:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Od 2 dni automat jest nieuzywany :loveu: Nie zazdrosc tylko wymien puszke :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Od 2 dni automat jest nieuzywany :loveu: Nie zazdrosc tylko wymien puszke :diabloti: widziałam różnice w zdjęciach ;) taaa... nie miałabym sumienia pozbyć się mojego, a na drugi mnie nie stać :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Laaa milo mi to czytac :loveu: (nawet jesli pisane jest z grzecznosci :lol:) Sentyment :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 nie, nie to nie przez grzeczność, to szczere ;) Quote
Avaloth Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 generalnie obydwie jesteście beznadziejne, nie ma się co licytowac :evil_lol: acz mnie i tak nie pobije, jestem na dnie :diabloti: mizianka dla Chlebka:loveu: Quote
Sweet Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 spoko i tak wy 3 jesteście lepsze ode mnie;) wiec nie martwcie się:D Quote
dog193 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 I tak ja jestem najlepsza z was wszystkich, foty moim zwierzętom robię aparatem z telefonu i są najpiękniejsze na świecie :diabloti: Od jutra idę do roboty, trzeba sobie zarobić na pieska :cool3: Quote
dog193 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Pff, Anula - zginiesz :diabloti: Nazwałabym to ładniej - będę reklamować Telepizze :cool3: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Avaloth napisał(a):generalnie obydwie jesteście beznadziejne, nie ma się co licytowac :evil_lol: acz mnie i tak nie pobije, jestem na dnie :diabloti: mizianka dla Chlebka:loveu: Sweet napisał(a):spoko i tak wy 3 jesteście lepsze ode mnie;) wiec nie martwcie się:D wy się nie znacie i tyle :eviltong: dog193 napisał(a):I tak ja jestem najlepsza z was wszystkich, foty moim zwierzętom robię aparatem z telefonu i są najpiękniejsze na świecie :diabloti: Od jutra idę do roboty, trzeba sobie zarobić na pieska :cool3: ooo no to gratuluje nowej pracy :cool3: Awansuj szybko bo z zarobkami roznosiciela gazetek to jeszcze długooo będziesz musiała zbierać na foxa :p P.S zabójczo wyglądasz na zdjęciu z fb :loveu: Miałam dziś dodać jakieś zdjęcia M., ale musiałam jechać na zakupy z siostrą, a później się z nią pokłóciłam i zajęło mi to cały dzień :diabloti::evil_lol: Quote
dog193 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Coś ty, za jeden dzień pracy dostanę ok 50zł, przez ferie zarobię jakieś 200zł (będę 4 razy). Wyrobię sobie książeczkę sanepidowską i przez weekendy będę stać na promocjach (ok 100zł za weekend). W wakacje też pewnie coś się znajdzie. Dodatkowo od dziadzi dostaję cosik co miesiąc :razz: Uzbiera się, i jeszcze na jakieś żarcie z TIPu zostanie :diabloti: I dziękuję - zasługa koleżanki :cool3: Quote
NightQueen Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 No to trzymam kciuki w takim razie ;) Familia jest już uświadomiona że zbierasz na psa? :diabloti: i kiedy w końcu odwiedzisz B-cze? :mad: Quote
Natula Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 jak juz pisałam na wątku - śliczna powiedz mi jak się sprawdza ten typ zacisku ? nigdy takiego nie miałam, zawsze tylko półzacisk typu rogzowego i łańcuszek co lepsze z taśmą czy łańcuszkiem dla małego psa? Quote
BBeta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 http://img96.imageshack.us/img96/1291/dsc0076gg.jpg Podróba Activdog'a? :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Natula']jak juz pisałam na wątku - śliczna powiedz mi jak się sprawdza ten typ zacisku ? nigdy takiego nie miałam, zawsze tylko półzacisk typu rogzowego i łańcuszek co lepsze z taśmą czy łańcuszkiem dla małego psa? pół-zacisku rozga nie lubię, to chyba najgorszy ze wszystkich możliwych. Mam zacisk z łańcuszkiem i te z materiałem, wolę osobiście łańcuszkowe, tylko ze ten typ w ziemie się kompletnie nei sprawdza, bo mróz i metal w parze nie idą, podobnie podczas dużych upałów, może dojść do poparzenia. Także łańcuszku używam tylko wtedy kiedy pogoda jest odpowiednia, więc jeśli chodzi o to to praktyczniejsza jest taśma, ale wygodniej prowadza mi się psa na łańcuszku. [quote name='BBeta']http://img96.imageshack.us/img96/1291/dsc0076gg.jpg Podróba Activdog'a? :diabloti: powiedzmy że znaleźliśmy dostawcę tasiemek Tanii :diabloti::eviltong: Quote
Kashdog Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fajne zestawienie kolorów i pasuje do Moli :) Ale i tak wolę wykonanie activdogowe :eviltong: Quote
BBeta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 NightQueen napisał(a):powiedzmy że znaleźliśmy dostawcę tasiemek Tanii :diabloti::eviltong: Widać, że to nie Activdog :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Kashdog napisał(a):Fajne zestawienie kolorów i pasuje do Moli :) Ale i tak wolę wykonanie activdogowe :eviltong: dzięki BBeta napisał(a):Widać, że to nie Activdog :diabloti: ta obroża nie miała naśladować prac z Activdoga, zależało mi jedynie na tasiemce, dostałam ją (ta i inne wzorki) i to mi wystarczy, gdybym chciała obrożę koniecznie od Tani to u niej bym ja zamówiła :p Quote
Natula Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 NightQueen napisał(a):pół-zacisku rozga nie lubię, to chyba najgorszy ze wszystkich możliwych. Mam zacisk z łańcuszkiem i te z materiałem, wolę osobiście łańcuszkowe, tylko ze ten typ w ziemie się kompletnie nei sprawdza, bo mróz i metal w parze nie idą, podobnie podczas dużych upałów, może dojść do poparzenia. Także łańcuszku używam tylko wtedy kiedy pogoda jest odpowiednia, więc jeśli chodzi o to to praktyczniejsza jest taśma, ale wygodniej prowadza mi się psa na łańcuszku. dzieki, ja na małych tez nie lubie rogzowych półzacisków, ale na duzych to moje naj obroze teraz wziełam od Marty łańcuszek, zobaczymy jak na małej bedzie :) Quote
NightQueen Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Natula napisał(a):dzieki, ja na małych tez nie lubie rogzowych półzacisków, ale na duzych to moje naj obroze teraz wziełam od Marty łańcuszek, zobaczymy jak na małej bedzie :) nie wiem jak na dużych psach, bo nie testowałam ;) ale przy M. taki zacisk to koszmar. Łańcuszek od Marty też mam i sprawdza się całkiem fajnie :p Quote
zaba14 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 hej, już doczytałam co się biednej Moli przytrafiło ... :/ oby do przodu !! :) pozdrawiam! Quote
Natula Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 NightQueen napisał(a):nie wiem jak na dużych psach, bo nie testowałam ;) ale przy M. taki zacisk to koszmar. Łańcuszek od Marty też mam i sprawdza się całkiem fajnie :p bo zacisk rogzowy M jest jakiś dziwny :shake: Lki sa duzo lepsze Quote
Recommended Posts