Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje ;)

Kalorie liczymy, zjadłam jednego pączka i mam wyrzuty sumienia :eviltong: pewnie będę biegać wieczorem :evil_lol:
Kulki się robią Moli i to jest tragedia po prostu :shake: ledwo wyjdziemy na spacer a już trzeba wracać bo ona w kulach cała :roll:

Posted

smallpati napisał(a):
dziękuje ;)

Kalorie liczymy, zjadłam jednego pączka i mam wyrzuty sumienia :eviltong: pewnie będę biegać wieczorem :evil_lol:
Kulki się robią Moli i to jest tragedia po prostu :shake: ledwo wyjdziemy na spacer a już trzeba wracać bo ona w kulach cała :roll:

Masz nie liczyć i koniec! :mad:
I nie biegaj, tylko wcinaj, wcinaj ... :evil_lol::evil_lol:
Szczerze mówiąc, to ja jeszcze ani chrusta, ani pączka w ustach jeszcze nie miałam... :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='smallpati']

Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi:

Gratuluję. ! :multi: :cool3:

Posted

Nie wiadomo jak będzie miał na imię, bo te imiona które się podobają mojej siostrze, nie podobają się jej mężowi :eviltong:

Zdjęć też póki co nie mam, moja siostra miała cesarkę więc dochodzi do siebie, nie odbierają telefonów na razie, była całkiem znieczulona i uśpiona także troszkę to potrwa ;)

Posted

[quote name='smallpati']dziękuje

Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi:

Ciocia Pati:evil_lol:

Posted

dziękuje wam ;)

Tak maluch będzie miał na imię Kacper, tzn już ma :evil_lol: Ale to oczywiście nie była przemyślana decyzja, po prostu nei mogli się zdecydować na imię, a lekarz poprosił Grześka (męża mojej siostry) o podanie jakiegoś do papierów i ten z głupoty powiedział Kacper, no i tak już zostanie :evil_lol:
Mały ważył 3600 i miał 54 cm wzrostu, duży chłopak z niego :loveu: ma ciemne włosy, uffff :eviltong: ulżyło nam bo bałyśmy się że będzie blondynem po tatusiu, a my z siostrą preferujemy ciemnych :p posłali mi zdjęcia, śliczny jest, taki malutki i pucaty, nos ma jak moja siostra :loveu: ale co jest dziwne ma dziurkę na brodzie (jak John Travolta :loveu:) :crazyeye::crazyeye: dziwne jest to że ani moja siostra ani jej mąz nie mają takiego czegoś :evil_lol::evil_lol: ale bez obaw to na pewno nie sąsiada ani listonosza hehe W ogóle to dziś jest 27, czyli urodził się tego samego dnia co chrzestna (czyt. ja :cool3:) tylko ze ja w październiku a on w lutym, bosze oby tylko nei poszedł w moje ślady :eviltong:

Posted

hehe ale ważne że ma imię i nie jest bez imienny:eviltong::evil_lol:
Ja mam dalszego kuzyna Kacpra:D słodki dzieciak:eviltong:
o to duży:D
hehe blondyni tez fajni:razz: nie wiem czego chcecie:evil_lol: jednak brunet czy ciemny tez super:D dobrze ze nie jest rudy:evil_lol::eviltong:
pokazuj zdjęcia jesli możesz :)
Oby sie nie wdał w ciotkę:evil_lol::diabloti: