Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol:

Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol:

Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest.
Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p

Posted

[quote name='dog193']Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol:

Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti:

we mnie to śmiechu nie wzbudza jakoś, w sensie ta piosenka

[quote name='Shel']Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol:

Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest.
Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p

spasły się :diabloti:

i to takiego ładnego pieseczka :placz: ale zrobił to Rayan Reynolds więc mogę wybaczyć :diabloti: (taki joke)

Posted

Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol:

no nie wiem, ty jesteś specyficznym przypadkiem :diabloti:

Agathee napisał(a):
Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol:

dla mnie to nie jest obrzydliwe ani śmieszne, dla mnie to jest głupie

Posted

Kashdog napisał(a):
A powracając do malinek co sądzicie o chińskich :cool3:

co sądzę..? hm, bardzo chętnie zabrałabym sobie kiedyś jednego takiego do domu :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg
:loveu:

;)

[quote name='Kincia']Trochę mnie tutaj nie było, ale widzę że dorobiłaś się nowego pupila :D

Nooo nie pamiętam kiedy cię na dogo ostatnio widziałam :p
nie tak całkiem mój ;)

[quote name='Kashdog']W ogóle się nie zmienił z pychola :loveu: Kurcze, strasznie jestem ciekawa na jakiego psa wyrośnie.

A powracając do malinek co sądzicie o chińskich :cool3:
http://www.youtube.com/watch?v=qre7e9z055M
Ja to jestem strasznie ciekawa jak funkcjonują ich łapy na starość.

Ja też jestem ciekawa. Żmija mała :loveu:
Na razie robię sobie przerwę od niego, zresztą od M. i myszy też, bo nie śpię u siebie :diabloti:

Co do malinki to jest to co robią w Izraelu czyli tam gdzie wg. mnie wychodzą najlepsze psy tej rasy :loveu:
Oni ćwiczą stopniowo, psy są w świetnej kondycji, myślę że ich stawy będą w lepszym stanie niż psów które mają mniej ruchu :p przy takiej dawce ruchu i to takiego ruchu, mięśnie i stawy robią się elastyczne, to wg. mnie zdrowy sport, znacznie bezpieczniejszy niż latanie za dyskiem i upadanie na ziemię, ale to moja opinia, a jako że nie jestem lekarzem weterynarii, ani nikim takim, mogę się mylić :evil_lol:

[quote name='Shel']http://img141.imageshack.us/img141/4642/dsc0424om.jpg
świetne :loveu:

;)

[quote name='Agathee']co sądzę..? hm, bardzo chętnie zabrałabym sobie kiedyś jednego takiego do domu :diabloti:

ja też :loveu::loveu:

Posted

Avaloth napisał(a):

przez Was zaczęłam oglądać pamiętniki wampirów. jak nie zdam matury to będzie wiadomo przez kogo:mad:

Aaa! Jestem z Tobą! Tylko że ja oglądam Plotkarę! Więc już też wiem na kogo zwalę jak nie zdam... :evil_lol:

Posted

EE przesadzacie, matura to nic strasznego w brew pozorom, wiem że jest pełno stresu przed egzaminem, ale nie jest to takie straszne ani trudne :p

Wróciłam do domu, od poniedziałku leniłam się na wsi :diabloti::cool3:

Posted

Sweet napisał(a):
Za dobrze masz Pati:evil_lol:
A ja się dziwiłam czemu Cię nie ma :diabloti:

nie ma mnie bo mi się pisać nie chce :diabloti: byłam na wsi, ale tam dochodzi prąd i jest internet :diabloti::evil_lol:

Chantell napisał(a):
Ahaa :) no to powodzenia :D

dzięki albo raczej nei dziękuje żeby nie zapeszyć ;)

Muszę wykąpać M., ale zbieram się od kilku dni i zebrać się nie mogę :razz: tak samo wymieniam od kilku dni ściółkę gryzoniom i wymienić nie mogę, zabieram się za to ale szybko mi się odechciewa, albo wypada mi coś i nie mam czasu... :roll: ale dziś już muszę koniecznie.

A żeby było wesoło to wszyscy chorzy... :shake: