NightQueen Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Rinuś']To teraz pokaż się w tej zmianie :diabloti: mój program graficzny odmówił współpracy więc zdjęcia tymczasowo nie będą dodawane nie ma to jak cytować siebię :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Jestem kaleką :placz: Nie mogę już mieć swojego Corela na komputerze i mam jakiś dziadowski program bez połowy opcji :placz: Zapora Tresna Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Molaczek wyglada w tylnej części ciała jak foczka :diabloti: :loveu: ps. a ropa naftofa w dalszym ciagu sie wyl;ewa hektolitrami do morza....:angryy: :placz::placz: Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 tak wiem, widziałam w tv :angryy: chcieli ropę to mają ropę :roll: A jeśli chodzi o foczkę :evil_lol: to ona zawsze siedzi na nodze, nie potrafi (albo po prostu jej tak nie wygodnie) siedzieć tak żeby obie nogi mieć po zewnętrznych stronach Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 La Gracjana :diabloti: Puszyste dupki :loveu: Z psa który kotów nienawidził, zrobił się pies który kotki wącha :multi: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 WOW kotek suuper ;) a Moli poprostu nie wiedziala ze kotki lubi ;) ps. moze ropa będzie końcem świata? :diabloti: ps . co to za smycz? ja mam z Dingo obroże z podobnego materiału i identycznego kolorku ;) a jaki fajny karabinek :) Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 może, może :diabloti: jak tak to dożyjemy końca :evil_lol: Taa ona nie wiedziała, że kotki lubi również w żywej postaci, nie tylko jeść :diabloti: a smycz to red dingo (bo o pomarańczową ci chodzi?) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 smallpati napisał(a):może, może :diabloti: jak tak to dożyjemy końca :evil_lol: Taa ona nie wiedziała, że kotki lubi również w żywej postaci, nie tylko jeść :diabloti: a smycz to red dingo (bo o pomarańczową ci chodzi?) suuper :multi: no..zgadłam że to dingo :cool3: (tak pomaranczowa :P nie zauwazylam nizej ze ma inna ;p ) ej co nas zkłamiesz- na pewnej stronie sa Twoje foty :razz: :siara: Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 cicho :diabloti: Ściągam jakiś głupawy program graficzny to zdjęcia są, ale tęsknie za swoim corelem :placz: obroże też mam do kompletu :) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (a czy ja coś mówie? :siara: :eviltong: ) ale jak widac dobry programik :> półzaciskową? z napisem DINGO? :evilbat: Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy: nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='smallpati']no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy: nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti: ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja POKORY :shake: ) Quote
ariss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ten kot jest świetny! http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu: Quote
Rinuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti: haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: ps.widziałam te zdjęcia koni,ta laska ma photobloga....piękne zdjęcia robi i strasznie jej zazdroszczę tych koni. Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='betty_labrador']ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja POKORY :shake: ) w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti: [quote name='ariss']ten kot jest świetny! http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu: ta kotka :diabloti: Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką [quote name='Rinuś']Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti: haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: taaa totalnie się zlewa z tłem :diabloti: ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 smallpati napisał(a):w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti: ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong: świat schodzi na nieodfilcowane psy :P a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? ) Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? ) w JPG tak mam lustrzankę :) świat schodzi na nieodfilcowane psy :Pna szczęście, od odfilcowania mamy Graya :D chcecie Gracje, to macie Gracje :diabloti: Quote
ariss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 smallpati napisał(a): ta kotka :diabloti: Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol: ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ariss napisał(a):Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol: ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll: Generalnie nie lubię jak ktoś myli płeć moich zwierząt, bądź moją choć po loginie nie trudno się domyśleć, ale na potrzeby naszych rozmów mogę przyjąć że Gracja to kot :diabloti::evil_lol: Zdrowy rozsądek? ja też mam zdrowy rozsądek dlatego zabrałam kotkę do mojej siostry i tam mieszka a nie u mnie, gdyż na dłuższą metę kontakt Moli - inne zwierze futerkowe nie byłoby zbyt rozsądny :evil_lol: a że tam ostatnio nocuje częściej niż w swoim domu to już inna sprawa :diabloti: tonacja napisał(a):bardzo ładna galeria! ;) dziękuje :p Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti: nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ariss napisał(a):no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti: nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti: niech będzie, przyjmuje kompromis :evil_lol: Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti: Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 smallpati napisał(a): Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti: a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti: wstaw no jakieś fotki:eviltong: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ariss napisał(a):a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti: wstaw no jakieś fotki:eviltong: czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu: no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti: Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 smallpati napisał(a):czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu: no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti: ja rozpuszczona Ty leń- tośmy się dobrały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts