NightQueen Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name=':: FiGa ::']http://img690.imageshack.us/img690/122/dsc0045gg.jpg Rozwala chlopak :loveu: na żywo jeszcze lepszy :cool3: Kończą mi się ferie, w sobotę mam już zjazd, ale chyba nie pójdę bo szykuje się wypad do Zakopanego :diabloti::loveu: jak wypali to oczywiście wybiorę wycieczkę :evil_lol: Apropo mojej uczelni, to jest poniedziałek, w sobotę mam zjazd a nie wiem jeszcze jakie będę miała zajęcia, bo nie ma rozpiski :shake: rewelacja... Dziś wpadł Kacper z nowymi zabawkami - piszczącymi dinozaurami, Moli tez się nowe dinusie podobały :diabloti: nie obeszło się bez bijatyki, ooo tak... M. i K. dzielnie wyrywali sobie zabawki, Kacper darł za ogon Moli (ciesze się że to nie inny pies bo który by mu na to pozwolił ? pewnie by go podziabał zębami ), Moli wydzierała z ręki Kacpra zabawki, były krzyki bo i Kacper i Moli darli japy na cały głos, myślałam że wytłukę obydwu :mad: ale przyniosłam M. jej kaczkę i dziobaka i pogodzili się, ba nawet razem się bawili :evil_lol: Quote
Bonsai Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 NightQueen napisał(a):Okiełzanie rodziny wiąże się z kontaktami z dwiema, naprawdę okropnymi, wścibskimi (do tego stopnia że jak ktoś do mnie przychodzi to otwierają drzwi swojego mieszkanie i sprawdzają kto to, bywa że i same się wpraszają do mnie :angryy:) dziewczynkami, z którymi nawet jakbym próbowała porozmawiać to i tak nic by nie wyszło, bo są okropne i nie przesadzam kiedy tak piszę :shake: Wierzę, niestety takie rodziny są niereformowalne. :shake: Quote
Kilche Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 wkładaniem nosa w siki kiedy nasiusia w domu Eh, a myślałam, że takie bujdy już powoli przestają krążyć :shake: A Hugo jest na prawdę uroczy! :loveu: Quote
NightQueen Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Jak zgodne rodzenstwo :lol: raczej niezgodne :diabloti: [quote name='Bonsai']Wierzę, niestety takie rodziny są niereformowalne. :shake: w moim otoczeniu tych rodzin jest niestety więcej niż tych normalnych :razz: [quote name='Kilche']Eh, a myślałam, że takie bujdy już powoli przestają krążyć :shake: A Hugo jest na prawdę uroczy! :loveu: a gdzie tam... krążą krążą... czarne podniebienie, nos w sikach, amstaf morderca, suka musi mieć szczeniaki... krążą niestety krążą :shake: jak w średniowieczu... Jechałam dziś autobusem, był tłok więc ustąpiłam miejsca starszej pani, podziękowała mi tak serdecznie że byłam w szoku :p wepchała mi nawet do reki cukierka :evil_lol: odzyskałam wiarę że na świecie są jeszcze starsze panie które nie są moherami :diabloti: Jutro jadę do Zakopanego :cool3: ale bez M. bo tak wszystko praktycznie zakazane dla psów np. Krupówki, po za tym wiem że M. nie lubi takich długich podróży samochodem więc lepiej jak zostanie. Ogłaszam też :diabloti: że niebawem przybędą do nas kolejne stwory z ogonami :diabloti: nie zdradzę na razie ile i jakie :diabloti: dziś powiększyłam mysim panna lokum, więc mają 2 pokojowe mieszkanie połączone tunelami :cool3: macie byle jakie zdjęcie M. , bo w końcu to jej galeria ;) Quote
Tepes Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no fajnie fajnie coroz więcy zwierzy:evil_lol: szczury se weź:seruszka: Molinda jak zawsze śliczno:loveu::loveu: w końcu jak to na Chlebka przystało:evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Tepes']no fajnie fajnie coroz więcy zwierzy:evil_lol: szczury se weź:seruszka: Molinda jak zawsze śliczno:loveu::loveu: w końcu jak to na Chlebka przystało:evil_lol: kiedy "dostawa" przyjedzie, będę miała nadmiar ogonów w mieszkaniu :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 to siekierką ciach i po problemie:diabloti: Quote
NightQueen Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Tepes']to siekierką ciach i po problemie:diabloti: siekierki w domu nie mam, ale do kibla mogę wrzucić i spuszczę wodę :diabloti::cool3: Quote
Tepes Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no widzisz to tyż jest dobre rozwiązanie:diabloti: Quote
C&B Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Nowe ogony, fajnie :loveu: Nie bądź wredna, powiedz jakie :razz: Quote
NightQueen Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Tepes']no widzisz to tyż jest dobre rozwiązanie:diabloti: oby tylko się kibel nie zapchał :diabloti: [quote name='C&B']Nowe ogony, fajnie :loveu: Nie bądź wredna, powiedz jakie :razz: nie powiem ani jakie, ani ile ich będzie :diabloti: być może w przyszłym tygodniu ją/je odbiorę :cool3: Quote
C&B Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Ale ty jesteś :placz: Ty zdradź - będzie black tan, czy nie? :cool3: Quote
NightQueen Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 nie będzie black tana :-( ale będzie coś innego :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Milego wypadu do Zakopanego :cool3: Quote
NightQueen Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Milego wypadu do Zakopanego :cool3: dzięki, udał się wypad :p Zakopane :loveu: wersja samochodowa :diabloti: i nie samochodowa :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 góry i zima:loveu: Hugo jest genialny, ten wzrok :loveu::loveu: to może ja w ramach dobroci serca wezmę te myszki do siebie i już Ci ich nie oddam ?:diabloti: Quote
NightQueen Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Avaloth napisał(a):góry i zima:loveu: Hugo jest genialny, ten wzrok :loveu::loveu: to może ja w ramach dobroci serca wezmę te myszki do siebie i już Ci ich nie oddam ?:diabloti: chyba zmieniłam zdanie co do pozostawienia myszy pod twą opieką :diabloti: (ilość i odmianę znasz tylko ty więc ciocho :diabloti::evil_lol:) Quote
Sweet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Fajne:D Wstaw więcej Pati:D:D Na ile ty byłaś w tym Zakopanym?:D Quote
NightQueen Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Sweet napisał(a):Fajne:D Wstaw więcej Pati:D:D Na ile ty byłaś w tym Zakopanym?:D więcej nie ma :diabloti: powiem tyle - byłam leniwa :evil_lol: Byłam całe pół dnia :evil_lol: jak się mieszka 3 h od Zakopanego to nie ma się potrzeby zostawać tam na noc :eviltong: Oczywiście jak to na Krupówkach nie zabrakło "góroli" sprzedających puppy :angryy: bernardyny, podhalany, pekińczyki, beagle, coś co jakmnikiem chyba było i jakieś inne podróbki :shake: standardowo trzymane w koszach na ziemi, w mrozie :mad: Najlepszy był jeden szczeniak - wyglądał jak wyżeł, młody ale już do kolan, biało - czarny, ktoś zapytał co to za rasa? odpowiedź beagle dwu kolorowy :diabloti: byłam chyba nie miła ... :-( odstraszyłam klienta słowami że to szczenie koło beagla chyba nawet nie leżało :diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 o:D to fajnie masz:D ja mam do Zakopca jakieś 7-8 h:D Masz więcej bo widziałam ! :diabloti: No tak ale tam już od dawien dawna tak sprzedają szczeniaki...;/ Fajny bigiel :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Sweet napisał(a):o:D to fajnie masz:D ja mam do Zakopca jakieś 7-8 h:D Masz więcej bo widziałam ! :diabloti: No tak ale tam już od dawien dawna tak sprzedają szczeniaki...;/ Fajny bigiel :evil_lol: za to mam nad morze godzin 12 :evil_lol: reszta zdjęć się nie nadaje na dogo :diabloti: więc sobie je oglądaj tam gdzie są, tutaj nie będzie :eviltong: Wiem że od dawna, ale wciąż mnie zaskakuje jak robią ze szczeniaków na siłę jakieś rasowe psy :roll: Quote
Sweet Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 no tak:D Ja 5:D E tam nie nadaje :diabloti: A z kim ty tam jechałaś?:D no tak.. ale przecież rasowe drożej pójdą... Quote
NightQueen Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Sweet napisał(a):no tak:D Ja 5:D E tam nie nadaje :diabloti: A z kim ty tam jechałaś?:D tajemnica :diabloti: Quote
Illusion Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ale Ci dobrze, chciałabym mieszkać niedaleko gór albo morza, a nie tak jakoś nijako, w środku :lol:. Quote
Recommended Posts