Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']wiem :loveu::diabloti:

Ja wszystkich tych obroży używam
:evil_lol:

i się wydało ze to Pati je nosi a nie Moli:evil_lol::evil_lol::diabloti:
a ich tyle bo muszą być pod kolor bluzek:evil_lol::p

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
Kasia TY ich nie podziwiaj, narkomanizm trzeba tępić :diabloti:

ano:eviltong: trzeba, trzeba ... ale ona jest ogólnie zakupocholiczką, więc chyba nic nie pomoże:eviltong:

Posted

Co dziennie ma inna obrożę :evil_lol: zazwyczaj ubrana pod kolor mnie jest :cool3:
Jakby co to mogę się czegoś z kolekcji pozbyć :cool3: np. nagrody z tele zoo bo mi się nie podoba ten wzór :shake:

podziwiam, mi by się nie chciało zmieniać:eviltong:

a chce ci się codziennie przebierać z piżamy ? to jest to samo :evil_lol:

Kasia TY ich nie podziwiaj, narkomanizm trzeba tępić :diabloti:

hehhe :evil_lol::evil_lol: na leczenie juz za późno, trzeba teraz wspierać a nie potępiać :eviltong:

Pati wszyscy już Cie tu mają za uzależnioną:diabloti:

nie zaprzeczam że nie jestem :diabloti:

i się wydało ze to Pati je nosi a nie Moli:evil_lol::evil_lol::diabloti:
a ich tyle bo muszą być pod kolor bluzek:evil_lol::p

Bo ja i ona to jednośc ;) co jest moje to jest jej :evil_lol:
Obecnie pod kolor kurtek dobieram jej obroże, bo bluzek nie widać :eviltong:

ano:eviltong: trzeba, trzeba ... ale ona jest ogólnie zakupocholiczką, więc chyba nic nie pomoże:eviltong:

słuszne stwierdzenie :loveu:

Hej:smile:
http://images46.fotosik.pl/55/49ee549b1fc04c25med.jpg no sliczna sniezynka:loveu::loveu:
Fajowe obróżki, mnie się podoba ta z napisem Moli:lol:
A chcialabym zobaczyc cie w tej bluzce co dostalas w nagrode:eviltong:

Mi też się podoba, ale Moli chodzi w niej od święta, bo mi jej szkoda przy tym małym wandalu ;)
Pff... ale wymyśliłaś, mojego zdjecia nie będzie, bo później BBeta gada że ja tylko o ciuchach nawijam :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

a chce ci się codziennie przebierać z piżamy ? to jest to samo :evil_lol:

szczerze to nie zawsze:eviltong: wczoraj cały dzień w piżamie spędziłam:cool3: i byłam przy tym bardzo pociągająca:eviltong: zmieniałam chusteczki jak rękawiczki:evil_lol:

Posted

szczerze to nie zawsze:eviltong: wczoraj cały dzień w piżamie spędziłam:cool3: i byłam przy tym bardzo pociągająca:eviltong: zmieniałam chusteczki jak rękawiczki:evil_lol:

seksownie :evil_lol:
mi też się zdarzają ni piżamowe, ale to po imprezach tylko :evil_lol:

pytałaś o białe rękawice snowboardowe narazie takie znalazłam

SALOMON SPORTS : Ski, Snowboard, Nordic, Running, Trail, Kid, Man and Women's sport clothing

Sklep Salomon - Rękawice Salomon Sissi Mitten CP W

jak jeszcze mi coś wpadnie w oko to oczywiście wstawie,ale kiepski wybór coś jest;-)

nie fajne, wole na 5 palców, bo w tych mi się źle wstaje na desce :roll:
Tragedia z tymi rękawiczkami, nie ma nic fajnego, a potrzebuje białe albo różowe bo mam biało różową i różową kurtkę, mam teraz szare rękawiczki ale mi nie pasują kompletnie :roll:

Posted

smallpati napisał(a):

nie fajne, wole na 5 palców, bo w tych mi się źle wstaje na desce :roll:
Tragedia z tymi rękawiczkami, nie ma nic fajnego, a potrzebuje białe albo różowe bo mam biało różową i różową kurtkę, mam teraz szare rękawiczki ale mi nie pasują kompletnie :roll:

to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;))
bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;)

w tych rękawiczkach to ewentualnie fajki źle się pali:evil_lol:a wstaje się na desce jak w każdych innych:diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;))
bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;)

w tych rękawiczkach to ewentualnie fajki źle się pali:evil_lol:a wstaje się na desce jak w każdych innych:diabloti:

ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;)

Posted

Tinka:) napisał(a):
ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;)

o to mamy większe pole wyboru:evil_lol::diabloti:a co tam najwyżej ręce będą przemoczone:eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;-))
bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;-)

ja nie palę w ogóle fajek :eviltong: mi się źle w nich wstaje bo ja lubię rozdziabiac palce :diabloti::eviltong:

aa spróbuje jeszcze poszukać, jak nie znajdę to zamówię bo mam taki kolor spodni

ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;-)

no właśnie nie, muszą być ładne i praktyczne ;)

o to mamy większe pole wyboru:evil_lol::diabloti:a co tam najwyżej ręce będą przemoczone:eviltong::evil_lol::diabloti:

dziękuje bardzo, mam już jedne różowe rękawice po których miałam odmrożenia :evil_lol: kupiłam bo były ładne, drugi raz już taka głupia nie będę :evil_lol:

Posted

Jak fajnie łapie śnieg :cool3: :loveu:

jej ulubiona zimowa zabawa ;)

Z tego co widzę na zdjęciach to chyba masz problemy z kulkami na łapkach :diabloti:

Ale łapanie śniegu to super zabawa!
Jakbym widziała mojego kundla.. ;-)

nieee kulki? jakie kulki? ona ma kule, ogromne kule :diabloti::evil_lol:

czesc mała :cool3:

ale superasne zdjecia. prawie jak z National Geographik :diabloti: Molaczek slodki jak zawsze.:loveu::loveu:

do National to tu spoooorooo brakuje, zdjęcia robiła moja siostra, także nic specjalnego, ale na moje własne zdjęcia to byście sie raczej nie doczekali :evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/321/0c92ab5ef1452a68med.jpg kule śniegowe nie przeszkadzają Moli? :cool3:

te na zdjęciach są jeszcze małe :diabloti: więc nie przeszkadzają, ale jak ma ich więcej to chce iśc do domu już bo jej ciężko strasznie i źle jej się chodzi.

Teraz śniegu nie ma więc kulek też nie, u mnie to juz prawie wiosna :evil_lol: chociaż znów ma pogoda się zmienić i będzie śnieg :loveu: i bardzo dobrze bo pojadę na deskę :loveu: miałam wczoraj jechać ale mnie brzuch bolał cały dzień, dziś zresztą też :roll: za to moja mama jest szczęśliwa bo może łazic i gadac że to wszystko przez to że jestem wege, wreszcie ma powód (ma według niej) że wege jest złe :angryy:

sesja zdjęciowa z Anią ;) tym razem już moje zdjęcie :evil_lol: