Unbelievable Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Przepraszam! No tak, mój to dalmatańczyk jest... :P Quote
NightQueen Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 eee a zawsze myślałam że masz doga niemieckiego - arlekina :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Też prawda... w rodowodzie musieli sie pomylić... :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Też prawda... w rodowodzie musieli sie pomylić... :evil_lol::evil_lol: to FCI schodzi na psy :evil_lol::evil_lol: Od jutra ide na dietę, dlatego teraz się muszę porządnie najeść moja dieta będzie wyglądać tak ;) DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC Quote
Asia & Ginger Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wow, jak ładnie Moli wykonuje polecenia. :cool3: :loveu: Gratuluję. :p A dieta jakaś taka drakońska mi się wydaje, szczególnie dzień 7. :-o :lol: Quote
NightQueen Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Wow, jak ładnie Moli wykonuje polecenia. :cool3: :loveu: Gratuluję. :p A dieta jakaś taka drakońska mi się wydaje, szczególnie dzień 7. :-o :lol: dzięki :p jeszcze jej brakuję do perfekcji jeszcze dość troszkę, ale ćwiczymy często ;) Noo dieta jest rygorystyczna, ale chudnie się przy niej ok 4 kg (bez ćwiczeń, bo jak ćwiczysz chudniesz więcej). Dziś zaczęłam ciekawe jak długo wytrzymam :) zjadłam moje śniadanie - herbatę z kostką cukru bo kawy nie pijam w ogóle :p idę zaraz kupić resztę badziejstwa do jedzenia z diety, bo wyróżniłam całkowicie lodówkę :evil_lol: TRZYMAĆ KCIUKI za mnie :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witamy :) Dawno Nas tu nie było a tu tyle pieknych fotek jak zwykle przesliczna i zawsze uśmiechnieta Moli, cudny Lacky i słodki Dyzio :) Pozdrawiamy Was:loveu: Quote
NightQueen Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Vitka']okej trzymam :D :happy1: trzymać trzymać :p dziś zaliczyłam dziwne posiłki i ćwiczenia ;) a teraz jem sałate z cytryną i olejem (bleeeeee :cry:) i kurczaka bez tłuszczu :icon_roc: o rany ale ja się meczę :P [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Dawno Nas tu nie było a tu tyle pieknych fotek jak zwykle przesliczna i zawsze uśmiechnieta Moli, cudny Lacky i słodki Dyzio :) Pozdrawiamy Was:loveu: Witam witam No ja nie wiem jak to tak można nas tak długo nie odwiedzać :cool3:. Tyle zaległości było hehe My też pozdrawiamy :) Quote
betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czesc Pati :loveu: widze ze narzucasz sobie niezly rygorek, zycze wytrwalosci w postanowieniu :) Ja tez nie pijam kawy w ogole ;) nie jestes sama :D Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja też nie piję kawy, chociaż bardzo lubię. :eviltong: Quote
NightQueen Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc Pati :loveu: widze ze narzucasz sobie niezly rygorek, zycze wytrwalosci w postanowieniu :) Ja tez nie pijam kawy w ogole ;) nie jestes sama :D kiedyś trzeba zrzucić kalorie :P Ja muszę spaść jakieś 10 kg do października :D bo siostra ma wesele a ja się chcę wepchać i jakoś wyglądać w satynowej sukience :p Nie lubie nic o smaku kawy, blee i ten zapach :razz: Asia & Ginger napisał(a):Ja też nie piję kawy, chociaż bardzo lubię. :eviltong: betty_labrador napisał(a):czemu Asiu?????? No właśnie czemu? czyżby dieta, czy postanowienie postne? :cool3: Quote
Martinee Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witamy serdecznie super psiaki http://images30.fotosik.pl/157/0e862797f5c09b4emed.jpg extra fotaa Quote
NightQueen Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Martinee']Witamy serdecznie super psiaki http://images30.fotosik.pl/157/0e862797f5c09b4emed.jpg extra fotaa Witam witam :) Jestem 2 dzień na diecie i jeszcze żyję :evil_lol: i powiem wam że burczało mi w brzuchu a wcale nie byłam głodna :) normalnie na jedno burknięcie leciałabym już po coś do jedzenia - pewnie ciacho jakieś :p ale trzymam się diety heh teraz jem swoją kolacje czyli 1 plaster szynki i jogurt naturalny :evil_lol::evil_lol: Kupiłam mojemu smrodowi małemu :eviltong: śmierdzące uszka wieprzowe, bo ona je uwielbia :p w sumie w porównaniu do innych smakołyków to uszy pachną całkiem ładnie :) tylko ta cena 5zł za jedno :-o Quote
Asia & Ginger Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 betty_labrador napisał(a):czemu Asiu?????? smallpati napisał(a):Nie lubie nic o smaku kawy, blee i ten zapach :razz: No właśnie czemu? czyżby dieta, czy postanowienie postne? :cool3: A ja uwielbiam zapach i smak kawki. :loveu: Ale nie piję prawie wcale, bo po kawie (a nawet po cappucino :placz:) mam takie dziwne uczucie podenerwowania, serce mi kołacze i drżą ręce. Kiedyś wujek zrobił mi taką siekierę (nie było wtedy prądu, może nie widział ile sypie) i jak wypiłam, to myślałam, że mi serce wyskoczy, a ręce się trzęsły jak u alkoholika. :-o smallpati napisał(a):Kupiłam mojemu smrodowi małemu :eviltong: śmierdzące uszka wieprzowe, bo ona je uwielbia :p w sumie w porównaniu do innych smakołyków to uszy pachną całkiem ładnie :) tylko ta cena 5zł za jedno :-o Gdzie Ty takie drogie ucha kupujesz? :-o U nas kosztują 1,50 - 2 zł za szukę. :p Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A ja uwielbiam zapach i smak kawki. :loveu: Ale nie piję prawie wcale, bo po kawie (a nawet po cappucino :placz:) mam takie dziwne uczucie podenerwowania, serce mi kołacze i drżą ręce. Kiedyś wujek zrobił mi taką siekierę (nie było wtedy prądu, może nie widział ile sypie) i jak wypiłam, to myślałam, że mi serce wyskoczy, a ręce się trzęsły jak u alkoholika. :-o Gdzie Ty takie drogie ucha kupujesz? :-o U nas kosztują 1,50 - 2 zł za szukę. :p Hmm może masz wysokie ciśnienie i jak pijesz kawę to ci się bardziej podnosi i drżysz. :) To nie pij bo Ginger nie byłaby szczęśliwa jakby pani serduszko wyskoczyło ;) Uszy kupiłam w zoologu w Tesco, nie wiem czemu tak dużo tu kusztuję, następnym razem już tu nie kupie, poszło 11zł bo kupiłam 2 , normalnie by Moli za 11 zł miała uszów (jak się odmienia uszy?:evil_lol:) na cały miesiąc :p Ja dalej na diecie, powiem wam że podoba mi się, tylko zaczynam drżeć :( ta dieta wypłukuję witaminy z organizmu,co prawda je uzupełniam ale zaczynam się czuć słabo :shake: ale zaraz zjem vigor i będzie dobrze, mam nadzjeje bo jak nie to będę musiała przerwać dietę bo boje się żebym gdzieś nie zemdlała czasem :razz: Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Kincia napisał(a):Chyba 10 zl nie 11 :cool1: w sumie to kosztowało 5 zł z czymś więc 11zł :eviltong: Quote
Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej :D Fajnie że akurat twoją wypowiedź wybrali do PP :razz: http://images30.fotosik.pl/157/0e862797f5c09b4emed.jpg Lacky jest śliczny :loveu: To musiało bolec, oddać Lackiego :-( http://images32.fotosik.pl/153/0445a31bb650591cmed.jpg Fajny Dyzio :cool1: Quote
NightQueen Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Pimpek']Hej :D fajnei że akurat twoją wypowiedź wybrali do PP :razz: http://images30.fotosik.pl/157/0e862797f5c09b4emed.jpg Lacky jest śliczny :loveu: To musiało bolec, oddać Lackiego :-( http://images32.fotosik.pl/153/0445a31bb650591cmed.jpg Fajny Dyzio :cool1: hej Pimpek :) Noo nie tyle fajnie co śmieszne było czytanie swojej wypowiedzi w PP :evil_lol: strata każdego zwierzaka jest straszna :placz: A Dyzio to straszny rozbójnik :diabloti: Quote
Kincia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 smallpati napisał(a):w sumie to kosztowało 5 zł z czymś więc 11zł :eviltong: No chyba ze tak. Quote
betty_labrador Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 smallus, :)) wchodze w tu nie ma nowych fotek :p mam nadzieje w ogole ze ta dieta Cie nie wykonczy :shake: ide spac, dziekuje za Twoja wiare we mnie i kciuki!! :) paa Quote
NightQueen Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Kincia napisał(a):No chyba ze tak. jeszcze umiem liczyć :p gassira napisał(a):śpijcie słodko:loveu: słodko ale niestety osobno :( ja w krk a ona w moim domku :-( Również miłych snów życzę betty_labrador napisał(a):smallus, :)) wchodze w tu nie ma nowych fotek :p mam nadzieje w ogole ze ta dieta Cie nie wykonczy :shake: ide spac, dziekuje za Twoja wiare we mnie i kciuki!! :) paa fotek nie ma bo nie mam jak ich zrzucić :) aczkolwiek sa nowe na telefonie :eviltong: powrzucam pod koniec tyg. w piątek chyba :p Eee dieta mnie nie wykończy ale mój tłuszczyk tak :evil_lol: byle jak najwięcej hehe Jakbym śmiała ci nie życzyć powodzenia i nie wierzyć w ciebie, to mój obywatelski i dogomaniacki obowiązek :loveu: Quote
Recommended Posts