NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 A nie łatwiej opitolić tego na łyso :hmmmm: wtedy bym była zmuszona prowadzać parówkę na smyczy :diabloti: Moli kiedyś tez się brzydziła, a teraz włazi wszędzie :shake: im bardziej śmierdzi tym bardziej się jej to podoba :roll: Quote
Rinuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://img412.imageshack.us/img412/2568/dsc0566jx.jpg jaka czyściutka :evil_lol::evil_lol: maniery ma po Panci ?:diabloti: Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Rinuś']http://img412.imageshack.us/img412/2568/dsc0566jx.jpg jaka czyściutka :evil_lol::evil_lol: maniery ma po Panci ?:diabloti: pff tutaj to ona akurat czyta była :diabloti: ostatnio pobija wszelkie rekordy i wraca do domu utaplana jak wieprz. Czy po mnie? raczej nie, mnie nawet brzydzi dotykanie jej, kiedy jest taka brudna a ja muszę ją do wanny wsadzić, muszę zainwestować w paczkę gumowych rękawiczek :diabloti::evil_lol: Quote
*Monia* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 NightQueen napisał(a):wtedy bym była zmuszona prowadzać parówkę na smyczy :diabloti: Moli kiedyś tez się brzydziła, a teraz włazi wszędzie :shake: im bardziej śmierdzi tym bardziej się jej to podoba :roll: To jej spraw lateksowe wdzianko i po zabawach w śmierdziuchach samo spłynie a resztę opłuczesz :cool3: Hexa wręcz przeciwnie - kiedyś jej się zdarzało wytarzać w czymś a teraz księżniczka nawet błotne kałuże omija :lol: (nie lubi się wycierać więc unika brudzenia ;)) Quote
Rinuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='NightQueen']pff tutaj to ona akurat czyta była :diabloti: ostatnio pobija wszelkie rekordy i wraca do domu utaplana jak wieprz. Czy po mnie? raczej nie, mnie nawet brzydzi dotykanie jej, kiedy jest taka brudna a ja muszę ją do wanny wsadzić, muszę zainwestować w paczkę gumowych rękawiczek :diabloti::evil_lol: haha tipsy i cycki w górę :diabloti::diabloti: jak możesz się brzydzić własnego psa? :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Rinuś'] haha tipsy i cycki w górę :diabloti::diabloti: jak możesz się brzydzić własnego psa? :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: ja się nie brzydzę psa, tylko tego co ona przynosi na sobie ze spacerów, dziś np. łajno krowie :diabloti: To jej spraw lateksowe wdzianko i po zabawach w śmierdziuchach samo spłynie a resztę opłuczesz :cool3: Hexa wręcz przeciwnie - kiedyś jej się zdarzało wytarzać w czymś a teraz księżniczka nawet błotne kałuże omija :lol: (nie lubi się wycierać więc unika brudzenia ;-)) Moli w lateksie :crazyeye::evil_lol::evil_lol: M. głupieje na starość i nic na to poradzić nie mogę :mad::evil_lol: Quote
*Monia* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 NightQueen napisał(a):Moli w lateksie :crazyeye::evil_lol::evil_lol: M. głupieje na starość i nic na to poradzić nie mogę :mad::evil_lol: Na pewno lepiej by wyglądała niż w krowiej kupie :evil_lol::evil_lol:. Kiedyś musiałam Hexolinie smycz wokół brzucha zawiązać, bo szyję miała całą usmarowaną i brzydziłam się ją przypiąć :roll:. Hexa też głupieje, ale jej w inną stronę odbija - zrobiła się straszliwie ruchliwa i szalona :mad: Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Mój tata wrócił z Poznania, bo był na grzybach kopa ma jakieś 30 cm :cool3: ale będzie jajecznica :diabloti: Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Rinuś']Ale będzie obierania :diabloti: ja się tym nie będę zajmować na szczęście. Ja nie chodzę na grzyby, nie zbieram i nie obieram, ja je tylko jem :diabloti: Quote
*Monia* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 NightQueen napisał(a):Ja nie chodzę na grzyby, nie zbieram i nie obieram, ja je tylko jem :diabloti: Dokładnie jak ja :evil_lol:. A grzybów w tym roku jest masa, bo i moja rodzinka sporo zebrała w bardzo krótkim czasie ;). Quote
Sweet Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mogłaś jechać z tatą i mnie odwiedzić;P Dużo grzybów:D Ja wole zbierać niż je jeść:P Quote
Rinuś Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='NightQueen']ja się tym nie będę zajmować na szczęście. Ja nie chodzę na grzyby, nie zbieram i nie obieram, ja je tylko jem :diabloti: Ja nawet ich nie jem,, a na grzyby jadę tyko pod pretekstem, tak naprawdę to zabieram Brutusa i łazimy po lesie bez celu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Rinuś']Ja nawet ich nie jem,, a na grzyby jadę tyko pod pretekstem, tak naprawdę to zabieram Brutusa i łazimy po lesie bez celu :evil_lol: czasami też tak robię, choć wolę jeździć do lasu wyłącznie na spacer, bo Moli za bardzo się interesuje grzybiarzami, myśli że oni coś podnoszą i będą tym rzucać :evil_lol: więc pląta się pod nogami i ciągle muszę ją odwoływać Dokładnie jak ja :evil_lol:. A grzybów w tym roku jest masa, bo i moja rodzinka sporo zebrała w bardzo krótkim czasie ;-). znacznie więcej niż w zeszłym roku. P.S ten mój żurek zjadłam ale mi nie smakował, ale tata stwierdził że bardzo dobry :crazyeye: chyba mu kubki smakowe się wypaliły :diabloti: Mogłaś jechać z tatą i mnie odwiedzić;P Dużo grzybów:-D Ja wole zbierać niż je jeść:P nie mogłam, bo miałam egzamin w poniedziałek, a on wyjeżdżał w niedziele w nocy. chciałam jechać, ale tak wyszło :roll: może za rok przyjadę :cool3: generalnie mam rodzinę w Poznaniu (której nie znam) więc mogę tam jeździć ja za stara jestem na grzybobranie, plecy mnie bolą :diabloti: po za ty na grzybach siedzą ślimaki które mnie brzydzą fuuu Quote
NightQueen Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Rinuś']a czemu zmieniłaś nick ? :diabloti: smallpati to był mój pierwszy login, dałam go na pocztę jak miałam 12 lat, stwierdziłam że najwyższy czas go zmienić, zwłaszcza że się odcięłam niedawno od przeszłości ;) Quote
Rinuś Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='NightQueen']smallpati to był mój pierwszy login, dałam go na pocztę jak miałam 12 lat, stwierdziłam że najwyższy czas go zmienić, zwłaszcza że się odcięłam niedawno od przeszłości ;) Już nie jestes słitaśną smalllllllpatttti ? :diabloti: Quote
NightQueen Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Rinuś']Już nie jestes słitaśną smalllllllpatttti ? :diabloti: raczej nigdy taka nie byłam, a przynajmniej nie z charakteru :diabloti: z wyglądu też już nei jestem, teraz jestem ruda Jola z 13 posterunku :evil_lol::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='NightQueen']raczej nigdy taka nie byłam, a przynajmniej nie z charakteru :diabloti: z wyglądu też już nei jestem, teraz jestem ruda Jola z 13 posterunku :evil_lol::diabloti: eee pokaż się :eviltong: Quote
NightQueen Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Rinuś']eee pokaż się :eviltong: Tu były jeszcze mało rude, są już bardziej wiewiórkowate :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 śmiesznie usta masz pomalowane tutaj :diabloti: ps.idę spać. Quote
NightQueen Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Rinuś']śmiesznie usta masz pomalowane tutaj :diabloti: ps.idę spać. nie chodzę tak po ulicy :evil_lol::diabloti: o tej porze? :crazyeye: Quote
*Monia* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 NightQueen napisał(a):znacznie więcej niż w zeszłym roku. P.S ten mój żurek zjadłam ale mi nie smakował, ale tata stwierdził że bardzo dobry :crazyeye: chyba mu kubki smakowe się wypaliły :diabloti: W tamtym roku u nas nikomu się nie chciało jechać, a w tym chcą jeszcze raz się wybrać mimo że słoików już trochę jest i nasuszyli też sporo.. Może się na grzybach przeziębił i smaku nie czuje albo Ty masz coś nie tak z kubkami smakowymi :eviltong:. Rude to wredne :evil_lol: Quote
Recommended Posts