Avaloth Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 czyli Twoja wizyta lutowa w Krk przełożona na czas nieokreślony ? też widziałam zdjęcia z panieńskiego, fajny miałaś kapelutek:diabloti: :: FiGa :: napisał(a):No i wydalam na siebie wyrok :placz: Przeciez ja po obejrzeniu tych cudeniek nie wsadze nic juz do swojej galerii :placz: Figowa, nawet mnie nie denerwuj ! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 też widziałam zdjęcia z panieńskiego Ejj tez chceee :placz:Figowa, nawet mnie nie denerwuj ! :watpliwy: Quote
Bewarka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Ejj tez chceee :placz: Nie martw się nieznana nikomu kobieto, nic ciekawego tu nie ma. Tam chleją, tam słit focia, tam znów jakieś niewiadome co łehehe... :diabloti: Ja sobie tak czytam po cichutku i zdrówka życzę biednej Molce ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Bewarka napisał(a):nieznana nikomu kobieto Tos mnie podsumowala :lol: Quote
Avaloth Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Tos mnie podsumowala :lol: haha :D ja ją znam !(przez dogo tylko ale zawsze coś xd) ale nie wiem czy się do tego przyznawać .. xdd Quote
Kilche Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Rany, jaka ja zacofana jestem... :shake: Dla Molly wszystkiego dobrego i niech szybko wraca do zdrowia! Wet ci oddał takiego nieprzytomnego psa? o.O Dżaki po wycinaniu jajek też nie był do końca przytomny jak go odbieraliśmy. Chyba rzadko który wet trzyma psa aż się całkowicie wybudzi? Przynajmniej w galeriach przeważnie są foty jeszcze takich półprzytomnych biedaków :lol: Quote
Bewarka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Tos mnie podsumowala :lol: :buzi: Avaloth napisał(a): ja ją znam !(przez dogo tylko ale zawsze coś xd) ale nie wiem czy się do tego przyznawać .. xdd Też kojarze, w końcu tyle lat...^^ Przyznawaj się, przyznawaj. Jeszcze troche i Figa będzie popularna! :D Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Avaloth napisał(a): ja ją znam !(przez dogo tylko ale zawsze coś xd) ale nie wiem czy się do tego przyznawać .. xdd Lepiej nie :evil_lol: Bewarka napisał(a):Jeszcze troche i Figa będzie popularna! :D Lepiej nie :roflt: Bo mnie zamkna... :lol: Quote
Unbelievable Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kilche napisał(a): Dżaki po wycinaniu jajek też nie był do końca przytomny jak go odbieraliśmy. Chyba rzadko który wet trzyma psa aż się całkowicie wybudzi? Przynajmniej w galeriach przeważnie są foty jeszcze takich półprzytomnych biedaków :lol: no półprzytomny, ale nie nieprzytomny... :roll: mój pies wychodził z gabinetu o własnych siłach, mój wet zawsze czeka aż pies się wybudzi... przecież to narkoza, ludzie, pies może się NIE obudzić :roll: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 C&B napisał(a):Zmieniłam zdanie Wiem, że jakaś hodowla z Poznania, czekam na fajny miocik ;) Co do odmian to nie mam jakoś specjalnie wytyczonej listy, wybrzydzać nie będę Ja już mam sprecyzowane co bym chciała :diabloti: jeszcze chciałabym klatkę powiększyć. Generalnie mam dużo planów ;) BBeta napisał(a):Biedna Moli :glaszcze: Kolejne myszy? :mdleje: :diabloti: cóż mogę powiedzieć :razz: uzależniłam się :diabloti: Sweet napisał(a):O to czyli mnie odwiedzisz :diabloti: Ja widziałam zdjęcia z Panieńskiego i mogę się tym pochwalić;P haha:D A Molcie wygłaskaj i wycałuj ode mnie :loveu: ;* Niech szybko wraca do zdrowia;) to nie ma się czym chwalić :diabloti: zdjęcia są straszneee :evil_lol: uściskam ;) :: FiGa :: napisał(a):No i wydalam na siebie wyrok :placz: Przeciez ja po obejrzeniu tych cudeniek nie wsadze nic juz do swojej galerii :placz: Widze ze malenstwo operacje mialo :calus: Pamietam ten zamglony wzrok i chwiejny krok FIgowej po sterylce :lol: Niech sie nozka i rzepka szybko i prawidlowo kuruja :calus: Nie bede nawet cytowac fotek ktore mi sie podobaja, bo nie zmiescilyby sie w poscie :D Oj tam mocno przesadzasz, tytuł mojej galerii powinien brzmieć "Gnioty tu i tam" :diabloti::evil_lol: Avaloth napisał(a):czyli Twoja wizyta lutowa w Krk przełożona na czas nieokreślony ? też widziałam zdjęcia z panieńskiego, fajny miałaś kapelutek:diabloti: Figowa, nawet mnie nie denerwuj ! :mad: dokładnie tak, nie wiem kiedy zawitam znów w Krk i boa... i kajdanki... i to coś czerwonego też :diabloti: wszystko fajne było :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Ejj tez chceee :placz::watpliwy: to jest tylko dla wybrańców :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Bewarka napisał(a):Nie martw się nieznana nikomu kobieto, nic ciekawego tu nie ma. Tam chleją, tam słit focia, tam znów jakieś niewiadome co łehehe... :diabloti: Ja sobie tak czytam po cichutku i zdrówka życzę biednej Molce ;-) dokładnie tak ;-) nie wiele tracisz nie widząc tych zdjęć :evil_lol: dzięki dzięki Kilche napisał(a):Rany, jaka ja zacofana jestem... :shake: Dla Molly wszystkiego dobrego i niech szybko wraca do zdrowia! Dżaki po wycinaniu jajek też nie był do końca przytomny jak go odbieraliśmy. Chyba rzadko który wet trzyma psa aż się całkowicie wybudzi? Przynajmniej w galeriach przeważnie są foty jeszcze takich półprzytomnych biedaków :lol: Ja jeździłam kilka razy z psami schroniskowymi i żadnego nie dawali w pełni wybudzonego. Choć muszę przyznać że M. po sterylce lepiej się trzymała niż po tej operacji, a podobno taj jest mniej bolesna i mniej inwazyjna, w ogóle krócej trwała, więc narkoza była w mniejszych dawkach, ale M. strasznie przeszkadzał ten gips i pewnie też dlatego dłużej dochodziła do siebie Unbelievable napisał(a):no półprzytomny, ale nie nieprzytomny... :roll: mój pies wychodził z gabinetu o własnych siłach, mój wet zawsze czeka aż pies się wybudzi... przecież to narkoza, ludzie, pies może się NIE obudzić :roll: M. nie była nieprzytomna, fakt nie kontrolowała języka, nie podnosiła głowy, ale reagowała na wołanie jej (uszami) itd. więc nie spała. Nie chodziła, ale przy sterylce też tego nie robiła. Ale nie spała, przecież nie dał mi wet śpiącego psa, wiadomo... Jakbym miała na nią czekać aż się wybudzi całkowicie, to odebrać mogłabym ją dopiero o 5 rano. Quote
Sweet Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 NightQueen napisał(a): to nie ma się czym chwalić :diabloti: zdjęcia są straszneee :evil_lol: uściskam ;) E tam bardzo fajne są:P:D Z wesela tez widziałam ale mało wstawiłaś:P Miałaś Słit kokardkę:diabloti: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Sweet napisał(a):E tam bardzo fajne są:P:D Z wesela tez widziałam ale mało wstawiłaś:P Miałaś Słit kokardkę:diabloti: Taaa słit :diabloti: Z wesela mam mało zdjęć na których bym była, bo jak to na takich imprezach wolę robić zdjęcia niż do nich pozować ;) Quote
Sweet Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :D Mam tak samo jak gdzieś jestem i mam aparat;) Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To jak powinien brzmiec tytul naszej? "Jak NIE robic zdjec"? :lol: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Sweet napisał(a)::D Mam tak samo jak gdzieś jestem i mam aparat;) Ja nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia bo wychodzę na nich tragicznie :razz: :: FiGa :: napisał(a):To jak powinien brzmiec tytul naszej? "Jak NIE robic zdjec"? :lol: to w takim razie moja galeria nie powinna istnieć :diabloti: Quote
*Monia* Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja dostałam przytomną Hexolinę, nawet paszczę rozdarła jak mnie usłyszała w poczekalni. Do tego chciało jej się kupę i pierwsze co zrobiła po wyjściu z samochodu to lot na trawkę :evil_lol:. Półprzytomnej wet nie chciał oddać, a i ja bym się bała zabrać bo już przy głupim jasiu ryczałam jak jej się łapy rozjechały :oops:. Jak tam Moli sobie radzi i jak się czuje? Pogodziła się z losem? ;) Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Jasne :p :evil_lol: masz wątpliwości? :diabloti: *Monia* napisał(a):Ja dostałam przytomną Hexolinę, nawet paszczę rozdarła jak mnie usłyszała w poczekalni. Do tego chciało jej się kupę i pierwsze co zrobiła po wyjściu z samochodu to lot na trawkę :evil_lol:. Półprzytomnej wet nie chciał oddać, a i ja bym się bała zabrać bo już przy głupim jasiu ryczałam jak jej się łapy rozjechały :oops:. Jak tam Moli sobie radzi i jak się czuje? Pogodziła się z losem? ;) Dużo zależy od psa, M. się wybudza długo i jestem tym typem psa, dla którego rozstanie z właścicielem kończy się ogromnym sterem, to tez był powód że oddali ją szybciej. Wiadomo że się bałam i nie spałam praktycznie całą noc, ale mogłam dzwonić do weta o każdej porze dnia i nocy (dzwoniłam o 23:30 o radę), także miałam pewność że jakby coś się działo to otrzymam pomoc. W schroniskach psy się dobudzają same w boksach i nikt przy nich nie siedzi,a jest ok, więc myślę że weterynarze wiedzą co robią ;) a ja swojemu ufam. Tak już gips jej nie przeszkadza, dziś nawet wbiegła po schodach z gipsem, a nie wolno jej tego robić :mad: nauczyła się łapać równowagę i nie ma problemu z poruszaniem się, pewnie jak ściągną jej gips to nie będzie potrafiła chodzić normalnie :evil_lol: Nie forsuje jej długimi spacerami rzecz jasna, ale radzi sobie już całkiem dobrze. Nie liże na szczęście rany (szwy wystają ponad gips) i nie obgryza gipsu, bo wie że nie wolno, wystarczyło że raz jej powiedziałam "fee" :p jak miała wenflon po sterylce to go gryzła, ale była młoda i głupia i nie słuchała się tak jak teraz :evil_lol: może jej porobię jakieś zdjęcia jutro, zobaczymy ;) ale na pewno muszę upamiętnić kuternogę :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Mam :diabloti: a bo ty się nie znasz :diabloti: a co ty masz w ogóle za sprzęt? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Masz racje - Ty sie znasz :diabloti: Nie bede sie przyznawac bo mnie wysmiejesz :roflt: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 no mów :mad: przeglądnij sobie wątek, jak zobaczysz moje pierwsze zdjęcia to zaczniesz doceniać swoje zdjęcia (co nie oznacza że obecne są dobre :diabloti:) Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Przegladalam :loveu: nikon d90 :scared: Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Przegladalam :loveu: nikon d90 :scared: zazdroszczę :placz: oj daj spokój, nie ma czego, moje zdjęcia czasami są gorsze od tych robionych telefonem ;) czasami wychodzi, a czasami nie, na początku w ogóle nie wiedziałam co gdzie i jak się ustawia, nauczysz się robić zdjęcia, pstrykaj dużo i to nie w automacie tylko w manualu a się nauczysz ;) Quote
Recommended Posts