Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Sweet'] Nie bo w różu by pięknie wyglądała:P On nie ma wyboru:P haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze że nie mam dużo różowych rzeczy bo by zjadl wszystko:evil_lol: ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D jaasne:diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Avaloth']ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D jaasne:diabloti: Nie;P Tylko nad jednym się znęcam:evil_lol: No tak:P Ciuchów w ogóle nie mam;P po występie w jasełkach mam dość noszenia różu:P Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Sweet;15996949 haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze że nie mam dużo różowych rzeczy bo by zjadl wszystko:evil_lol:[/QUOTE napisał(a): wszyscy o tym wiedzą boś zdjęcia dodawała :diabloti: [quote name='Avaloth']ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D jaasne:diabloti: hehe ja też tak sądzę, że M. preferuje kolce :evil_lol: aczkolwiek w rogzette roga tez jej do pyska (ale ciii o tym Adzie nie mów) :diabloti: [quote name='Sweet']Nie;P Tylko nad jednym się znęcam:evil_lol: No tak:P Ciuchów w ogóle nie mam;P po występie w jasełkach mam dość noszenia różu:P Tyś jest cała różowa :diabloti: nawet z charakteru :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Świetne szele i świetna obróżka i najlepsza Moli :loveu: jakiej nie znamy :D http://img593.imageshack.us/img593/9108/dsc0258s.jpg Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):wszyscy o tym wiedzą boś zdjęcia dodawała :diabloti: hehe ja też tak sądzę, że M. preferuje kolce :evil_lol: aczkolwiek w rogzette roga tez jej do pyska (ale ciii o tym Adzie nie mów) :diabloti: Tyś jest cała różowa :diabloti: nawet z charakteru :evil_lol: Nie ważne;P nie wszyscy widzieli zdjęcia :evil_lol: Haha wszystko słyszałam!:D a właściwie to czytałam:P Pati no!:P wcale że nie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Bewarka']Świetne szele i świetna obróżka i najlepsza Moli :loveu: jakiej nie znamy :D http://img593.imageshack.us/img593/9108/dsc0258s.jpg no no ;) Moli się w pitta bawi :diabloti: [quote name='Sweet']Nie ważne;P nie wszyscy widzieli zdjęcia :evil_lol: Haha wszystko słyszałam!:D a właściwie to czytałam:P Pati no!:P wcale że nie :evil_lol: no jak to nie? :diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a): no jak to nie? :diabloti: No nie;P Ja? gdzie tam, gdzie ja różowa cała :evil_lol: Quote
Natula Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 musze Was w końcu zapisać, lubie tu zaglądać tylko jakos zawsze linka brakuje, wiec wchodze jak napiszesz coś na wątku obrozowym :lol: Quote
NightQueen Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Sweet']No nie;P Ja? gdzie tam, gdzie ja różowa cała :evil_lol: :diabloti: [quote name='Natula']musze Was w końcu zapisać, lubie tu zaglądać tylko jakos zawsze linka brakuje, wiec wchodze jak napiszesz coś na wątku obrozowym :lol: tez tak mam z kilkoma wątkami, zapisać mi się nie chce, a później szukam wszędzie tej osoby ;) Darc jest chora, przeziębiła się biedula (tylko ona), byłam u weta, dostała zastrzyk, w takie małe ciałko bili jej igłę :roll: i ma antybiotyk doustny na tydzień. Mała jest osowiała, śpi cały czas, nie reaguje na to że wkładam rękę do transporterka (musi być odizolowana)... :-( Quote
Avaloth Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ada no, nick cię zobowiązuje :diabloti: zresztą kto przyjechał na zlot w opasce z kokardą ? co prawda nie była różowa ale w takim typie :evil_lol: Jesteś Sweet i koniec :loveu::diabloti: Królowo Nocy masz dwa ogniki ! :diabloti::evil_lol: cieszmy się i radujmy :multi::multi::multi: moje biedactwo malutkie:glaszcze: zdrówka życzę Quote
Sweet Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Avaloth napisał(a):Ada no, nick cię zobowiązuje :diabloti: zresztą kto przyjechał na zlot w opasce z kokardą ? co prawda nie była różowa ale w takim typie :evil_lol: Jesteś Sweet i koniec :loveu::diabloti: Królowo Nocy masz dwa ogniki ! :diabloti::evil_lol: cieszmy się i radujmy :multi::multi::multi: moje biedactwo malutkie:glaszcze: zdrówka życzę Haha no dobra:P Zmienie sobie nick to już nie będziesz mieć takich argumentów;P Oj tak wypominasz mi moją piękną opaskę która się rozwaliła i nie chce mi się jej naprawiać;P SmallPati :D ;P Biedna..;( Zdrówka jej życz Pati;* Quote
NightQueen Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Avaloth napisał(a):Ada no, nick cię zobowiązuje :diabloti: zresztą kto przyjechał na zlot w opasce z kokardą ? co prawda nie była różowa ale w takim typie :evil_lol: Jesteś Sweet i koniec :loveu::diabloti: Królowo Nocy masz dwa ogniki ! :diabloti::evil_lol: cieszmy się i radujmy :multi::multi::multi: moje biedactwo malutkie:glaszcze: zdrówka życzę nawet nie zauważyłam ogników ;) Arek znów będzie się radował :diabloti: Taka moja mała sirotka :-( żal mi jej strasznie bo w izolatce musi siedzieć. Przed chwila posiedziała ze mną ale jest osowiała i woli spać, więc za długo jej nie męczę. Sweet napisał(a):Haha no dobra:P Zmienie sobie nick to już nie będziesz mieć takich argumentów;P Oj tak wypominasz mi moją piękną opaskę która się rozwaliła i nie chce mi się jej naprawiać;P SmallPati :D ;P Biedna..;( Zdrówka jej życz Pati;* Co byś nie zrobiła to sweet i tak zostaniesz :diabloti: życie :eviltong: nawet small była mniej obciachowa od swetaśnej :evil_lol::eviltong: dzięki, mam nadzieje że szybko wyzdrowieje :-( 7 stycznia idę na panieńskie :cool3: będę szaleć :loveu: Quote
Sweet Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 NightQueen napisał(a): Co byś nie zrobiła to sweet i tak zostaniesz :diabloti: życie :eviltong: nawet small była mniej obciachowa od swetaśnej :evil_lol::eviltong: dzięki, mam nadzieje że szybko wyzdrowieje :-( 7 stycznia idę na panieńskie :cool3: będę szaleć :loveu: Eh.. po co ja taki nick sobie robiłam to ja nie wiem:P Ale za parę lat zmienię psa i nick to mnie nie poznacie:P Smal była fajna;P No miejmy nadzieje że szybko jej przejdzie:D Pati nie mówiłaś nic że wychodzisz za mąż no! i mnie nie zaprosiłaś? Quote
Avaloth Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 nawet nie zauważyłam ogników ;-) Arek znów będzie się radował :diabloti:o tym samym pomyślałam :D te okrzyki na pierwszym ognisku xddd Aduś jesteś skazana na Sweet :D cobyś nie zrobiła ja i tak Cię poznam:loveu: Quote
Sweet Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Avaloth napisał(a):o tym samym pomyślałam :D te okrzyki na pierwszym ognisku xddd Aduś jesteś skazana na Sweet :D cobyś nie zrobiła ja i tak Cię poznam:loveu: Iśka nie przypominaj mi nawet :evil_lol: Zobaczymy jeszcze:P Iś lub mój status na fejsie:P Ps. Pati sorry że pisze jej to u Moli w galerii;P haha;D Quote
dog193 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mówcie mi mistrzu :diabloti: http://img829.imageshack.us/img829/640/dsc00011gl.jpg http://img593.imageshack.us/img593/6281/dsc00001vw.jpg http://img690.imageshack.us/img690/58/dsc00015pa.jpg A tak w ogóle, to zdrówka dla myszastej ślę :) Quote
NightQueen Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 przykro mi bardzo Ada, ale twój login wpił się na dobre i co byś nie zrobiła to tego nie zmienisz :diabloti: "2 ogniki Uuułaaaa" :evil_lol: [quote name='dog193']Mówcie mi mistrzu :diabloti: http://img829.imageshack.us/img829/640/dsc00011gl.jpg http://img593.imageshack.us/img593/6281/dsc00001vw.jpg http://img690.imageshack.us/img690/58/dsc00015pa.jpg A tak w ogóle, to zdrówka dla myszastej ślę :) :mdleje: niewierze :evil_lol: GRATULUJE :cool3: Oni są prawie identycznie, nie wiem już która to Milka ;) dzięki, Darc się troszkę poprawiło, nie oddycha już tak ciężko i nie kicha tyle, ale jeszcze zdrowa nie jest. Powiem wam tylko że podawanie takiemu maleństwu antybiotyku doustnie jest straszne :shake: obie jesteśmy zestresowane przy tym, ale to konieczność niestety :roll: Macie plany Sylwestrowe? Ja idę go kolegi, kolegi mojej koleżanki :diabloti: czyli nie wiem za bardo gdzie, w sumie to nic nie wiem, tylko tyle że mam być o 20 :evil_lol: W ogóle szykuje mi się imprezowy styczeń, za tydzień mam panieńskie (nie moje jak już ktoś tu przepuszczał :diabloti:), za dwa tygodnie mam wesele, a za trzy imprezę ;) i gdzieś tam między tymi imprezami jest sesja na uczelni :diabloti::evil_lol: Dziś robiłam projekt na Technologię Informacyjną, a raczej kilka wersji i rozsyłałam do ludzi z mojego kierunku, bo nikt nie potrafi się Officem obsługiwać :evil_lol: Jeśli chodzi o M. to żyje, ma się dobrze i chodzi na spacery na lince, tak jak jej za ostatni numer obiecałam :diabloti: i nie jest specjalnie zadowolona z tego powodu, ale "cierp ciało jak chciało". Pochwalę się też że będziemy mieć nowe obroże ala aktivdog :cool3: ale dowiecie się jakie jak je będę miała ;) Quote
dog193 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Mówiłam, że im to wyperswaduje :diabloti: Coś ty, zupełnie inne one są :D Na pierwszym i trzecim zdjęciu Milka to ta po prawej, Łatek po lewej. Na drugim odwrotnie :D Milka jest większa i ma całe czarne uszy, Łatek jest mniejszy, bardziej kudłaty, brzydszy i głupi :diabloti: Oj, współczuję, wiem, jak jest ciężko królikowi podawać lekarstwa, to co dopiero takiej myszce. A mój sylwester nie wypalił... Nie wypalił plan A, miałam plan B i dzisiaj się dowiedziałam, że on też nie wypali... Quote
Bartiśkowa_ Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Nio to widz poimprezujesz troche w styczniu :evil_lol: Dobrze Ci się rok zaczyna :diabloti: Co do sylwestra to dajcie spokój, Tyle planów co to miało wypalić góry nie góry, Kraków nawet był w palanach aż skończyliśmy jeszcze w niepełnym składzie bo się poobrażali na domówce no :roll::evil_lol: Już nie mogę sie doczekać nowych nabytków na Moli :loveu: Quote
Kashdog Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja w tym roku muszę w domu z psem siedzieć :loveu: Ala activdog to już nie to samo co prawdziwy activdog :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 dog193 napisał(a):Mówiłam, że im to wyperswaduje :diabloti: Coś ty, zupełnie inne one są :D Na pierwszym i trzecim zdjęciu Milka to ta po prawej, Łatek po lewej. Na drugim odwrotnie :D Milka jest większa i ma całe czarne uszy, Łatek jest mniejszy, bardziej kudłaty, brzydszy i głupi :diabloti: Oj, współczuję, wiem, jak jest ciężko królikowi podawać lekarstwa, to co dopiero takiej myszce. A mój sylwester nie wypalił... Nie wypalił plan A, miałam plan B i dzisiaj się dowiedziałam, że on też nie wypali... No mówiłaś mówiłaś i ci się udało :loveu: A teraz to rozpoznaję ich ;) ale naprawdę są bardzo podobnie :p Noo królik to mała pestka w porównaniu z myszą, w przypadku królika jest za co złapać a u myszy nie :shake: właśnie się staram zmobilizować bo czeka mnie podanie kolejnej dawki :placz: U mnie też planów pierwotnie było dużo i były całkiem inne, później nic nie wypaliło i byłam pewna że będę siedzieć w domu, a tu wczoraj telefon że idę na sylwestra ;) dlatego tez nei wiem co, gdzie, jak i do kogo :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Nio to widz poimprezujesz troche w styczniu :evil_lol: Dobrze Ci się rok zaczyna :diabloti: Co do sylwestra to dajcie spokój, Tyle planów co to miało wypalić góry nie góry, Kraków nawet był w palanach aż skończyliśmy jeszcze w niepełnym składzie bo się poobrażali na domówce no :roll::evil_lol: Już nie mogę sie doczekać nowych nabytków na Moli :loveu: zaczyna się od wydawania kupy kasy to nie wiem czy tak dobrze :evil_lol: Ty siedź w domu bo masz dzieciaka! Żaden sylwester :diabloti: Kraków też miałam w planach, ale stwierdziłam że tam byłoby zimno, a ja tego nie lubię Ja też się nie mogę doczekać, ale to trochę potrwa zanim je będę mieć :p Kashdog napisał(a):Ja w tym roku muszę w domu z psem siedzieć :loveu: Ala activdog to już nie to samo co prawdziwy activdog :eviltong: Ja nie muszę, zresztą nikt nie musi bo M. nie reaguje na petardy jeśli jest w domu, więc mogłaby być sama, ale nie będzie, bo rodzice zostają :p a z activdogiem to się jeszcze okaże :diabloti: Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 NightQueen napisał(a):przykro mi bardzo Ada, ale twój login wpił się na dobre i co byś nie zrobiła to tego nie zmienisz :diabloti: "2 ogniki Uuułaaaa" :evil_lol: Macie plany Sylwestrowe? Ja idę go kolegi, kolegi mojej koleżanki :diabloti: czyli nie wiem za bardo gdzie, w sumie to nic nie wiem, tylko tyle że mam być o 20 :evil_lol: W ogóle szykuje mi się imprezowy styczeń, za tydzień mam panieńskie (nie moje jak już ktoś tu przepuszczał :diabloti:), za dwa tygodnie mam wesele, a za trzy imprezę ;) i gdzieś tam między tymi imprezami jest sesja na uczelni :diabloti::evil_lol: Dziś robiłam projekt na Technologię Informacyjną, a raczej kilka wersji i rozsyłałam do ludzi z mojego kierunku, bo nikt nie potrafi się Officem obsługiwać :evil_lol: Jeśli chodzi o M. to żyje, ma się dobrze i chodzi na spacery na lince, tak jak jej za ostatni numer obiecałam :diabloti: i nie jest specjalnie zadowolona z tego powodu, ale "cierp ciało jak chciało". Pochwalę się też że będziemy mieć nowe obroże ala aktivdog :cool3: ale dowiecie się jakie jak je będę miała ;) E tam:P jeszcze zobaczymy:P Co do planów sylwestrowych to nie wyszły tak więc będę miała cudowny wieczór z moim pse, tv i miską chipsów;P Bywa..;) Ale nie rozpaczam;P Dobrze że mysza już zdrowa;) A co do Molci no to ma za swoje...;P Ja nie wiem co ty masz z tymi obrożami lepiej kabiemu byś kupiła albo w spadku oddała jakąś nie różową ]:-> :diabloti: dog193 napisał(a): A mój sylwester nie wypalił... Nie wypalił plan A, miałam plan B i dzisiaj się dowiedziałam, że on też nie wypali... To witaj w klubie... moje plany tez nie wypaliły. Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']E tam:P jeszcze zobaczymy:P Co do planów sylwestrowych to nie wyszły tak więc będę miała cudowny wieczór z moim pse, tv i miską chipsów;P Bywa..;) Ale nie rozpaczam;P Dobrze że mysza już zdrowa;) A co do Molci no to ma za swoje...;P Ja nie wiem co ty masz z tymi obrożami lepiej kabiemu byś kupiła albo w spadku oddała jakąś nie różową ]:-> :diabloti: To witaj w klubie... moje plany tez nie wypaliły. Niestety Darc znów się pogorszył stan zdrowia :shake: Tematu różowej obroży już nie będę poruszać :diabloti: a tak w ogóle Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 NightQueen napisał(a):Niestety Darc znów się pogorszył stan zdrowia :shake: Tematu różowej obroży już nie będę poruszać :diabloti: Oj... bieda ta mała..:( Ale przemyśl to:D moze cos w spadku znajdziesz :D bo kabi nosi taki sam rozmiar jak Moli ^^ Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Sweet napisał(a):Oj... bieda ta mała..:( Ale przemyśl to:D moze cos w spadku znajdziesz :D bo kabi nosi taki sam rozmiar jak Moli ^^ niestety już mam nastrój imprezowy i nie jestem w stanie myśleć o takich rzeczach :diabloti: Quote
Recommended Posts