Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']zakrywa się bo jej się śmiać chciało :evil_lol: bo cała sesja była śmieszna, jak Ania latała owinięta w prześcieradle po całym domu :eviltong:

dziękuje ;)[/quote]

przeciez zartowalam :P

ja tez uwazam ze jest swietne :loveu:

Posted

przeciez zartowalam :P

przecież wiem :eviltong:

ja jestem zdecydowanie na TAK:loveu:zdjęcie fajne:razz:

dziękuje :p

To zdjęcie robi furorę :evil_lol: wszyscy do mnie piszą że chcą taką sesję, zboczeńcy :evil_lol:

Troszkę z innej beczki :oops:
Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii,
nie znacie ???

raczej nie znam, a co się stało?

Odniosłam dziś pełen sukces :multi::multi::multi:
Znajoma chciała yorka, nie była raczej przekonana do rodowodu, ale udało mi się ją zbałamucić na naszą stronę :loveu: nie tylko przekonała się że rodowód nie zbędny, ale dziś obdzwoniłyśmy hodowle, tzn. ja rozmawiałam z ludźmi bo ona nie wiedziała o co ich pytać, no i w sobotę jedziemy podpisać umowę z panią, wybraniec to szczeniak, raczej sunia :loveu: z Krakowa z hodowli Ali Grażki (chyba dobrze to napisałam:roll:), tatuś New York (chyba) Lazur coś tam :eviltong: nie pamiętam :evil_lol:. Ba to nie wszystko, wciągam ją tez do grona obrożo maniaków i aktualnie idzie do niej smycz i obroża rogza :diabloti: ja to mam dar przekonywania :evil_lol:

Posted

Hej pati:-D
aż nie wierze ze tu tak cicho:diabloti:
jakies fotki bys dała albo cos:razz:

yy bo czasu nie mam, mam masę rzeczy na głowie, u mnie w schronisku jest strasznie dużo psów i miejsc brakuje, w domu ciężarna siostra już prawie rodzic będzie, zamieszanie jak nie wiem :roll: Moli zapuszczona jest, nie ogolona bo czasu ni mom :razz:
ale zdjecia jakieś mam to dam później ;)

wow small super ze namowilas ja do zakupu rodowodu :cool3: ale ta obroża ... :eviltong: no ujdzie w tłoku :diabloti:

dar przekonywania mam i tyle :diabloti::evil_lol:

Cześć!:multi: Co tam u was? Zapraszam.

żyjemy, ledwo co, ale żyjemy :evil_lol:

co TY na allegro sprzedajesz kurtke militarną Molaczka? pytałas ja o zdanie? :cool3: :mad:

:evil_lol: chyba muszę "odwiązać" Nk z allegro :eviltong:
kurtka za duża jest i muszę sprzedać :roll: nie chcesz dla Tośki czasem? :cool3:

Posted

Tinka:) napisał(a):
eee, bszytka :diabloti: w klacie dobra ale za długa- szczurzy ma 35cm ;)

tys jest bszytka :diabloti::eviltong:
u Moli to w klacie za duża, wisi jej za bardzo, bo ona ma 55cm, a Moli ma 50, to 5 cm to dużo w przypadku tej kurtki :roll:

P.S kupiłam sobie czerwoną kurtkę z skóry (eko skóry oczywiście, bo w zwierzątkach nie chodzę :eviltong:) :p

Posted

smallpati napisał(a):

:evil_lol: chyba muszę "odwiązać" Nk z allegro :eviltong:
kurtka za duża jest i muszę sprzedać :roll: nie chcesz dla Tośki czasem? :cool3:

a po co :diabloti: to milo widziec co Patrysia Sanak sprzedaje :P nie chce dla Tości bo ona wieksza niz Twoja Zuzala :eviltong: