Tepes Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg już widza zostawic tak Bona i mysz...papa myszko:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Ppx']http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg podobne nawet do siebie :cool3: ja tam nei widzę podobieństwa żadnego :diabloti: [quote name='Iś & Chester']http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg patrzy na tą biedną mysz jak na .. Ewę :roflt: heh :evil_lol: i myślę że podobne uczucia nią targają :diabloti::evil_lol: [quote name='Anula & Bono']http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg już widza zostawic tak Bona i mysz...papa myszko:evil_lol: uwierz mi, Moli też to łatwo nie przychodzi :diabloti: i nie jest nastawiona do Afery pozytywnie. Co ty gadasz, przecież szynszyla Bono nie zeżarł, ba nawet go bronił :cool3::diabloti: Quote
BBeta Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='NightQueen']no co tu ukrywać, to przez Ciebie się wkopałam :diabloti::evil_lol: Klatka fajna (tylko już bym ją nieco powiększyła :cool3:), myszka rewelacyjna ale zdjęcia tragiczne :roll: Chciałaś napisać "dzięki Tobie" :diabloti: Nie przesadzaj, zdjęcia są ok ;) Quote
betty_labrador Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Moli sie nie oblizywała poza ujęciami? Quote
NightQueen Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 BBeta napisał(a):Chciałaś napisać "dzięki Tobie" :diabloti: Nie przesadzaj, zdjęcia są ok ;) zdjęcia są fatalne i obie o tym wiemy :diabloti: betty_labrador napisał(a):Moli sie nie oblizywała poza ujęciami? Moli między ujęciami próbuje uciec :cool3: I mam problem z Aferą, ciągle kicha ale nie jest przeziębiona, więc prawdopodobnie to alergia na coś tyle że nie wiem na co :razz: a do tego ostatnio sporo przytyła i obawiam się że może być to ciąża :roll: nie jestem pewna bo trudno to w tej fazie zweryfikować, być może też przytyła bo ma lepszą dietę, ale niestety jest zagrożenie że to może być ciążka bo poprzednia właścicielka nie należała do odpowiedzialnych osób i nie oddzieliła w odpowiednim facetów i dziewczyny. Mam jednak szczerą nadzieje że przytyła :razz: Za tydzień odbieram resztę dziewczyn i jeśli Afera jest w ciąży będę musiała klatkę skombinować na czas porodu. Nie wspomnę już o tym że nie będę miała gdzie oddać maluchów, bo na pewno ich do zoologicznego nie dam, ani w inne niepowołane ręce. A jeśli chodzi o Moli to ma ona ubytek w sierści :diabloti: straciła całą falbankę, bo nie chciało mi się jej tak często myć. Wygląda okropnie więc zdjęć nie będzie :cool3: Quote
betty_labrador Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ładnemu ładnie i bez falbanki :P huhu to szykuje sie przychówek :> Quote
Lucky. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zdjęcia Afery robisz z lampą wbudowaną ? Quote
NightQueen Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 betty_labrador napisał(a):Ładnemu ładnie i bez falbanki :P huhu to szykuje sie przychówek :> M. jest paskudna więc jej to nie dotyczy :diabloti: taaa porodówkę otwieram :razz: Lucky. napisał(a):zdjęcia Afery robisz z lampą wbudowaną ? no niestety tak :roll: Quote
BBeta Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 NightQueen napisał(a):zdjęcia są fatalne i obie o tym wiemy :diabloti: Nie są :mad: NightQueen napisał(a):I mam problem z Aferą, ciągle kicha ale nie jest przeziębiona, więc prawdopodobnie to alergia na coś tyle że nie wiem na co :razz: Stawiam na trociny lub siano ;) Quote
Shel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg ale piękny widok.. :loveu::evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='BBeta']Nie są :mad: Stawiam na trociny lub siano ;) gnioty i nie ma co dyskutować :diabloti: Nie wiem co ją uczula, wydaje mi się że więcej kicha gdy jest poza klatką niż w niej. Wkrótce wysprzątam jej w klatce i nie będę dawała siana i trocin, zobaczę czy jej przejdzie. [quote name='Shel']http://img100.imageshack.us/img100/6307/77690481.jpg ale piękny widok.. :loveu::evil_lol::diabloti: ;) Quote
betty_labrador Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 oh faktycznie jest paskudna :P Quote
NightQueen Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 betty_labrador napisał(a):oh faktycznie jest paskudna :P wiem :diabloti: ariss napisał(a):dawaj więcej tych gniotków;) a gniot z Aferą może być? Quote
betty_labrador Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 rety, te wąsy to ma pokaźne :P Quote
NightQueen Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Ppx napisał(a):słodkości :loveu: wiem :cool3: ariss napisał(a):fajna fota, co nam tak dawkujesz?:mad: podsycam ciekawość :cool3::evil_lol: a tak na poważnie to nie mam więcej betty_labrador napisał(a):rety, te wąsy to ma pokaźne :P natura ją porządnie obdarzyła ;) Ostatnio jej hobby stało się gilganie mnie tymi wąsami pod bluzką :evil_lol: od razu jak zabieram ją z klatki, wchodzi pod bluzkę i biega po plecach ;) A już w sobotę jadę odebrać kolejne pannice :loveu: aIś & Chester jedzie ze mną i będzie miała okazje poznać dziewczyny, jedynie ominie ją zaszczyt poznania Afery :p Los jest wyjątkowo niełaskawy dla mnie :angryy: i wszystko co się odbywa w moim życiu jest mi na przekór :roll: Nie znoszę rodzinnych imprez typu komunie, chrzty, wesela, i oczywiście często mnie one spotykają. W styczniu mam wesele, a raczej dwa i to w tym samym terminie :mdleje: i na oba nie wypada mi nie iść. Oczywiście mój TZ nie może w tym czasie opuścić zajęć na uczelni więc będę się męczyć sama :loveu::shake: Rzeczą oczywistą też jest że skoro potrzebuję sukienki i butów to żadnej teraz nie znajdę, wszystkie toną w falbanach, albo mają odpustowe kolory :shake: wiem że ludzie mają większe problemy :evil_lol: Quote
ariss Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 no to jak już będzie całe stadko, to mam nadzieję, że nas troszkę rozpieścisz fotami:diabloti: jak ja nie lubię takich imprez rodzinnych jakie wymieniłaś:roll: no może poza weselami:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 czy będą zdjęcia to się okaże :evil_lol: Ja nie znoszę takich imprez czy zlotów rodzinnych. Nie mogę ścierpieć że od 22 lat ciągle słucham "jak ty wyrosłaś", "jesteś podobna do mamy/taty/wujka/listonoszal", "a gdzie ty studiujesz bo już zapomniałam", "a dlaczego ty mięsa nie jesz" i to powielone przez osób sto :shake: nie cierpię :angryy: Quote
Lucky. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 dasz radę :) ja nie wiem co Wy chcecie od tych zdjęć, zapraszam do nas zobaczyć zdjęcia - moje to dopiero gnioty ... Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mozesz mi powiedziec na ile mm strzyzesz Moli ? moja mi sie wydaje bardziej lysa :evil_lol: chce dokupic inne ostrze Quote
NightQueen Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Lucky. napisał(a):dasz radę :) ja nie wiem co Wy chcecie od tych zdjęć, zapraszam do nas zobaczyć zdjęcia - moje to dopiero gnioty ... muszę wytrzymać, nie mam innej opcji :roll: gops napisał(a):mozesz mi powiedziec na ile mm strzyzesz Moli ? moja mi sie wydaje bardziej lysa :evil_lol: chce dokupic inne ostrze to zależy od mojego widzi mi się i od pory roku ;) najkrócej bodajże na 0,5 cm M. jest jasna i ma jasna skórę więc to wygląda inaczej niż na ciemnym psie Quote
gops Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 NightQueen napisał(a): to zależy od mojego widzi mi się i od pory roku ;) najkrócej bodajże na 0,5 cm M. jest jasna i ma jasna skórę więc to wygląda inaczej niż na ciemnym psie ja mam teraz 2 ostrza 1mm i 3mm i ciagle wydaje mi sie ze jest za krotko ale widocznie to ja wymyslam :) cofnelam sie o kilka stron , fajne myszki :lol: zawsze mialam chomiki ,ale ostatni byl ciagle atakowany przez suke , tzn byl w klatce ale ona probowala wejsc na szafke i go stamtad wyjac wiec sobie darowalam z gryzoniami :roll: Quote
NightQueen Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Masz 1 mm i wydaje ci się że za krótko? no raczej, nawet psy gładkowłose mają średnio ok 0,5 - 1 cm długości sierści więc mniej to już przesada :p Ja nie lubię jak M. jest przesadnie krótko ścięta bo prześwituje jej skóra. Terasz w ogóle jej nie ścinam, bo zamiast ubranek będzie miała izolację ze swojej sierści ;) aktualnie ma 3 cm długości, jeszcze odrośnie ale nie będę jej "zapuszczać" do całkowitej długości, myślę że tak na 5 czy 6 cm poprzestanę. Moli też nie tolerowała Afery, ale liczy się z moim zdaniem :diabloti: jak ja mówię że jeść nie wolno to nie wolno :p Quote
Recommended Posts