Sweet Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='smallpati']wiem :loveu::diabloti: Ja wszystkich tych obroży używam :evil_lol: i się wydało ze to Pati je nosi a nie Moli:evil_lol::evil_lol::diabloti: a ich tyle bo muszą być pod kolor bluzek:evil_lol::p Quote
Kasia&Rika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 betty_labrador napisał(a):Kasia TY ich nie podziwiaj, narkomanizm trzeba tępić :diabloti: ano:eviltong: trzeba, trzeba ... ale ona jest ogólnie zakupocholiczką, więc chyba nic nie pomoże:eviltong: Quote
Anka_ZG Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hej:) http://images46.fotosik.pl/55/49ee549b1fc04c25med.jpg no sliczna sniezynka:loveu::loveu: Fajowe obróżki, mnie się podoba ta z napisem Moli:lol: A chcialabym zobaczyc cie w tej bluzce co dostalas w nagrode:eviltong: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Co dziennie ma inna obrożę :evil_lol: zazwyczaj ubrana pod kolor mnie jest :cool3: Jakby co to mogę się czegoś z kolekcji pozbyć :cool3: np. nagrody z tele zoo bo mi się nie podoba ten wzór :shake: podziwiam, mi by się nie chciało zmieniać:eviltong: a chce ci się codziennie przebierać z piżamy ? to jest to samo :evil_lol: Kasia TY ich nie podziwiaj, narkomanizm trzeba tępić :diabloti: hehhe :evil_lol::evil_lol: na leczenie juz za późno, trzeba teraz wspierać a nie potępiać :eviltong: Pati wszyscy już Cie tu mają za uzależnioną:diabloti: nie zaprzeczam że nie jestem :diabloti: i się wydało ze to Pati je nosi a nie Moli:evil_lol::evil_lol::diabloti: a ich tyle bo muszą być pod kolor bluzek:evil_lol::p Bo ja i ona to jednośc ;) co jest moje to jest jej :evil_lol: Obecnie pod kolor kurtek dobieram jej obroże, bo bluzek nie widać :eviltong: ano:eviltong: trzeba, trzeba ... ale ona jest ogólnie zakupocholiczką, więc chyba nic nie pomoże:eviltong: słuszne stwierdzenie :loveu: Hej:smile: http://images46.fotosik.pl/55/49ee549b1fc04c25med.jpg no sliczna sniezynka:loveu::loveu: Fajowe obróżki, mnie się podoba ta z napisem Moli:lol: A chcialabym zobaczyc cie w tej bluzce co dostalas w nagrode:eviltong: Mi też się podoba, ale Moli chodzi w niej od święta, bo mi jej szkoda przy tym małym wandalu ;) Pff... ale wymyśliłaś, mojego zdjecia nie będzie, bo później BBeta gada że ja tylko o ciuchach nawijam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 betty_labrador napisał(a):dobra dosc gadania. gdzie foty? :mad: yy jakie foty? :hmmmm::evil_lol: jutro dam, bo zaraz z zwierzem na spacer lecem ;) Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dobra dosc gadania. gdzie foty? :mad: Quote
NightQueen Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Izuuus napisał(a):Śliczne obrózki. Obrabowałabym cię ale na mojego psa raczej zamałe będą .. :cool3: zacisk M na spaniela jest dobry :cool3: Quote
Izuuus Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Śliczne obrózki. Obrabowałabym cię ale na mojego psa raczej zamałe będą .. :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 smallpati napisał(a): a chce ci się codziennie przebierać z piżamy ? to jest to samo :evil_lol: szczerze to nie zawsze:eviltong: wczoraj cały dzień w piżamie spędziłam:cool3: i byłam przy tym bardzo pociągająca:eviltong: zmieniałam chusteczki jak rękawiczki:evil_lol: Quote
ariss Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 pytałaś o białe rękawice snowboardowe narazie takie znalazłam SALOMON SPORTS : Ski, Snowboard, Nordic, Running, Trail, Kid, Man and Women's sport clothing Sklep Salomon - Rękawice Salomon Sissi Mitten CP W jak jeszcze mi coś wpadnie w oko to oczywiście wstawie,ale kiepski wybór coś jest;) Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 szczerze to nie zawsze:eviltong: wczoraj cały dzień w piżamie spędziłam:cool3: i byłam przy tym bardzo pociągająca:eviltong: zmieniałam chusteczki jak rękawiczki:evil_lol: seksownie :evil_lol: mi też się zdarzają ni piżamowe, ale to po imprezach tylko :evil_lol: pytałaś o białe rękawice snowboardowe narazie takie znalazłam SALOMON SPORTS : Ski, Snowboard, Nordic, Running, Trail, Kid, Man and Women's sport clothing Sklep Salomon - Rękawice Salomon Sissi Mitten CP W jak jeszcze mi coś wpadnie w oko to oczywiście wstawie,ale kiepski wybór coś jest;-) nie fajne, wole na 5 palców, bo w tych mi się źle wstaje na desce :roll: Tragedia z tymi rękawiczkami, nie ma nic fajnego, a potrzebuje białe albo różowe bo mam biało różową i różową kurtkę, mam teraz szare rękawiczki ale mi nie pasują kompletnie :roll: Quote
ariss Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 smallpati napisał(a): nie fajne, wole na 5 palców, bo w tych mi się źle wstaje na desce :roll: Tragedia z tymi rękawiczkami, nie ma nic fajnego, a potrzebuje białe albo różowe bo mam biało różową i różową kurtkę, mam teraz szare rękawiczki ale mi nie pasują kompletnie :roll: to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;)) bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;) w tych rękawiczkach to ewentualnie fajki źle się pali:evil_lol:a wstaje się na desce jak w każdych innych:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ariss napisał(a):to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;)) bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;) w tych rękawiczkach to ewentualnie fajki źle się pali:evil_lol:a wstaje się na desce jak w każdych innych:diabloti: ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;) Quote
ariss Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tinka:) napisał(a):ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;) o to mamy większe pole wyboru:evil_lol::diabloti:a co tam najwyżej ręce będą przemoczone:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ariss napisał(a):o to mamy większe pole wyboru:evil_lol::diabloti:a co tam najwyżej ręce będą przemoczone:eviltong::evil_lol::diabloti: pewnie, co się martwić :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 to może daj przykład takich co Ci się podobają(nie koniecznie białych;-)) bo nie wiem na co patrzeć szczególnie,że ona mają i wyglądać i spełniać swoją funcję;-) w tych rękawiczkach to ewentualnie fajki źle się pali:evil_lol:a wstaje się na desce jak w każdych innych:diabloti: ja nie palę w ogóle fajek :eviltong: mi się źle w nich wstaje bo ja lubię rozdziabiac palce :diabloti::eviltong: aa spróbuje jeszcze poszukać, jak nie znajdę to zamówię bo mam taki kolor spodni ale jej się pewnie mają bardziej podobać niż spełniać funkcje ;-) no właśnie nie, muszą być ładne i praktyczne ;) o to mamy większe pole wyboru:evil_lol::diabloti:a co tam najwyżej ręce będą przemoczone:eviltong::evil_lol::diabloti: dziękuje bardzo, mam już jedne różowe rękawice po których miałam odmrożenia :evil_lol: kupiłam bo były ładne, drugi raz już taka głupia nie będę :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Ja potrzebuje rozmiar 6 bądź S, wszędzie są M i są za duże na mnie :roll: kształtem podobają mi się te CIEPŁE NARCIARSKIE RĘKAWICE DAMSKIE !!! NARTY (546209324) - Aukcje internetowe Allegro Quote
NightQueen Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 CD. ;) zimowych szaleństw :cool3: Quote
BBeta Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 pati nie umie liczyć... :mad: - W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. http://images27.fotosik.pl/320/22f2d517ec0a28aemed.jpg A ta druga obroża po co? :hmmmm: Quote
NightQueen Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 wiedziałam że ktoś mnie przyłapie :diabloti:, już poprawiam :evil_lol: a 2 obroża to przeciw pchełkom ;) Quote
Sallcia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Z tego co widzę na zdjęciach to chyba masz problemy z kulkami na łapkach :diabloti: Ale łapanie śniegu to super zabawa! Jakbym widziała mojego kundla.. ;) Quote
betty_labrador Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czesc mała :cool3: ale superasne zdjecia. prawie jak z National Geographik :diabloti: Molaczek slodki jak zawsze.:loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://images30.fotosik.pl/321/0c92ab5ef1452a68med.jpg kule śniegowe nie przeszkadzają Moli? :cool3: Quote
NightQueen Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Jak fajnie łapie śnieg :cool3: :loveu: jej ulubiona zimowa zabawa ;) Z tego co widzę na zdjęciach to chyba masz problemy z kulkami na łapkach :diabloti: Ale łapanie śniegu to super zabawa! Jakbym widziała mojego kundla.. ;-) nieee kulki? jakie kulki? ona ma kule, ogromne kule :diabloti::evil_lol: czesc mała :cool3: ale superasne zdjecia. prawie jak z National Geographik :diabloti: Molaczek slodki jak zawsze.:loveu::loveu: do National to tu spoooorooo brakuje, zdjęcia robiła moja siostra, także nic specjalnego, ale na moje własne zdjęcia to byście sie raczej nie doczekali :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/321/0c92ab5ef1452a68med.jpg kule śniegowe nie przeszkadzają Moli? :cool3: te na zdjęciach są jeszcze małe :diabloti: więc nie przeszkadzają, ale jak ma ich więcej to chce iśc do domu już bo jej ciężko strasznie i źle jej się chodzi. Teraz śniegu nie ma więc kulek też nie, u mnie to juz prawie wiosna :evil_lol: chociaż znów ma pogoda się zmienić i będzie śnieg :loveu: i bardzo dobrze bo pojadę na deskę :loveu: miałam wczoraj jechać ale mnie brzuch bolał cały dzień, dziś zresztą też :roll: za to moja mama jest szczęśliwa bo może łazic i gadac że to wszystko przez to że jestem wege, wreszcie ma powód (ma według niej) że wege jest złe :angryy: sesja zdjęciowa z Anią ;) tym razem już moje zdjęcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts