Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):

fotek nie ma bo nie mam jak ich zrzucić :) aczkolwiek sa nowe na telefonie :eviltong: powrzucam pod koniec tyg. w piątek chyba :p
Eee dieta mnie nie wykończy ale mój tłuszczyk tak :evil_lol: byle jak najwięcej hehe

super to czekamy na fotki :cool3:

smallpati napisał(a):
Jakbym śmiała ci nie życzyć powodzenia i nie wierzyć w ciebie, to mój obywatelski i dogomaniacki obowiązek :loveu:

dziekuje ze mozna na Ciebie liczyc :multi::multi::multi:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pimpek']Cześć :D
Co u was? :eviltong:

Witam, witam :p
u nas dobrze, nawet powiem że bardzo dobrze

Nowe informacje dietetyczne- w tydzień (właściwie 5 dni) schudłam 2 kg :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=2]jak mi się troszeczkę bateria w tel podładuję to wrzucę zdjęcia wreszcie :p

Posted

[quote name='Vitka']Brawo:D Dieta "cud":D

dieta katownicza, ale efektywna, choć mogłoby być więcej zrzuconych tych kg, ale jest dobrze:p

No dobra dodam te zdjęcia teraz :)
To Moli szaleje po długo wyszukiwanym polu :P U mnie nie ma gdzie psa wyszaleć tak porządnie wiec często jeżdżę kilka km żeby psiak pobiegał bez ciągłego zapinania na smycz tak jak jest u mnie w parku. No i proszę tak wygląda radosna Moli :)

w biegu, falujące włosy na wietrze :loveu:

ją czasami trudno złapać wiec zdjęcia nie najlepszej jakości, zwłaszcza że robione telefonem ;)

tak słoneczko świeciło, a Moli węszyła za zającami

wskok na orankę (tak się to chyba nazywa) :p

zeskok z górki, szybki podgląd co robi pani i w nogi

Posted

[quote name='Vitka']Pati- "Nie od razu Rzym zbudowano!" (czy jakoś tak :P):diabloti:

Rzymu w jeden dzień nie zbudowali, ale w jeden spalili :D:D:D

pies który węszy i mój cień :p

lisek i promienie słoneczne :loveu: szkoda tylko że aparat beznadziejny :shake:

Posted

[quote name='gassira']o nowe foteczki słodkiej mordeczi:evil_lol:ale mi się beznadziejnie zrymowało:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: poetka :D:D

cd

Moli ora pole :P żeby wyrosło zborze (dobrze że rolnicy nie widzieli co ona tu robiła) :evil_lol:

złota Moli hasa :D

pokazała mi język i poszła dalej biegać :evil_lol: ten pies to się nigdy nie nauczy że żywiciela się powinno traktować z szacunkiem :eviltong:

pewnie trop złapała, ale kto to wie co ona tam robi ;)

na takim zadupiu biegała

Posted

Hmm ona się nadaje chyba do agality ale nigdzie nie ma w pobliżu klubu ani nic takiego gdzie mogłaby sprobować :shake: skakanie sprawia jej ogromną przyjemność

tak sobie kłusuje ;)

mój telefon tak dziwnie reaguje na duże światło, prześwietla mi psa

węszymy

a tak dziewczyna wyglądała po tych gonitwach i skokach :loveu:

Posted

Ja mam 5 kanarków, chomika, rybki i co jakiś czas koty na tymczasie :) Bardzo chciałabym mieć psa ale mieszkam w bloku i nie miałabym czasu na opiekę nad psem... :shake: Ale bardzo lubię spacerki z psem cioci. Nie ma nas wtedy 2 godziny:D Kiedyś sprawie sobie jakiegoś łobuziaka :D

Posted

[quote name='gassira']a jaka szczęśliwa;)

noo normalne, ona się robi weselsza kiedy ja czuje że buty mi się zanurzają w 5cm błocie :evil_lol: a takowe było na tych polach ;)

Ja mam 5 kanarków, chomika, rybki i co jakiś czas koty na tymczasie :smile: Bardzo chciałabym mieć psa ale mieszkam w bloku i nie miałabym czasu na opiekę nad psem... :shake: Ale bardzo lubię spacerki z psem cioci. Nie ma nas wtedy 2 godziny:-D Kiedyś sprawie sobie jakiegoś łobuziaka :-D

heh pies to duuużooo szczęścia :)
też miałam dużo drobnych zwierzaków (13 papug,kotka-niestety tylko 2 dni, znajda którego ktoś wyrzucił z samochodu i trzeba było uśpić :(, rybki,3 zeberki austyryjalskie, złowią, króliczka Czestera-miałam go 9 lat :),3 psiaki, pewnie ok 20 chomików- nie pamiętam bo zaczęłam od dzieciństwa zwierzątka do domku przynosić, a mamusia nie była szczęśliwa), ale powiem że mimo tego że wszystkie kochałam to pies dawał najwięcej szczęścia, pewnie ze względu na to że najbardziej odwdzięczał miłość :)

Posted

[quote name='betty_labrador']slodka jest Moli!! podobna do Ciebie :D serio :)

No ja myślę że tak jest :D w końcu jaki pan taki pies, albo raczej jaki pies taki pan, bo to ja się dostosowuje do niej a nie ona do mnie :loveu:

[quote name='chester07']ależ ona słodko zzipana po spacerku xD
http://images34.fotosik.pl/162/2e0f7b627d231e12med.jpg cud, miód i orzeszki :loveu: powtarzam sie chyba, ale trudno :eviltong:
sobotnie mizianka i buziaczki :)

heh słodka ale aktywna :) Nigdy nie chciałam miec takiego typowego kanapowca, którego jedyna rozrywka jest noszenie ubranek :p dlatego poświęcam dożo czasu żeby Moli była jak najbardziej aktywna i taka jest :loveu:

zaraz idę ją wymiziac pod kocykiem bo zimno :p

Posted

smallpati napisał(a):

heh słodka ale aktywna :) Nigdy nie chciałam miec takiego typowego kanapowca, którego jedyna rozrywka jest noszenie ubranek :p dlatego poświęcam dożo czasu żeby Moli była jak najbardziej aktywna i taka jest :loveu:

no to masz dwa w jednym :multi:

nowe foty :mad:

Posted

[quote name='dadiii']ona jest BOSKA!!!!!! :loveu:
PS: zapraszamy tez do nas bo sa fotki :D :D

Witam :p wpadniemy kiedyś do galerii

[quote name='betty_labrador']no to masz dwa w jednym :multi:

nowe foty :mad:

No tak 2in1 :D

Właśnie popodcinałam Moli (nożyczki i maszynka aż gorące ;)) jej jak szybko jej te włosy rosną :cool3:

foty foty, nic tylko foty :P

No to masz i koniec nowych zdjęć :p pogoda brzydka i nie ma gdzie zrobić :shake:

Moli u babci w ogródku z jakąś wiewiórka za ogrodzeniem :P ta wiewiórka wabi się Arni :p

podglądacz :crazyeye:

Moli z gwałcicielem :mad: przez cały czas jak miała cieczkę ten pies siedział pod moją klatką i nawet nie mogła się wysiusiać bo wszędzie za nią łaził :angryy:

Moli z drobiem?! :angryy: Ona kiedyś się przyczyniła do śmierci takiego dziecka kurzego :( upolowała go :-(

Posted

Ja mieszkam w bloku więc z kurami ciężko byłoby, chociaż taki kurnik na balkonie nie głup pomysł :evil_lol::evil_lol: kury są mojej babci która mieszka na wsi ;)

to masz jeszcze resztę zdjęć żebym maila spokój na cały tydzień :P

Moli gra w nogę, tutaj pokazuje zwody piłkarskie ;)

no dalej zabierz mi piłkę :cool3:

Moli Bob Budowniczy wszystkiemu da radę :loveu:

ona wszędzie musi wejść :P Babcia robiła remont stąd tyle rzeczy i mebli w ogrodzie

niuch niuch

wielka głowa :eviltong:

Posted

I reszta zdjęć tzn cześć przyjacielska :loveu:

Ta kotka się nie boi żadnego psa, jest urocza :loveu: Pies babci chodzi za nią i ją "iska" i liże po plecach :evil_lol::evil_lol:

a to właśnie ta urocza dama :loveu: kot z niewielu których mi charakter się podoba

I jak tu teraz zejść?