Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja widzę zdjęcie :eviltong:.

Chyba lepiej dla psa by było jak by facet się nie znalazł :roll:.
A ja w końcu nauczyłam faceta łapać swojego psa na widok mnie z dwoma suczydłami :multi:.

A gdzie jakieś fotki? Mamusia miała być i co? :mad:
Nie korzystam z nk, nie mam fb więc tu poczekam na zdjęcia :razz:

Posted

a jednak widać zdjęcia, pewnie wszystko zależy od przeglądarki

Szczerze mówiąc wcale nie miałam ochoty oddać psa temu facetowi, bo to totalny kretyn, ale co mogłam zrobić :roll: chętni by się na niego na pewno znaleźli bo psiak miał super charakter, zero agresji do psów, nie bał się ludzi, mnie obcą babę lizał po twarzy, rękach itd., na smyczy fajnie chodzi, naprawdę fajny pies, szkoda mi go :shake: ma właściciela idiotę.

Zdjęcia dodam później, bo zaraz muszę komputer wyłączyć bo przychodzi pan mi wmontować nowiutką pamięć RAM :loveu::loveu: teraz mi pudło będzie śmigało jak należy :loveu::loveu:

Zamówiłam dzieciakowi zabawki w zooplusie i mam nadzieje że wszystko mi dojdzie bo się wnerwię :mad: (zwłaszcza że domówiłam jeszcze obroże huntera :diabloti:). Zamówiłam jeszcze nowe ID, bo jak znalazłam tego shih to stwierdziłam że lepiej żeby młoda miała więcej identyfikatorów i miała je zawsze przy sobie, obroży mamy sporo, a nie zawsze chce mi się ID przepinać, więc zamówiłam kolejne dwa.
Ale w ogóle to zastanawiam się nad chipem, nei wiem tylko czy u mnie u weta zakładają chipy, muszę się dowiedzieć, ciekawa jestem ile sobie zaśpiewają za wszczepienie nadajnika, jak wywalą mi jakąś kosmiczną cenę to spakuje psa i pojedziemy się chipować do Krk, bo pewnie wyjdzie taniej, podobnie było ze sterylką, to co zapłaciłam u siebie wyszłoby drożej niżbym jechała do Krk na zabieg.

Posted

ariss napisał(a):
chip nie wyjdzie Ci pewnie drożej niż to co zamówiłaś:evil_lol:

pewnie nie :evil_lol: ale przez te zakupy się wypłukałam z gotówki nieco :roll:

Nie mogę nigdzie znaleźć mojego Ipoda :crazyeye::placz: nie wiem gdzie jest, szukałam wszędzie, nie wiem czy w Danii został, czy go wiozłam do domu. Wczoraj wyrzucałam śmieci, może go przez przypadek wywaliłam :nerwy: nie mam kompletnie pojęcia gdzie jest, jak go nie znajdę to się zabije, już bym wolała telefon zgubić, a nie mojego kochanego ipodzika :placz: niech się znajdzie :modla:

Posted

NightQueen napisał(a):
a jednak widać zdjęcia, pewnie wszystko zależy od przeglądarki

Przeglądarki? :hmmmm: U mnie zdjęcia z naszej klasy wyświetlają się dopiero po zalogowaniu

Posted

Dzisiejszy spacer.
Odkryłam nowy teren :multi: bagna, w lecie wypasa się tam krowy, ale teraz jest pusto, fajne miejsce do wybiegania psa, tylko są to wodniste, bagniste tereny więc Moli i ja byłyśmy całe mokre, na szczęście zakupiłam kalosze które się sprawdziły idealnie w takim terenie ;)

przy okazji nowa obroża lupine :cool3:

biedronki w środowisku naturalnym

ryjek do całowania :diabloti:

Posted

OGŁOSZENIE PARAFIALNE!
Wymienię małego upierdliwego i wiecznie brudnego psa, na coś łysego i czystego :diabloti:

Boska pogoda dzisiaj :loveu: poszłyśmy na spacerek, chodzimy na łąki (w lecie- krowie pastwiska, jesienią - bagna) Moli na początku wytarzała się w krowim łajnie :loveu: a później wykąpała w bagnie, gdzie woda stoi już kilka miesięcy :loveu: Zapach bezcenny :loveu:
a żeby było mało to w tej śmierdzącej brei utopiła mi smycz :mad:

Przyszły nam już prawie wszystkie przesyłki :multi:

Moli dziś wyjątkowo odmawiała współpracy i pozować do zdjęć nie chciała (za dużo "pięknych" zapachów w okolicy było :mad:) także zdjęcia nowych obroży, takie byle jakie

lupine motylki

stokrotki od Marty

i "orchidea" hunter

breja :shake:
widzicie to coś co pływa po powierzchni ? młoda to miała na sobie

Posted

NightQueen napisał(a):
dla pędraczków kupuj petstagesy, wersje mini, to będzie ich rozmiar :D

no kuszą mnie swoimi kolorkami, na allegro szukałam co by przyoszczędzić troszkę,:diabloti: ale mały wybór:roll: albo ja szukać nie umiem:lol:

Posted

[quote name='NightQueen']nie taki mały :cool3:
http://allegro.pl/listing.php/search?category=68744&us_id=2819018&string=petstages&change_view=1

ale cenowo dużej różnicy nie ma.

Też mnie kusi żeby jakiegoś petstaga kupić, tylko że M. jakoś woli gumowe zabawki bo szybciej się je psuje. Wiem zrobię jej na złość i kupie same twarde zabawki, a resztę schowam, może się wreszcie oduczy niszczyć :diabloti:

mały:eviltong: jedyne co się nadaje to może to:
http://allegro.pl/karusek-petstages-kula-pajak-zabawka-dla-psa-i1220723930.html

ale jakoś mnie nie porywa:roll:

Posted

i tak nie jest źle z zaopatrzeniem, biorąc pod uwagę że mało który sklep ma zabawki z tej firmy.

Orki ci się nie podobają?

trixie ma fajne zabawki, tylko trzeba szukać bo dużo też mają takich beznadziejnych wyrobów

Posted

http://img3.imageshack.us/img3/3681/dsc0686k.jpg - fuuuuuuuuu :shake:

http://img704.imageshack.us/img704/7826/dsc0645te.jpg - pasuje jej :loveu:

[quote name='NightQueen']OGŁOSZENIE PARAFIALNE!
Wymienię małego upierdliwego i wiecznie brudnego psa, na coś łysego i czystego :diabloti:

A nie łatwiej opitolić tego na łyso :hmmmm:

[quote name='NightQueen']Boska pogoda dzisiaj :loveu: poszłyśmy na spacerek, chodzimy na łąki (w lecie- krowie pastwiska, jesienią - bagna) Moli na początku wytarzała się w krowim łajnie :loveu: a później wykąpała w bagnie, gdzie woda stoi już kilka miesięcy :loveu: Zapach bezcenny :loveu:
a żeby było mało to w tej śmierdzącej brei utopiła mi smycz :mad:

Jak ja się cieszę że Hexolina brzydzi się wielu rzeczy które inne psy uznają za perfumy :cool1:. Shina odkąd ją mam ani razu się w niczym nie wytarzała :cool3: (tfutfutfu)

Miłego popołudnia :loveu::loveu: