Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweet napisał(a):
:D to dobrze kojarzyłam:D

hah:D ja nie specjalnie;P
Dobre skojarzenie z Elvisem nie wpadłabym na to:P

:D to muszę ją w końcu przeczytać:) ale myślę że dopiero w wakacje dam rade...

Fajny fajny:D I biedna Caroline zamknęli ją w klatce w sumie bez powodu...;/
Nie lubie wilkołaków... jedynie Tylera chociaż się zachował głupio.
Tak mi też... uwielbiam jego teksty:P

ale spoilery robisz dziewczynom :mad::mad::mad: :evil_lol:
zamknęli ją bo miała byś przynętą i czymś na wymianę za Taylera, ee wilki są fajne, Mason był fajny, T. tez fajny :loveu:
D. jest cudny i te jego patrzałki :loveu:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):
ale spoilery robisz dziewczynom :mad::mad::mad: :evil_lol:
zamknęli ją bo miała byś przynętą i czymś na wymianę za Taylera, ee wilki są fajne, Mason był fajny, T. tez fajny :loveu:
D. jest cudny i te jego patrzałki :loveu:

Trudno, komuś trzeba:evil_lol:
No tak ale dla mnie to bez sensu że ją tak poranili;/ nie lubie ich...
T. jest fajny:D ale dla mnie najprzystojniejszy jest Jeremy :loveu: :diabloti:
Damon za stary:P nie jest zły no ale:evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
Trudno, komuś trzeba:evil_lol:
No tak ale dla mnie to bez sensu że ją tak poranili;/ nie lubie ich...
T. jest fajny:D ale dla mnie najprzystojniejszy jest Jeremy :loveu: :diabloti:
Damon za stary:P nie jest zły no ale:evil_lol:

oj no bo ona dziwna jest :diabloti: krzywda jej się nie stała, kule same wypadły przecież :diabloti::evil_lol:

O jezu, tos pojechała z tym Jeremim :shake: tylu aktorów tam jest a tyś najbrzydszego wybrała, no może Matt brzydszy, ale J. jest w czołówce :diabloti::eviltong:
D. jest genialny :loveu: a nie stary :mad::mad:

Posted

NightQueen napisał(a):
oj no bo ona dziwna jest :diabloti: krzywda jej się nie stała, kule same wypadły przecież :diabloti::evil_lol:

O jezu, tos pojechała z tym Jeremim :shake: tylu aktorów tam jest a tyś najbrzydszego wybrała, no może Matt brzydszy, ale J. jest w czołówce :diabloti::eviltong:
D. jest genialny :loveu: a nie stary :mad::mad:

E tam ;P ja też jestem dziwna i co mam dostać za to?? :evil_lol: No dobra naprawiła się chociaż bo to umie robić:P
E tam pojechałam odrazu:P Ja uważam że jest fajny:evil_lol: każdy ma inny gust;P
haha:P Stary:diabloti: dla mnie stary :diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
E tam ;P ja też jestem dziwna i co mam dostać za to?? :evil_lol: No dobra naprawiła się chociaż bo to umie robić:P
E tam pojechałam odrazu:P Ja uważam że jest fajny:evil_lol: każdy ma inny gust;P
haha:P Stary:diabloti: dla mnie stary :diabloti:

no wiesz, jakby cię trochę drewnem podźgali to by ci na złe to nie wyszło :diabloti::evil_lol:

koniec gadania o D. :mad::mad: nie będziesz mi tu D. obrażać w galerii :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
no wiesz, jakby cię trochę drewnem podźgali to by ci na złe to nie wyszło :diabloti::evil_lol:

koniec gadania o D. :mad::mad: nie będziesz mi tu D. obrażać w galerii :diabloti:

Ej no wiesz co ! :shake: Nie myślałam że możesz być taka okrutna dla mnie:(:( Stałaby mi sie krzywda:(
D. jest cudowny :D haha:evil_lol: tak może być?:D
Znalazłaś jakiś serial do oglądania?:D

Posted

Sweet napisał(a):
Ej no wiesz co ! :shake: Nie myślałam że możesz być taka okrutna dla mnie:(:( Stałaby mi sie krzywda:(
D. jest cudowny :D haha:evil_lol: tak może być?:D
Znalazłaś jakiś serial do oglądania?:D

pff krzywda :diabloti: ale może by ci się w główce poukładało :evil_lol::eviltong:

nie jeszcze nic nie znalazłam, ale poszukam coś na iitv :cool3:

Posted

NightQueen napisał(a):
pff krzywda :diabloti: ale może by ci się w główce poukładało :evil_lol::eviltong:

nie jeszcze nic nie znalazłam, ale poszukam coś na iitv :cool3:

Ja mam już wszystko dawno poukładane:diabloti: Może nie tak jak powinno ale jest:evil_lol:
Szukaj szukaj:D szukaj pod Pretty Little Liars :diabloti:

Posted

Widzę, że rozmawiacie o Pamiętnikach :loveu:
13 odcinek II serii jest b. fajny - szczególnie D. pod prysznicem :diabloti:
A myszki świetne :loveu::loveu:

Posted

Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti:

Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś?

Posted

[quote name='Sweet']Ja mam już wszystko dawno poukładane:diabloti: Może nie tak jak powinno ale jest:evil_lol:
Szukaj szukaj:D szukaj pod Pretty Little Liars :diabloti:

mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti:

[quote name='C&B']Widzę, że rozmawiacie o Pamiętnikach :loveu:
13 odcinek II serii jest b. fajny - szczególnie D. pod prysznicem :diabloti:
A myszki świetne :loveu::loveu:

mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3:

[quote name='dog193']Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti:

Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś?

to pogadane :diabloti::evil_lol:

Nie jest straszne,ale trzyma w napięciu.
Lśnienie widziałam i nie wywarło to na mnie wrażenia.
Ostatnio oglądałam też Devil - uśmiałam się na tym :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Nie? Mnie się właśnie bardzo podobało. Taki zupełnie inny film niż cała reszta horrorów :D

W ramach relaksu mam dla was fajną pioseneczkę, Anuli się podobała :diabloti:
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/FONT]

ty chcesz mnie zabić? albo sprawić żebym ogłuchła :mad::shake:

to jest muzyka :diabloti:
http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

Posted

A przesłuchałaś do końca? :diabloti: Na końcu jest najlepsze :diabloti:

Ten typ muzyki co dałaś mnie się w ogóle nie podoba ;) Tzn to co ja dałam też mi się nie podoba, w ogóle nie lubię hip-hopu, ale koleżanka mi to wczoraj puściła i mnie wbiło w krzesło :evil_lol: Ona mi to jeszcze na religii puściła :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Och jak miło :diabloti: Mnie się to śniło po nocach potem, lepsze niż jakiś tam horror :evil_lol:

mi jedynie zebrało się na wymioty :crazyeye::crazyeye: WTF co to za psychopata wymyślił? :crazyeye:

Posted

NightQueen napisał(a):
mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti:

mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3:

Pati no! :eviltong::eviltong::eviltong:

Mi też:diabloti::cool3:

Posted

dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti:

No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti:

No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol:

eminem jest świetny :loveu::loveu:
na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p

hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti:
uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć

Posted

NightQueen napisał(a):
eminem jest świetny :loveu::loveu:
na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p

hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti:
uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć

Nirvana też jest super :cool1:

Mnie denerwuje samo jego zachowanie i to, że nie wiem co on kombinuje:diabloti:

Posted

Ale tu nagadane :evil_lol:

NightQueen napisał(a):
No właśnie jest problem, bo rzepka nadal jest luźna i nie wiem co będzie, jest prawdopodobieństwo że znów wyskoczy i będzie potrzeby drugi zabieg :roll: mam nadzieje że jednak do tego nie dojdzie

O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem:

Posted

anetta napisał(a):
Ale tu nagadane :evil_lol:

O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem:

miałaś sporo do przebrnięcia :evil_lol:

Zrobili tak żeby było dobrze, ale reszta nie zależała od nich, bo użyli naturalnego tworzywa - mięśnia, żeby zastąpić brakujące miejsce, no i tu już zadziała matka natura, mięsień po prostu nie chwycił tak dobrze rzepki jak powinien i jest luźna. Nie jest powiedziane że znów będzie rzepka wypadać ale może, także została nam obserwacja.