NightQueen Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='betty_labrador']uu coz to za Ania?[/quote] moja kuzynka ;) którą molestowałam :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='smallpati']moja kuzynka ;) którą molestowałam :eviltong:[/quote] :-o OHHHHHH ...to dlatego ma taka smutna mine, i zakrywa sie kapelusikiem..chlip chlip. ;( ale wszystko zostaje w rodzinie :eviltong: Quote
NightQueen Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 :-o OHHHHHH ...to dlatego ma taka smutna mine, i zakrywa sie kapelusikiem..chlip chlip. ;( ale wszystko zostaje w rodzinie :eviltong: zakrywa się bo jej się śmiać chciało :evil_lol: bo cała sesja była śmieszna, jak Ania latała owinięta w prześcieradle po całym domu :eviltong: http://img150.imageshack.us/img150/6329/an1ju8.jpg świetne zdjęcie ;-) dziękuje ;) Quote
Ania :) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://img150.imageshack.us/img150/6329/an1ju8.jpg świetne zdjęcie ;) Quote
betty_labrador Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='smallpati']zakrywa się bo jej się śmiać chciało :evil_lol: bo cała sesja była śmieszna, jak Ania latała owinięta w prześcieradle po całym domu :eviltong: dziękuje ;)[/quote] przeciez zartowalam :P ja tez uwazam ze jest swietne :loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ja jestem zdecydowanie na TAK:loveu:zdjęcie fajne:razz: Quote
Cheritka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Troszkę z innej beczki :oops: Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii, nie znacie ??? Quote
NightQueen Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 przeciez zartowalam :P przecież wiem :eviltong: ja jestem zdecydowanie na TAK:loveu:zdjęcie fajne:razz: dziękuje :p To zdjęcie robi furorę :evil_lol: wszyscy do mnie piszą że chcą taką sesję, zboczeńcy :evil_lol: Troszkę z innej beczki :oops: Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii, nie znacie ??? raczej nie znam, a co się stało? Odniosłam dziś pełen sukces :multi::multi::multi: Znajoma chciała yorka, nie była raczej przekonana do rodowodu, ale udało mi się ją zbałamucić na naszą stronę :loveu: nie tylko przekonała się że rodowód nie zbędny, ale dziś obdzwoniłyśmy hodowle, tzn. ja rozmawiałam z ludźmi bo ona nie wiedziała o co ich pytać, no i w sobotę jedziemy podpisać umowę z panią, wybraniec to szczeniak, raczej sunia :loveu: z Krakowa z hodowli Ali Grażki (chyba dobrze to napisałam:roll:), tatuś New York (chyba) Lazur coś tam :eviltong: nie pamiętam :evil_lol:. Ba to nie wszystko, wciągam ją tez do grona obrożo maniaków i aktualnie idzie do niej smycz i obroża rogza :diabloti: ja to mam dar przekonywania :evil_lol: Quote
ariss Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 znalazłam jeszcze takie;) BOYZTOYZ.pl- SNOWBOARD, PAINTBALL- Sklep internetowy i stacjonarny. ale pewnie znów będziesz wybrzydzać:evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='ariss']znalazłam jeszcze takie;) BOYZTOYZ.pl- SNOWBOARD, PAINTBALL- Sklep internetowy i stacjonarny. ale pewnie znów będziesz wybrzydzać:evil_lol: prawie 300zł ale co tam :evil_lol: ten wzorek po prawej (kratka?) mi się nie podoba :roll::diabloti: Przyszły mi szele trixie :cool3: Quote
Sweet Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hej pati:D aż nie wierze ze tu tak cicho:diabloti: jakies fotki bys dała albo cos:razz: Quote
betty_labrador Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wow small super ze namowilas ja do zakupu rodowodu :cool3: ale ta obroża ... :eviltong: no ujdzie w tłoku :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć!:multi: Co tam u was? Zapraszam. Quote
betty_labrador Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 co TY na allegro sprzedajesz kurtke militarną Molaczka? pytałas ja o zdanie? :cool3: :mad: Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Hej pati:-D aż nie wierze ze tu tak cicho:diabloti: jakies fotki bys dała albo cos:razz: yy bo czasu nie mam, mam masę rzeczy na głowie, u mnie w schronisku jest strasznie dużo psów i miejsc brakuje, w domu ciężarna siostra już prawie rodzic będzie, zamieszanie jak nie wiem :roll: Moli zapuszczona jest, nie ogolona bo czasu ni mom :razz: ale zdjecia jakieś mam to dam później ;) wow small super ze namowilas ja do zakupu rodowodu :cool3: ale ta obroża ... :eviltong: no ujdzie w tłoku :diabloti: dar przekonywania mam i tyle :diabloti::evil_lol: Cześć!:multi: Co tam u was? Zapraszam. żyjemy, ledwo co, ale żyjemy :evil_lol: co TY na allegro sprzedajesz kurtke militarną Molaczka? pytałas ja o zdanie? :cool3: :mad: :evil_lol: chyba muszę "odwiązać" Nk z allegro :eviltong: kurtka za duża jest i muszę sprzedać :roll: nie chcesz dla Tośki czasem? :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 smallpati napisał(a): :evil_lol: chyba muszę "odwiązać" Nk z allegro :eviltong: kurtka za duża jest i muszę sprzedać :roll: nie chcesz dla Tośki czasem? :cool3: pokaż, jaka? :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć! :multi: Co tam u was? :cool3::loveu: Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Tinka:)']pokaż, jaka? :cool3: na ciebie za mała, na Grama za duża :eviltong: taka :cool3: Kurtka MILITARNA,ortalion dla psa NOWA!!! (558495865) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Unbelievable Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='smallpati']na ciebie za mała, na Grama za duża :eviltong: taka :cool3: Kurtka MILITARNA,ortalion dla psa NOWA!!! (558495865) - Aukcje internetowe Allegro eee, bszytka :diabloti: w klacie dobra ale za długa- szczurzy ma 35cm ;) Quote
NightQueen Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Tinka:) napisał(a):eee, bszytka :diabloti: w klacie dobra ale za długa- szczurzy ma 35cm ;) tys jest bszytka :diabloti::eviltong: u Moli to w klacie za duża, wisi jej za bardzo, bo ona ma 55cm, a Moli ma 50, to 5 cm to dużo w przypadku tej kurtki :roll: P.S kupiłam sobie czerwoną kurtkę z skóry (eko skóry oczywiście, bo w zwierzątkach nie chodzę :eviltong:) :p Quote
betty_labrador Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 smallpati napisał(a): :evil_lol: chyba muszę "odwiązać" Nk z allegro :eviltong: kurtka za duża jest i muszę sprzedać :roll: nie chcesz dla Tośki czasem? :cool3: a po co :diabloti: to milo widziec co Patrysia Sanak sprzedaje :P nie chce dla Tości bo ona wieksza niz Twoja Zuzala :eviltong: Quote
NightQueen Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 jak bym sprzedawała coś nie przyzwoitego to tez by wszyscy widzieli :eviltong: P.S już sprzedałam chyba kurtkę :cool3: a tu taki coś Quote
Mudik Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Śliczności!!!:loveu::loveu::loveu: http://img27.imageshack.us/img27/4884/dsc0109ar0.jpg Quote
NightQueen Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Mudik']Śliczności!!!:loveu::loveu::loveu: http://img27.imageshack.us/img27/4884/dsc0109ar0.jpg a jaka zarośnięta :oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts