Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaka żałoba :mad: ubrana jestem na czarno-biało :evil_lol: lubię czarny kolor :loveu:

Pochwaliłam się wam już że mam pole :evil_lol: ciotka odstąpiła mi parę grządek i sadziłam warzywka wczoraj :loveu: będę miała świeże, sprawdzone, ekologiczne warzywka, dla wegetariana miodzio :loveu::loveu: Tylko ciekawe kto to plewić będzie :eviltong: Wszystko posiałam od marchewek, cebul do brokuł, bobu, dyni i słoneczników :evil_lol:

Posted

Hej! Kacper rewelacja, tylko nie wiem co ty tak na czrno ubrana, jakby jakas zaloba byla :eviltong: Moli cudna! Wodne fotki bombowe sa :loveu:

żałoba nie ale impreza \podobna bo chrzciny :evil_lol:

podoba mi się to zdjęcia z chrzcin:loveu::lol: bardzo ładnie wyszliście:-D

;)

To chyba sporo musisz miec tego pola jak tyle rzeczy zasiałas ;-)

uzbierało się :evil_lol: kilka długich grządek będzie :p

Pati kobita pracująca, żadnej pracy się nie boi:evil_lol:

taka praca to akurat fajna bo będą później smaczne korzyści z niej :diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):
Takie z własnej grządki to najlepsze :loveu: A zdjęcie z chrzcin fajne :cool3:

pychota, ale póki co nic nie urosło :placz: sucha ziemia jest i nasiona się nie opuszczają :mad:

Posted

smallpati napisał(a):
pychota, ale póki co nic nie urosło :placz: sucha ziemia jest i nasiona się nie opuszczają :mad:

No to węża ogrodowego w łape i do roboty kobito a nie się obijasz :evil_lol::eviltong:

Posted

Russellka napisał(a):
No to węża ogrodowego w łape i do roboty kobito a nie się obijasz :evil_lol::eviltong:

odpada, babcia by mnie zabiła jakby przyszedł rachunek za wodę :evil_lol: bo grządek jest za dużo ;)

Posted

[quote name='Russellka']No to sprawa troche się komplikuje :evil_lol: chyba że do sąsiada :siara:
od sąsiadki to ja właśnie te grządki dostałam :evil_lol: bo sąsiadka to ciotka :eviltong: taka dobra to ona już nie jest :evil_lol:

Posted

Witam ;)
Filip dziś mnie odwiedził więc to wykorzystałam do celów fotograficznych :diabloti: oberwało mu się za te odwiedziny od jego mamy :evil_lol: miał iśc do sklepu pod swoim blokiem a doszedł do mnie, od mojego do jego bloku kawałek drogi jest, oczywiście nie zapytał czy może :mad:żeby mniej oberwać kazał się odprowadzić :eviltong: moim zadaniem było udobruchanie mamy Filipa :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

infers napisał(a):
Ot co do jakich celów Pati nieletnich wykorzystuje!:diabloti:

:cool3: a co trzeba ich przystosowywać do życia, w końcu w PL mieszkamy :evil_lol: twardym trzeba być :eviltong: