama się wygadałaś tą historią :D Quote
NightQueen Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Znalazłam stare zdjęcia domowe, ale nie mam innych bo pogoda beznadziejna Opowiadałam wam że Kacper robi zawsze to samo co Moli, a Moli robi to samo co Kacper, tak więc jak Kacper jadł w pokoju to M. też musiała jeść w pokoju, jak M. jadła na ziemi, to Kacper musiał jeść na ziemi :diabloti::evil_lol: Moli jak przystało na prześladowce, czai się z piłką na każdym roku Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 http://img135.imageshack.us/img135/4104/dsc0904p.jpg 2 cuda na jednym zdjeciu ojaaaaa :loveu: Quote
Avaloth Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 pierwsze najlepsze na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts