betty_labrador Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 OMG dinozaur w upierzeniu :diabloti: :eviltong: Quote
Sweet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 smallpati napisał(a):ale on mi się nie podoba :razz: chciałam czerwony ale nie było ładnych :placz: później zachciało mi się futra, ale były same z prawdziwych zwierzątek a takiego w życiu nie kupie to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong: czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg cudne:loveu: Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 to jak ci sie nie podoba to po co go kupiłas??:eviltong: czerwony płaszcz?:-o mi mama chciała kupić ostatnio czerwone kozaki ale w zyciu bym nie załozyła czerwonych:evil_lol: też się właśnie zastanawiam czemu :evil_lol: czerwony jest super :loveu: http://images26.fotosik.pl/301/34c793a6b04c1fbb.jpg cudne:loveu: Witanko:multi: ale sie obśmiałam z metod wchowawczych TZ:evil_lol: boskie:evil_lol::evil_lol: bo chłopa trzeba od razu szkolić :evil_lol: Cześć Leniu. :diabloti: bry :diabloti: Nie chce mi się pisac ostatnio nawet, wole filmy oglądać :eviltong: Zamówiłam sobie 2 pary butów na allegro :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 infers1995 napisał(a):Po co Ci buty?:diabloti: bo nie miałam botków to raz, a dwa chamiałam kozaki czarne na szpilce :eviltong: no i zamówiłam :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol: Witanko;) Quote
groszek83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 smallpati napisał(a): Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol: NIEMOŻLIWE:eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 groszek83 napisał(a)::crazyeye: co wejde to omawiają inny zakup:mdleje: to sie chyba jakoś nazywa:evil_lol: Witanko;) hej :loveu: Byłam dzisiaj na zakupach :diabloti: kupiłam 2 bluzki :evil_lol: wiem wiem, to zakupoholizm :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 groszek83 napisał(a):NIEMOŻLIWE:eviltong::evil_lol: a jednak :eviltong: Mam dzisiaj jazdę i mam nadzieję że mój instruktor wrócił do zdrowia, bo ostatnio był chory i jeździłam z jakimś bucem, tzn. nie jeździłam bo on mi dawał kierownicy tylko cały czas trzymał (akurat kierować to ja potrafię :eviltong:), sprzęgło i hamulec też sobie wciskał jak mu się podobało :angryy: i gadał do mnie jakby to była moja pierwsza lekcja :mad: tragedia Quote
infers Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pati, co można robić na chemii? Bo nic nie kumam:-P Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 infers1995 napisał(a):Pati, co można robić na chemii? Bo nic nie kumam:-P na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong: Quote
infers Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 smallpati napisał(a):na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong: Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 infers1995 napisał(a):Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti: tam rodzice, nie umiesz ich podpisu podrabiać i usprawiedliwienia sam pisać :diabloti: jeso czego ja dzieci uczę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 smallpati napisał(a):tam rodzice, nie umiesz ich podpisu podrabiać i usprawiedliwienia sam pisać :diabloti: jeso czego ja dzieci uczę :evil_lol: jego mama uczy w tej szkole :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Tinka:) napisał(a):jego mama uczy w tej szkole :diabloti: to ma chłopak przerąbane :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 smallpati napisał(a):to ma chłopak przerąbane :evil_lol: teraz jest dobrze, jeszcze niedawno jego tata był dyrektorem :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Tinka:) napisał(a):teraz jest dobrze, jeszcze niedawno jego tata był dyrektorem :evil_lol: :modla::modla: teraz to ja mu współczuje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 smallpati napisał(a)::modla::modla: teraz to ja mu współczuje :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 nie chciałabym mieć mamy nauczycielki, a dyrektora rodzica to już w ogóle :eviltong: tragedia Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Tia bo zawsze by było "A córka dyrektora/nauczyciela to....." Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Tia bo zawsze by było "A córka dyrektora/nauczyciela to....." nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz: Quote
Mudik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Znam ten ból bo moja Mama też uczyła w mojej szkole, zawsze wcześniej wiedziała jaka ocene dostałam itd. chociaż ja grzeczna byłam, żadne waksy czy wygłupy:p Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 smallpati napisał(a):nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz: E tam duuupa jaka dupa u nas w podstawowce najwieksze nr wycinał syn dyra,a w LO córka faceta od bioli uciekała z cała klasa, a przywódca ucieczek była corka babki od w-fu:diabloti: Quote
Recommended Posts