Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
jaki szpieg :evil_lol:

:evil_lol: i cie zaprosiłam nawet:eviltong::eviltong:
fajne masz zdjecia bardzo mi sie podoba to co jestes z moli przy choince:loveu::lol:

Posted

no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol:

Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
na pewno strasznie nie wyglądasz ... :cool3::cool3:

wyglądam, idealnie będzie jak schudnę 7kg (chociaż wtedy pewnie i tak będę gadała że gruba jestem :razz:)
zaraz poczytam ulotkę z tabletkami i będę wcinać, to wszystko jest przyśpieszenie przemiany materii bo nie mogę kopić całkiem odchudzających (typu herbatka po której się robi dużo kupki :evil_lol:) bo jestem wege i nie utrzymałabym organizmu w formie, dlatego kupuje tylko wspomagacze ;)

Posted

smallpati napisał(a):
no widzę właśnie, że mi się zaproszenia posypały :evil_lol:

Przyszły mi tabletki wspomagające dietę :diabloti: ale teraz będę się odchudzać intensywnie, kupiłam wagę, w sumie ostatnio 3 kg spadłam, ale przydałoby się jeszcze 7 :razz:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):

bo ona przesadza:) jest bardzo ładna:p
ja to mam na co narzekac ale ona to naprawde :) sliczne jest i nam nie wierzy:)

Pati: co do diety mi tez by się przydała to tobie to nie wiem jak sama uważasz pati:) wg mnie fajnie wygladasz:)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja chce spasc 5 kg przed swietami straciłam 2 po swietach przytyłam 3 a wiec jestem 1 na + :D 6 do spadku :D

hehe :evil_lol::evil_lol:
ja jestem plus 3 (tzn 3 schudłam) czyli jeszcze 7 zostało :razz: ale jestem na dobrej drodze :cool3:

bo ona przesadza:smile: jest bardzo ładna:p
ja to mam na co narzekac ale ona to naprawde :smile: sliczne jest i nam nie wierzy:smile:

Pati: co do diety mi tez by się przydała to tobie to nie wiem jak sama uważasz pati:smile: wg mnie fajnie wygladasz:smile:

nie jestem ładna, a chuda to już na pewno nie :mad:

Ja jestem za tłusta, schudnąć muszę, bo źle się czuje. Ja długo ważyłam tak samo, a później przytyłam, chce wrócić do tamtej wagi i będzie ok

ej, bo jeszcze nam tu uschniesz! :-o:-o

bez obaw, nie dam się :evil_lol:

Właśnie pokłam taką wielgachną tabletkę :crazyeye: fuu jak ja nie lubię tabletek, a tym bardziej takich wielkich, ale to na odchudzanie więc konieczność, jakoś przeboleje :roll: jeszcze jadam skrzypo vite :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
wyglądam, idealnie będzie jak schudnę 7kg (chociaż wtedy pewnie i tak będę gadała że gruba jestem :razz:)
zaraz poczytam ulotkę z tabletkami i będę wcinać, to wszystko jest przyśpieszenie przemiany materii bo nie mogę kopić całkiem odchudzających (typu herbatka po której się robi dużo kupki :evil_lol:) bo jestem wege i nie utrzymałabym organizmu w formie, dlatego kupuje tylko wspomagacze ;)

ej, bo jeszcze nam tu uschniesz! :-o:-o

Posted

BBeta napisał(a):
Myślałam, że może jakieś zdjęcia się pojawiły, ale widze, że ciągle piszesz tylko o sobie :mad:

no wiesz :mad:
zdjęcia były ale ty masz takie marne wyczucie czasu :evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']:mdleje: są bardziej zdrowe metody odchudzania:eviltong:

ćwiczenia moim wypadku nie skutkują, (biegam codziennie i nic nie ubywa)
ograniczenie żarcia też nei bo ja już praktycznie nic nie jem :evil_lol:

Proszę bardzo macie zdjęcie, żywe kultury bakterii pochłaniane prze Moli :cool3:

Posted

Moli jest walnięta :evil_lol:
W sylwestra jak zaczęli strzelać petardami to szczekała cały czas i cieszyła się pod oknem :evil_lol: a później na zewnątrz jak byłam z nią i były jakieś pojedyncze strzały to zaciekawiona szła w ich stronę, a to dziwne bo ona jak się czymś rzuci i coś trzaśnie to się boi, a petard nie :crazyeye: