Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Od 2 dni automat jest nieuzywany :loveu:

Nie zazdrosc tylko wymien puszke :diabloti:

widziałam różnice w zdjęciach ;)

taaa... nie miałabym sumienia pozbyć się mojego, a na drugi mnie nie stać :diabloti:

Posted

I tak ja jestem najlepsza z was wszystkich, foty moim zwierzętom robię aparatem z telefonu i są najpiękniejsze na świecie :diabloti:

Od jutra idę do roboty, trzeba sobie zarobić na pieska :cool3:

Posted

Avaloth napisał(a):
generalnie obydwie jesteście beznadziejne, nie ma się co licytowac :evil_lol:
acz mnie i tak nie pobije, jestem na dnie :diabloti:

mizianka dla Chlebka:loveu:

Sweet napisał(a):
spoko i tak wy 3 jesteście lepsze ode mnie;) wiec nie martwcie się:D

wy się nie znacie i tyle :eviltong:

dog193 napisał(a):
I tak ja jestem najlepsza z was wszystkich, foty moim zwierzętom robię aparatem z telefonu i są najpiękniejsze na świecie :diabloti:

Od jutra idę do roboty, trzeba sobie zarobić na pieska :cool3:

ooo no to gratuluje nowej pracy :cool3:
Awansuj szybko bo z zarobkami roznosiciela gazetek to jeszcze długooo będziesz musiała zbierać na foxa :p

P.S zabójczo wyglądasz na zdjęciu z fb :loveu:

Miałam dziś dodać jakieś zdjęcia M., ale musiałam jechać na zakupy z siostrą, a później się z nią pokłóciłam i zajęło mi to cały dzień :diabloti::evil_lol:

Posted

Coś ty, za jeden dzień pracy dostanę ok 50zł, przez ferie zarobię jakieś 200zł (będę 4 razy). Wyrobię sobie książeczkę sanepidowską i przez weekendy będę stać na promocjach (ok 100zł za weekend). W wakacje też pewnie coś się znajdzie.
Dodatkowo od dziadzi dostaję cosik co miesiąc :razz:

Uzbiera się, i jeszcze na jakieś żarcie z TIPu zostanie :diabloti:

I dziękuję - zasługa koleżanki :cool3:

Posted

jak juz pisałam na wątku - śliczna
powiedz mi jak się sprawdza ten typ zacisku ? nigdy takiego nie miałam, zawsze tylko półzacisk typu rogzowego i łańcuszek
co lepsze z taśmą czy łańcuszkiem dla małego psa?

Posted

[quote name='Natula']jak juz pisałam na wątku - śliczna
powiedz mi jak się sprawdza ten typ zacisku ? nigdy takiego nie miałam, zawsze tylko półzacisk typu rogzowego i łańcuszek
co lepsze z taśmą czy łańcuszkiem dla małego psa?

pół-zacisku rozga nie lubię, to chyba najgorszy ze wszystkich możliwych.
Mam zacisk z łańcuszkiem i te z materiałem, wolę osobiście łańcuszkowe, tylko ze ten typ w ziemie się kompletnie nei sprawdza, bo mróz i metal w parze nie idą, podobnie podczas dużych upałów, może dojść do poparzenia. Także łańcuszku używam tylko wtedy kiedy pogoda jest odpowiednia, więc jeśli chodzi o to to praktyczniejsza jest taśma, ale wygodniej prowadza mi się psa na łańcuszku.

[quote name='BBeta']http://img96.imageshack.us/img96/1291/dsc0076gg.jpg

Podróba Activdog'a? :diabloti:

powiedzmy że znaleźliśmy dostawcę tasiemek Tanii :diabloti::eviltong:

Posted

Kashdog napisał(a):
Fajne zestawienie kolorów i pasuje do Moli :) Ale i tak wolę wykonanie activdogowe :eviltong:

dzięki

BBeta napisał(a):
Widać, że to nie Activdog :diabloti:

ta obroża nie miała naśladować prac z Activdoga, zależało mi jedynie na tasiemce, dostałam ją (ta i inne wzorki) i to mi wystarczy,
gdybym chciała obrożę koniecznie od Tani to u niej bym ja zamówiła :p

Posted

NightQueen napisał(a):
pół-zacisku rozga nie lubię, to chyba najgorszy ze wszystkich możliwych.
Mam zacisk z łańcuszkiem i te z materiałem, wolę osobiście łańcuszkowe, tylko ze ten typ w ziemie się kompletnie nei sprawdza, bo mróz i metal w parze nie idą, podobnie podczas dużych upałów, może dojść do poparzenia. Także łańcuszku używam tylko wtedy kiedy pogoda jest odpowiednia, więc jeśli chodzi o to to praktyczniejsza jest taśma, ale wygodniej prowadza mi się psa na łańcuszku.

dzieki, ja na małych tez nie lubie rogzowych półzacisków, ale na duzych to moje naj obroze
teraz wziełam od Marty łańcuszek, zobaczymy jak na małej bedzie :)

Posted

Natula napisał(a):
dzieki, ja na małych tez nie lubie rogzowych półzacisków, ale na duzych to moje naj obroze
teraz wziełam od Marty łańcuszek, zobaczymy jak na małej bedzie :)

nie wiem jak na dużych psach, bo nie testowałam ;) ale przy M. taki zacisk to koszmar.
Łańcuszek od Marty też mam i sprawdza się całkiem fajnie :p

Posted

NightQueen napisał(a):
nie wiem jak na dużych psach, bo nie testowałam ;) ale przy M. taki zacisk to koszmar.
Łańcuszek od Marty też mam i sprawdza się całkiem fajnie :p

bo zacisk rogzowy M jest jakiś dziwny :shake: Lki sa duzo lepsze