NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 kule... to i tak małe były :diabloti: Ale też tego nie lubię, bo jak się dużo kul zrobi to trzeba iśc szybko do domu bo Moli ma za ciężko i chodzić nie może :razz: to co chciałaś takiego drogiego kupić? Moli dziś przyszły zabawki (petstages i kong) dostanie jeszcze smakołyki, smycz i 2 obroże :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja tradycyjnie kupie kosmetyki ... Lubią je dostawać:D A Rice worek ulubionych przysmaków :D Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ja Moli torcik albo ciasteczka upiekę, bo smakołyków ma mnóstwo niezjedzonych ;) A kosmetyki to wszyscy wszystko mają także bez sensu więcej kupować Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 u mnie się też już nie lepi śnieg, bo go w cale nie ma :diabloti::evil_lol: stopniał :eviltong: A co to za japoński zespół? Nie ma go w innych sklepach internetowych, poszukaj może znajdziesz ;) Moli też ma kule smakule, ale się nią już nie bawi bo się jej znudziła :mad: Quote
Sweet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):kule... to i tak małe były :diabloti: Ale też tego nie lubię, bo jak się dużo kul zrobi to trzeba iśc szybko do domu bo Moli ma za ciężko i chodzić nie może :razz: to co chciałaś takiego drogiego kupić? Moli dziś przyszły zabawki (petstages i kong) dostanie jeszcze smakołyki, smycz i 2 obroże :diabloti: hehe:) mojemu narazie sie nic jeszcze nie lepi mało przylepny mam śnieg:evil_lol: płyte jej ukochanego zespołu japońskiego:eviltong: chciałam jej przyjemnosc zrbic znalazłam płyte w cenie normalnej na polskie zł ale przesyłka droższa od płyty:roll: o:D to fajnie:) ja mojemu kupuje jakies smakołyki, obrózke i taka mam ta piłke na smakołyki:evil_lol: ale chyba bedzie sie tego bał bo hałas robi i taka twarda jest Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 posty skaczą :angryy::angryy: REKLAMA MOLI :diabloti: [SIZE=5]Glosować http://***********/galeria/coraz-blizej-swieta_445.html w miejsce gwiazdek wpiszcie tele zoo bez spacji :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i tak nie działa ;p znowu mi zaliczyło głosy:crazyeye: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):i tak nie działa ;p znowu mi zaliczyło głosy:crazyeye: co ty robisz że ci ciągle głosy dolicza :crazyeye:, mi się nie da tak :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):co ty robisz że ci ciągle głosy dolicza :crazyeye:, mi się nie da tak :evil_lol: po włączeniu i wyłączeniu przeglądarki - mam mozille firefox Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 aa to możliwe, u mnie cały czas jestprzeglądarka włączona :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 w sumie to raz idzie , raz nie :eviltong: właśnie sprawdzam Quote
Sweet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):u mnie się też już nie lepi śnieg, bo go w cale nie ma :diabloti::evil_lol: stopniał :eviltong: A co to za japoński zespół? Nie ma go w innych sklepach internetowych, poszukaj może znajdziesz ;) Moli też ma kule smakule, ale się nią już nie bawi bo się jej znudziła :mad: hehe:) fajnie u mnie wczoraj nie było a dzisiaj juz tak i to dosc dużo:eviltong: The gazette:eviltong: Nie ma w polsce tego badziewia:evil_lol::evil_lol: hehe:) kobieta zmienna jest:eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jutro wejdę a tam będzie tysiąc pięćset sto dziewięćset twoich głosów :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 chciałabyś:cool3: ale wtedy dzielimy się nagrodą:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 mogę to przemyśleć :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 haha, zaliczyło z 10 głosów, mają jakiś błąd na telezoo ...:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kasia&Rika napisał(a):haha, zaliczyło z 10 głosów, mają jakiś błąd na telezoo ...:evil_lol: nie mają błędu, to nie tylko twoje głosy ;) Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):nie mają błędu, to nie tylko twoje głosy ;) jest ich więcej niż moje 10 i aktywują się zaraz po moim naciśnięciu za każdym włączeniem przeglądarki Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 wiem,ale nie tylko ty głosowałaś. Zagłosowali też moi znajomi dlatego głosów jest dużo, ale możesz tak klikać to większa szansa że coś wygramy :diabloti::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 infers1995 napisał(a):To nie legalne :siara::diabloti: spoko, byłam ciekawa dlaczego tak się dzieje:evil_lol: juz nie głosuje:evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 To nie legalne :siara::diabloti: tak jak ściąganie piosenek a wszyscy to robią :diabloti: głosuj nie marudź :evil_lol: spoko, byłam ciekawa dlaczego tak się dzieje:evil_lol: juz nie głosuje:evil_lol: nie słuchaj go :eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 infers1995 napisał(a):Może zagłosuje, może nie?:diabloti: no dawaj :diabloti: Quote
Sweet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :evil_lol::evil_lol:A ja zagłosowałam na 2 zdjecia:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts