Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc :loveu::loveu:

piekna Molaczka na tle wody;> troche Ci obrosla :smile:

jak wakacje mijają? pozdrowka

ps. dziekuje za życzonka :loveu:

Już obcięta jest, to starsze zdjęcie :eviltong:

Wakacje jak na razie ni jak mijają, w ogóle nie odczuwam że są, ale pojadę na wczasy to się to zmieni zapewne, jadę 23 sierpnia :loveu:

P.S nie ma za co
;)

http://images41.fotosik.pl/166/f4c22253b8ba9841.jpg jaka śliczna :loveu:
I następny miesiąc :evil_lol:

life is brutal :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

mineralna_ napisał(a):
przystojniak :razz:

na żywo dużo lepiej się prezentuje :loveu: oczywiście o ile nie robi mi na złość i chowa się w swoim domku :mad:

Trudno mi zrobić zdjęcie takiego maleństwa bo nie mam makro :shake:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='mineralna_']Ja też chcę takiego buziaka :evil_lol:

Ona taka duża? :razz:

nie ma :mad:buziaki tylko daje mi :diabloti: (i tu akurat mowie prawde, ona nie caluje obych ludzi :eviltong:)

czy duza? wazy jakies 9 kg bo sie jej przytylo :mad: w dobrych okresach bywalo ze 6 kg :evil_lol: wzrostowo duza nie jest, ma jakies 30cm

i mokro :diabloti:

No to się powtórzę: WOW!
Piękne stworzenię!
No a zdjęcia? Profesjonalnie.:loveu:
Lizus:evil_lol:

dziekuje ;)
widze ze dotarlas do galerii zanim zdazylam ci odpisac na PW :evil_lol:
ee tam, zdjecia to czytsa amatorszczyzna, duzo mi brakuje :roll:

zapraszamy ponownie ;)

Posted

smallpati napisał(a):
nie ma :mad:buziaki tylko daje mi :diabloti: (i tu akurat mowie prawde, ona nie caluje obych ludzi :eviltong:)

no to sie się zawiodłam :placz::placz:

A gdzie nowe fotki? :mad:

Posted

no to sie się zawiodłam :placz::placz:

A gdzie nowe fotki? :mad:

ni ma :diabloti: na wczasach jestem, ale juz dzis lece do domu :placz:

Mój Cheri też przesyła Wam buziaki,
z języczkiem :eviltong:

no no :cool3:

Posted

Chcialabym napisac do Pani ktora pokazała zdiecia swojej suni, ze jestem w posiadaniu tej samej "rasy" tylko ze psiaka(samca), obecnie ma 7 tygodni ale wyglada dokladnie tak samo jak "Moli".Jest nawet tej samej maci co ona.Prosilabym o podanie maila to moze moglybysmy sie wymienic dowiadczeniami w posiadaniu tego nietypowego "mixa"
Pozdrawiam Serdecznie-Madzia

Posted

super psiak :loveu::loveu::loveu::loveu: tak ładnie przystrzyżony :multi:

no powiedzmy że ładnie... :evil_lol:

WIOSENNA galeria, mówisz? :evil_lol::cool3:

emm :oops:
nie chce mi się zmieniać opisu :eviltong: nie opłaca się, w końcu za pół roku będzie już wiosna

Chcialabym napisac do Pani ktora pokazała zdiecia swojej suni, ze jestem w posiadaniu tej samej "rasy" tylko ze psiaka(samca), obecnie ma 7 tygodni ale wyglada dokladnie tak samo jak "Moli".Jest nawet tej samej maci co ona.Prosilabym o podanie maila to moze moglybysmy sie wymienic dowiadczeniami w posiadaniu tego nietypowego "mixa"
Pozdrawiam Serdecznie-Madzia

bardzo jestem ciekawa jak maluch wygląda ;) napisałam maila do Ciebie także czekam na odpowiedź, no i zdjęcia oczywiście :p

Rośnie narzeczony dla Molinki :evil_lol:

........
a może klon

hehe być może, być może :cool3: a kto ci tam wie :evil_lol:
młody i tak za wiele nie dostanie od Molindy bo ona wycięta jest :diabloti::evil_lol:

Klon? :crazyeye: nic mi o tym nie wiadomo, ale kto wie w końcu 2 tyg. mnie nie było bo się włóczyłam :evil_lol:

Nie mam zdjęć M. :roll: dacie się zaspokoić tymczasowo zdjęciami z Dubaju? :cool3:
cześć zdjęć z Nk, ale nie chce mi się nowych pomniejszać :eviltong:

Safari Jeep

Zatoka Perska by Night

Me & Burj Al Arab (jedyny na świece 7 gwiazdkowy hotel)

Chwaliłam się wam że dorabiałam w haremie ?:diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
wow. nie wyobrazam sobie 7 gwiazdkowego hotelu ...

oglądał ktoś hotel babilon? on ma 5 i można dostać tam wszystko.

filmu nie oglądałam ;)

Podobno żadna rewelacja jeśli chodzi o Burj Al Arab (7 gwiazdkowy), hotel jest stary (chyba 12 lat) i juz jes kilka hotelów o lepszym standardzie, ale gwiazdek nie dostaną bo to tylko dla tego jedynego hotelu podnieśli rangę. A było blisko, w innym Emiracie, chyba Abu Dhabi o ile pamiętam jest hotel który miał dostac 7 gwiazdek ale w ostatniej chwil odwołali to, bo jak więcej byłoby hoteli 7* to żadna była by frajda :) a tak Burj Al Arab jest ten jeden jedyny ;)

Jeśli chodzi o wygląd to też są lepsze, Arb wygląda jak żaglówka i jest zbudowany na sztucznej wyspie, ale mi o wiele bardziej podobał 5 gwiazdkowy Atlantis, stoi on na palmie (sztucznej wyspie), ma własny aqua park, delfinarium, oceanarium itd. :) byłam w środku, jest rewelacyjny, taki bajkowy :loveu:
tu go troszkę z tyłu widac

Ja mieszkałam w 4 gwiazdkowym :loveu: całkiem przyzwoity był.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. :) Ten w tle wygląda super. A jak jeszcze piszesz o tych 'dodatkach'...

o taaak :cool3: tam jest co robić :evil_lol: sama zaliczyłam tamtejszy aqua park :eviltong: i małą cześć oceanarium, naprawdę Arab się przy nim chowa :p

Posted

Burj Ar Arab ;)

widzę że owocna wycieczka:smile: aż zazdroszczę.

bardzo ciekawe doświadczenie :p naprawdę warto jechać i zobaczyć Dubaj

leeeeń ! :eviltong:

Zazdroszczę wyjazdu :loveu: Jak następnym razem będziesz jechała w takie fajne miejsca przemycisz mnie w walizce? :evil_lol:

nigdy w życiu :diabloti: ja muszę mieć puste walizki bo zawsze zakupy robię :evil_lol: a później się spakować nie mogę, a z tobą w walizce to byłby poważny problem :eviltong: