C&B Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NightQueen napisał(a):plany stoją w miejscu Zresztą w hodowli też cisza, nic się nie rodzi :p Ale ty przynajmniej masz teraz myszate, ja zostałam bez :-( Ale jak dobrze pójdzie( jeśli urodziło się tyle samiczek co trzeba) to za 4 tygodnie znów 2-3 ogony będa u mnie :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 fajne toto :) ale łapy ma takie lekko grubiutkie i jak dla mnie nie wygląda na to żeby przestał szybko rosnąc.. już myślałam że cos z dobrego serca robisz:diabloti: powodzenia na kolokwiach i tych innych Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Avaloth napisał(a):fajne toto :) ale łapy ma takie lekko grubiutkie i jak dla mnie nie wygląda na to żeby przestał szybko rosnąc.. już myślałam że cos z dobrego serca robisz:diabloti: powodzenia na kolokwiach i tych innych wg. mnie, też zapowiada się się że będzie spory, albo mały i bardzooo ubity :evil_lol: Ja i dobre serce? no co ty :diabloti::evil_lol: nie dziękuje żeby nie zapeszyć :eviltong: Quote
ariss Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 wiesz u mnie cała 8 brała pierwszy oddech na moich rękach ,to ułatwia sprawę- wpatrzone były później jak w obraz;) Quote
NightQueen Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ariss napisał(a):wiesz u mnie cała 8 brała pierwszy oddech na moich rękach ,to ułatwia sprawę- wpatrzone były później jak w obraz;) co racja to racja ;) ale i tak sobie nie potrafię wyobrazić, zwłaszcza tej fazy gdzie każdy swoimi drogami chciał iść :evil_lol: Quote
Kashdog Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No to w takim razie życzę Ci powodzenia w wychowaniu szczylka :D Quote
zaba14 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 śliczny psiak, ale malusi to on chyba nie będzie :D szkoda, że ludzie potrafią tak zniszczyć psa :/ :/ Quote
Avaloth Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 NightQueen napisał(a):wg. mnie, też zapowiada się się że będzie spory, albo mały i bardzooo ubity :evil_lol: Ja i dobre serce? no co ty :diabloti::evil_lol: nie dziękuje żeby nie zapeszyć :eviltong: ale cicho, jego 'pancia' wie lepiej :eviltong: no właśnie się zdziwiłam, ale wiesz no, zawsze się cud może zdarzyć :evil_lol: Quote
brjagata Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 http://img521.imageshack.us/img521/5076/49037103.jpg o ja cię nie mogę, ale cudeńko :loveu: a sytuację trochę znam, bo sama wychowywałam kiedyś nieswojego szczunka :p tzn. 'wychowywałam', raczej przyswajałam mu pewne niezbędne komendy i nie mogłam patrzeć jak roczny, aktywny pypeć przesiaduje całymi dniami w domu ;) powodzenia, przynajmniej może troszkę socjalizacji dostanie i pokaże się mu, że ludzi się nie zjada tak na przyszłość :diabloti: Quote
przeszlus Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://img521.imageshack.us/img521/5076/49037103.jpg cudny szczeiak i cudne foto :) i ty się dziwisz jak ktoś ci fotki kradnie ? :D Boże że takie parapety sie rodzą Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus']http://img521.imageshack.us/img521/5076/49037103.jpg cudny szczeiak i cudne foto :) i ty się dziwisz jak ktoś ci fotki kradnie ? :D Boże że takie parapety sie rodzą no właśnie tym bardziej się dziwie :diabloti: tyle się na nie napatrzyłam że dziwię się i to bardzooo :diabloti: P.S jakaś ty miła :diabloti: [quote name='Kashdog']No to w takim razie życzę Ci powodzenia w wychowaniu szczylka :-D dziękować nie będę, bo zapeszyć nie chcę :p [quote name='zaba14']śliczny psiak, ale malusi to on chyba nie będzie :-D szkoda, że ludzie potrafią tak zniszczyć psa :/ :/ oby jak najmniejszy, dla jego własnego dobra :razz: Na szczęście to jeszcze dzieciak więc da się to wszystko wyprostować [quote name='Avaloth']ale cicho, jego 'pancia' wie lepiej :eviltong: no właśnie się zdziwiłam, ale wiesz no, zawsze się cud może zdarzyć :evil_lol: o tak o tak - ona wie lepiej :evil_lol: ale przynajmniej jest tym typem człowieka któremu przegadasz że jest inaczej niż ona myśli, gdyby tak nie było to nie oddała by mi psa w ręce bo powiedziałaby że sama wie lepiej jak go wychować, a jest całkiem odwrotnie na szczęście :p pyta się co ma robić a czego nie powinna, więc wychowuję i psa i właściciela :diabloti: nie, nie w moim przypadku cuda są nie do przyjęcia :eviltong: [quote name='Agathee']http://img521.imageshack.us/img521/5076/49037103.jpg o ja cię nie mogę, ale cudeńko :loveu: a sytuację trochę znam, bo sama wychowywałam kiedyś nieswojego szczunka :p tzn. 'wychowywałam', raczej przyswajałam mu pewne niezbędne komendy i nie mogłam patrzeć jak roczny, aktywny pypeć przesiaduje całymi dniami w domu ;-) powodzenia, przynajmniej może troszkę socjalizacji dostanie i pokaże się mu, że ludzi się nie zjada tak na przyszłość :diabloti: tak ogólnie rzecz biorąc to już mój kolejny dzieciak do wychowywania, tylko że w sumie po raz pierwszy pracuję z takim maleństwem, bo zawsze to były psy ok 7,8 miesięcy i w górę, także po za moimi własnymi szczeniakami jest to dla mnie pewna nowość, na pewno odświeżę sobie pamięć, bo M. była mała 4 lata temu :p od jutra znów zaczynamy, na szczęście troszkę ziemię przymroziło, bo ostatnio było błoto i chyba nie muszę mówić że niewychowany szczyl + błoto = pralka w ruch :diabloti::evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Witam fanke Plotkary :cool3: Mowisz, ze za chwile bd miala ciekawsze odcinki, hmm, az sie skusze i obejrze dzis 1 odcinek :diabloti: BTW, przejrzalam galerie tak wiesz i musze zlozyc gratsy za zdjęcia! :) Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 O widzę że mowa o Plotkarze:D Ja czekam od miesiąca na nowy odcinek i nie moge się doczekać bo przerwę sobie zrobili;/ ale jutro już będzie:D Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ja tam jestem na 3 serii, cos ostatnio sie do matury zaczelam uczyc, dlatego tak daleko, no ale w maju odrobie :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus']Chyba jakiś ty miły !! :D wiem, wiem to już taki odruch bo większość tu kobit :p ale wcześniej się zorientowałam że przemawiam do płci męskiej :p [quote name='nicnasile']Witam fanke Plotkary :cool3: Mowisz, ze za chwile bd miala ciekawsze odcinki, hmm, az sie skusze i obejrze dzis 1 odcinek :diabloti: BTW, przejrzalam galerie tak wiesz i musze zlozyc gratsy za zdjęcia! :) witam witam :diabloti::loveu: ok 18 w 3 serii obrazisz się na Chucka :diabloti: a na początku 4 nie będziesz na niego mogła patrzeć :evil_lol: BTW to co tu umieszczam zdjęciami bym nie nazwała i nie ma czego gratulować :diabloti: [quote name='Sweet']O widzę że mowa o Plotkarze:D Ja czekam od miesiąca na nowy odcinek i nie moge się doczekać bo przerwę sobie zrobili;/ ale jutro już będzie:D a ja czekam na odcinek Plotkary, Pamiętniki Wampirów i na nowy sezon Czystej krwi i tak mi się to dłużyło że zaczęłam oglądać 90210 :diabloti: dla zabicia czasu między przerwami w odcinkach Jakby kto pytał to jeszcze oglądam Dr. Housa, Gotowe na wszystko, Chirurgów i Bez Skazy :diabloti::loveu: Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 wiem wiem, cos bdz akcja z BLAIR, juz u Figi pisalas. ;] nie nazwala zdjeciami ? tsss... Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Do maja to już się 4 seria skończy;P Ja jestem na bieżąco z GG(Plotkarą) :D Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 NightQueen napisał(a): a ja czekam na odcinek Plotkary, Pamiętniki Wampirów i na nowy sezon Czystej krwi i tak mi się to dłużyło że zaczęłam oglądać 90210 :diabloti: dla zabicia czasu między przerwami w odcinkach Jakby kto pytał to jeszcze oglądam Dr. Housa, Gotowe na wszystko, Chirurgów i Bez Skazy :diabloti::loveu: haha ja też na PW czekam:D Po za tym to na 90210 też na nowy:D oraz na Hellcats, i Gotowe na wszystko:D haha:P jeszcze Pretty, Little Liars oglądam :diabloti: a potem się dziwię dlaczego nauka mi nie idzie:evil_lol: hah:D za Housem nie przepadam:P Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 nicnasile napisał(a):wiem wiem, cos bdz akcja z BLAIR, juz u Figi pisalas. ;] nie nazwala zdjeciami ? tsss... będzie się działo, oj będzie :cool3::cool3::diabloti::diabloti: nadrabiaj szybko, bo jak nie to zacznę spoilery robić :diabloti::eviltong: Sweet napisał(a):Do maja to już się 4 seria skończy;P Ja jestem na bieżąco z GG(Plotkarą) :D ja też :p Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 przyzwyczajona jestem, wiesz, sa godziny makabrycznie nudne podczas mojej aktualnej przygody z edukacją i gadamy tylko o tym. generalnie wszyscy (a raczej wszystkie :razz:) w napieciu czekaja na jutrzejszy odcinek, haha ;-p za moment mam 100dniowke i moj partner oglada gossip girl wiec laski juz piszcza ze bedzie z kim gadac, nie wierze ze taka jest dzisiejsza młodzież :shake: :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 nicnasile napisał(a):przyzwyczajona jestem, wiesz, sa godziny makabrycznie nudne podczas mojej aktualnej przygody z edukacją i gadamy tylko o tym. generalnie wszyscy (a raczej wszystkie :razz:) w napieciu czekaja na jutrzejszy odcinek, haha ;-p za moment mam 100dniowke i moj partner oglada gossip girl wiec laski juz piszcza ze bedzie z kim gadac, nie wierze ze taka jest dzisiejsza młodzież :shake: :diabloti: heheh to idealny partner :evil_lol: mój ex. oglądał Gotowe na Wszystko, więc jak zbierało się na kłótnie to serial był takim uniwersalnym tematem :evil_lol: Quote
nicnasile Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 hahahaha, jeszcz ejakby wygladal jak chuck bass- moglbyc kims wiecej niz partnerem, hahaa, joke ofc. gotowych nie ogladam, hmm. ej, na podstawie exifow nie jestem w stanie stwierdzic jakie szkielko masz, wiec? ;> Quote
NightQueen Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 nicnasile napisał(a):hahahaha, jeszcz ejakby wygladal jak chuck bass- moglbyc kims wiecej niz partnerem, hahaa, joke ofc. gotowych nie ogladam, hmm. ej, na podstawie exifow nie jestem w stanie stwierdzic jakie szkielko masz, wiec? ;> za dużo wymagasz od niego :diabloti::evil_lol: Chucka nikt nie pobije :eviltong: nikon D80 ;) Quote
Recommended Posts