NightQueen Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Paula03']Wesołych świąt! [quote name='gops']Wesołych Świąt !! :) [quote name='Ppx']wesołych świąt ! ;) Dziękujemy ;) oj było wesoło, było :loveu: [quote name='Avaloth']:loveu::loveu::loveu: jaki kolor ?:razz: [SIZE=2] dokładnie :D dletgo właśnie mojego nie brałam, poczułby wolność i co ja bym z nim zrobiła, w domu by nie chciał z powrotem do klatki wleźć :diabloti: Aduś powinna dostać dyplom za naj dogomaniaka :evil_lol::loveu: black tan :loveu: ale oczywiście nie wiem czy się uda, bo nie wiadomo czy wyjdą samiczki, po za tym pierwszeństwo mają hodowle, więc to taka nie wiadoma, ale trzymaj kciuki :p Od razu widać który pies nie był w klatce trzymany :diabloti: Moli oczywiście, bo nie uciekała, ale to tylko dlatego że mi szkoda pieniędzy na klatkę :evil_lol: nie będę przecie tyle kasy wydawać na psa :eviltong: Ooo tak !!! To by była trafiona nagroda :evil_lol::multi: [quote name='C&B']http://img825.imageshack.us/img825/483/dsc0342dr.jpg Śliczność :loveu: Ja muszę swoją Emp uspać... No cóż, jest straszną alergiczką, dostała już dość dawno trochę już nawet nie pamiętam dokładnie czego z HP... I się zaczęło łysienie, rany na karku, a od kilku dni przeszlo na uszy, musiało ją strasznie swędzieć, że aż sobie dziury w nich porobiła...:-( Te gryzonie za krótko żyją... przykro mi :-( no niestety myszki nie żyją długo... Będziesz planować kolejną? Ja wiem że jakość beznadziejna, że dźwięk kijowy, ale filmowane było telefonem. Będąc u babci przyszli do nas kolędnicy (dalsza rodzina), akordeon, skrzypce i gitara :loveu: na żywo brzmiało to tak niesamowicie że wszyscy się poryczeli :p http://www.youtube.com/watch?v=9Wv1n3HlQYo Quote
C&B Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jak na razie z mysiaków rezygnuję. Dochowam jeszcze 8 msc. laborkę, i robię sobie od gryzoni przerwę... :roll: Za bardzo wszystko przeżywam:shake: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nowe szele i obroża :cool3: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 I kolejne zdjęcie z cyklu "Pies bez głowy", czyli part 2. "Pies z kikutem zamiast głowy" :diabloti::evil_lol: Quote
KT Arts Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://img18.imageshack.us/img18/594/dsc0323dc.jpg Śliczna:loveu: Quote
Kashdog Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Obroża mi bardziej przypadła do gustu :loveu:Też mam zamiar zainwestować w taką :diabloti: Quote
gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 zdjecia swietne! moglyby byc blizej siebie kolce :eviltong: Quote
NATKA Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ta kolczasta obroża to rozumie, że taki świąteczny nastrój ma wprowadzać ;) świetnie w niej wygląda i całkiem do pyszczka jej w tej westikowej fryzurce :p Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 hej co ty masz za obiektyw do swojego nikona? Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Niufciak']http://img18.imageshack.us/img18/594/dsc0323dc.jpg Śliczna:loveu: [quote name='Paula03']Świetne ma te szelki ;) Dzięki ;) [quote name='Kashdog']Obroża mi bardziej przypadła do gustu :loveu:Też mam zamiar zainwestować w taką :diabloti: fajna sprawa, inwestuj :cool3: [quote name='gops']zdjecia swietne! moglyby byc blizej siebie kolce :eviltong: nie wymyślaj już :diabloti: tak ma być [quote name='NATKA']Ta kolczasta obroża to rozumie, że taki świąteczny nastrój ma wprowadzać ;) świetnie w niej wygląda i całkiem do pyszczka jej w tej westikowej fryzurce :p tak, tak :diabloti: właśnie tak, z tym kojarzą mi się święta :evil_lol: na fryzurę to nawet nie patrz, bo to katastrofa, ostatnio przejechałam ją tylko maszynką, nie miałam czasu, więc tak na szybko to zrobiłam i wygląda strasznie, nieproporcjonalnie i w ogóle jest brzydka :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']hej co ty masz za obiektyw do swojego nikona? tamron 17-50 f/2.8 :p Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 no ja bede miala narazie z kitem 18-105 ale chce dokupic stalke .dzieki za info Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 ewelinabuck napisał(a):no ja bede miala narazie z kitem 18-105 ale chce dokupic stalke .dzieki za info a ty nie miałaś canona przypadkiem? Swojego nie polecam, ma wolny AF i o ładnych zdjęciach w ruchu można zapomnieć Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mialam i mam do tej pory znaczy sie jutro idzie do nowych wlascicieli a do mnie kurier przywiezie d90:) Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 ewelinabuck napisał(a):mialam i mam do tej pory znaczy sie jutro idzie do nowych wlascicieli a do mnie kurier przywiezie d90:) eee to gratuluje :cool3: D90 jest super :loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nikon to moje marzenie od 4 lat no i moglo sie w koncu spelnic aczkolwiek na canona narzekac nie moge::):) Quote
Shel Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a): Swojego nie polecam, ma wolny AF i o ładnych zdjęciach w ruchu można zapomnieć Ale bardzo ładnie rysuje :-) Pocieszę Cię :P Quote
Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 kolce boskie :loveu: mówiłam już że uwielbiam takie obroże dla małych, słitaśnych piesków ?:diabloti: Ewlina a co Cię zainspirowało do zmiany systemu ? :) Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Shel napisał(a):Ale bardzo ładnie rysuje :-) Pocieszę Cię :P On jest fajny i ja go lubię, do portretów genialny ale przy zdjęciach w ruchu się nie sprawdza, zanim AF złapie ostrość to pies ci 9 razy z kadru zdąży wyjść :evil_lol: Ale i tak go lubię i sprzedawać nie mam zamiaru (a za cenę jego mogłabym mieć 2 obiektywy w sumie :diabloti:) Avaloth napisał(a):kolce boskie :loveu: mówiłam już że uwielbiam takie obroże dla małych, słitaśnych piesków ?:diabloti: Ewlina a co Cię zainspirowało do zmiany systemu ? :smile: wiem :loveu: mi tez się podobają kolce na kanapowcach :loveu: Ja ją zainspirowałam :diabloti::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jaka obroża:D Powinni się z kabik wymienić:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Sweet napisał(a):jaka obroża:D Powinni się z kabik wymienić:evil_lol: Moli nie chce różowej obroży :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Avaloth napisał(a):i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti: co ma zrobić? odpowiedź w galerii Ady ... zjeść wszystkie różowe rzeczy w domu :diabloti: Quote
Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):Moli nie chce różowej obroży :diabloti: i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):Moli nie chce różowej obroży :diabloti: Ona chce ale nie chce się przyznać:evil_lol: Avaloth napisał(a):i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti: Nie bo w różu by pięknie wyglądała:P On nie ma wyboru:P NightQueen napisał(a):co ma zrobić? odpowiedź w galerii Ady ... zjeść wszystkie różowe rzeczy w domu :diabloti: haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze że nie mam dużo różowych rzeczy bo by zjadl wszystko:evil_lol: Quote
Recommended Posts