Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Illusion napisał(a):
Ale Ci dobrze, chciałabym mieszkać niedaleko gór albo morza, a nie tak jakoś nijako, w środku :lol:.

Ja bym chciała mieszkać po środku, bo i tu i tu miałabym blisko :evil_lol:

Weź pod uwagę fakt, że chcąc jechać do stolicy muszę siedzieć 6h w samochodzie, więc też szału nie ma, a w stolicy najlepsze sklepy sa :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam zdjęcia na fejsie :D

chyba zmieniłam zdanie co do pozostawienia myszy pod twą opieką :diabloti:
(ilość i odmianę znasz tylko ty więc ciocho :diabloti::evil_lol:)

to se sama odbieraj, łaski bez:diabloti: i tak przyjadę w nocy i Ci je wykradnę:evil_lol:
dobrze kochanie, będę cichutko :D

Posted

[quote name='Sweet']ze swoim boyfriendem? :evil_lol:

definicja słowa tajemnica "wiadomość poufna, przeznaczona dla niektórych osób lub całkowicie skryta" :diabloti::diabloti:

[quote name='Avaloth']widziałam zdjęcia na fejsie :D

to se sama odbieraj, łaski bez:diabloti: i tak przyjadę w nocy i Ci je wykradnę:evil_lol:
dobrze kochanie, będę cichutko :D

mogę jeszcze to przemyśleć :evil_lol: z ciężkim bólem serca pozostawię je pod twą opieką :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']nie znam takiego słowa :evil_lol:

nauczysz się go w praktyce :diabloti:

[quote name='Onomato-Peja']http://img259.imageshack.us/img259/9377/dsc0048ay.jpg - słodki ten Hugo, ma taki głupkowaty wyraz pysia :)

bo to jest głupek mały :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Fajne te fotki, ale... tylko dwie? :(

I ciesze sie ze wypad sie udal :multi:

dwie to całkiem dużo :eviltong: więcej nie dam, bo są z mą osobą, widoków nie posiadam.
Bardzo fajnie było :loveu:

[quote name='anetta']Jaka fajna ta frecia:loveu:
A z Zakopanego to gdzie foty? he?!

były zdjęcia :diabloti: aż dwa :cool3:

[quote name='Wero_']Śliczna Moli i 5 mych :D
Fajny ten Hugo! Taki do mojego podobny jak był mały;) - taki ma głupkowaty wyraz pysia
[Pipi-z myszy.info]

Hej, witaj na dogo ;)
5 mych i kolejne w drodze :cool3:

Wybrałam sobie dziś temat na pracę zaliczeniową z administracji publicznej, muszę pisać coś o Wojewódzkim lekarzu weterynarii :evil_lol: muszę to napisać pod kontem administracji czyli opisać czym się zajmuje, kto mu podlega, jakie decyzje podejmuje itd.
Więc jak macie jakieś informacje na ten temat to chętnie przyjmę :diabloti::evil_lol:

Posted

Ło Matko !!!! ale masz Myszole przepiękne !!!

[quote name='NightQueen']sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:)

miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł

Darc

Posted

[quote name='Sweet']http://img832.imageshack.us/img832/5421/dsc0191mn.jpg
tą uwielbiam :loveu:
Ale ogólnie wszystkie mi się podobają:D i zdjęcia też:D

ciesze się :cool3:

[quote name='Tepes']http://img34.imageshack.us/img34/2894/dsc0148sb.jpg cudo:loveu::loveu:
Moli nie ma myszy ją zeżarły:diabloti:

trzymam ja poćwiartowaną w zamrażarce :diabloti: bo na raz to by miały za dużo :cool3:

a tak na poważnie to zimno jest i nie chce mi się iść z aparatem na spacer, bo mi ręce się zamrażają jak trzymam puszkę, a domowych zdjęć M. nie lubię, do domowych zdjęć mam myszy :evil_lol:

Mądra Patrycja kręciła włosy na lokówce, efekt taki że przypaliłam sobie palec, mam bąbla i boli jak nie wiem, mam jeszcze dwie malinki na szyi :roll: ale tak to jest kiedy sie kręci i ogląda Gotowe na wszystko a tam jest dużo śmiesznych momentów :diabloti::evil_lol:

Posted

oj jak mi przykro trzeba sie umiec posługiwać takim sprzetem:diabloti:
zimno jest? znaczy sie nie wiem ale u mie tak słońce wali i wydaje sie ciepło być:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']oj jak mi przykro trzeba sie umiec posługiwać takim sprzetem:diabloti:
zimno jest? znaczy sie nie wiem ale u mie tak słońce wali i wydaje sie ciepło być:evil_lol:

to wszystko wina gospodyń :diabloti: doprowadzają mnie do ataków epilepsji ze śmiechu :evil_lol:

-6 st., słońce świeci ale wieje strasznie, przez co jest zimno

Posted

[quote name='Tepes']]jo jakoś ich nie lubia:evil_lol:
Ty mosz -6 nie chesz wiedziec ile jo mom na moim yntelygentnym termometrze xD
i do tego sie dziwia

nie znasz się :diabloti: One wymiatają :evil_lol:

plus 15? :diabloti: