Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
Widziałam dziś Kacpra :loveu: taka kuleczka malutka :loveu:

I wygadałyście :mad: jest podobny do mnie, o proszę ...

F*** YOU :diabloti::mdleje::mdleje:

:evil_lol::evil_lol:

taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu:
Kacperek jest uroczy:loveu::loveu:
Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong:
No właśnie go jeszcze nic nie nauczyłam, dopiero musimy popracować nad właściwym palcem :evil_lol: ale widać że chłopak ma charakter :evil_lol:

Pyskował :diabloti:

Posted

ale słodki:loveu::loveu: GRATULACJE!!
na pewnie masz więcej zdjęć:mad:
dziękuje :p Jest naprawdę śliczny, taki malutki :loveu: w życiu nie widziałam 2 dniowego dziecka na żywo, nie myślałam że one są takie maleńkie, niby 3600 wagi ale w ogóle ani tego nie widać ani nie czuć, lekki jak piórko jest :loveu:

zdjęć mam troszkę, bo mi nie pozwolili więcej pstrykać :mad:

haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu:
Kacperek jest uroczy:loveu::loveu:
Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol:
ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;)

Kacper już więcej zdjęć nie chciał :cool3:

Posted

smallpati napisał(a):
ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;)

hehe:evil_lol:
żartowałam:eviltong:
Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu:
ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti:

Posted

hehe:evil_lol:
żartowałam:eviltong:
Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu:
ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti:

jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti:
Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti:
Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol:

e tam wiesz ciotka jak ciotka:evil_lol:
Ważne żeby dziecko lubiło ciocie a nie mama:eviltong::eviltong:
No to całe szczęście może Kacperkowi tez uda sie wyrosnąć na grzecznego:cool3:

Posted

Witajcie
Ostatnio w ogóle nie mam czasu, żyje na pełnych obrotach :roll: mam totalnie zamieszane życie.
Kacper jest już w domu, obawiałam się że Moli będzie zazdrosna, bo to w końcu ona była zawsze dzieckiem nr 1 w domu :cool3: ale jest lepiej niż bym przypuszczała, ona go pilnuje, nie dopuszcza obcych ludzi do łóżeczka :diabloti: i bardzo dobrze :evil_lol: co mi będą wszyscy dmuchać na siostrzeńca :eviltong: Jak mały płacze to ona od razu biegnie sprawdzić co się dzieje i nas obszczekuje bo myśli że to mu mu krzywdę robimy :evil_lol: Ogólnie staramy się jej nie odpychać, więc jak ja trzymam na rękach Kacpra to moja siostra niunia Moli ;) ale jest dobrze, bardzo dobrze :loveu:
Ostatnio też mam zamieszanie w schronisku i ciągle dzwonie tam albo jeżdżę, jak przyjdzie rachunek telefoniczny to mnie rodzice zabiją :roll: ostatnio kursowałam do Krk z sunią 3 miesięczną i się zdenerwowałam bo kierowca się pluł że z psem jadę, a pasażerom to nie przeszkadzało, a wręcz odwrotnie :angryy: co za kretyn :mad: schron przepełniony mamy więc mam dużo roboty, na dogo wchodzę tylko na wątki moich podopiecznych i tyle, jest tyle psów że boksów brakło i są na łańcuchach :roll: masakra, ale już nie nudzę i dodam jakieś zdjęcie zaraz ;)

Feigned witaj po raz pierwszy ;)

Posted

Czemu nie lubisz bosko wyglada taki gremlinek Tołduś taki :loveu:

wygląda jak osioł :evil_lol: dosłownie :eviltong:

dobrze że Moli pilnuje malucha i tak jak poprzedniczka życzę dużo zdrówka dla Kacperka ;-)

Super ze Moli poczuwa sie do opieki ;] duzo zdrowka dla malenstwa:smile:

dzięki ;)

haha czy mi się wydaje czy ona ma takie czarne łapy:evil_lol::evil_lol:

już nie bo ją wykąpałam, ale faktycznie jak jest brudna to ma takie łapy :evil_lol: jakby miała pomalowane ;)

biedna zabawka:evil_lol:

noo, ciekawe jak długo przeżyje :razz:

W ogóle to współczuje ci tego całego zalatania i zamieszania...
ale z drugiej strony dobrze ze coś się dzieje niż miała bys siedzieć i się nudzić;-)

hmm, lubię się ponudzić bo wtedy mam czas na dogo i na Dr. Housa, a teraz nic :roll:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc patyczku :loveu:
ja wlasnie wstalam, ide spedzic dzien :eviltong:

hej

ja juz dawno na nogach, o 4 jestem umówiona, a wieczorem lecę jeszcze do znajomej, więc wrócę pewnie o 12 albo zostanę u niej na noc ;) jedna noc bez wstawania w nocy, bezcenna :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hehe jakie plany :cool3: no prosze :P fajnie, choc raz przespac NOC :diabloti:

ide jesc :]

plany, nie plany, samo wyszło, a iśc muszę nie z przyjemności tylko pozałatwiać parę spraw :roll:

smacznego
Ja wcinam teraz krokiety z kapustą i grzybami, nie mam czasu na jedzenie i na siedzenie przy komputerze więc robię to razem :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
hej

ja juz dawno na nogach, o 4 jestem umówiona, a wieczorem lecę jeszcze do znajomej, więc wrócę pewnie o 12 albo zostanę u niej na noc ;) jedna noc bez wstawania w nocy, bezcenna :evil_lol:

hehe jakie plany :cool3: no prosze :P fajnie, choc raz przespac NOC :diabloti:

ide jesc :]