Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']zazdroszczę śniegu :loveu:
u nas wczoraj trochę posypało, ale się nie utrzymał ...

[quote name='gops']u nas tez pada caly dzien snieg :) ale mamy 5 stopni i wsio topnieje co spadnie :roll:
zimowa MOli sliczna :lol:

U mnie też jest temperatura dodatnia i wszystko topnieje ;)

[quote name='Fauka']Kurcze, jak u nas :D śnieg spadł, ja ledwo chodzę bo boli mnie noga i też jest cholernie zimno :D

to mamy dużo wspólnego
psy, myszy, śnieg i boląca noga :evil_lol::eviltong:

[quote name='Endher']http://img716.imageshack.us/img716/3153/dsc0931z.jpg - :loveu:

U nas też wczoraj padało,ale dzisiaj nie ma już ani śladu po śniegu :obrazic: A jak Molli reaguje na śnieg? ;)

jak widać na zdjęciu, M. się cieszy i zjada śnieg :p

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']http://img152.imageshack.us/img152/6871/dsc0903t.jpg
Piękna Molcia:loveu:
Mychy też ale jednak Molcia to Molcia :loveu:

bo Molcia jest jedna i niepowtarzalna :cool3:

[quote name='Iś & Chester']pierwsze dla mnie super,a na drugim Moliś ma genialną minę :D :loveu:

przez Ciebie mi się myszy śnią po nocach ..

a jaka zarośnięta :cool3:

No to na co czekasz? Zamawiaj klatkę i jedziemy do Basi po myszki :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):

a jaka zarośnięta :cool3:

No to na co czekasz? Zamawiaj klatkę i jedziemy do Basi po myszki :diabloti:

oj tam, oj tam, ja nie zauważyłam :D

tie xd ale ja teraz sama nie wiem czy wolę myszy czy szczury.
a poza tym planowałam drugiego psa po maturze, jak to tak wszystko na raz xd
i rodzice mnie w domu wyrzucą.

Posted

Do myszek nie potrzebujesz aż tak dużej klatki, po za tym mają takie kolorowe futerka :loveu: i są takie słodkie :loveu::cool3: i śmieszne jak się je obserwuje :cool3:

Jak masz zamiar brać corgi to weź lepiej kup 20 myszek :diabloti:

A ja jutro mam 3 egzaminy tzn kolokwia :loveu: i nie umiem nic na żaden z nich :roll: Jestem chora i nie potrafię się nad niczym skupić, paranoja... DO tego mam takie napady kaszlu że w nocy budzę, sama siebie dźwiękiem :shake: więc jestem niewyspana, nie wiem jak ja tu jutro napiszę :razz:

Posted

NightQueen napisał(a):
Do myszek nie potrzebujesz aż tak dużej klatki, po za tym mają takie kolorowe futerka :loveu: i są takie słodkie :loveu::cool3: i śmieszne jak się je obserwuje :cool3:

Jak masz zamiar brać corgi to weź lepiej kup 20 myszek :diabloti:

A ja jutro mam 3 egzaminy tzn kolokwia :loveu: i nie umiem nic na żaden z nich :roll: Jestem chora i nie potrafię się nad niczym skupić, paranoja... DO tego mam takie napady kaszlu że w nocy budzę, sama siebie dźwiękiem :shake: więc jestem niewyspana, nie wiem jak ja tu jutro napiszę :razz:

ale ze szczurem jest większy kontakt, można go nauczyć reagować na imię czy coś.. i większy popłoch w rodzinie by siał :D
za tego corgi już nigdy nie zostanę Twoim przewodnikiem :diabloti: a poza tym na razie chcę schroniskowca, corgiego jak się wyprowadzę xdd

oj biedactwo xd dasz radę, jak nauczyłaś Moli nie ruszać mysz to i z egzaminem dasz radę ^^
i zdrowiej

Posted

Ja miałam wątpliwości, ale teraz śmiało mogę stwierdzić że myszki są bardziej urokliwe :diabloti: co nie oznacza że nigdy nie będę miała szczurka :cool3:

Cóż za porównanie =Z M. dałaś radę to i egz. zdasz :evil_lol: mam dość spore obiekcje co do tego :eviltong:

P.S Chyba się o jakiegoś wypłosza nie obrazisz na mnie? :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Ja miałam wątpliwości, ale teraz śmiało mogę stwierdzić że myszki są bardziej urokliwe :diabloti: co nie oznacza że nigdy nie będę miała szczurka :cool3:

Cóż za porównanie =Z M. dałaś radę to i egz. zdasz :evil_lol: mam dość spore obiekcje co do tego :eviltong:

P.S Chyba się o jakiegoś wypłosza nie obrazisz na mnie? :diabloti:
właśnie się wczoraj dowiadywałam co do wielkości szczurowatych. I te szczury Basi to były samce prawda ? bo z tego co się dowiedziałąm samiczki są sporo mniejsze. Więc ja chce samiczki xd

jestem mistrzem trafnych porównań :diabloti:
a za tego 'wypłosza' i wszystkie inne bezczelne rzeczy się już powinnam sto razy obrazić. gdyby nie to że masz myszy i Moli to kiepsko by z Tobą było :diabloti::evil_lol:

Posted

Jak się dobrze szczurzą bebę nakarmi, to i samcowi dorówna :D szczurzyce od szczurów różni temperament, samce to pieszczochy mogące leżeć godzinami na kolanach i pulsować oczkami podczas głaskania a samiczki to indywidualistki uciekające od pieszczot ;)

Posted

Fauka napisał(a):
Jak się dobrze szczurzą bebę nakarmi, to i samcowi dorówna :D szczurzyce od szczurów różni temperament, samce to pieszczochy mogące leżeć godzinami na kolanach i pulsować oczkami podczas głaskania a samiczki to indywidualistki uciekające od pieszczot ;)

czyli najlepiej kupić samca i go wcześnie wykastrować ? xd bo słyszałam że po kastracji już nie rosną.

Posted

Iś & Chester napisał(a):
właśnie się wczoraj dowiadywałam co do wielkości szczurowatych. I te szczury Basi to były samce prawda ? bo z tego co się dowiedziałąm samiczki są sporo mniejsze. Więc ja chce samiczki xd

jestem mistrzem trafnych porównań :diabloti:
a za tego 'wypłosza' i wszystkie inne bezczelne rzeczy się już powinnam sto razy obrazić. gdyby nie to że masz myszy i Moli to kiepsko by z Tobą było :diabloti::evil_lol:

Nie wiem jakie są wielkościowo (maksymalnie) szczury, myślę że waga jest dość zróżnicowana ;)

Zdałam :diabloti: A co śmieszniejsze to kobita zrobiła nam egzamin ustny :crazyeye: a ja byłam "przygotowana" na pisemny :cool3: ale zadała mi jedno pytanie, coś tam wyprodukowałam i stwierdziła że zdałam, a właściwie zdałyśmy bo byłam z koleżanką i kolegom, on sierota jeden nie zdał :evil_lol: a to przez to że nie wiedział kto to sa feministki :diabloti:

Taaa nie obrazisz się bo za bardzo mnie lubisz :diabloti::cool3:

Fauka napisał(a):

Jak się przekarmi każde zwierze to jest ogromne :evil_lol: (patrz obecnie Moli :diabloti:)

Na szczurach się nie znam, ale tez słyszałam że właśnie samce są takie bardziej miziaste :loveu:

Posted

[quote name='Feigned']http://img152.imageshack.us/img152/6871/dsc0903t.jpg ooo to mi się podoba bardzo :loveu:

mi wcale :diabloti: nie lubię jak M. jest taka zarośnięta, ale w końcu zima nadchodzi, albo już jest - jak kto woli ;)

[quote name='Niufciak']http://img716.imageshack.us/img716/3153/dsc0931z.jpg
Widzę że nie tylko u nas śnieg:loveu:
Słodka Moli:loveu:

no niestety nie tylko u was :razz:
dziś już mamy z 5 cm śniegu i marznę czego bardzo nie lubię :roll:
Zwłaszcza kiedy jestem zmuszona jeździć autobusem o późnej porze, na szczęście znalazłam sobie transport do szkoły :loveu::cool3:

A i zamówiłam M. nowe szele :cool3:

Posted

gops napisał(a):
to czekamy na foty w nowych szelkach ! faje kolorki wybralas

mam nadzieje że będą fajnie wyglądać ;) krój sportowy, podszyte polerkiem

Jak dojdą, a mi się będzie chciało zrobić zdjęcie (co przy tej pogodzie będzie ciężkie) to będzie fotorelacja

Posted

NightQueen napisał(a):
No więc mam już całe stadko, planowo miałam dziś odebrać 3 myszki ale mam gratisa w postaci 4 bo się nie mogłam opanować :loveu:

Szalejesz :diabloti: Gratuluje ;)

Posted

[quote name='BBeta']Szalejesz :diabloti: Gratuluje ;)

ja się dopiero rozkręcam :diabloti:

[quote name='anetta']Jakie piękne myszaste :loveu::loveu:

dziękuje ;)

Moli pozdrawia miłośników białego puchu :cool3:

Ma ktoś przepis na to żeby śnieg nie był niebieski tylko biały na zdjęciach ? :angryy: