NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 biedne dziewczę przez Ewę zastraszone :diabloti: Tepes napisał(a): a przystojny to jest Matt Shadows:loveu: http://2.bp.blogspot.com/_sZ_746k_9bc/Seh_ko35-5I/AAAAAAAAADU/BuWzoJG4AOU/s320/M-Shadows-a7x-07.jpg bądź Gary Barlow:loveu: http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2011/04/GaryBarlow_415.jpg :icon_roc: co to za brzydkie paszcze? :diabloti: mamy caaaaaaaaaałkiem odmienny gust :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 z Ewą wola nie zadzierać:evil_lol: w sumie ta sytuacja w kery sie Ewa znalazła jest podobno do moi no ale lepi nc nie godac:evil_lol: piękne:loveu: Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No Pati, widzę masz gust :D Ale Filip sto razy bardziej podobał mi się w Brzyduli. Tepes napisał(a): w sumie ta sytuacja w kery sie Ewa znalazła jest podobno do moi No właśnie chciałam to napisać :diabloti: Jak będziesz grzeczna to ci powiem o co chodzi :diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 e tak Ewa każdy mo inny gust i ciesz sie że my momy inny bo byłby kłopocik:evil_lol: nie godej cicho siedź, fajnie sie o nos pomyśli:diabloti: Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No, my mamy zupełnie inny, choć w NIEKTÓRYCH przypadkach się pokrywa (ekhm) :diabloti: Oj tam, oj tam :diabloti: Trzeba przygotować ją na przyszłość :diabloti: Bo wiesz, nasze plany na pewno się sprawdzą, jeśli wiesz, o co mi chodzi :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ino niektórych:evil_lol: hm w sumie nie do końca ale chyba wiem:evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Powiem tylko że kompletnie nie wiem o co chodzi :diabloti: dlatego też idę oglądać gołą dupę Małaszyńskiego :cool3: tz. oglądam Skrzydlate świnie :loveu: Quote
Karilka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2058...5#post16673825 Zapraszam po zabaweczke - cudne są. Quote
dog193 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Anula no jak nie wiesz :diabloti: Nasze plany względem... no :diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 nie ok to dobrze myślałach, wybacz nie byłach pewno:evil_lol: Quote
Sweet Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 NightQueen napisał(a): dopiero co ją czesałam, więc przez najbliższe 2 h będzie uciekać ode mnie więc o mizianiu mowy nie ma :diabloti: po za tym nie mam czasu bo zajęłam się oglądaniem nowego serialu - Prosto w serce :diabloti::evil_lol: wiem wiem... na mózg mi bije ostatnio o:D taka obrażalska jest??:P ja mojego dzisiaj obcinałam i zawsze był obrażony a dzisiaj jak nigdy chodzi za mną gdzie tylko się ruszę:P Nawet siedział ze mną sam gdy rozwijałam mój talent :eviltong: Też oglądam:diabloti: ale znowu nie widziałam paru odcinków, bo albo spałam, albo mnie w domu nie było:P Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Sweet napisał(a):o:D taka obrażalska jest??:P ja mojego dzisiaj obcinałam i zawsze był obrażony a dzisiaj jak nigdy chodzi za mną gdzie tylko się ruszę:P Nawet siedział ze mną sam gdy rozwijałam mój talent :eviltong: Też oglądam:diabloti: ale znowu nie widziałam paru odcinków, bo albo spałam, albo mnie w domu nie było:P Ona jest cierpliwa i grzecznie znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne, ale później i tak się obraża, bo przecież to jest kobieta pełną gębą :diabloti: humorki to rzecz powszechna u niej :evil_lol: Dokładniej to było czesanie, strzyżenie, czyszczenie uszu i przegląd zębów, a wieczorem czeka ją kąpiel, także dziś nie jest zbyt zachwycona :p proszę bardzo, wszystkie odcinki :diabloti: http://vod.onet.pl/prosto-w-serce,prosto-w-serce,7554,0,8971,odcinek.html Aaa zapomniałam wspomnieć - Anula i Ewa :cool3: strzeżcie się bo niebawem zjawię się w Katowicach i opanuje drogi samochodem :diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 haha dobry plan Ewa to zaczynomy sie pakować i uciekomy:evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 dog193 napisał(a):Tylko bierzemy M. i W. ze sobą :diabloti: aaaaaaaa oczywiście :loveu::loveu: NightQueen napisał(a):Do morza też dojadę :diabloti: cicho ale nos nie wytropisz:diabloti: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 nie doceniasz mnie :diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 tak nie doceniom Cie jestżeś zdolno do wywołania mega sraczki u mojego psa w jedyn wieczór:evil_lol::diabloti: to czemu bys miała nos nie wytropić:eviltong: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Tepes napisał(a):tak nie doceniom Cie jestżeś zdolno do wywołania mega sraczki u mojego psa w jedyn wieczór:evil_lol::diabloti: to czemu bys miała nos nie wytropić:eviltong: jakiej sraczki? :crazyeye: ja nic nei wiem :diabloti: czyżby miał sraczkę po przedawkowaniu żółtego serka? :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 taaak dokładnie tak, leciała z niego sama woda:diabloti: i niestety tego zbierać sie nie dało i trzeba było zakopać:evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Tepes napisał(a):taaak dokładnie tak, leciała z niego sama woda:diabloti: i niestety tego zbierać sie nie dało i trzeba było zakopać:evil_lol: serio? nie widziałam że miał srakę po tym serku :p Siedziałaś obok i widziałaś wsio, trza było reagować :diabloti::evil_lol: ee tam... Ewa by sobie nawet z wodą poradziła :cool3::evil_lol: Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 nie na żarty:diabloti: a skąd jo miałach wiedzieć, że go tak okrutnie przeczyści:evil_lol: haha no ta by se na pewno poradziła:evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Tepes napisał(a):nie na żarty:diabloti: a skąd jo miałach wiedzieć, że go tak okrutnie przeczyści:evil_lol: haha no ta by se na pewno poradziła:evil_lol::diabloti: nic nie mówiłaś wcześniej, przyszłabym na ratunek :evil_lol: no ba Ewa zawsze da radę :cool3: Idę śmierdziela wykąpać :p Quote
Tepes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ta wsadziłabyś mu w doopa korek i byłby spokój:evil_lol: to miły kąpieli ^^ Quote
Recommended Posts