Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh cicho, są zdjęcia :diabloti: tylko że dużo gadamy to strony ciągle uciekają

Nauczyłam Moli nową sztuczkę, obroty, bo umiała już obroty na plecach a teraz umie takie na stojąco :loveu::loveu: nauczyłam ją przez kliker :crazyeye: a pierwszy raz to stosuje hhe

Posted

Swietna sesyjka z wodospadem. :cool3: :loveu: :evil_lol:

smallpati napisał(a):
W sumie to jej kamienie nie szkodzą, bo ona je łapie i wypluwa, nie gryzie ich więc kamień z zębem ma nie wiele kontaktu. Tylko mnie denerwuje że dla kamieni dałaby się pokroić, a na zabawki jak jesteśmy na zewnątrz to nawet się nie popatrzy

Tak Ci się wydaje. :eviltong:
Era od KaRy ma kły do połowy starte od noszenia kamieni. :roll:

Posted

Wielkie brawa!!! mamy nowego klikerowca na dogo :lol::lol:

Small głosowałaś już?? http://www.dogomania.pl/forum/f98/kr.../index262.html

dopiero zaczynamy z klikerem, ale Moli wie o co chodzi ;)

Ona reaguje na komendy które wykonuję ręką, na głos też ale woli sygnały wzrokowe, np. podniesiona ręka do góry to siad i na to szybciej reaguje zwłaszcza na zewnątrz niż na głos, ale tak jest fajnie bo mogę być od niej oddalona tak że mnie źle słychać a ona i tak widzi o co mi chodzi ;)

Wczoraj nauczyłam ją obrotu, a dziś na spacerze sama zaczęła się kręcić bez polecenia :evil_lol:

Tak głosowałam ;)

Swietna sesyjka z wodospadem. :cool3: :loveu: :evil_lol:
Tak Ci się wydaje. :eviltong:
Era od KaRy ma kły do połowy starte od noszenia kamieni. :roll:

tylko mało mam zdjęc z wodą, bo ona tak szalała że mnie całą oblała i bałam się o obiektyw ;)

Ona nosi małe kamienie, tak że ma je na języku a nie trzyma zębami :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']
Wczoraj nauczyłam ją obrotu, a dziś na spacerze sama zaczęła się kręcić bez polecenia :evil_lol:

Matko. Musiało to śmiesznie wyglądac. :lol: Czekzamy na nowee fociee. :cool3:

Posted

Kibaa napisał(a):
Matko. Musiało to śmiesznie wyglądac. :lol: Czekzamy na nowee fociee. :cool3:

dziwnie :evil_lol: wyglądała jakby była jakaś niepełnosprawna :eviltong:

zdjęcia może zrobię późnej, teraz idę upichcić ciasteczka dla Moli, żebym miała ją czym nagradzać

P.S przyszły mi rogzy :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
Ee tam duże :diabloti: już nie miałam siły lepić mniejszych, bo to tyle czasu zajmuje :modla:

:evil_lol:
Ja mam na dziś ambitne plany związane właśnie z pieczeniem ciasteczek (modlę się, żeby tylko psa nie otruć :diabloti:), jakie przepisy dotąd wypróbowałaś? ;)

smallpati napisał(a):

zamówiłam smycz czarną kilimajro, obroże planet rogz i pait paw :evil_lol:

W planet pewnie super wygląda :loveu:. Strasznie podobają mi się jasne psy w tym wzorku :cool3:.

Posted

:evil_lol:
Ja mam na dziś ambitne plany związane właśnie z pieczeniem ciasteczek (modlę się, żeby tylko psa nie otruć :diabloti:), jakie przepisy dotąd wypróbowałaś?
A tam, jak moja przeżyła to wszystkie psy przeżyją :evil_lol:

Ja robiłam serowe i jabłkowo cynamonowe ale te drugie nie wyszły, bo coś z przepisem jest nie tak :roll:

W planet pewnie super wygląda :loveu:. Strasznie podobają mi się jasne psy w tym wzorku :cool3:
nie wiem, nie przymierzałam :diabloti:

tylko wtedy jak mam coś dobrego w ręce :eviltong:

gdzie to się podziało :cool3:

oczyska :-o:evil_lol:

Posted

http://images50.fotosik.pl/35/b9a681404fd6611a.jpg

użycz przepisu :cool3: może byc na PW, albo linka do strony. jest to gdzieś na forum?

http://www.dogomania.pl/forum/f1049/przepisy-na-psie-ciasteczka-47771/ ;)

http://images50.fotosik.pl/35/b9a681404fd6611a.jpg i jak tu takiej słodziutkiej Moli nie kochać :loveu:

no właśnie też nie wiem jak można nie kochać jej :diabloti:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

aa czasami jak da w kość to można nie kochać :diabloti::evil_lol:

serowe, bo piesa uwielbia żółty ser najbardziej ;)

Jadę jutro przeprowadzić rozmowę przed adopcyjną, chodzi o adopcję dwóch rodowodowych malamutów ;) trzymajcie kciuki żeby okazali się odpowiednim materiałem na właściciela :evil_lol:

Posted

Byłam dziś na rozmowie, ale chyba nic z adopcji nie będzie, ogólnie ludzie wywarli pozytywne wrażenie, ale niestety nie mają ogrodzenia co jest ogromnym minusem przy alaskanach :shake: po za tym mają 2 dzieci, mixa huskiego i małego kundelka i myślę że jeszcze dwa psa to byłoby dla nich za dużo. W każdym bądź razie pieski przesympatyczne, ten kundelek waży chyba z 2 kg :evil_lol: cały czas siedział wtulony we mnie na kolanach, liżąc mnie porękach, później przeniosła się na kolana swojej właścicielki i robiała to samo :loveu: A husky to samo, jak podeszłam do ogrodzenia to lizał mi ręce i nastawiał bok do drapania :evil_lol: to taki przerośnięty huski raczej, wysoki strasznie ale bardzo ładny.

A teraz nwesy z życia wzięte :evil_lol: Moli nauczyła się slalomu między nogami :loveu: nauka nam zajeła może z 10 min :loveu::loveu: cwiczymy z klikerem bo łapie o co chdzi, ale i tak głównie opiera się na znakach optycznych, czyli moich ruchach rękami ;) w ciągu 2 dni, nauczyła się dwóch sztuczek, obrotów i slalomu, jak tak dalej pójdzie to kto wie, może wystartujemy w jakiś zawodach :eviltong: