Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
ale on mi się nie podoba :razz: chciałam czerwony ale nie było ładnych :placz: później zachciało mi się futra, ale były same z prawdziwych zwierzątek a takiego w życiu nie kupie

to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:

Posted

to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong:
czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol:

też się właśnie zastanawiam czemu :evil_lol:

czerwony jest super :loveu:

http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg
cudne:loveu:
Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol:

bo chłopa trzeba od razu szkolić :evil_lol:

Cześć Leniu. :diabloti:

bry :diabloti:

Nie chce mi się pisac ostatnio nawet, wole filmy oglądać :eviltong:
Zamówiłam sobie 2 pary butów na allegro :diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
:crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol:
Witanko;)

hej :loveu:
Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol:
wiem wiem, to zakupoholizm :eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
NIEMOŻLIWE:eviltong::evil_lol:

a jednak :eviltong:

Mam dzisiaj jazdę i mam nadzieję że mój instruktor wrócił do zdrowia, bo ostatnio był chory i jeździłam z jakimś bucem, tzn. nie jeździłam bo on mi dawał kierownicy tylko cały czas trzymał (akurat kierować to ja potrafię :eviltong:), sprzęgło i hamulec też sobie wciskał jak mu się podobało :angryy: i gadał do mnie jakby to była moja pierwsza lekcja :mad: tragedia

Posted

infers1995 napisał(a):
Pati, co można robić na chemii? Bo nic nie kumam:-P

na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong:

Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti:

tam rodzice, nie umiesz ich podpisu podrabiać i usprawiedliwienia sam pisać :diabloti: jeso czego ja dzieci uczę :evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tia bo zawsze by było "A córka dyrektora/nauczyciela to....."

nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz:

Posted

Znam ten ból bo moja Mama też uczyła w mojej szkole, zawsze wcześniej wiedziała jaka ocene dostałam itd. chociaż ja grzeczna byłam, żadne waksy czy wygłupy:p

Posted

smallpati napisał(a):
nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz:

E tam duuupa jaka dupa u nas w podstawowce najwieksze nr wycinał syn dyra,a w LO córka faceta od bioli uciekała z cała klasa, a przywódca ucieczek była corka babki od w-fu:diabloti: