Foxowa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Na zlocie pożyczam aparat :lol: No co jeden pokój :D:D Quote
Foxowa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 http://img441.imageshack.us/img441/2191/38544723.jpg Jaka słodziutka :loveu: Quote
NightQueen Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Foxowa napisał(a):Na zlocie pożyczam aparat :lol: No co jeden pokój :D:D ja z tobą nie będę spała w jednym pokoju, bo mnie dopiero co z nie go wygoniłaś :P Quote
NightQueen Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 ty już na te biedne psy nie zwalaj wszystkiego :] Quote
Unbelievable Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 smallpati napisał(a): praktycznie robię to co miesiąc więc żadna nowość :evil_lol: no ale teraz wygląda normalnie, a nie jak na twoim avie :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Unbelievable napisał(a):no ale teraz wygląda normalnie, a nie jak na twoim avie :diabloti: w avie miała inne ścięcie, teraz ma łeb bardziej na westa zrobiony. Wszystko zależy od mojej inwencji twórczej :) Quote
NightQueen Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Opowiadałam o kociej rodzinie, a teraz wam ja oficjalnie przedstawię :cool3: Kropka (mamusia) Adoptowana ze schroniska, a teraz rodzi co chwile :angryy: Przychodzi na zawołanie, śpi na wycieraczce cały dzień, chociaż nie jest to "nasz" kot. Pieścić się chce tylko wtedy kiedy mam coś dobrego w ręce, inaczej olewa ludzi :p Idealna matka, wiecznie czujna i troskliwa :loveu: Dziewczynka Najmniejsza z miotu, najdelikatniejsza, najbardziej się boi kontaktu z ludźmi (oswojenie jej było nie lada wyczynem). Bracia ją ciągle odganiają od jedzenia, więc jest taka biedula z niej, ale jest przekochana ;) Chłopak Najbardziej ciekawski z całej gromady, jako pierwszy dał mi się dotknąć i jako pierwszy nauczył się jeść z ręki. Uwielbia się bawić moją ręką. Mój ulubieniec :loveu: Synuś mamusi, ciągle domaga się od niej pieszczot i Cwelek (tatuś ma na imię Felek, młody jest podróbką tatusia, taki Cwelek mały) Łobuz, drapie, gryzie i zaczepia ludzi. Wiecznie spóźnia się na kolację, w efekcie zawsze muszę zostawiać jedną miskę w domu bo tak to by głodny chodził :evil_lol: Indywidualista z niego, zawsze robi coś innego niż reszta. Familia podczas karmienia :p Quote
NightQueen Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Tak jak mówiłam, mój ulubieniec, najwierniejszy synuś mamusi :p ale przynudzam, możecie przeskoczyć od razu strony :diabloti::evil_lol: Quote
MM. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://img842.imageshack.us/img842/1795/47617196.jpg ojojoj :loveu: Zajrzycie do nas? (: Quote
*Monia* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/3875/76819064.jpg - świetne :loveu: Zapraszam do nas, jak TZ pożyczy mi aparat to będą fotki :evil_lol:. Aparat jest na prawdę TZa, ale to ja nim rządzę ;) Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 http://img842.imageshack.us/img842/1795/47617196.jpg ojojoj :loveu: Zajrzycie do nas? (: zajrzałam do was :diabloti::evil_lol: http://img833.imageshack.us/img833/3875/76819064.jpg - świetne :loveu: Zapraszam do nas, jak TZ pożyczy mi aparat to będą fotki :evil_lol:. Aparat jest na prawdę TZa, ale to ja nim rządzę ;-) u mnie tez zdjęć nei będzie bo Tz nie pożyczył aparatu :shake: a co gorsze ja nei mam Tza :evil_lol::diabloti: ale może uda mi się jakiś chodnik znaleźć, to dodam później :eviltong: Quote
*Monia* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='NightQueen']u mnie tez zdjęć nei będzie bo Tz nie pożyczył aparatu :shake: a co gorsze ja nei mam Tza :evil_lol::diabloti: ale może uda mi się jakiś chodnik znaleźć, to dodam później :eviltong: To zdjęć nie będzie? :-( Za nienależyte prowadzenie fotobloga ban się należy :diabloti: Ja kcem 100 zdjęć psa w oddali i 150 zdjęć psiego zadka :razz:. Kocie zadki też ujdą :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 SMall to dostaniemy bana razem :D oh ah :D a zlot juz niebawem........eh. a ja we wrzesniu mam urlopik. No ale za rok bedzie lepiej :) :* Quote
NightQueen Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 A ja nie mam aż tyle zadków :placz::placz::placz: i nie chce bana, błagam moderatorów o litości odrobinę :evil_lol::diabloti: dam wam to co mam, dwa zadki i widok, może być? :placz::diabloti: niestety nei mam żadnych ławek ani rodziców :-( Quote
*Monia* Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Zadek :loveu: A widok zdaniem znawcy nie jest dobry :shake:. Za bardzo zielone, za mało żółte i to niebo... :shake: :evil_lol:. A z moderatorami to się wykłócaj, żadnego błagania :p Quote
betty_labrador Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 zdjecia przepikne :loveu: a co Ty se z nickiem zrobilas? :-o Quote
Bonsai Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Tak, ja też głosuję za smallpati. :) A kici nie wysterylizujesz? Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 moderatorzy przepraszam :placz::placz: nie banujcie mnie :placz::diabloti: Nick zostaje bo mi się bardziej podoba :eviltong: A zmieniłam go dlatego, że small to był mój pierwszy login wymyślony jak miałam 12 lat, miałam przy każdej poczcie, dogo, itd. itd. wiec najwyższy czas to zmienić :p Kotki nie są moje, nie są nawet mojej siostry (a pod jej domem siedzą) :roll: są sąsiadki gdzie rozmnażanie jest na skalę masową, a o sterylizacji tam można zapomnieć. Ja zabrałam kociaki pod swoją opiekę jeśli chodzi o karmienie bo nie miały na co liczyć w swoim "domu" z racji ilości kotów które jedzenie im zjadłyby z przed nosa. Ja już wróciłam do siebie, ale oswoiłam siostrę i szwagra z myślą że mają 4 nowe koty :diabloti: nawet już kupili suchą karmę i dokarmiają gromadę. Jest też rozważana opcja wysterylizowania małej kotki (są 2 chłopaki i dziewczynka, a przynajmniej ja tak twierdzę i mam nadzieje że się nie pomyliłam w określaniu, bo koty młode i nie mają wszystkiego dobrze zorganizowanego między nogami :evil_lol:), chłopaków nie będą kastrować, a matka hmm... tu jest problem Kropka jest kotem sąsiadki i ona jaki jedyna wchodzi do domu, wątpię żeby oni się zgodzili na sterylizację, po drugie to już starszy kot, nie wiadomo ile ma lat dokładnie ale może być już za późno na narkozę, bo mogłaby się nie wybudzić, a trzy to wysterylizować 2 nieswoje kotki to jest spory koszt mimo wszystko :roll: Mam nadzieje że uda mi się ich tak zmobilizować żeby chociaż małą zabrali do weta na zabieg. Na razie tylko jedno jest pewne, kociaki się przeprowadziły do mojej siostry i ani im się śni wracać do poprzednich włascicieli :p Quote
MM. Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 obecny nick mi się bardzo podoba! a co do kotków, to my niedawno mieliśmy przygodę ze znalezionymi w lesie pod Krakowem, wet powiedział na drugi dzień, że maluchy mają około trzech tygodni. Po ośmiu dniach bodajże nalazły nowych opiekunów, ale mieliśmy dylemat przez pewien czas :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 mi też ten login podoba się znacznie bardziej to już nie pierwsze koty które trafiły przejściowo pod moją opiekę :) kiedyś wstawiałam tu inne kociaki podrzutki :] Quote
psiulka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/3875/76819064.jpg - Haha, lewitujący pies w zbożu, kapitalne ujęcie :D Moli tu wygląda jak dywan :D Mam nadzieję, że będzie jakaś druga edycja zlotu czy czegoś podobnego, bo chętnie bym u Ciebie wzięła warsztaty rysunkowe :loveu: :loveu: Btw fajnie, że galeria "ruszyła", dawniej, jak ją odwiedzałam, rzadko kiedy w ogóle tu zaglądałaś. ;) Quote
NightQueen Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Ten typ tak ma :evil_lol: często nie chce mi się pisać w własnej galerii i nie piszę, ale ostatnio (nie było mnie kilka miesięcy) nawet na dogo nie specjalnie wchodziła, miałam inne zajęcia ;) Zapewne za rok będzie druga edycja, ale nie wiem czy dostaniesz warsztaty, bo mam zastój weny :roll: i nie wiadomo jak to długo potrwa (ostatnio 4 lata :diabloti:). Mi się szybko wszystko nudzi i robię sobie przerwę a później wracam do tego (albo i nie) ;) Zaraz idę strzyc moją dziewczynkę ukochaną :loveu::loveu: Yoreczka z papierami, o idealnie pasującym imieniu Gwiazdka :p Bidulka ostatnio wpadła pod samochód i była poturbowana :roll: mam nadzieje że już wróciła do zdrowia. Nie mam kiedy się normalnie spakować, nie dość że idę do Gwiazdy, to muszę strzyc Moli, żeby zlotowicze się jej nie wystraszyli, mam jeszcze kupę spraw do załatwienia :roll: spakuję się chyba jutro rano :shake: Macie zdjęcia, następne będą już zapewne zlotowe :cool3: Quote
Lucky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Widziałam, żeś w czyjejś galerii, a tu pustkami świeci ... Quote
NightQueen Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Wróciłam wczoraj ze zlotu, byłam padnięta i nie chciało mi się tu juz wchodzić. Muszę parę spraw pozałatwiać, jak to zrobię to dodam zdjęcia zlotowe :) Quote
Recommended Posts