Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Nie mój przedział wiekowy :diabloti:

ja jestem zdania że jak z towarzystwem ma się o czym rozmawiać to nie ważne ile ono lat ma, z resztą czasami z młodszymi lepiej się dogadać niż z równymi sobie, bądź starszymi.

Po za tym nie ładnie tak klasyfikować ludzi :mad::diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
:multi: :loveu: jedna mądra :diabloti:

no kto jak kto, ale ty za wiele się od nich rocznikowo nie różnisz...

Ja kiedyś Ją zabije :angryy: zamorduje, wyprawie i będzie na półce stała :mad: Miałam cudowny spacer, na dzień dobry wytarzała się w martwej, śmierdzącej wronie :angryy::angryy: Później musiała się popisać tym że świetnie potrafi mnie wyprowadzić z równowagi :shake: Idealnie nie wykonywała poleceń :razz: tylko kamyczki i kamyczki... Zemsta jest słodka, a to wszystko przez to że ja ostatnio zaniedbałam jeśli chodzi o poświęcanie czasu

"Idealne" wykonywanie poleceń (najpierw jest poleceni stój, dopiero później siad/leżeć)
btw. nagrywane starym kompaktem, który był jednym z pierwszych cyfrówek w PL. i nie posiadał mikrofonu, więc bez dźwięków

[video=youtube;sdz8m0_tGUc]http://www.youtube.com/watch?v=sdz8m0_tGUc[/video]

Posted

ariss napisał(a):
myślałam, że trochę więcej tych beznadziejnych fot wstawiłaś, zawiodłaś mnie:obrazic:

Odezwała się ta od profesjonalnych :diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
ciekawe czy uczeń przerośnie mistrza:diabloti:

Gdzieżby tam.. mistrz jest i będzie zawsze mistrzem z własnym zdaniem i przejawem samouwielbienia :diabloti:

Posted

Wicie co, jesteście strasznie nie uprzejme :mad:
Deer ewie mówi prawdę, że zdjęcia robi beznadziejne, bo kto jak kto ale ona się na tym zna, a wy się z tego śmiejecie, bądźcie poważne i weźcie jej rady do serca, bo ona może mieć odmienne zdanie :diabloti::eviltong:

btw. MISTRZ jest tylko jeden i jestem nim JA :P

Posted

ariss napisał(a):
ja się z nią zgadzam:loveu:, tylko sama przed sobą nie potrafię się do tego przyznać:diabloti:

z kim, bo przez ciągnięcie dwóch wątków już się pogubiłam :oops: ale mniemam że chodzi o deer :evil_lol:

BBeta napisał(a):
A Ty znasz? :diabloti:

Nie znam, jadę po to żeby poznać ludzi, dobrze się bawić i spędzić tydzień z Moli zanim gdzieś wyjadę sama.
Martyna zapewne też nie zna całej ekipy która na zlot jedzie, a ocenianie kogoś pod takimi kategoriami jak "mentalność i dojrzałość psychiczna" jest dla mnie co najmniej niegrzeczne.
Wybrałam ten zlot a nie ogólnopolski, nie tylko ze względu na preferencje jeśli chodzi o lokalizację (choć to głównie przemawiało) ale i na skład osobowy.

Posted

Unbelievable napisał(a):
tu już akurat nie chodzi o rocznik, ale o mentalność ;) i dojrzałość psychiczną...

dzięki za ocenę mojej dojrzałości i mentalności ale ja bym się wstrzymała skoro nigdy ze mną nie rozmawiałaś :diabloti:
Ja nie mam zamiaru znowu siedzieć w pociągu powyżej 10h z psem na kolanach, jak Ty masz ochotę to jedź na ogólnopolski. Ale nie ważne, bo ja przecież jestem niedojrzała psychicznie to co się będę wypowiadać :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
znasz wszystkie osoby które jadą ?

pewnie, że nie, ale wystarczy mi, że "znam" część z nich- a np. do dogomanki która też miała jechać nie mam nic (już :diabloti:). "znam", bo nawet z nimi słowa nie zapieniły- ot, zlot, poznanie się w realu, komunikacja:roll:
smallpati napisał(a):

Nie znam, jadę po to żeby poznać ludzi, dobrze się bawić i spędzić tydzień z Moli zanim gdzieś wyjadę sama.
Martyna zapewne też nie zna całej ekipy która na zlot jedzie, a ocenianie kogoś pod takimi kategoriami jak "mentalność i dojrzałość psychiczna" jest dla mnie co najmniej niegrzeczne.
Wybrałam ten zlot a nie ogólnopolski, nie tylko ze względu na preferencje jeśli chodzi o lokalizację (choć to głównie przemawiało) ale i na skład osobowy.

no właśnie, nie znasz "tej drugiej" strony- ja znam, i bardzo się cieszę, że większość z nich znowu jedzie, natomiast cieszę się, że cała reszta zrobiła sobie swój zlot i nie będziemy tak podzieleni jak w zeszłym roku.
To co one robiły też było "niegrzeczne" ;)
mineralna_ napisał(a):
dzięki za ocenę mojej dojrzałości i mentalności ale ja bym się wstrzymała skoro nigdy ze mną nie rozmawiałaś :diabloti:
Ja nie mam zamiaru znowu siedzieć w pociągu powyżej 10h z psem na kolanach, jak Ty masz ochotę to jedź na ogólnopolski. Ale nie ważne, bo ja przecież jestem niedojrzała psychicznie to co się będę wypowiadać :evil_lol:

akurat ciebie nie znam, miałam na myśli tych, którzy byli na zeszłorocznym zlocie ;)
może cię zmartwię, ale nie mam pretensji do nikogo o to, że jedzie gdzie mu bliżej :diabloti: strony są dwie, dla mnie o wiele sympatyczniejsi i bardziej otwarci byli ludzie, którzy organizują ogólnopolski, więc wybór jest prosty ;) a i bardziej odpowiada mi lokalizacja :cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
pewnie, że nie, ale wystarczy mi, że "znam" część z nich- a np. do dogomanki która też miała jechać nie mam nic (już :diabloti:). "znam", bo nawet z nimi słowa nie zapieniły- ot, zlot, poznanie się w realu, komunikacja:roll:

akurat ciebie nie znam, miałam na myśli tych, którzy byli na zeszłorocznym zlocie ;)
może cię zmartwię, ale nie mam pretensji do nikogo o to, że jedzie gdzie mu bliżej :diabloti: strony są dwie, dla mnie o wiele sympatyczniejsi i bardziej otwarci byli ludzie, którzy organizują ogólnopolski, więc wybór jest prosty ;) a i bardziej odpowiada mi lokalizacja :cool3:

to dlaczego oceniasz mnie na podstawie osób które poznałaś na zeszłorocznym zlocie?
Docinki o niedojrzałości osób jadących na śląski zlot też są nie na miejscu Pani Najbardziej Dojrzała i Doświadczona Przez Życie :cool3: (przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie chciałam być chamska ale nie potrafię się powstrzymać :diabloti:)

nie masz pretensji a jednak na każdym kroku powtarzasz jacy to ludzie którzy jadą na śląski zlot są ograniczeni, mentalnie niedojrzali. To do kogo masz pretensje szczerze mówiąc średnio mnie obchodzi, jak Ci się śląski zlot nie podoba to cierp sobie w milczeniu - nie musisz co chwilę powtarzać że jest taki zUy, jeden raz wystarcz. Może jesteśmy niedojrzali ale nie niedorozwinięci :diabloti:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Może jesteśmy niedojrzali ale nie niedorozwinięci :diabloti:

ale teraz to już wsadziłaś w moje usta nie moje słowa :roll: napisałam w poprzednim poście, że zachowanie miały niedojrzałe, ale następny to było tylko wyjaśnienie :hmmmm: napisałam, że się nie komunikowali, że zachowywali się "niegrzecznie", nie napisałam, że jestem dojrzała;) a tym bardziej nie napisałam że są- cytując- "niedorozwinięci"
ja mogę pisać co chcę, wyrazić swoją opinię- a one z mojego punktu widzenia są niedojrzałe ;)
jeżeli cię to nie obchodzi to po co czytasz, odpowiadasz? ja nie cierpię w milczeniu, piszę jak jest : P

poza tym- nie oceniam ciebie, przecież napisałam:roll: jak na razie robisz z igły widły, to co ja napisałam było tak samo opisane na wątku zeszłego zlotu. I nie ma co się wykłócać bo nie ma o co.

Posted

chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi.
Miałam na myśli to, że nie musisz pisać ciągle co myślisz o zlocie, bo jako że nie jesteśmy niedorozwinięci zrozumieliśmy za pierwszym razem. Jaśniej? ;)
Czytam i odpowiadam bo piszesz ogólnie o uczestnikach śląskiego zlotu, czyli także o mnie.
Ja się nie kłócę, prawdę mówiąc ostatnio zrobiłam się jakoś dziwnie spokojna.. może to cisza przed burzą :diabloti:

EOT

Posted

wiesz co lepi już sie nie odzywej jak sama piszesz że nie wymieniłaś z nami zdania więc nie znosz nos to
nie oceniej;) a że nie kazdy trzymoł sie wkupie to od razu ni znaczy że jest niedojrzałymi wgl jak Ty
to uważosz więc daruj se;)