aleb Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Karpicka, barscycka, kapecke wódecki, co by smakowały wsysckie potrawecki. Mrozicku, śniezycku, miłości po zmrocku, samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! :) Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie, ciekawe co? :cool3: dziękuje za życzenia ;) baty dostaniesz :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 dziękuje aleb za życzenia :loveu: Betty ty nawet tak nie gadaj :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 smallpati napisał(a):dziękuje aleb za życzenia :loveu: Betty ty nawet tak nie gadaj :evil_lol: no dobra... cięgi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 smallpati napisał(a):dziękuje aleb za życzenia :loveu: Betty ty nawet tak nie gadaj :evil_lol: no, to co dostałaś?:cool3: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Kasia&Rika napisał(a):no, to co dostałaś?:cool3: spełniły sie moje proroctwa? :cool3: mysle ze Pati tak na serio dostala Porschaka :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 nie spełniło się :eviltong: oprócz czerwonego porsche oczywiście :diabloti: po lekkim nakierowaniu rodziny :diabloti: dostałam książki :loveu: 101 psich sztuczek i atlas zagrożonych zwierząt :loveu::loveu: i bluzkę czekoladową całą w cekinach :evil_lol: i wisiorek z łańcuszkiem, skorpiona czyli mój znak zodiaku ;) a wy co dostałyście? Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 widzisz-wróżka Beatka prawde Ci powie :diabloti: no to super :) fajne te ksiazki :loveu: ten atlas zagrozonych zwierzat to taki duzy, czerwona okładka i duzo rysunkow zwierzat? ja mam taki tylko o groźnych zwierzetach :) (ale kupiony w sierpniu ;) ) no to super prezenciki dostalas. a ja jeszcze nic, dopiero zjadlam pyszne pierogi i rybke :cool3: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Tak duży, czerwony :evil_lol: Paula Hammond ;) Ja już po kolacji wigilijnej bezmięsnej :cool3: zero karpia, zero mięcha, jadłam głównie groch, pierogi z kapustą i uszka z grzybami :evil_lol: ale i tak jestem przejedzona :roll: brzuch mnie boli, przez to że do 18 nie jadłam nic tylko piłam wodę, a później zjadłam tyle na raz :oops: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 oj tam small raz w roku mozna sobie odpuscic i jesc inaczej niz regularnie :evil_lol: ja zjadlam troche pierogow, kotlety sojowe, rybke i grzybki w occie(nadjedzone przez myszki lesne :evil_lol:) i tez czuje sie syta. teraz tylko herbatka i ciasto. a no i na prezencik dostalam glownie KOMPUTER :multi::multi::multi::multi: slodyczem cien do powiek, majtki :eviltong:, skarpetki, depilator haha. i ii gumke do wlosow :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ty nie jadasz mięsa? Ja od niedawana nie jem mięsa (w tym ryb) więc nie chciałam jeść mięsa bo bym jeszcze wróciła do mięsożerstwa ;) a tego nie chce to też fajne prezenciki, zwłaszcza komputer :cool3: ja sobie zamierzam kupić depilator ;) jakie cienie dostałaś? Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 smallpati napisał(a):Ty nie jadasz mięsa? Ja od niedawana nie jem mięsa (w tym ryb) więc nie chciałam jeść mięsa bo bym jeszcze wróciła do mięsożerstwa ;) a tego nie chce to też fajne prezenciki, zwłaszcza komputer :cool3: ja sobie zamierzam kupić depilator ;) jakie cienie dostałaś? no ja miesa nie jadam od 15 lat ;) ale ryby czasem zjem:oops: jakos tak. ja juz wiem ze nie powroce do miesozerstwa ;) nigdy. o depilator :D ja juz mam :eviltong: cienie takie brazowe trójodcieniowe firmy Luxus :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 o kurcze,długo mięcha nie jesz :loveu: brawo :) to daj mi ten depilator co dostałaś i problem z głowy :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 smallpati napisał(a):o kurcze,długo mięcha nie jesz :loveu: brawo :) to daj mi ten depilator co dostałaś i problem z głowy :evil_lol: no :) i powiem Ci ze po kilku latach wcale sie nie teskni :) wiec wytrwalosci zycze w postanowieniu noworocznym :) :loveu::loveu: mam teraz dwa :diabloti: na prad i reczny :eviltong: idziesz na pasterke? Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 a nie takie noworoczne, bo wcześniej zaczęłam ale dopiero początki więc jeszcze mnie kusi :roll: ale trzymam się jak tylko mogę ;) ja nie mam depilatora bo mnie to boli :eviltong: ale chyba się wole pomęczyć tym niż woskiem :evil_lol: nie chce mi się iśc, w ogóle zacznijmy od tego że ja nie jestem religijna, chodzę do kościoła dla świętego spokoju bo by mnie w domu zeżarli :razz: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 przygotowania przed wigilijne ;) :cool3: moja twórczość, ryba wykonana z makaronów ;) cdn. Quote
Kibaa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołyych.! :* Mialam małe 'korki' na drodze i nie mogłam wejść. ; pp A no właśnie co dostała.? x3 :cool3: Quote
NightQueen Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 A co Pati dostała?:diabloti::razz: Wesołyych.! :* Mialam małe 'korki' na drodze i nie mogłam wejść. ; pp A no właśnie co dostała.? x3 :cool3: już pisałam co dostałam :eviltong: A Moli dostała zabawki (ring, kośc gumową, piszczącego lwa, petstages orkę i petstages gryzak do mrożenia), jakieś wędzone dziadostwa :evil_lol: szampon bephar i rogza Quote
Mudik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Świetne!:multi: http://images38.fotosik.pl/43/f91088ebd8f0922d.jpg A co do szamponów to ja bym do listy Betty dołożyła: All system i Dr Lucy Quote
NightQueen Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 zdolna jestem nie :cool3: takie cuda z makaronów :evil_lol: jeszcze mam aniołki, gwiazdki, sowy, koty id. :evil_lol: Idę 23 stycznia na 100dniówkę :evil_lol::evil_lol: zostałam zaproszona, a ja taka star już, ale co tam :cool3: kolejny pretekst żeby kopić nową kieckę i buty :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 smallpati napisał(a):zdolna jestem nie :cool3: takie cuda z makaronów :evil_lol: jeszcze mam aniołki, gwiazdki, sowy, koty id. :evil_lol: Idę 23 stycznia na 100dniówkę :evil_lol::evil_lol: zostałam zaproszona, a ja taka star już, ale co tam :cool3: kolejny pretekst żeby kopić nową kieckę i buty :eviltong: pokaz, pokaz :P wow super:] stara doopcio :P Quote
NightQueen Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 nie chce mi się zdjęć robić :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 to niech Ci sie zachce lepiej :diabloti: Quote
Recommended Posts