Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img51.imageshack.us/img51/212/dsc0797q.jpg boszzzz jaki z niej wypłosz:roflt:

mam więcej wypłosza :cool3: dodam jak będzie mi się chciało czyli trzeba się nastawić że nieprędko :loveu::diabloti:

A tak w ogóle to mogę tu napisać, że jestem dumna z Moli :loveu::loveu::loveu: przeszła moje najśmielsze oczekiwania jeśli chodzi o zachowanie na zlocie, bałam się że będzie przerażona i nie będzie chciała wychodzić z pokoju, bo ona ogólnie psów się boi, ale się mile zdziwiłam. Młoda przywitała się ze wszystkimi psami na początku, wskoczyła Ewie (dog193) w ramiona po 5 min. znajomości :crazyeye:, choć normalnie nie robi takich rzeczy, przez cały zlot miała ogon postawiony do góry i nie bała się w ogóle psów, no może raz czy dwa się trochę wystraszyła jak Daktyl ją poturbował, gdy biegł za patykiem :evil_lol: ale dla niego nie istnieje nic na drodze kiedy patyk leci, ale Moli szybko doszła do siebie i biegała dalej :multi: nie chciała tylko koza sztuczek robić przy tłumie, bo się chyba stresowała :evil_lol: ale za to ładnie przychodziła na zawołanie i zostawała na miejscu jak jej kazałam czyli ogólnie w 99% posłuszna :multi: Przesypiała całą noc, nawet jej nie przeszkadzało że spał z nami Fuks i Audik (od foxowej Oli), właściwie to miała w nosie że jakiś pies leży na naszym łóżku, a moje łoże było najbardziej oblegane przez psy i chyba wszystkie zlotowe czworonogi je zaliczyły :evil_lol: w każdym bądź razie, Moli nie miała nic przeciwko, podobnie z jedzeniem i zabawkami, wszystkim się dzieliła, nawet o mnie nei była zazdrosna co tez jest dziwne. Jedyne co to nie polubiła Snoopiego i uciekała od niego, ale to dzieciak a ona szczeniorów nie lubi bo to za ruchliwe dla niej. Na koniec prawie dziabnęła Ewę :diabloti: ale to w mej obronie, gdyż Ewa postanowiła mnie molestować, Moli wytrzymała 10 minut bez interwencji, ale jak Ewa już przegięła to do niej skoczyła :evil_lol: ale obeszło się bez obrażeń :eviltong: ale naprawdę jestem z niej dumna :loveu: zloty jej służą, jak się uda to za rok też jadę, a ona ze mną, bo jest idealna, bezproblemowa, mogłam ją zostawić z innymi i nie jojczała :loveu: genialny pies :loveu: Na imprezach siedziała cierpliwie, nie bała się chałasu więc na zloty się nadaje :diabloti::evil_lol:

Posted

Ten wypłosz na poprzedniej stronie, proszę ja Ciebie, to czemu taki speszony? :diabloti::loveu:
Pewno to ten moment, kiedy została zmiażdżona przez Daktyla :lol:
Faajnie, że wróciliście... chyba też się za rok wybiorę, choć nawet nie zdążyłam się zorientować, kiedy zniknęliście, więc nie mam nadal pojęcie ile to trwa.

Posted

Wypłosz nie speszony tylko zły, bo ją do wody siłą wrzuciłam tzn. nie ja tylko Ada :diabloti:
Już prawie wszyscy w domach są, także zapraszam na wątek zlotu bo będą zdjęcia, jak to kogo interesuje :cool3: ja tu co poniektóre może dodam

Posted

część zdjęć zlotowych

Moli i Daktyl :loveu:

dupki :loveu::diabloti:

Moli pierwszy plan, drugi plan to Daktyl, a trzeci to Audik, Lucy i Maks

Tak się mi nad psem znęcali :evil_lol:

pełna wersja i żeby nie było, ja do tego reki nei przyłożyłam
:evil_lol:

Posted

Przyszłam do cudownej mięciutkiej jak chleb Moli :evil_lol::evil_lol:

Ona jest jednym słowem genialna i gdby nie to ze Pati jechałą trochę wczesniej w zamieszaniu bagażowym zgarnęłabym ją :loveu:

Posted

O tak tak, mój bochenek kochany :loveu: ni oddam nikomu, a zwłaszcza sweet :diabloti:

P.S tyle razy ja gubiłam na zlocie, jakbyś była sprytniejsza to byś ją podwędziła :evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']I na co komu adresówka jak psa można podpisać?:evil_lol:

no dokładnie :p

[quote name='Sweet']Witaj moja siostro jakby sie uprzec:loveu:
Nie chce mi sie czytac co o mnie okropnego pisałam ale i tak Chlebek mnie lubi:D
http://img10.imageshack.us/img10/2565/dsc0392m.jpg
Wydało się po butach kto był zamieszany w akcje;P

ja pisać coś złego na ciebie? w życiu... no może troszkę :diabloti:
Oczywiście głównie w oczy rzucają się butki Anity :evil_lol:

[quote name='Shel']http://img10.imageshack.us/img10/2565/dsc0392m.jpg
:mdleje:

ja nic z tym wspólnego nie miałam :p

[quote name='Foxowa']http://img10.imageshack.us/img10/2565/dsc0392m.jpg
Tu jeszcze nie ma serduszka! A na żywo potem było!...

no tak, ale nie mam zdjęcia Moli w całości z pełną wersją napisu :p

[quote name='BBeta']http://img826.imageshack.us/img826/2306/dsc0153.jpg

Fajny fox, czyj? ;)

Tymczas ulv, 9 miesięczny rodowodowy Fox.
Prawdopodobnie odnaleźli już hodowlę i sa w trakcie szukania właściciela, wszystko się zgadza jak na razie. Właściciel zgłosił zagięcie foxa, a na zdjęciach hodowli jest szczeniak z identycznym umaszczeniem, więc jest spora szansa że Daki wróci do domu :p
Jesli chodzi o niego samego to pupil wszystkich zlotowiczów :loveu: chodzący ideał

[quote name='Ppx']http://img10.imageshack.us/img10/2565/dsc0392m.jpg
Bidna Moli :loveu:

przeżywała gorsze rzeczy na zlocie :cool3:

[quote name='Pestka']http://img10.imageshack.us/img10/2565/dsc0392m.jpg
Co tam się działo :cool3:

a nic takiego :diabloti:

Posted

Witaj Anitko :loveu:

w Danii hmm... jest mokro bo pada deszcz :roll: Dojechaliśmy wczoraj z 4,5 godzinnym spóźnieniem :razz: jechaliśmy 3 samochodami, jeden za drugim no i mieliśmy małą wpadkę, oponę (na szczęście nie od naszego samochodu) rozerwało na autostradzie :roll: na zapasowej można jechać maks 80 km/h więc wlekliśmy się od Niemiec do Danii. Po za tym hmm bez rewelacji, Dania taka sama jak zawsze :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
haha:D nie ty w ogóle miła jesteś dla wszystkich:evil_lol:
Tak Anitki buty bardzo charakterystyczne są:P ale moje tez;P

Oczywiście że jestem miła dla wszystkich :diabloti: no chyba że ktoś mi atakuje moje łóżko :evil_lol:
Btw. do dziś jak to się stało ale jak ostatniego dnia się obudziłam to spałaś obok mnie, a jak szłam spać to ciebie nie było :evil_lol:

czyli mam rozumieć że ty też mi bazgrałaś po psie :mad:

Posted

NightQueen napisał(a):
Oczywiście że jestem miła dla wszystkich :diabloti: no chyba że ktoś mi atakuje moje łóżko :evil_lol:
Btw. do dziś jak to się stało ale jak ostatniego dnia się obudziłam to spałaś obok mnie, a jak szłam spać to ciebie nie było :evil_lol:

czyli mam rozumieć że ty też mi bazgrałaś po psie :mad:

Wszyscy ci atakowali łóżko:P
haha:P
E bo się wepchałaś na moje łóżko to się dopchałam tam:P

Nie coś ty:P Ja nie wiem kto serduszko rysował Moli:evil_lol: