Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nie łatwiej opitolić tego na łyso :hmmmm:

wtedy bym była zmuszona prowadzać parówkę na smyczy :diabloti:

Moli kiedyś tez się brzydziła, a teraz włazi wszędzie :shake: im bardziej śmierdzi tym bardziej się jej to podoba :roll:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']http://img412.imageshack.us/img412/2568/dsc0566jx.jpg

jaka czyściutka :evil_lol::evil_lol: maniery ma po Panci ?:diabloti:

pff tutaj to ona akurat czyta była :diabloti: ostatnio pobija wszelkie rekordy i wraca do domu utaplana jak wieprz.

Czy po mnie? raczej nie, mnie nawet brzydzi dotykanie jej, kiedy jest taka brudna a ja muszę ją do wanny wsadzić, muszę zainwestować w paczkę gumowych rękawiczek :diabloti::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
wtedy bym była zmuszona prowadzać parówkę na smyczy :diabloti:

Moli kiedyś tez się brzydziła, a teraz włazi wszędzie :shake: im bardziej śmierdzi tym bardziej się jej to podoba :roll:

To jej spraw lateksowe wdzianko i po zabawach w śmierdziuchach samo spłynie a resztę opłuczesz :cool3:

Hexa wręcz przeciwnie - kiedyś jej się zdarzało wytarzać w czymś a teraz księżniczka nawet błotne kałuże omija :lol: (nie lubi się wycierać więc unika brudzenia ;))

Posted

[quote name='NightQueen']pff tutaj to ona akurat czyta była :diabloti: ostatnio pobija wszelkie rekordy i wraca do domu utaplana jak wieprz.

Czy po mnie? raczej nie, mnie nawet brzydzi dotykanie jej, kiedy jest taka brudna a ja muszę ją do wanny wsadzić, muszę zainwestować w paczkę gumowych rękawiczek :diabloti::evil_lol:

haha tipsy i cycki w górę :diabloti::diabloti:
jak możesz się brzydzić własnego psa? :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']
haha tipsy i cycki w górę :diabloti::diabloti:
jak możesz się brzydzić własnego psa? :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

ja się nie brzydzę psa, tylko tego co ona przynosi na sobie ze spacerów, dziś np. łajno krowie :diabloti:

To jej spraw lateksowe wdzianko i po zabawach w śmierdziuchach samo spłynie a resztę opłuczesz :cool3:

Hexa wręcz przeciwnie - kiedyś jej się zdarzało wytarzać w czymś a teraz księżniczka nawet błotne kałuże omija :lol: (nie lubi się wycierać więc unika brudzenia ;-))

Moli w lateksie :crazyeye::evil_lol::evil_lol:

M. głupieje na starość i nic na to poradzić nie mogę :mad::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
Moli w lateksie :crazyeye::evil_lol::evil_lol:

M. głupieje na starość i nic na to poradzić nie mogę :mad::evil_lol:

Na pewno lepiej by wyglądała niż w krowiej kupie :evil_lol::evil_lol:. Kiedyś musiałam Hexolinie smycz wokół brzucha zawiązać, bo szyję miała całą usmarowaną i brzydziłam się ją przypiąć :roll:.

Hexa też głupieje, ale jej w inną stronę odbija - zrobiła się straszliwie ruchliwa i szalona :mad:

Posted

NightQueen napisał(a):
Ja nie chodzę na grzyby, nie zbieram i nie obieram, ja je tylko jem :diabloti:

Dokładnie jak ja :evil_lol:. A grzybów w tym roku jest masa, bo i moja rodzinka sporo zebrała w bardzo krótkim czasie ;).

Posted

[quote name='NightQueen']ja się tym nie będę zajmować na szczęście.
Ja nie chodzę na grzyby, nie zbieram i nie obieram, ja je tylko jem :diabloti:
Ja nawet ich nie jem,, a na grzyby jadę tyko pod pretekstem, tak naprawdę to zabieram Brutusa i łazimy po lesie bez celu :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja nawet ich nie jem,, a na grzyby jadę tyko pod pretekstem, tak naprawdę to zabieram Brutusa i łazimy po lesie bez celu :evil_lol:
czasami też tak robię, choć wolę jeździć do lasu wyłącznie na spacer, bo Moli za bardzo się interesuje grzybiarzami, myśli że oni coś podnoszą i będą tym rzucać :evil_lol: więc pląta się pod nogami i ciągle muszę ją odwoływać

Dokładnie jak ja :evil_lol:. A grzybów w tym roku jest masa, bo i moja rodzinka sporo zebrała w bardzo krótkim czasie ;-).

znacznie więcej niż w zeszłym roku.

P.S ten mój żurek zjadłam ale mi nie smakował, ale tata stwierdził że bardzo dobry :crazyeye: chyba mu kubki smakowe się wypaliły :diabloti:

Mogłaś jechać z tatą i mnie odwiedzić;P

Dużo grzybów:-D Ja wole zbierać niż je jeść:P

nie mogłam, bo miałam egzamin w poniedziałek, a on wyjeżdżał w niedziele w nocy. chciałam jechać, ale tak wyszło :roll: może za rok przyjadę :cool3: generalnie mam rodzinę w Poznaniu (której nie znam) więc mogę tam jeździć

ja za stara jestem na grzybobranie, plecy mnie bolą :diabloti: po za ty na grzybach siedzą ślimaki które mnie brzydzą fuuu

Posted

[quote name='Rinuś']a czemu zmieniłaś nick ? :diabloti:

smallpati to był mój pierwszy login, dałam go na pocztę jak miałam 12 lat, stwierdziłam że najwyższy czas go zmienić, zwłaszcza że się odcięłam niedawno od przeszłości ;)

Posted

[quote name='NightQueen']smallpati to był mój pierwszy login, dałam go na pocztę jak miałam 12 lat, stwierdziłam że najwyższy czas go zmienić, zwłaszcza że się odcięłam niedawno od przeszłości ;)

Już nie jestes słitaśną smalllllllpatttti ? :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Już nie jestes słitaśną smalllllllpatttti ? :diabloti:

raczej nigdy taka nie byłam, a przynajmniej nie z charakteru :diabloti:
z wyglądu też już nei jestem, teraz jestem ruda Jola z 13 posterunku :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']raczej nigdy taka nie byłam, a przynajmniej nie z charakteru :diabloti:
z wyglądu też już nei jestem, teraz jestem ruda Jola z 13 posterunku :evil_lol::diabloti:
eee pokaż się :eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
znacznie więcej niż w zeszłym roku.

P.S ten mój żurek zjadłam ale mi nie smakował, ale tata stwierdził że bardzo dobry :crazyeye: chyba mu kubki smakowe się wypaliły :diabloti:

W tamtym roku u nas nikomu się nie chciało jechać, a w tym chcą jeszcze raz się wybrać mimo że słoików już trochę jest i nasuszyli też sporo..

Może się na grzybach przeziębił i smaku nie czuje albo Ty masz coś nie tak z kubkami smakowymi :eviltong:.

Rude to wredne :evil_lol: