Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']wybaczamy ;)

słodka to tylko na zdjęciach jest :mad:

noo teraz to ona i tak czysta jest, te szare łapki to nic, jak pada to dopiero tragedia :evil_lol:

jak mogłeś wątpić :evil_lol:

rogzy (pomarańczowy z metką to nagroda tele zoo)

i (prawie) wszystkie obroże

moja nagroda z tele zoo :evil_lol:

A myślałam, że tylko ja kupuje jak najęta te obroże :eviltong::evil_lol: . Witam w galerii ślicznej Moli :loveu: . A ja mam mixa westa z maltańczykiem :cool3: . I jest taka jak Moli, tylko, że biała :diabloti: .

Posted

marta95 napisał(a):
A myślałam, że tylko ja kupuje jak najęta te obroże :eviltong::evil_lol: . Witam w galerii ślicznej Moli :loveu: . A ja mam mixa westa z maltańczykiem :cool3: . I jest taka jak Moli, tylko, że biała :diabloti: .

już kolejne doszły do kolekcji :evil_lol: ale ostatnio i tak mało kupuje obroży :roll:

Czy twój też jest taki nienormalny? bo moja jest walnięta i to zdrowo :evil_lol: zastanawiam się czy to domena mixów z terrierami :eviltong:

masz zdjęcia?

Posted

smallpati napisał(a):
już kolejne doszły do kolekcji :evil_lol: ale ostatnio i tak mało kupuje obroży :roll:

Czy twój też jest taki nienormalny? bo moja jest walnięta i to zdrowo :evil_lol: zastanawiam się czy to domena mixów z terrierami :eviltong:

masz zdjęcia?

Jakieś mam, ale przeróbka , więc ...
Mój pies ma ADHD :evil_lol: .
W końcu 50% myśliwskiego psa :diabloti: .

Posted

Chcę powiedzieć, żeby nie było, że Fifi nie wyczesana, dlatego, że w dzień była kolej siostry na czesanie psa :lol: . W końcu nie tylko jak chciałam psa :evil_lol::diabloti: .

Posted

betty_labrador napisał(a):
no sory ale to niebieskie wyglada jak recznik :diabloti: ale sliczny ręcznik :evil_lol:

nie wiem jakie Ty ręczni masz, ale mi to przypomina jakiś szal ewentualnie.

Posted

Przepraszam, że piszę akurat tu no ale w tej galerii mnie oświeciło =D

Chciałam tylko spytać, dlaczego marta95 zmieniłaś swój nick z Paulina11175 ? Mam nadzieję, że nie dlatego iż z tamtym nickiem byłaś bardzo źle kojarzona po tym jak nakłamałaś w galerii, kopiowałaś cudze fotki itd. Gadkę zapomniałam hasła radziłabym zatrzymać dla siebie bo jest taka opcja jak przypominanie hasła ;) Czy to nie przypadkiem Twoja była galeria ?
http://www.dogomania.pl/forum/f854/biala-bestyjka-fifi-147947/

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]WITAMY NA WIOSNĘ :loveu:

[SIZE=3]Nie wiedziałam że aż tak długo mnie tu nie było :evil_lol: W każdym bądź razie melduje, że Moli żyje, jest okropna, humorzasta, mam ochotę ją udusić :loveu:, jest utuczona, ale po za tym ma się dobrze i żyje :evil_lol:

Po za tym do naszego grona doszła kotka (właściwie to kot siostry, ale co jest jej to jest moje, a co moje to tylko moje :diabloti:).
Kotka to 8 miesięczna sterylizowana kocica ze schroniska w Oświęcimiu (ja wybierałam, rzecz jasna :cool3:) Panna zwie się Gracja. Jest wredna, uparta i miziata, czyli pasuje idealnie do nas :eviltong:

a to dowód (zdjęcie robione dzisiaj :cool3:) że Moli żyje

[/FONT]