Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karpicka, barscycka, kapecke wódecki,
co by smakowały wsysckie potrawecki.
Mrozicku, śniezycku,
miłości po zmrocku,
samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku!

:)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie spełniło się :eviltong:
oprócz czerwonego porsche oczywiście :diabloti:
po lekkim nakierowaniu rodziny :diabloti: dostałam książki :loveu: 101 psich sztuczek i atlas zagrożonych zwierząt :loveu::loveu: i bluzkę czekoladową całą w cekinach :evil_lol: i wisiorek z łańcuszkiem, skorpiona czyli mój znak zodiaku ;)

a wy co dostałyście?

Posted

widzisz-wróżka Beatka prawde Ci powie :diabloti:

no to super :) fajne te ksiazki :loveu: ten atlas zagrozonych zwierzat to taki duzy, czerwona okładka i duzo rysunkow zwierzat? ja mam taki tylko o groźnych zwierzetach :) (ale kupiony w sierpniu ;) )

no to super prezenciki dostalas.

a ja jeszcze nic, dopiero zjadlam pyszne pierogi i rybke :cool3:

Posted

Tak duży, czerwony :evil_lol: Paula Hammond ;)

Ja już po kolacji wigilijnej bezmięsnej :cool3: zero karpia, zero mięcha, jadłam głównie groch, pierogi z kapustą i uszka z grzybami :evil_lol: ale i tak jestem przejedzona :roll: brzuch mnie boli, przez to że do 18 nie jadłam nic tylko piłam wodę, a później zjadłam tyle na raz :oops:

Posted

oj tam small raz w roku mozna sobie odpuscic i jesc inaczej niz regularnie :evil_lol:

ja zjadlam troche pierogow, kotlety sojowe, rybke i grzybki w occie(nadjedzone przez myszki lesne :evil_lol:) i tez czuje sie syta. teraz tylko herbatka i ciasto.

a no i na prezencik dostalam glownie KOMPUTER :multi::multi::multi::multi: slodyczem cien do powiek, majtki :eviltong:, skarpetki, depilator haha. i ii gumke do wlosow :diabloti:

Posted

Ty nie jadasz mięsa?
Ja od niedawana nie jem mięsa (w tym ryb) więc nie chciałam jeść mięsa bo bym jeszcze wróciła do mięsożerstwa ;) a tego nie chce

to też fajne prezenciki, zwłaszcza komputer :cool3: ja sobie zamierzam kupić depilator ;)
jakie cienie dostałaś?

Posted

smallpati napisał(a):
Ty nie jadasz mięsa?
Ja od niedawana nie jem mięsa (w tym ryb) więc nie chciałam jeść mięsa bo bym jeszcze wróciła do mięsożerstwa ;) a tego nie chce

to też fajne prezenciki, zwłaszcza komputer :cool3: ja sobie zamierzam kupić depilator ;)
jakie cienie dostałaś?

no ja miesa nie jadam od 15 lat ;) ale ryby czasem zjem:oops: jakos tak. ja juz wiem ze nie powroce do miesozerstwa ;) nigdy.

o depilator :D ja juz mam :eviltong: cienie takie brazowe trójodcieniowe firmy Luxus :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
o kurcze,długo mięcha nie jesz :loveu: brawo :)

to daj mi ten depilator co dostałaś i problem z głowy :evil_lol:

no :) i powiem Ci ze po kilku latach wcale sie nie teskni :) wiec wytrwalosci zycze w postanowieniu noworocznym :) :loveu::loveu:

mam teraz dwa :diabloti: na prad i reczny :eviltong:

idziesz na pasterke?

Posted

a nie takie noworoczne, bo wcześniej zaczęłam ale dopiero początki więc jeszcze mnie kusi :roll: ale trzymam się jak tylko mogę ;)

ja nie mam depilatora bo mnie to boli :eviltong: ale chyba się wole pomęczyć tym niż woskiem :evil_lol:

nie chce mi się iśc, w ogóle zacznijmy od tego że ja nie jestem religijna, chodzę do kościoła dla świętego spokoju bo by mnie w domu zeżarli :razz:

Posted

A co Pati dostała?:diabloti::razz:

Wesołyych.! :* Mialam małe 'korki' na drodze i nie mogłam wejść. ; pp
A no właśnie co dostała.? x3 :cool3:

już pisałam co dostałam :eviltong:
A Moli dostała zabawki (ring, kośc gumową, piszczącego lwa, petstages orkę i petstages gryzak do mrożenia), jakieś wędzone dziadostwa :evil_lol: szampon bephar i rogza

Posted

zdolna jestem nie :cool3: takie cuda z makaronów :evil_lol: jeszcze mam aniołki, gwiazdki, sowy, koty id. :evil_lol:

Idę 23 stycznia na 100dniówkę :evil_lol::evil_lol: zostałam zaproszona, a ja taka star już, ale co tam :cool3: kolejny pretekst żeby kopić nową kieckę i buty :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
zdolna jestem nie :cool3: takie cuda z makaronów :evil_lol: jeszcze mam aniołki, gwiazdki, sowy, koty id. :evil_lol:

Idę 23 stycznia na 100dniówkę :evil_lol::evil_lol: zostałam zaproszona, a ja taka star już, ale co tam :cool3: kolejny pretekst żeby kopić nową kieckę i buty :eviltong:

pokaz, pokaz :P

wow super:] stara doopcio :P