dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol: Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti: Quote
Shel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol: Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest. Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='dog193']Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol: Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti: we mnie to śmiechu nie wzbudza jakoś, w sensie ta piosenka [quote name='Shel']Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol: Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest. Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p spasły się :diabloti: i to takiego ładnego pieseczka :placz: ale zrobił to Rayan Reynolds więc mogę wybaczyć :diabloti: (taki joke) Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol: Quote
brjagata Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 dog193 napisał(a):No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol: no nie wiem, ty jesteś specyficznym przypadkiem :diabloti: Agathee napisał(a):Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol: dla mnie to nie jest obrzydliwe ani śmieszne, dla mnie to jest głupie Quote
anetta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ni etak dużo jakby się mogło wydawać :evil_lol: No to w takim razi etrzymam kciuki żeby nie wyskakiwała! :kciuki: Quote
NightQueen Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='anetta']Ni etak dużo jakby się mogło wydawać :evil_lol: No to w takim razi etrzymam kciuki żeby nie wyskakiwała! :kciuki: dzięki ;) Moli i poczwar :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg :loveu: Quote
Kincia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Trochę mnie tutaj nie było, ale widzę że dorobiłaś się nowego pupila :D Quote
Kashdog Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 W ogóle się nie zmienił z pychola :loveu: Kurcze, strasznie jestem ciekawa na jakiego psa wyrośnie. A powracając do malinek co sądzicie o chińskich :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=qre7e9z055M Ja to jestem strasznie ciekawa jak funkcjonują ich łapy na starość. Quote
Shel Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://img141.imageshack.us/img141/4642/dsc0424om.jpg świetne :loveu: Quote
brjagata Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kashdog napisał(a):A powracając do malinek co sądzicie o chińskich :cool3: co sądzę..? hm, bardzo chętnie zabrałabym sobie kiedyś jednego takiego do domu :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name=':: FiGa ::']http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg :loveu: ;) [quote name='Kincia']Trochę mnie tutaj nie było, ale widzę że dorobiłaś się nowego pupila :D Nooo nie pamiętam kiedy cię na dogo ostatnio widziałam :p nie tak całkiem mój ;) [quote name='Kashdog']W ogóle się nie zmienił z pychola :loveu: Kurcze, strasznie jestem ciekawa na jakiego psa wyrośnie. A powracając do malinek co sądzicie o chińskich :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=qre7e9z055M Ja to jestem strasznie ciekawa jak funkcjonują ich łapy na starość. Ja też jestem ciekawa. Żmija mała :loveu: Na razie robię sobie przerwę od niego, zresztą od M. i myszy też, bo nie śpię u siebie :diabloti: Co do malinki to jest to co robią w Izraelu czyli tam gdzie wg. mnie wychodzą najlepsze psy tej rasy :loveu: Oni ćwiczą stopniowo, psy są w świetnej kondycji, myślę że ich stawy będą w lepszym stanie niż psów które mają mniej ruchu :p przy takiej dawce ruchu i to takiego ruchu, mięśnie i stawy robią się elastyczne, to wg. mnie zdrowy sport, znacznie bezpieczniejszy niż latanie za dyskiem i upadanie na ziemię, ale to moja opinia, a jako że nie jestem lekarzem weterynarii, ani nikim takim, mogę się mylić :evil_lol: [quote name='Shel']http://img141.imageshack.us/img141/4642/dsc0424om.jpg świetne :loveu: ;) [quote name='Agathee']co sądzę..? hm, bardzo chętnie zabrałabym sobie kiedyś jednego takiego do domu :diabloti: ja też :loveu::loveu: Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 a co to za poczwarek, bo ja nie w temacie? :oops: Quote
NightQueen Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Chantell napisał(a):a co to za poczwarek, bo ja nie w temacie? :oops: Hugo to pies sąsiadki który jest pod moją opieką w kwestii szkoleń i wychowania :p Quote
nicnasile Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg :iloveyou: Jeeeny, ile tu gadania o wszystkim i o niczym! : D na szczęście przebrnęłam i witam :D Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Boże, jaki on ma wzrok:loveu::loveu: przez Was zaczęłam oglądać pamiętniki wampirów. jak nie zdam matury to będzie wiadomo przez kogo:mad: Quote
nicnasile Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Avaloth napisał(a): przez Was zaczęłam oglądać pamiętniki wampirów. jak nie zdam matury to będzie wiadomo przez kogo:mad: Aaa! Jestem z Tobą! Tylko że ja oglądam Plotkarę! Więc już też wiem na kogo zwalę jak nie zdam... :evil_lol: Quote
Sweet Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Obie zdacie;P Jak dobrze że ja mam za rok:P Może zrobią sobie roczną przerwę na seriale to zdam maturę;P Inaczej kiepsko to widzę:evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 EE przesadzacie, matura to nic strasznego w brew pozorom, wiem że jest pełno stresu przed egzaminem, ale nie jest to takie straszne ani trudne :p Wróciłam do domu, od poniedziałku leniłam się na wsi :diabloti::cool3: Quote
Sweet Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Za dobrze masz Pati:evil_lol: A ja się dziwiłam czemu Cię nie ma :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Sweet napisał(a):Za dobrze masz Pati:evil_lol: A ja się dziwiłam czemu Cię nie ma :diabloti: nie ma mnie bo mi się pisać nie chce :diabloti: byłam na wsi, ale tam dochodzi prąd i jest internet :diabloti::evil_lol: Chantell napisał(a):Ahaa :) no to powodzenia :D dzięki albo raczej nei dziękuje żeby nie zapeszyć ;) Muszę wykąpać M., ale zbieram się od kilku dni i zebrać się nie mogę :razz: tak samo wymieniam od kilku dni ściółkę gryzoniom i wymienić nie mogę, zabieram się za to ale szybko mi się odechciewa, albo wypada mi coś i nie mam czasu... :roll: ale dziś już muszę koniecznie. A żeby było wesoło to wszyscy chorzy... :shake: Quote
Recommended Posts