Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):

nie mogłam, bo miałam egzamin w poniedziałek, a on wyjeżdżał w niedziele w nocy. chciałam jechać, ale tak wyszło :roll: może za rok przyjadę :cool3: generalnie mam rodzinę w Poznaniu (której nie znam) więc mogę tam jeździć

ja za stara jestem na grzybobranie, plecy mnie bolą :diabloti: po za ty na grzybach siedzą ślimaki które mnie brzydzą fuuu

Aaa..;) Szkoda.
Ale liczę że za rok przyjedziesz:D

Od razu za stara;P

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']nie chodzę tak po ulicy :evil_lol::diabloti:

o tej porze? :crazyeye:

Musiałam się zdrzemnąć :diabloti: a teraz idę spać tak na serio :evil_lol:

Posted

[quote name='*Monia*']W tamtym roku u nas nikomu się nie chciało jechać, a w tym chcą jeszcze raz się wybrać mimo że słoików już trochę jest i nasuszyli też sporo..

Może się na grzybach przeziębił i smaku nie czuje albo Ty masz coś nie tak z kubkami smakowymi :eviltong:.

Rude to wredne :evil_lol:

nie wiem kto ma popsuty smak, ale to nie jestem ja :diabloti::evil_lol:

oo tak, rude wredne a ja jestem tego idealnym przykładem :evil_lol:
Ja już byłam czarna, ruda, blond, różowa, kasztanowa, ale żaden kolor jak ten obecny nie oddaje tak mojego charakteru :eviltong:

[quote name='Sweet']Aaa..;) Szkoda.
Ale liczę że za rok przyjedziesz:D

Od razu za stara;P

zobaczymy :cool3:

[quote name='Rinuś']Musiałam się zdrzemnąć :diabloti: a teraz idę spać tak na serio :evil_lol:

kobieto ty we śnie się zestarzejesz i nawet się nie zorientujesz :diabloti::evil_lol:

A ja przed chwilą dostałam zaproszenie na parę dni na wieś :loveu: więc jutro się pakujemy z Molindą i jedziemy. Dzieciak znów sobie użyje :cool3: oby tylko była w miarę ładna pogoda.

Posted

[quote name='NightQueen']nie wiem kto ma popsuty smak, ale to nie jestem ja :diabloti::evil_lol:

oo tak, rude wredne a ja jestem tego idealnym przykładem :evil_lol:
Ja już byłam czarna, ruda, blond, różowa, kasztanowa, ale żaden kolor jak ten obecny nie oddaje tak mojego charakteru :eviltong:

Oczywiście :diabloti:

Ja nie ruda a podobno wredna :roll:.
Przefarbowałam się tylko raz (chyba na początku liceum) i nigdy więcej bo to co mi wyszło na głowie było straszne :shake:

Ja mam moją "wieś" na co dzień i jeżdżę z psami do miasta żeby się rozerwały :lol:.
Miłego pobytu i ładnej pogody życzę ;)

Posted

Ja doskonale zdaje sobie sprawę z tego że mam ciężki charakter, jestem wredna, uparta, zawsze wszystko musi być po mojemu, ale jest mi z tym dobrze i się zmieniać nie mam zamiaru :diabloti:

Ja mam na szczęście dużo włosów i szybki mi rosną, bo gdyby były innego rodzaju to już by ich pewnie nie było :evil_lol: robić z czarnych - blond, a po chwili, znów farbować na ciemne i tak w koło, to nie najlepsza opcja dla włosów, do tego codziennie suszarka, prostownica :cool3: a i tak mam podobno nie zniszczone włosy :crazyeye: mam chyba jakiś egzotyczny gatunek włosa, niezniszczalny :eviltong:

Moje miasto to olbrzymich też nie należy, ale jednak jest więcej ludzi, psów, samochodów, więc jak jadę na wieś to się bardzo cieszę, zwłaszcza że tam gdzie jadę to same pola, rzeki po dwóch stronach i lasek :loveu: idealna opcja

I mamy pogodę :multi::multi:

Posted

NightQueen napisał(a):
Ja doskonale zdaje sobie sprawę z tego że mam ciężki charakter, jestem wredna, uparta, zawsze wszystko musi być po mojemu, ale jest mi z tym dobrze i się zmieniać nie mam zamiaru :diabloti:

Ja mam na szczęście dużo włosów i szybki mi rosną, bo gdyby były innego rodzaju to już by ich pewnie nie było :evil_lol: robić z czarnych - blond, a po chwili, znów farbować na ciemne i tak w koło, to nie najlepsza opcja dla włosów, do tego codziennie suszarka, prostownica :cool3: a i tak mam podobno nie zniszczone włosy :crazyeye: mam chyba jakiś egzotyczny gatunek włosa, niezniszczalny :eviltong:

Moje miasto to olbrzymich też nie należy, ale jednak jest więcej ludzi, psów, samochodów, więc jak jadę na wieś to się bardzo cieszę, zwłaszcza że tam gdzie jadę to same pola, rzeki po dwóch stronach i lasek :loveu: idealna opcja

I mamy pogodę :multi::multi:

A gdzie się konkretnie wybieracie? Pogoda wczoraj była jak znalazł :cool3:
Akurat dzisiaj, kiedy planowałam się z pewną osobą spotkać, musiało lunąć... :roll:

Posted

Śliczny Pies.; )

dziękuje :p

A gdzie się konkretnie wybieracie? Pogoda wczoraj była jak znalazł :cool3:
Akurat dzisiaj, kiedy planowałam się z pewną osobą spotkać, musiało lunąć... :roll:

wątpię żebyś kojarzyła okoliczne wsie ;)
U mnie też dziś padało, ale mi to nie przeszkadza zbytnio, Moli i tak cały dzień praktycznie biegała na zewnątrz za piłką (bądź kurami :mad:)

P.S Wybierasz się na "zerwijmy łańcuchy" do Krk w niedziele?

Posted

Wypad na wieś się nam udał :bigcool:
Było całkiem miło i pogoda dopisała, chociaż dziś była wyjątkowo dziwna, nad nami świeciło słońce, ale troszkę dalej były chmury deszczowe.

Moli się wyszalała, nadrabia spanie odkąd wróciłyśmy.

zdobywca szczytów :evil_lol:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
moja babka cały ogródek tego mo;)

lubię dynie jako ozdoby, jeść nie lubię :evil_lol:
Chce w tym roku powycinać sobie jedną na halloween, ale muszę najpierw ubłagać żeby mi nie wyrywali wszystkich dyń, bo muszą urosnąć ;)

Posted

u mnie w tym roku na balkonie odpada bo mi blok tynkują i od miesiąca panowie siedzą mi na balkonie (co mnie do szału doprowadza bo zamiast pracować to się gapią do okna ciekawi tego co robimy :mad:) więc pewnie nie prędko skończą :roll: taki bałagan tam jest że się nie da drzwi otworzyć, co dopiero wejść :razz:

A baner beznadziejny, ale nie mam programu żeby zrobić lepszy. może uda mi się wysępić u kogoś nowy :cool3:

Posted

takie chopy sa najgorsze...jak siedza u ciotki(dorga poszerzają i płot demontują i wgl) to zamiast interesowac sie robotą
to bardzi ich obchodzi co sie dzieje na posesji i w domu normalnie masakra...

a tam mi sie podobo te zdj Molindy na tle nieba;)
żadne dupsy nie pododawane i jest moim zdaniem ok;)

Posted

Robotnicy wyjątkowo się starają żeby utrzymać miano "wieśniaków" :shake: Wszyscy z jakimi miałam do czynienia zachowywali się jak prymitywy :roll:

a mi się nie podoba i go zmienię :diabloti: nie podoba mi się graficznie, jakiś taki niewyraźny jest ten baner