Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):jaki szpieg :evil_lol: :evil_lol: i cie zaprosiłam nawet:eviltong::eviltong: fajne masz zdjecia bardzo mi sie podoba to co jestes z moli przy choince:loveu::lol: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 no widzę właśnie że mam wiadomość ;) Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):no widzę właśnie że mam wiadomość ;) :) nawet przyjęłas:cool3::diabloti: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol: Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3: wyglądam, idealnie będzie jak schudnę 7kg (chociaż wtedy pewnie i tak będę gadała że gruba jestem :razz:) zaraz poczytam ulotkę z tabletkami i będę wcinać, to wszystko jest przyśpieszenie przemiany materii bo nie mogę kopić całkiem odchudzających (typu herbatka po której się robi dużo kupki :evil_lol:) bo jestem wege i nie utrzymałabym organizmu w formie, dlatego kupuje tylko wspomagacze ;) Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja chce spasc 5 kg przed swietami straciłam 2 po swietach przytyłam 3 a wiec jestem 1 na + :D 6 do spadku :D Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol: Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz: na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3: Quote
Sweet Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3: bo ona przesadza:) jest bardzo ładna:p ja to mam na co narzekac ale ona to naprawde :) sliczne jest i nam nie wierzy:) Pati: co do diety mi tez by się przydała to tobie to nie wiem jak sama uważasz pati:) wg mnie fajnie wygladasz:) Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja chce spasc 5 kg przed swietami straciłam 2 po swietach przytyłam 3 a wiec jestem 1 na + :D 6 do spadku :D hehe :evil_lol::evil_lol: ja jestem plus 3 (tzn 3 schudłam) czyli jeszcze 7 zostało :razz: ale jestem na dobrej drodze :cool3: bo ona przesadza:smile: jest bardzo ładna:p ja to mam na co narzekac ale ona to naprawde :smile: sliczne jest i nam nie wierzy:smile: Pati: co do diety mi tez by się przydała to tobie to nie wiem jak sama uważasz pati:smile: wg mnie fajnie wygladasz:smile: nie jestem ładna, a chuda to już na pewno nie :mad: Ja jestem za tłusta, schudnąć muszę, bo źle się czuje. Ja długo ważyłam tak samo, a później przytyłam, chce wrócić do tamtej wagi i będzie ok ej, bo jeszcze nam tu uschniesz! :-o:-o bez obaw, nie dam się :evil_lol: Właśnie pokłam taką wielgachną tabletkę :crazyeye: fuu jak ja nie lubię tabletek, a tym bardziej takich wielkich, ale to na odchudzanie więc konieczność, jakoś przeboleje :roll: jeszcze jadam skrzypo vite :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 smallpati napisał(a):wyglądam, idealnie będzie jak schudnę 7kg (chociaż wtedy pewnie i tak będę gadała że gruba jestem :razz:) zaraz poczytam ulotkę z tabletkami i będę wcinać, to wszystko jest przyśpieszenie przemiany materii bo nie mogę kopić całkiem odchudzających (typu herbatka po której się robi dużo kupki :evil_lol:) bo jestem wege i nie utrzymałabym organizmu w formie, dlatego kupuje tylko wspomagacze ;) ej, bo jeszcze nam tu uschniesz! :-o:-o Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 ale skaczą te posty :angryy: Zjadłam tabletki :cool3: Quote
BBeta Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Myślałam, że może jakieś zdjęcia się pojawiły, ale widze, że ciągle piszesz tylko o sobie :mad: Quote
Unbelievable Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 BBeta napisał(a):Myślałam, że może jakieś zdjęcia się pojawiły, ale widze, że ciągle piszesz tylko o sobie :mad: i tym sposobem podsumowałaś pati :evil_lol::loveu: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 BBeta napisał(a):Myślałam, że może jakieś zdjęcia się pojawiły, ale widze, że ciągle piszesz tylko o sobie :mad: no wiesz :mad: zdjęcia były ale ty masz takie marne wyczucie czasu :evil_lol: Quote
infers Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Patusiu życie Ci nie miłe, po co faszerujesz się takimi tabletami?:shake::mad: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 infers1995 napisał(a):Patusiu życie Ci nie miłe, po co faszerujesz się takimi tabletami?:shake::mad: bo lubię :diabloti: Quote
infers Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :mdleje: są bardziej zdrowe metody odchudzania:eviltong: Quote
NightQueen Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='infers1995']:mdleje: są bardziej zdrowe metody odchudzania:eviltong: ćwiczenia moim wypadku nie skutkują, (biegam codziennie i nic nie ubywa) ograniczenie żarcia też nei bo ja już praktycznie nic nie jem :evil_lol: Proszę bardzo macie zdjęcie, żywe kultury bakterii pochłaniane prze Moli :cool3: Quote
Illusion Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://images49.fotosik.pl/44/b0eb764d476060d3.jpg Moli zdrowo się odżywia :lol:. Quote
NightQueen Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Moli jest walnięta :evil_lol: W sylwestra jak zaczęli strzelać petardami to szczekała cały czas i cieszyła się pod oknem :evil_lol: a później na zewnątrz jak byłam z nią i były jakieś pojedyncze strzały to zaciekawiona szła w ich stronę, a to dziwne bo ona jak się czymś rzuci i coś trzaśnie to się boi, a petard nie :crazyeye: Quote
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hej :cool3: Jak tam Wam minął sylwester (nie licząc Twojego poprzedniego posta)? :diabloti: PS. Sprzedajesz iPhona? Widziałam na nk, w aukcjach znajomych. :razz: Quote
Recommended Posts