Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']To teraz pokaż się w tej zmianie :diabloti:

mój program graficzny odmówił współpracy więc zdjęcia tymczasowo nie będą dodawane

nie ma to jak cytować siebię :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak wiem, widziałam w tv :angryy:
chcieli ropę to mają ropę :roll:

A jeśli chodzi o foczkę :evil_lol: to ona zawsze siedzi na nodze, nie potrafi (albo po prostu jej tak nie wygodnie) siedzieć tak żeby obie nogi mieć po zewnętrznych stronach

Posted

WOW kotek suuper ;) a Moli poprostu nie wiedziala ze kotki lubi ;)

ps. moze ropa będzie końcem świata? :diabloti:

ps . co to za smycz? ja mam z Dingo obroże z podobnego materiału i identycznego kolorku ;) a jaki fajny karabinek :)

Posted

może, może :diabloti: jak tak to dożyjemy końca :evil_lol:
Taa ona nie wiedziała, że kotki lubi również w żywej postaci, nie tylko jeść :diabloti:

a smycz to red dingo (bo o pomarańczową ci chodzi?)

Posted

smallpati napisał(a):
może, może :diabloti: jak tak to dożyjemy końca :evil_lol:
Taa ona nie wiedziała, że kotki lubi również w żywej postaci, nie tylko jeść :diabloti:

a smycz to red dingo (bo o pomarańczową ci chodzi?)

suuper :multi:

no..zgadłam że to dingo :cool3: (tak pomaranczowa :P nie zauwazylam nizej ze ma inna ;p )

ej co nas zkłamiesz- na pewnej stronie sa Twoje foty :razz: :siara:

Posted

[quote name='smallpati']no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy:

nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti:

ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja POKORY :shake: )

Posted

Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti:

haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

ps.widziałam te zdjęcia koni,ta laska ma photobloga....piękne zdjęcia robi i strasznie jej zazdroszczę tych koni.

Posted

[quote name='betty_labrador']ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja POKORY :shake: )

w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti:

[quote name='ariss']ten kot jest świetny!
http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg

aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu:

ta kotka :diabloti:
Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką

[quote name='Rinuś']Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti:

haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

taaa totalnie się zlewa z tłem :diabloti:

ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti:

ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong:

świat schodzi na nieodfilcowane psy :P

a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? )

Posted

a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? )
w JPG
tak mam lustrzankę :)

świat schodzi na nieodfilcowane psy :P
na szczęście, od odfilcowania mamy Graya :D

chcecie Gracje, to macie Gracje :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):

ta kotka :diabloti:
Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką

Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol:

ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll:

Posted

ariss napisał(a):
Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol:

ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll:

Generalnie nie lubię jak ktoś myli płeć moich zwierząt, bądź moją choć po loginie nie trudno się domyśleć, ale na potrzeby naszych rozmów mogę przyjąć że Gracja to kot :diabloti::evil_lol:

Zdrowy rozsądek? ja też mam zdrowy rozsądek dlatego zabrałam kotkę do mojej siostry i tam mieszka a nie u mnie, gdyż na dłuższą metę kontakt Moli - inne zwierze futerkowe nie byłoby zbyt rozsądny :evil_lol: a że tam ostatnio nocuje częściej niż w swoim domu to już inna sprawa :diabloti:

tonacja napisał(a):
bardzo ładna galeria! ;)

dziękuje :p

Posted

no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti:

nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti:

nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti:

niech będzie, przyjmuje kompromis :evil_lol:

Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):

Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti:

a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti:

wstaw no jakieś fotki:eviltong:

Posted

ariss napisał(a):
a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti:

wstaw no jakieś fotki:eviltong:

czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu:

no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu:

no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti:

ja rozpuszczona Ty leń- tośmy się dobrały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: