Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molcia ma włókniaka :placz:
Wczoraj była znajoma i wyczuła gulkę na prawej nodze, ja jej nie widziałam wcześniej, taka na ponad 1cm, wystająca, wyglądała ładnie, nie była czerwona, tak jakby się zagoiło to już, ale dziś rano patrzę a to całe czerwone :roll: poszłam do weterynarza, okazało się że to jest włókniak :placz: (niezłośliwy nowotwór) dostała jakiś zastrzyk i taki fioletowy płyn do dezynfekcji, kazali nam to polewać dwa razy dziennie i obserwować czy rośnie, jeśli urośnie to Moli będzie musiała mieć zabieg, będą jej to wycinać, pani wet. mówi żeby się nie martwic bo to nie jest nic strasznego,ale ja się martwię mimo wszystko :-( Mam nadzieję że to nie urośnie jej już...

Po za tym to dzisiaj mam 100dniówkę, ale mam już po zabawie bo będę myślała o małej ciągle :roll:

Posted

Wróciłam ze 100dniówki

Troszeczkę się zagoiło i zbladło, ale może się włókniak odnowić jak ostatnio :roll: zaraz jej poleje to tym płynem do odkażania i mam nadzieje że nie będzie rosło i zabieg nie będzie konieczny

Posted

jak wyszłam dziwnie, bo gadałam w tym momencie i mam dziwną minę :roll:
Wszyscy panowie mieli kapelusze ;)

Molcia ma się dobrze, mam wrażenia że włókniak się troszeczkę goi i oby tak dalej ;)