SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 cz-b foty super a co miałas w paczce od biedn ego kuriera? Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):cz-b foty super a co miałas w paczce od biedn ego kuriera? petstages'a dla Moli i szampon ;) Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny. A ja z facetem dostałam w gratisie najpierw - syna potem - córkę, ale za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka (oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie. Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:. ale się wymądrzam :oops::oops::oops: Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cheritka wcale sie nie wymądrzasz zwiazek i miłosc trzeba pielęgnować bo juz nie jedna naprawdę dobra para rozsypała sie z lenistwa któregoś lub obojga partnerów.... Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Superowe te czarno-białe i storczyk, nawet fajny. to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu: A ja z facetem dostałam w gratisie najpierw - syna potem - córkę, ale za to mój mąż kocha psy i inne zwierzątka (oczywiście mnie też), ale ze mną mniejszy ma kłopot, bo nie musi wychodzić na spacer 3 razy dziennie. Dziewczyny Miłośc jest piękna tylko cierpliwości i trzeba ją pielęgnować . :multi::multi::multi:. możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;) Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;) Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 czesc łobuzico:cool3: daj no jakie fotki, co??:lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 zmiana planów, nie jadę dziś na zakupy, jadę w niedziele bo nie chce mi się samej, a tak to zwerbuje koleżankę :diabloti: Anka_ZG napisał(a):czesc łobuzico:cool3: daj no jakie fotki, co??:lol: stronę wcześniej są :eviltong: a ja jestem grzeczna :mad: a nie łobuzica :diabloti: co najwyżej diabeł wcielony, ale łobuzica nigdy :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 infers1995 napisał(a):już wróciłaś z zakupów:razz:? nie nie jadę dziś, popatrz wyżej na post :eviltong: Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 smallpati napisał(a):to Orchidea nie storczyk :eviltong: z mojej własnej plantacji, mam ich chyba 30 :loveu: możliwe ale po prostu niektórzy są do takiego życia stworzeni inni nie, ja jestem typem samotnika, najlepiej się czuje gdy w pobliżu nie ma nikogo, do organizacji rodzinnej się nie nadaje w ogóle ;) Jadę na zakupy :diabloti: do usłyszenia jak wrócę ;) A jeśli chodzi o psy to też z daleka ???:cool3: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Cheritka napisał(a):A jeśli chodzi o psy to też z daleka ???:cool3: tu wręcz odwrotnie, psy dla nie jak tlen bez którego żyć nie mogę :loveu: Jestem typem samotnika jeśli chodzi o ludzi, owszem lubię się spotykać ze znajomymi itd. ale nie lubię jak ktoś wtrąca mi się w życie, a generalnie faceci to robią, bo na tym po części polega związek :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 mam Nikona D80 ;) a zdjęcia hmm, zdjęć nie ma :eviltong: może jakieś psyknę zaraz ale nie obiecuję bo dziś jestem wybitnie leniwa :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 wiem, że zdjecia sa strone wczesniej, ale sa piekne i chce jeszcze:eviltong: odczuwam niedosyt:cool3: http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg te jest boskie:loveu::loveu: pewnie juz pytalam ale spytam jeszcze raz, lustrzaneczke jaką masz?? bo domniemywam ze lustrzanka zdjecia robione?:roll: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 BBeta napisał(a):Ale przynudzacie... :shake: :diabloti: no wiesz :mad::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Sie przywitac przyszłam :P no to się przywitaj :diabloti: Wróciłam właśnie z teorii (prawo jazdy) ale uciekłam wcześniej bo nudno było :eviltong: Kupiłam nowego rogza :diabloti: nie powiem jakiego dopóki nie dojdzie :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to siemanoooo:diabloti: no tak tak uciekaj a potem niewiadomo skąd jest tyle stłuczek:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jak to po co mi kolejny rogz? po to samo co 8 poprzednich :diabloti: O przepraszam bardzo, teoria mnie kierowcą nie uczyni tylko praktyka :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tylko czasami jakas okreslona sytuacja na drodze nie zdarza sie czesto a jak sie zdarzy to niewyedukowany kierowca wpada w panike:eviltong: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Tylko czasami jakas okreslona sytuacja na drodze nie zdarza sie czesto a jak sie zdarzy to niewyedukowany kierowca wpada w panike:eviltong: heh możliwe, możliwe :diabloti: :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 infers1995 napisał(a):Po co kolejny rogz?:diabloti: Przecież pisałam kiedyś po co :cool1: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 BBeta napisał(a):Przecież pisałam kiedyś po co :cool1: ee teraz mam nową misję :eviltong: zdobyć wszystkie wzorki rogza :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 small NIEEEEEEEEEE !!! lepiej tego nie rób!! Chyba ze chcesz nosic okulary ze wzorkami rogza :evil_lol: faktycznie przynudzacie na fb Moli :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa :hand: Quote
Recommended Posts